Inhoud blog
 • De beste hypothecaire lening in België kiezen: een uitgebreide gids
 • Hoe u het beste online casino in België kiest
 • Het vinden van het perfecte marketingbureau in Nederland: een gids voor succes
 • WAVR prototypes Wave Energy Converter grand public
 • Leh naar Pangong Lake - Hoe een reis te plannen in 2023 - 24
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  België nieuwsbrief
  België nieuwsbrief - alleen de nieuwste nieuwskoppen
  09-02-2023
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leh naar Pangong Lake - Hoe een reis te plannen in 2023 - 24

  Pangong Lake is zo'n beetje het gezicht van het toerisme in Ladakh. Het is een van de grootste factoren die het toerisme in de regio stimuleren en het is een van de meest bezochte plaatsen. Een reis naar Ladakh is niet compleet, tenzij je een roadtrip hebt gemaakt van Leh naar het Pangong-meer en een avond aan de oevers hebt doorgebracht.

  In dit artikel zal ik details geven over hoe je Pangong Lake vanuit Leh kunt bezoeken. Het artikel bevat informatie over routes, accommodatie, openbaar vervoer, de beste tijd om te bezoeken en verschillende andere belangrijke tips die van pas kunnen komen. Als je meer informatie wilt over het bezoeken van andere plaatsen in Ladakh, kijk dan eens bij Hoe plan je een reis naar Leh Ladakh - Een complete reisgids.

  Over het Pangong-meer

  Het woord Pangong Tso is afgeleid van het Tibetaans "Spang Gong Mtsho", wat letterlijk "Hoog graslandmeer" betekent, ook wel "betoverd meer" genoemd. Het is ongeveer 5 kilometer breed op het breedste punt en heeft een totale lengte van 134 kilometer. strekt zich uit van India tot China. Ongeveer 60% van het meer ligt in China en 40% in India.

  Pangong is een zoutwatermeer en heeft zeer weinig microvegetatie. Er zijn geen vissen of ander waterleven in het meer, maar u zult nog steeds talloze eenden en meeuwen zien vliegen over en op het oppervlak van het meer.

  Interessant is dat dit meer ook fungeert als broedplaats voor een verscheidenheid aan vogels. In de zomer zijn hier vaak Indische Ganzen en Brahmini-eenden te zien. Het gebied rondom ondersteunt ook een aantal soorten dieren in het wild, zoals Kiangs en Marmotten.

  In de winter bevriest het water van het meer helemaal, zo erg dat je er zelfs overheen kunt lopen. De route van Leh naar Pangong Tso brengt je ook over de machtige Chang La, een pas op grote hoogte die ooit werd beschouwd als de op twee na hoogste berijdbare weg ter wereld.

  Afhankelijk van je snelheid en pauzes, kan deze reis je tussen de 6 en 8 uur kosten en loopt door een zeer schilderachtige regio vol in het oog springende vergezichten.

  Leh naar Pangong Lake Permit

  Pangong Lake wordt beschouwd als een onderdeel van de binnenste lijn, gebieden dichter bij de grens. Daarom is een binnenlijnvergunning vereist om hier te bezoeken. De vergunning kan persoonlijk worden aangevraagd en verkregen bij DM-kantoor Leh of online. Bekijk Hoe u een binnenlijnvergunning voor Ladakh kunt verkrijgen voor meer informatie over de procedure en de bijbehorende kosten.

  Voor buitenlanders moet een vergunning voor een beschermd gebied worden verkregen voordat ze van Leh naar Pangong Tso kunnen reizen. Dit moet worden verkregen via een geregistreerd reisbureau, zelfs als u het online aanvraagt. Lees Hoe u een vergunning voor een beschermd gebied voor Ladakh kunt verkrijgen voor meer informatie over het verkrijgen van deze vergunning.

  Houd er rekening mee dat dit een verplichte vereiste is. Vlak voor de beklimming van de Chang La-pas is er een controlepost in Sakti waar u een fotokopie van uw vergunning moet overleggen. Zonder dit mag u niet verder gaan en wordt u teruggestuurd.

  Pangong-meer in januari

  Hoe Pangong Lake te bereiken vanuit Leh

  Er zijn vier routes die u kunt nemen voor deze reis. Een daarvan is de meest gebruikte directe route van Leh naar Pangong Tso. De volgende twee wegen gaan via Nubra Valley en de minst bereisde is tussen Tso Moriri en Pangong Tso.

  Leh naar Pangong Lake Routekaart

  Voordat we verder gaan in het artikel, hebben we een wegenkaart van Leh naar Pangong Tso bijgevoegd die alle 4 de mogelijke routes toont. U kunt deze kaart raadplegen voor een beter begrip terwijl u de onderstaande informatie doorneemt. Als u een kaart nodig heeft van de hele regio Leh Ladakh, inclusief de snelwegen Manali Leh en Srinagar Leh, lees dan A Complete Road Map of Leh Ladakh.

  Leh naar Pangong-meer via Chang La

  Dit is de meest bereisde en directe route om Pangong Tso vanuit Leh te bereiken. De andere routes via Nubra Valley en Tso Moriri zijn meer een uitgebreide route; wanneer je alle drie de plaatsen in een lus probeert te bedekken.

  Als je echter aan Pangong Tso denkt en je wilt er rechtstreeks vanuit Leh komen, dan is hieronder de route die je gaat volgen.

  • Leh – Shey – Afstand = 45 km
  • Karu – Shakti – Chang La = 40 km
  • Chang La – Durbuk – Tungsten = 60 km
  • Tangste – Lukung – Spangmik – Pangong Tso = 30 km

  Als u op de bovengenoemde route reist, is de totale afgelegde afstand ongeveer 160 kilometer, die in 6-7 uur kan worden afgelegd, afhankelijk van uw snelheid en pauzes. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van de hierboven genoemde route. Ik zou aanraden om een ​​taxiservice te gebruiken zoals www.lehladakhtaxis.com

  Karu & Sakti

  Een vroege start vanuit Leh wordt aangeraden, zodat u Pangong tegen het einde van de middag kunt bereiken en voldoende tijd hebt om aan de oevers door te brengen. Neem de snelweg Manali - Leh en rijd tot je Karu bereikt, wat je in minder dan een uur doet.

  Verlaat vanuit Karu de snelweg Manali – Leh en sla linksaf richting Sakti. Hier moet u een fotokopie van uw vergunning indienen en uzelf registreren. Ga daarna verder richting de Chang La-pas, waarvan de beklimming een paar kilometer na het oversteken van Sakti begint.

  Chang La-pas

  Van Chang La wordt beweerd dat het de op twee na hoogste berijdbare weg ter wereld is, gelegen op 17.590 ft. Het wordt Mighty Chang La genoemd vanwege de steile klim die zwaar is in de buurt van de laatste beklimming. De letterlijke betekenis van de naam van de pas is "pas naar het zuiden".

  De afstand van Sakti naar Chang La is ongeveer 40 kilometer en duurt hooguit anderhalf uur. Neem eenmaal op de top een fotopauze en geniet van het prachtige landschap om je heen.

  Op de top van Chang La zijn een legerbasis en een kleine cafetaria, die gratis thee aanbiedt, echter zonder melk. Dus als je het niet erg vindt om zwarte thee te drinken, is het een goede plek om te zitten met een kopje in je hand en prachtige Himalaya-toppen overal om je heen.

  Maak foto's naast verschillende uithangborden met de tekst "Chang La, 3e hoogst berijdbare weg ter wereld". U kunt ook een bezoek brengen aan Chang La Baba ka mandir, gebouwd door het Indiase leger in de overtuiging dat Baba mensen zal beschermen en redden van elk ongeluk hier.

  Tangtse

  Na Chang La vervolgt u de afdaling richting Durbuk. De weg is aanvankelijk slecht, dichter bij de top van de pas, waarna het de rest van de reis superglad blijft. Aan de voet van de pas is er nog een klein meer dat bekend staat als Tso Ltak.

  In een paar uur bereikt u de stad Tangste, de grote stad op deze route met diverse winkels, hotels en pensions. Het is ook een voorkeursstop voor verschillende mensen die hier tegen de late avond komen. Als je rond het middaguur in Tangste bent aangekomen, kun je hier lunchen.

  Na Tangste is het een rechte lijn naar het dorp Spangmik, direct aan de oevers van Pangong Tso. De wegen zijn buitengewoon goed, maar er zijn gebieden waar waterstromen vanaf de heuvel op de weg naar beneden stromen. Vlak voor Pangong Tso is er nog een klein meer genaamd Chagar Tso dat ook een prachtige plek is om wat foto's te maken.

  Chagar Tso

  Pangong-meer

  Kort na Tangtse krijgt u voor het eerst zicht op het prachtige Pangong-meer. Maak je klaar om betoverd en betoverd te worden. Even voor Spangmik zal er een barricade zijn waar je een kleine vergoeding moet betalen voordat je verder kunt.

  Pangong Tso heeft voornamelijk accommodatie beschikbaar in de vorm van Chadar-tenten en campings. De nabijgelegen dorpen Spangmik, Man en Merak hebben ook kleine pensions en gastgezinnen als je binnen gecementeerde muren wilt blijven. Kijk voor meer informatie hierover bij Accommodatie in Pangong Tso: Hotels & Campings.

  Er is ook een legerbasis aan het meer en een souvenirwinkel voor het geval u iets wilt kopen dat u aan de reis zou herinneren.

  Terwijl je op deze route reist, kun je ook verschillende kloosters bezoeken, terwijl je op weg bent naar Pangong of terugkeert naar Leh. Thiksey-, Hemis- en Shey-kloosters kunnen worden gedekt, maar zorg ervoor dat u uw dag en tijd die u in de kloosters doorbrengt dienovereenkomstig plant. Dit is de handigste route van allemaal en biedt de beste wegconditie.

  Leh naar Pangong Lake met de bus

  Er is een regelmatige busdienst beschikbaar op deze route. Het is niet dagelijks beschikbaar en vertrekt elke  zaterdag  en  zondag  om  6.00 uur uit Leh . De bus bereikt Pangong tegen het einde van de middag, stopt daar voor de nacht en keert de volgende dag terug naar Leh.

  Dit is de beste keuze om het meer te bereiken en terug te reizen. Het tarief per persoon is Rs. 250 enkele reis. De timing van de bus en het schema verandert elk jaar. Ik geef de meest recente updates over deze bus bij  Leh naar Pangong Tso Bus Service: Fare, Schedule & Timings . Je kunt dit bericht bekijken voor de meest recente tijdstippen in het jaar van je reis.

  Leh naar Pangong Lake met gedeelde taxi

  Gedeelde taxi's zijn elke ochtend tussen 06.00 en 08.00 uur beschikbaar vanaf de bushalte van Leh. Het tarief per persoon is ongeveer Rs. 500 voor een druppel bij het meer. Ook voor de terugreis kun je 's ochtends een gedeelde taxi vinden vanuit Pangong om terug te keren naar Leh.

  Als de tijden van de bus niet overeenkomen met uw reisschema, is de volgende beste optie om met een gedeelde taxi te reizen.

  en naar het Pangong-meer

  Leh naar Pangong Tso via Nubra Valley

  Dit is niet bepaald de weg die je neemt als je vanuit Leh naar Pangong Tso wilt. Het is eerder een manier om beide plaatsen in uw reisschema op te nemen zonder vanuit de Nubra-vallei terug te hoeven naar Leh.

  De meest gebruikelijke manier om naar Ladakh te reizen is om eerst Leh te bereiken, vervolgens naar de Nubra-vallei en vervolgens naar Pangong te reizen. Vroeger kwamen mensen terug naar Leh vanuit de Nubra-vallei voordat ze doorgingen naar Pangong, maar dit is nu veranderd. Nu is er een mogelijkheid om rechtstreeks tussen beide plaatsen te reizen zonder terug te hoeven komen naar Leh.

  Er zijn twee routes die je kunt nemen om Pangong Tso te bereiken vanuit de Nubra-vallei of andersom. De ene neemt je mee over een pas op grote hoogte, Wari La, terwijl de andere je langs de Shyok-rivier laat reizen. Als u op een van deze wegen reist, kunt u een dag besparen op uw reis.

  Van de twee duurt de route via Wari La ongeveer 10-11 uur voordat je Pangong Tso bereikt. Als u over de Shyok-weg reist, bent u in 4-5 uur bij de oevers van Pangong.

  Nubra-vallei naar Pangong-meer via Shyok

  Dit is de kortste van de twee directe routes van de Nubra-vallei naar Pangong Tso. De reis zal zijn zoals hieronder vermeld,

  Nubra-vallei – Khalsar – Agham – Shyok-dorp – Durbuk – Tangste – Lukung – Spangmik

  De totale afgelegde afstand zal 165 kilometer zijn die gemakkelijk in 5-6 uur kan worden afgelegd.

  Afhankelijk van waar je verbleef in de Nubra-vallei, ga je terug naar het dorp Khalsar en neem je de weg naar het dorp Agham. Ga vanuit Agham verder richting het dorp Shyok en u neemt de afslag Leh Pangong in de buurt van Durbuk. Na Durbuk is het een rechte lijn naar Pangong Tso.

  Dit is de beste manier om tussen Pangong Lake en Nubra Valley te reizen. De weg is grotendeels glad en beheersbaar, zelfs in een hatchback of sedan. Voor een gedetailleerde beschrijving van deze route kunt u een kijkje nemen in Nubra Valley naar Pangong via Agham Shyok Road.

  meer weg

  Nubra-vallei naar Pangong-meer via Wari La

  Deze route voert je over de machtige Wari La, een van de moeilijkste passen van Ladakh. De reis zal zijn zoals hieronder vermeld;

  Nubra-vallei - Khalsar - Agham - Tangyar - Wari La - Tathok - Sakti - Chang La - Durbuk - Tangste - Lukung - Spangmik

  De totale afgelegde afstand zal bijna 250 kilometer zijn, wat misschien niet veel klinkt. Maar vanwege moeilijke wegen en steile beklimmingen kan het heel goed tussen de 10 en 12 uur duren.

  Vanwege de lange reis wordt een vroege start vanuit de Nubra-vallei ten zeerste aanbevolen. Vertrek bij het eerste daglicht zodat je Pangong ruim op tijd kunt bereiken. Afhankelijk van waar je verbleef in de Nubra-vallei, moet je helemaal terug naar Khalsar.

  Bij Khalsar niet de weg richting Khardung La nemen, maar rechtdoor richting het dorp Agham. Vanuit Agham neem je de omleiding richting Tangyar, klim je omhoog naar Wari La en daal je aan de andere kant af naar Sakti terwijl je onderweg het dorp Tathok doorkruist.

  Van Sakti is het dezelfde reis naar Pangong Tso die ik eerder in het artikel beschreef.

  Ik heb deze route in detail beschreven in een andere post Nubra Valley naar Pangong via Wari La die je kunt bekijken.

  Belangrijke tips

  Deze weg is echt voor iemand die nog een pas aan zijn route wil toevoegen want je komt toch weer terug in Sakti. Het is alleen zo dat je in plaats van de Khardung La-route te nemen om daar te komen, in plaats daarvan de Wari La Pass oversteekt.

  Er zijn een paar belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden als je via deze route reist. Ten eerste is er de lange reistijd en een vroege start vanuit de Nubra-vallei. De tweede is dat Wari La wat laat in het seizoen opengaat.

  Terwijl de weg over Khardung La het hele jaar open blijft; hetzelfde is niet het geval met Wari La. BRO maakt deze weg ergens eind juni of begin juli vrij, dus controleer de status van de weg voordat u uw route plant.

  Last but not least is dat van Leh naar Nubra, dan naar Pangong en terug naar Leh honderden kilometers reizen betekent, zonder enige andere tankstations behalve die in Leh. U moet er dus voor zorgen dat u de juiste regelingen treft om reservebrandstof mee te nemen.

  Goed om te weten is dat je tegenwoordig brandstof kunt krijgen bij de Chadar-tenten in Pangong Tso. Maar het zal voor het dubbele van de prijs zijn en ook de kwaliteit van de brandstof kan niet worden gegarandeerd. Lees voor meer informatie Brandstofbeschikbaarheid in Ladakh – Hoe te beheren.

  Nubra Valley naar Pangong Lake met de bus

  Er is geen directe bus beschikbaar tussen Nubra Valley en Pangong Lake. Als u met het openbaar vervoer reist, moet u terugkeren naar Leh en vanaf daar op een bus stappen.

  Op geen van deze wegen zijn ook gedeelde taxi's beschikbaar. Je kunt er een krijgen

  09-02-2023 om 08:00 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-06-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOE EEN DEURONTGRENDELINGSSERVICE TE KIEZEN?
  Incidenten met deursloten komen vrij vaak voor, iemand zat zonder sleutel (verloren, gestolen of beland achter een dichtgeslagen deur), het slot blokkeerde, de sleutel brak en kwam vast te zitten in de put. Over het algemeen zijn er veel opties, en de enige juiste uitweg is om een ​​meester van een serieus gespecialiseerd bedrijf te bellen. Als u zelf de vaardigheden hebt om sloten en speciaal gereedschap binnen handbereik te openen, kunt u het natuurlijk zelf doen. In een andere situatie kan zelfinmenging met geïmproviseerde middelen alleen leiden tot schade aan het kasteel. 

  Daarom ontstaat er meteen een dilemma: hoe kies je een  service voor het openen van deursloten, want op internet vind je veel bedrijven en particulieren die dergelijke diensten aanbieden. Het is niet nodig om de eerste advertentie te pakken die overkomt, maar bekijk een paar aanbiedingen van dichterbij. 

  Аварийное вскрытие замков: преимущества профессионального подхода

  CRITERIA VOOR HET KIEZEN VAN EEN LOCKPICKSERVICE 


  Als u de voorgestelde opties op internet bestudeert, let dan op het ontwerp en de inhoud van de site, al door deze indicatoren kunt u begrijpen hoe serieus de organisatie haar imago neemt. Waar moet je op letten: 

  • Professionele uitvoering van de interface en inhoud van de site, de omvang van de geleverde diensten. 
  • Mogelijkheid tot contact via meerdere kanalen, tijdige reactie op uw oproepen en e-mails. 
  • De ervaring van het bedrijf in deze dienstensector. 
  • Een 24/7 schema is essentieel. 
  • Tijdstip van aankomst van de meester. Serieuze bedrijven hebben een staf en op afroep arriveert de kapitein zo snel mogelijk. 
  • De gearriveerde specialist kan direct opties aanbieden voor sloten om de geopende te vervangen indien nodig.  
  • Lees recensies van klanten, zij kunnen je veel vertellen over de service. 

  WAAROM KIEZEN VOOR EEN GESPECIALISEERD BEDRIJF? 

  Als u zich in een niet-benijdenswaardige positie voor een gesloten deur bevindt, probeert u rustig en zorgvuldig te zoeken naar de meest rationele manier om het probleem op te lossen. U kunt proberen een slotenmaker van een nutsbedrijf te bellen, maar deze optie is onwaarschijnlijk. Het ministerie van Noodsituaties kan het pand ook openen, maar dit is nog steeds niet hun voorrecht. En als ze het ermee eens zijn, is het onwaarschijnlijk dat ze de veiligheid van het slot en het uiterlijk van de deur garanderen. 

  Zoeken naar slotenmaker in Knokke-Heist? We hebben geweldig nieuws voor je! Al meer dan 10 jaar helpt het bedrijf Slotenmaker Lucas inwoners van de metropool bij het oplossen van problemen met het ontgrendelen, repareren, vervangen en installeren van sloten. Gedurende vele jaren van activiteit hebben we een staf van ervaren professionals aangeworven, hen voorzien van moderne gespecialiseerde gereedschappen en apparatuur. Daarom blijven de sloten in de meeste gevallen na ontgrendeling intact en bedienbaar. In complexere gevallen, wanneer het onmogelijk is om de deur te openen zonder het slot te vernielen, zal de master een soortgelijk slot of een nieuwe, veiligere versie van het systeem aanbieden. 

  We werken zonder pauzes en weekenden, dus we zijn op elk moment beschikbaar zonder de minste vertraging. 

  WAT U MOET WETEN ALS U EEN LOCKPICKSERVICE BELT 

  Het is gemakkelijk om contact met ons op te nemen voor hulp, hiervoor hoeft u alleen maar een online formulier in te vullen en een aanvraag in te dienen, of neem contact op met de operator via de nummers die op de pagina worden vermeld. Aangezien ons bedrijf officieel legaal opereert, moet u om het slot te ontgrendelen de wettigheid van deze acties bewijzen aan de kapitein die op afroep arriveerde. Dat wil zeggen, hem een ​​document over het eigendomsrecht of pachtrecht op een appartement of huis tonen, of een paspoort met een verblijfsvergunning op dit adres. Toegegeven, de meeste mensen hebben dergelijke documenten meestal niet bij zich, dan moet u de buren storen die uw verblijfplaats kunnen bevestigen. Als deze optie niet werkt, stem dan af om de wijkagent of de politie te bellen. Van hen heeft u schriftelijke toestemming nodig om het slot te openen. En pas daarna zal de meester in hun aanwezigheid aan de slag gaan. 

  ONZE VOORDELEN: 


  • Ons bedrijf heeft hooggekwalificeerde ervaren professionals in dienst die het slot van elk type en elke complexiteit zorgvuldig zullen openen, waarbij de functies zoveel mogelijk behouden blijven. 
  • Servicemedewerkers worden voorzien van de beste moderne apparatuur en gereedschappen, waardoor ze efficiënt, snel en zonder schade aan het oppervlak van het deurblad kunnen werken. 
  • De slotenmaker vertrekt direct na de aanvraag of op het door u aangegeven tijdstip. 
  • De specialist heeft altijd een goede selectie sloten en sloten die hij kan aanbieden ter vervanging van een kapot of verouderd apparaat. 
  Vastgelopen slot of vergrendeling, verloren of gestolen sleutel - bel ons! En na 20 - 40 minuten zal de meester op zijn plaats zijn en zal de toegang tot het appartement open zijn. Wij lossen uw problemen op het hoogste niveau en tegen zeer betaalbare prijzen op. 

  27-06-2022 om 00:00 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-05-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STERILISATIEZAKKEN: HOUDBAARHEID EN GEBRUIK

  Een van de eenvoudigste en meest betrouwbare manieren voor het steriel bewaren van medische instrumenten zijn sterilisatiezakjes, waarvan de houdbaarheid tot een jaar kan zijn. De barrière-eigenschappen van het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, garanderen een betrouwbare bescherming tegen bacteriën, stof, vuil, maar nog aantrekkelijker voor gebruikers is hun gebruiksgemak als middel voor sterilisatie en opslag. Hoe kraftzakken te gebruiken voor sterilisatie, wat zijn de voorwaarden voor sterilisatie van kraftzakken - in dit artikel.

  Пакеты для стерилизации vs рулоны для стерилизации: сравнительные характеристики. Статьи компании «ООО "ЧИЛА" - Одноразовая продукция»

  Toepassing van verpakkingen voor sterilisatie

  Zakken worden gebruikt voor verpakking, stoom- en gassterilisatie, opslag van gereedschap, verband, handschoenen, maskers, etc. Door het gebruik van verpakkingen behoudt u de steriliteit van de verwerkte producten na verwerking.

  Sterilisatiezakken kunnen worden gebruikt voor het hanteren en veilig bewaren van:

  • medisch instrument;
  • manicure accessoires;
  • schalen (glazen flessen, petrischalen, flessen, enz.);
  • operatie handschoenen;
  • medisch ondergoed en verband;
  • medische producten (sondes, katheters, drainagebuizen, enz.).

  Voordelen van sterilisatiezakken

  Een dergelijke verpakking heeft een aantal voordelen:

  • luchtdoorlatend en steriliserende middelen (stoom onder druk en ethyleenoxide);
  • is een betrouwbare barrière voor micro-organismen;
  • behoudt zijn uiterlijk na sterilisatie;
  • zorgt voor een lange tijd om de steriliteit van de inhoud te behouden;
  • uitgerust met indicatoren van verschillende klassen (voor lucht-, stoom-, ethyleenoxidesterilisatie), waarmee u de kwaliteit van sterilisatie kunt controleren.

  Sterilisatiezakken: soorten en kenmerken

  Zakken voor sterilisatie en opslag van medische instrumenten en medische producten zijn gemaakt van kraftpapier of een combinatie van materialen: polymeerfilm en crêpepapier.

  Er zijn de volgende soorten pakketten:

  • zelfklevend;
  • voor warmteafdichting.

  In het eerste geval wordt verzegeld met flappen met een kleeflaag (beschermd door lossingspapier) of paperclips, waarop een zelfklevende tape wordt gelijmd. Heatsealverpakkingen worden geseald met behulp van speciale apparatuur. 

  Kraftpapier dat wordt gebruikt voor de productie van tassen is een duurzaam materiaal dat is gemaakt van gerecyclede milieuvriendelijke grondstoffen. De basis is sulfaatcellulose. Voor de vervaardiging van zakken, meerdere lagen papier met een dichtheid van 80-100 g / m². m. Pakketten zijn zeer vochtbestendig en kunnen verschillende maten en vormen hebben. 

  Sterilisatiezakken en -rollen gemaakt van een combinatie van materialen zijn erg populair. In dit geval is de ene kant van de tas gemaakt van meerlaagse folie (polyester/polypropyleen) en de andere kant van crêpepapier. Sogeva sterilisatiezakken zijn een voorbeeld van dergelijke producten De verpakkingen hebben speciale indicatoren die zijn aangebracht met chemisch verwerkte inkt, die van kleur veranderen en informeren over het einde van het sterilisatieproces. Bij zelfklevende zakken is het binnenste uitstekende deel van het papier bedekt met een laag hittebestendige lijm.

  Sogeva-zakken kunnen worden gebruikt voor sterilisatie met stoom en ethyleenoxide. In tegenstelling tot ovensterilisatie, die schadelijk kan zijn voor warmtegevoelige instrumenten en microchirurgische instrumenten na verloop van tijd kan beschadigen, heeft ethyleenoxidesterilisatie de volgende voordelen:

  • het middel dringt goed door in verpakkingsmaterialen, in producten met een complexe configuratie;
  • eenvoudig proces, goed gecontroleerd;
  • micro-organismen worden snel vernietigd;
  • Ethyleenoxide is compatibel met de meeste medische apparaten.

  Sterilisatiezakken: houdbaarheidsdatum van de inhoud

  De voorwaarden voor het behoud van steriliteit zijn afhankelijk van de methode om de zakken te verzegelen:

  • met nietjes - tot 3 dagen;
  • dubbel pak crêpepapier - 3 weken;
  • gecombineerde zelfklevende zakken - tot 6 maanden;
  • combinatiezakken verzegeld door hitteverzegeling - tot 12 maanden;

  Sterilisatiezakken: gebruiksaanwijzing

  Dus, kraftzakken voor sterilisatie: hoe verpakking te gebruiken om voorwaarden te scheppen voor de veilige opslag van hun inhoud? Instrumenten of medische producten worden na een voorafgaande (presterilisatie)reiniging in verpakkingen geplaatst, waarna de verpakking wordt verzegeld of gelast. In het laatste geval wordt er gebruik gemaakt van speciale apparatuur, bijvoorbeeld een Melag 100+ verpakkingsmachine . Het sealproces wordt volledig door het apparaat gecontroleerd en zowel zakken als rollen kunnen worden gebruikt voor het verpakken (de machine is uitgerust met een snij-apparaat).  

  Nu over het ondertekenen van pakketten. Op de verpakking wordt een inscriptie aangebracht die de inhoud beschrijft (zelfs als één zijde van de verpakking transparant is), de datum en tijd van sterilisatie, de handtekening van de persoon die de bladwijzer uitvoert en de verwerking. 

  Meestal wordt sterilisatie uitgevoerd in autoclaven met stoom of ethyleenoxide. In het eerste geval verloopt het proces bij een temperatuur van 121 tot 134 graden en met gassterilisatie wordt de temperatuur in het bereik van 30 tot 54 graden gehouden.

  Als de verpakkingen niet zijn voorzien van sterilisatie-indicatoren, worden indicatoren gebruikt die in de verpakkingen worden geplaatst. Sogeva-zakken zijn uitgerust met indicatoren die van kleur veranderen van roze naar bruin of van blauw naar donkergeel tijdens het sterilisatieproces (respectievelijk voor gas- en stoomsterilisatie). 

  Er kunnen meerdere instrumenten in één zak worden gesteriliseerd, maar deze mag niet te vol worden gevuld. De houdbaarheidsdatum van kraftzakken na sterilisatie en gecombineerde zakken wordt bepaald door de fabrikant, die wordt aangegeven in de instructies. 

  Na opslag wordt het pakket gecontroleerd en als er geen opmerkingen zijn, wordt het aseptisch geopend. Sterilisatiezakken zijn bedoeld voor eenmalig gebruik, waarna ze worden weggegooid. 

  Het is mogelijk om een ​​tandheelkundig instrument te steriliseren zonder het gebruik van speciale verpakkingen, maar in dit geval moet u het binnen een uur gebruiken.

  Hoe sterilisatiezakken te gebruiken (basisregels):

  • voor gebruik is het noodzakelijk om de verpakking te inspecteren - beschadigde producten kunnen niet worden gebruikt;
  • het is noodzakelijk om de fabricagedatum en de vervaldatum van de verpakkingen voor sterilisatie te controleren - verlopen producten kunnen niet worden gebruikt;
  • zorg ervoor dat er een sterilisatie-indicator is (de kleur van de indicator moet overeenkomen met die in de instructies);
  • op de verpakking dient u de inhoud, datum, tijd van sterilisatie aan te geven en een handtekening achter te laten;
  • sterilisatie wordt uitgevoerd in overeenstemming met de aanbevolen modus voor het gebruikte type sterilisator;
  • het is noodzakelijk om de verpakking met gesteriliseerde instrumenten op te slaan in droge en schone kasten, beschermd tegen zonlicht, bij een temperatuur van +10 tot +30 graden en een luchtvochtigheid van niet meer dan 50%.

  27-05-2022 om 17:17 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-04-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wähle ich einen Gebrauchtwagen aus?

  ¥In den letzten 12 Monaten kamen durchschnittlich 46 % der Besucher auf unsere Seite, für die der Kauf eines Autos das erste war, dies beweist einmal mehr, dass für eine Vielzahl von Käufern ein Gebrauchtwagen das erste Auto ist. Heute werden wir solche Käufer beraten.

  Zunächst müssen Sie sich für den Hauptzweck des Autos entscheiden: Soll es ein Familienauto sein, wird es für die Arbeit genutzt, soll es groß, sparsam usw. sein? Danach gilt es, die auf dem Markt befindlichen Preisangebote zu bewerten. Unsere Empfehlung ist, unter den Angeboten ein Auto eines neuen Baujahres auszuwählen. Wenn Sie das Auto später verkaufen, altert es in diesem Fall nicht so stark und ist möglicherweise derzeit nicht so abgenutzt wie ein älteres Auto.

  Какую бу машину купить, какие подержанные автомобили надежные

  Sie sehen also ein Auto vor sich. Sie müssen es starten, eine Probefahrt machen. Auf diese Weise können Sie sich erneut bei der Auswahl eines Automodells etablieren, überprüfen, wie sich das Auto auf der Straße verhält, der Arbeit der Federung ¥zuhören´ und die Funktion des Getriebes überprüfen. Fragen Sie den Vorbesitzer, wie das Auto verwendet und gewartet wurde. Wenn alles zu Ihnen passt, müssen Sie zuerst das Auto inspizieren und auch zuhören, damit beim Fahren des Autos keine Nebengeräusche auftreten. Vergleichen Sie den Verschleiß des Autos grob mit der vom Eigentümer angegebenen Laufleistung - dies ist möglich Schrammen in der Kabine, Lenkrad, Schaltwippen. Ideal - um ein Auto mit einer Laufleistung von 50-60.000 km zu kaufen.  Wenn du möchtest selling cars in Switzerland, sie können unsere Website für weitere Informationen besuchen.

  In diesem Fall hat das Auto fast immer noch Garantie, Es ist am rentabelsten, ein Auto zu kaufen oder am Ende des Jahres (November-Dezember), wenn die Verkäufer aus Angst vor einer Wertminderung aufgrund der Alterung des Autos für ein weiteres Jahr versuchen, es schneller zu verkaufen und seinen Wert leicht zu reduzieren kosten. 

  Dabei sind der Kauf eines Neuwagens und eines Autos mit Kilometerstand gleichgestellt. Oder kaufen Sie ein Auto im März-April, wenn diejenigen, die die Kosten am Ende des Jahres nicht gesenkt haben, in der Hoffnung, es ohne Rabatt zu verkaufen, den Preis aufgrund der Alterung des Autos für ein weiteres Jahr senken.Wenn alles passt, empfehlen wir Ihnen, das Auto unbedingt mit einem forensischen Experten zu überprüfen, der sich das Auto selbst ansieht, den Titel auf Echtheit prüft, das Auto mit der Datenbank und der föderalen Fahndungsdatenbank abgleicht. Fällt das Fazit des Forensikers positiv aus, dann können Sie das Auto im Technikum weiter durchchecken.

  Im Technikum raten wir Ihnen, eine vollständige Diagnose des Autos durchzuführen, es ist nicht sehr teuer, aber es gibt zumindest ein vollständiges Bild des Autos und der unmittelbaren Kosten, die auf den neuen Besitzer warten. Stellen Sie sicher, dass Sie Ihr Auto für eine Probefahrt "arrangieren".

  Danach muss ein Kauf- und Verkaufsgeschäft erstellt werden, dies muss in spezialisierten Unternehmen erfolgen, die über die entsprechenden Lizenzen und Genehmigungen verfügen. Beispielsweise werden in unserem Unternehmen nach der Registrierung alle Unterlagen fünf Jahre im Archiv aufbewahrt und bei Bedarf kann man sich ein Duplikat davon besorgen, um sie beispielsweise beim Autoverkauf dem Finanzamt vorzulegen.´

  30-04-2022 om 18:16 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-04-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comment et comment nettoyer les tuyaux d'égout de vos propres mains à la maison

  Le colmatage est le problème de plomberie le plus courant et le plus courant. Dans la plupart des cas, son élimination et le nettoyage du tuyau d'égout peuvent se faire à la main. Les méthodes de suppression des blocages dans un immeuble privé et à plusieurs appartements ne présentent pas de différences fondamentales. La principale cause de colmatage des canalisations est l'accumulation de dépôts graisseux sur leur surface interne.

  Il existe plusieurs manières de debouchage canalisations.

  Causes des tuyaux bouchés

  Le plus souvent dans une maison,  les canalisations en fonte sont sujettes aux bouchages , qui ont une grande résistance aux égouts. En raison de la corrosion au fil du temps, des irrégularités et des dépôts apparaissent sur les murs, bloquant la libre circulation de l'eau. De plus, des blocages peuvent apparaître en raison du nettoyage rare des conduites d'égout.

  L'utilisation à long terme de détergents contenant des tensioactifs peut entraîner l'accumulation de dépôts graisseux. Ils piègent les petites particules et entraînent avec le temps une diminution du débit des canalisations. En cas de défaillance instantanée du système d'égout de la maison, la cause peut être la pénétration d'un corps étranger dans le tuyau. Parfois, la raison de la diminution de la perméabilité du pipeline est le déplacement du sol, le gel, les dommages au système d'égouts. Le blocage dans les tuyaux en plastique apparaît en raison d'une mauvaise installation et du non-respect de la pente requise.

  Le nettoyage des conduites d'égout est nécessaire si les facteurs suivants se produisent :

  • l'apparition d'une odeur désagréable;

  • diminution du taux de prélèvement d'eau;

  • élever le niveau d'eau lorsqu'il est allumé quelque part sous les grilles du drain d'égout.

  Si des mesures ne sont pas prises immédiatement après l'apparition de ces signes, le tuyau se bouchera complètement très rapidement.

  Important!  La raison de la diminution du taux de prélèvement d'eau est parfois un siphon. Il doit être démonté et vérifié avant de nettoyer les tuyaux.

  La méthode de nettoyage dépend en grande partie de l'endroit exact où le tuyau est obstrué et de quoi.

  Souvent, un blocage se forme dans le siphon, il doit donc être vérifié en premier.

  Méthodes de nettoyage de base

  Si le débit du pipeline est réduit, il suffira de nettoyer les tuyaux d'égout de vos propres mains. Dans les cas difficiles, l'aide de spécialistes sera nécessaire.

  Nettoyer les canalisations d'égout c'est:

  • chimique;

  • mécanique;

  • hydrodynamique;

  • remèdes populaires : soda, sel et eau bouillante ; soude et vinaigre.

  Le nettoyage des conduites d'égout de la dernière manière empêchera l'apparition d'odeurs désagréables et de blocages. À la maison, vous pouvez nettoyer efficacement les tuyaux en utilisant l'une des méthodes suivantes :

  1. Soude et sel. ½ tasse de solution de bicarbonate de soude et une demi-tasse de sel sont ajoutées au trou de vidange et laissées pendant environ 10 heures.

  2. Soda et vinaigre. Placez une demi-tasse de bicarbonate de soude et ½ tasse de vinaigre dans le trou de vidange, bouchez et laissez reposer pendant 2 heures.

  3. Soda et eau bouillante. Ajoutez une tasse de soda à 3 tasses d'eau bouillante et placez-la dans le trou de vidange.

  L'utilisation de soda avec du vinaigre nécessite de la prudence, car le mélange de ces substances provoque une réaction violente.

  Nettoyage chimique

  Vous pouvez nettoyer les canalisations d'égout à la fois dans une maison privée et dans un appartement à l'aide de produits chimiques. Avant de les utiliser, il est important de prendre soin de votre propre sécurité - mettez des gants, du maxa, des lunettes et assurez également une bonne ventilation de la pièce.  Il est préférable d'utiliser une autre méthode pour nettoyer le tuyau d'égout à la maison qu'une méthode chimique. Les substances modernes comprennent l'acide ou l'alcali. Il est impossible d'utiliser des produits de compositions chimiques différentes en même temps dans la maison, car les composants peuvent réagir les uns avec les autres et endommager le système. La procédure est la suivante :

  • verser ou verser la quantité requise de produit dans le trou de vidange;

  • ajouter environ un demi-litre d'eau;

  • attendez 10-15 minutes;

  • rincer le système d'égouts avec de l'eau en quantité de 2 à 4 seaux.

  Les produits chimiques sont largement utilisés pour nettoyer rapidement les tuyaux

  S'il y a un blocage très dense, il est préférable d'utiliser un nettoyage mécanique.

  Important!  Il est inacceptable de nettoyer les anciens tuyaux d'égout en fonte avec des produits chimiques.

  nettoyage mécanique

  Vous pouvez nettoyer mécaniquement le tuyau d'égout à la maison. Cela nécessitera un fil ou un câble, un piston, une collerette. La façon de nettoyer les tuyaux d'égout dépend de la gravité du problème. Si le blocage n'est pas profond, vous pouvez utiliser une fraise pour le traverser avec des mouvements brusques.

  Le nettoyage à faire soi-même des tuyaux d'égout peut être effectué à l'aide d'un piston:

  1. Couvrir le trou de vidange avec un appareil.

  2. Ouvrez l'eau de sorte que le bol du piston soit couvert.

  3. Vérifiez s'il y a de l'eau en dessous.

  4. Sans soulever le piston de l'évier, effectuez 15 à 20 mouvements verticaux.

  Avant de nettoyer le tuyau d'égout avec un câble, vous devez essayer d'autres méthodes, car cette méthode est la plus difficile. Le câble a une structure rigide et est une tige d'un diamètre de 3 à 5 mm, constituée de fil torsadé. Règles de base pour l'utilisation de l'appareil :

  • retirer le siphon de l'évier ;

  • le câble doit être muni d'une poignée ;

  • introduisez l'extrémité du câble dans le tuyau et faites-le avancer avec des mouvements de rotation dans le sens inverse des aiguilles d'une montre ;

  • retirer périodiquement le câble pour le nettoyer ;

  • une fois le blocage dans le tuyau d'égout éliminé, installez un siphon et rincez le système avec de l'eau chaude.

  Ensuite, ouvrez l'eau. S'il part rapidement, le blocage a été éliminé. Sinon, la procédure est répétée.

  Nettoyage hydrodynamique

  Pour les eaux usées domestiques, une machine hydrodynamique et des pompes sont utilisées qui créent un puissant jet de liquide. Le nettoyage hydrodynamique des conduites d'égout est effectué à l'aide d'appareils à buses en spirale de différents diamètres. Ils sont installés près des éviers ou des cuvettes de toilettes, une spirale est insérée dans le trou de vidange, qui tourne pendant le fonctionnement de la machine et brise les blocages de toute densité. Le nettoyage hydrodynamique est utilisé pour les tuyaux d'un diamètre de 5 à 30 cm.

  Machine à spirale - un appareil avec des buses de différents diamètres, qui est utilisé pour nettoyer le tuyau d'égout à la maison. L'appareil est installé en face du trou de vidange, une spirale est insérée dans le tuyau. La machine à mouvements de rotation brise efficacement le blocage et est applicable à la fois dans un immeuble privé et à plusieurs appartements. S'il n'y a pas de machine spéciale, vous pouvez nettoyer les tuyaux simplement avec une spirale, en la faisant tourner lentement dans un sens.

  Important!  Le nettoyage hydrodynamique convient à toutes les configurations de conduites et n'est pas très coûteux.

  Le nettoyage hydrodynamique est effectué par des dispositifs spéciaux. Actuellement, des tuyaux en plastique sont utilisés pour installer des systèmes d'égouts dans une maison ou un appartement. Les virages et les coudes sont généralement sujets au colmatage, il n'est donc pas nécessaire de nettoyer les tuyaux d'égout en plastique comme les tuyaux en fonte.

  Le nettoyage des tuyaux avec une machine spéciale est un moyen efficace et rapide de se débarrasser des blocages.

  De plus, l'utilisation incorrecte de tout  dispositif de nettoyage peut  endommager la communication. Il est bon de nettoyer les tuyaux en plastique avec une méthode chimique, car cela n'endommagera pas leur structure.

  Prévention des blocages de canalisations

  Il est préférable d'effectuer une prévention régulière des blocages que de nettoyer les canalisations d'égout:

  • rincer les gouttières à l'eau bouillante deux fois par mois;

  • ne jetez pas les déchets ménagers, alimentaires, chimiques dans les toilettes, l'évier;

  • utiliser un séparateur de graisse.

  Les tuyaux en plastique et en fonte dans une maison privée doivent être périodiquement lavés avec du vinaigre et du soda. Parfois, un fort débit d'eau est suffisant pour maintenir une bonne perméabilité du tuyau.  L'industrie produit des produits de nettoyage spéciaux sous forme de granulés ou de gel. Lors du traitement du système d'égout dans une maison privée, des substances sont placées dans les tuyaux pendant un certain temps et empêchent l'accumulation de dépôts graisseux. Le traitement au vinaigre se fait environ une fois par semaine.

  Il est efficace d'utiliser des séparateurs de graisse dans une maison privée. Ils sont à usage industriel et domestique, installés sous l'évier. L'appareil fonctionne en 2 étapes :

  1. L'eau grasse et sale passe à travers le système de filtration, se débarrasse de divers débris.

  2. Il y a une purification de l'eau des graisses, qui pénètre ensuite dans les conduites d'égout.

  Les mesures préventives permettront non seulement d'augmenter la durée de vie du pipeline, mais également d'économiser du temps et des ressources. Vous pouvez souvent faire le ménage vous-même. Dans les cas difficiles, il est nécessaire de contacter des spécialistes sans délai.


  16-04-2022 om 15:26 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-03-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles over Nederlandse trustkantoren

  De laatste tijd zijn Nederlandse trust offices regelmatig in het landelijke nieuws geweest. Maar wat is een trust office en waar houdt zoÿn kantoor zich mee bezig?

  Trust offices heten ook wel trustbedrijven, trustkantoren of trustmaatschappijen. Soms zelfs fiduciair. Ze hebben veelal vermogende private personen, families en internationale grote ondernemingen als cliënten. Onder de Wet toezicht op trustkantoren (afgekort Wtt) worden trust services in Nederland onder andere gedefinieerd als het geven van managementdiensten. Als in het zijn van statutair bestuurder.  

  De definitie van bestuurder onder de Wtt

  In de Wtt staat dat het niet toegestaan is statutair directeur te zijn voor meer dan één rechtspersoon of vennootschap waarin jezelf geen belang hebt. Een trust office dat over een vergunning beschikt mag dit wel. Ook het verbod niet van toepassing zijn wanneer de bestuurder als werknemer op de loonlijst staat.

  Geregistreerd adres als trustdienst

  Ook het aanbieden van virtueel adres diensten in combinatie met andere zakelijke dienstverlening kan onder de Wtt vallen. Een virtueel adres moet dus beperkt blijven tot het aanbieden en verlenen van virtual office gerelateerde diensten als postadres en scannen en doorsturen van post. Anders is er ook voor domicilieverlening een trustvergunning nodig.  


  Wat is de definitie van trustkantoor?

  In de Wtt worden enkel de diensten van trust offices in Nederland gedefinieerd. De Investopedia-site definieert trustkantoren ongeveer als: ´Trust offices zijn rechtspersonen die optreden als een agent, fiduciair of trustee namens personen of entiteiten met als doel boekhouding, management en de uiteindelijke uitkering van activa aan een uiteindelijke belanghebbende. Trust offices dienen als bewaarder voor trusts, activa, escrows, vermogensbeheer, aandelenoverdracht, registratie van eigendom en andere soortgelijke diensten.¡

  Misvattingen over de betekenis van het begrip ‘trust officeÿ

  De hierboven gegeven Investopedia-definitie van trust offices komt grotendeels overeen met de  Nederlandse situatie. Trusts, waarbij vermogens worden beheerd door een trustees, worden in Nederland echter niet vaak toegepast. Het woord ‘trust officeÿ is samengesteld uit de woorden ‘trustÿ en ‘officeÿ, waarbij ‘trustÿ refereert aan de vertrouwensrelatie tussen de trustmaatschappij en haar cliënten. ‘Trustÿ heeft weinig te maken met dienstverlening aan trusts zoals vaak ten onrechte wordt gedacht.

  Welke zakelijk diensten bieden Nederlandse trustkantoren aan?

  Onder de Wtt worden trustdiensten in Nederland gedefinieerd als het verstrekken van bestuur en geregistreerd adres. Adresverlening is dus enkel vergunningplichtig wanneer deze wordt aangeboden in combinatie met elke andere zakelijke dienst. De wet noemt ook het verlenen van doorstroom diensten. Bij deze vorm van dienstverlening heeft een client geen eigen vennootschap in Nederland, maar wordt een entiteit van een trust office benut. Verder geeft de wet aan dat handel in plankvennootschappen en het zijn van trustee van een trust, als trust diensten gelden.

  Ondersteunende zakelijke diensten

  Ondersteunende zakelijke diensten die vaak door trustmaatschappijen worden geleverd, zijn oprichting en registratie van vennootschappen en stichtingen, omzetbelasting en vennootschapsbelastingaangiften, juridische en secretariële ondersteuning, werkvergunning aanvragen, salarisadministratie en accounting. Het aanbieden van belastingadvisering door trust offices aan trust cliënten is wettelijk verboden.

  De traditionele trustdiensten

  De traditionele trustdienstverlening bestaat​​uit zakelijke dienstverlening aan houdster-, financierings- en royaltymaatschappijen. Bij de grotere trustkantoren omvat de dienstverlening ook structured finance, fondsmanagement en administratie, family office en private client diensten.

  Hoe is de Nederlandse trustsector ontstaan?

  De Nederlandse trust offices, welke met name in en rond Amsterdam zijn gevestigd, zijn ontstaan uit een verleden van wereldhandel, een centrale geografische ligging, een goede infrastructuur, een ontwikkelde financiële sector en een ondernemingsvriendelijk fiscaal en regulatief klimaat. Daarnaast worden de juridische, politieke en economische stabiliteit genoemd te hebben gecontribueerd aan de groei van de trustindustrie.

  Ondanks enkele schandalen waarbij trustbedrijven betrokken een aandeel in hadden, wordt Nederland veelal gezien als een bewezen, bestendig en respectabele jurisdictie met een sterk ontwikkelde wettelijke infrastructuur, met een kenmerkend hoog niveau van integriteit en openheid.

  De wortels van de trustsector lagen in Curaçao

  De eerste ontwikkelingen van de Nederlandse trustsector, in begin van de tachtiger jaren, waren vooral het gevolg van de warme banden met de Nederlandse overzeese eilanden, en dan met name het eiland Curaçao. Het fiscale aspect, wat nog steeds een belangrijke drijfveer vormt, is tegenwoordig minder van belang voor de trust sector. Vermogensbescherming, de kwaliteit van de zakelijke en financiële infrastructuur en begeleiding met lokale wet- en regelgeving zijn van groter belang geworden als factoren voor het aantrekken van cliënten. De groei van de wereldeconomie en de internationalisering hebben ook sterk bijgedragen.

  Amsterdam is het centrum van de Nederlands

  De meeste Nederlandse trust offices hebben zich gevestigd in en om de hoofdstad Amsterdam, voornamelijk geclusterd op en rond de Zuidas. De advieskantoren die hier zijn gevestigd werken als toeleveranciers van cliënten en helpen bij juridische en fiscale ondersteuning van transacties.

  Het overgrote deel van het personeel van trust offices heeft een juridische of accounting achtergrond. Omdat de communicatie een sleutelrol speelt binnen een internationale discipline, spreken de medewerkers veelal verschillende talen. Het aantal trustkantoren is in de afgelopen jaren door striktere regelgeving en consolidatie sterk gedaald.

  Aan welke wet- en regelgeving moeten Nederlandse trustkantoren zich houden?

  Vergeleken met andere landen zijn Nederlandse trustkantoren zeer strikt gereguleerd. In Nederland is een trustbedrijf verplicht om een ​​trustlicentie aan te vragen. Deze vergunning kan worden verkregen van De Nederlandsche Bank, de partij die verantwoordelijk is voor de uitvoering van toezicht op trust offices. De Nederlandsche Bank bezoekt trustkantoren voor regelmatige inspecties op de naleving van sancties en wetgeving ter bestrijding van terrorisme en witwassen.

  Sinds een wijziging van de Wtt in het jaar 2018 is een trustkantoor in Nederland verplicht een interne compliance officer en minimaal twee in lokaal woonachtige bestuurders voor de dagelijkse leiding te hebben.

  Periodiek dient een compliance-audit uitgevoerd te worden door een compliance specialist. De audit is vooral bedoeld om de opvolging van de regelgeving en compliance procedures regelmatig te checken. Belangrijke aspecten zijn de clientacceptatie en transactiemonitoring. Trustkantoren hebben deze processen minutieus vastgelegd in een procedurehandboek. De effectiviteit van de integriteitsrisicoanalyse moet het trust office in overeenstemming brengen met het risicoÿs van haar clientportefeuille.

  24-03-2022 om 12:52 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-02-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kies je een kapperszaak?
  Het aantal kapperszaken in Oekraïne groeit snel en er zijn waarschijnlijk verschillende herenkappers in elke regio. Naast bekende netwerkbarbershops openen zich volledig nieuwe, voorheen onbekende merken. Hoe je voor jezelf een permanente kapperszaak kiest, waar je op moet letten bij het kiezen, zullen we in dit artikel vertellen.

  Zoals bij alle diensten zijn er verschillende basisselectiecriteria. Deze:
  • Prijs
  • Service Level
  • Gunstige locatie
  • Beoordelingen
  • andere "snoepjes"
  Prijs. Bijna alle kapperszaken in Oekraïne bieden dezelfde diensten aan. Dit is een baard trim, hoofdhaar trim, snor trim, scheermes scheren, styling. Sommige bieden een "vader en zoon"-pakket aan, waarbij een vader en zoon-kapsel voor dezelfde prijs worden aangeboden. De kosten van diensten zijn ook bijna hetzelfde. De gemiddelde prijs voor een knipbeurt is 15 euro, een baard- en snorkapsel is 10 euro, scheren met een open scheermes is 15 euro. Natuurlijk zijn er unieke (het is niet duidelijk waarom) herenkapsalons die de kosten aanzienlijk opdrijven. Deze markt, zoals elke andere: als mensen bereid zijn meer te betalen, zullen degenen die de dienst "hoog" bieden ook mokken. Bij het kiezen van een kapperszaak is de prijs waarschijnlijk niet het belangrijkste criterium.

  Maar het lijkt ons dat de keuze voor de hand ligt. Het is altijd het beste om contact op te nemen met professionals zoals https://www.kopbelgium.be/
  Wij raden deze barbershop van harte aan! 

  Service Level. Het is bekend dat een kapperszaak in feite een reeks diensten is die mensen leveren. Mensen zijn overal anders en het serviceniveau hangt af van hun houding ten opzichte van Klanten en werk. Service begint met een telefoontje - een afspraak. Nu hebben veel mensen de mogelijkheid om zich online aan te melden, maar een van de opties is om ´op afroep¡ op te nemen. Door het nummer in te toetsen, komt u bij de beheerder die de administratie bijhoudt. Meestal zijn dit vriendelijke meisjes met een mooie stem. Verder evalueer je bij aankomst in de salon hoe je werd ontmoet, of ze thee, koffie of een drankje aanboden. Bieden ze accommodatie voor de wachttijd, tijdschriften, iets anders dat helpt om de tijd te doden als je eerder dan gepland arriveerde. Als de kapper niet op tijd met het knippen is begonnen, is dit geen goed teken, al zijn er verschillende dingen en zo'n onoplettendheid is natuurlijk best verschoonbaar als we het niet hebben over uren wachten. Zeker, Het belangrijkste bij het kiezen van een kapper zijn zijn professionele kwaliteiten en opleidingsniveau. Kennisverwerving inkappersschool is goed, maar het is belangrijk om ze in de praktijk te kunnen brengen. 

  Het gemak van de locatie. Natuurlijk wordt er nu veel gepraat over het feit dat kapperszaken een hele cultuur, beweging, enz. gedeeltelijk is het dat, maar vergeet niet dat het belangrijkste doel van naar de kapper gaan een snelle is. In onze drukke tijd, waarin alles per minuut gepland staat, speelt de locatie een grote rol. Weinig mensen willen enkele uren ´heen en weer¡ op de weg doorbrengen. De meeste herenkappers bevinden zich in het centrale deel van de stad, wat niet altijd goed is met de auto. Een bezoek aan de kapper, vooral tijdens de spits, kan uren duren, want. files zijn een ziekte van de steden van vandaag. Een ander ding bij het gebruik van de metro, als deze zich in uw stad bevindt. Zo is elke  kapperszaak in Kiev , ondergronds, in maximaal 50 minuten te bereiken. Geen files, geen files, geen toffees.

  Beoordelingen. Waarschijnlijk een van de belangrijkste en meest fundamentele criteria op basis waarvan u een kapperszaak moet kiezen. In het digitale tijdperk zijn er een groot aantal zogenaamde review-sites en kun je reviews van een bepaalde plaats in seconden vinden. Om dit te doen, voert u gewoon de naam van de kapperszaak en het woord beoordelingen in de zoekmachine in. Vergeet het concurrentievermogen van deze markt niet, want. er is geen identificatie, iedereen kan een slechte recensie achterlaten. Het is ook de moeite waard om te onthouden dat wanneer een klant iets niet leuk vindt, hij zeker een recensie zal schrijven, maar als alles bij hem past, is de kans om dankbaarheid te schrijven minimaal.

  Andere "broodjes" . Historisch gezien is een kapperszaak niet alleen een kapper, het is een plek waar je tijd kunt doorbrengen. Nu lokken herenkappers klanten met een hele reeks gratis aanvullende diensten - laten we ze "broodjes" noemen. Dit zijn videogames en bars met indrukwekkende voorraden van verschillende alcohol, dit zijn tijdschriften. Dit alles zorgt voor zo'n huiselijke of feestelijke sfeer. Niet zelden kun je in kapperszaken een bedrijf ontmoeten dat niet wacht op een knipbeurt of een scheerbeurt, ze zitten gewoon, chatten, bespreken dringende problemen, spelen een console.

  In ieder geval kun je het werk van een kapperszaak alleen op basis van je eigen ervaring beoordelen. Het komt voor dat de meesters maanden of zelfs jaren kiezen, maar wanneer ze het vinden, verlaten ze hem niet langer en worden alle volgende kapsels alleen door hem gemaakt. Kappers hebben de neiging om van de ene kapperszaak naar de andere te verhuizen of zelfs hun eigen salon te openen. Een goede kapper is niet zomaar een kapper, het is een persoon met wie het prettig is om te zien en te praten. Iemand die niet alleen dom een ​​baard trimt, maar ook advies geeft over het gebruik van de juiste herencosmetica, advies over verzorging en styling. Een goede meester wordt altijd gevolgd door een hele menigte van zijn klanten.

  17-02-2022 om 14:02 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-01-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe casinosoftware te kiezen
  Bij het kiezen van een softwareleverancier zijn er verschillende belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden. Dit geldt vooral als u van plan bent een online casino te runnen. Een goede softwareleverancier moet grafische content van hoge kwaliteit kunnen leveren. Dit is wat gamers naar een site trekt. Als je bijvoorbeeld een spel wilt draaien dat eruitziet alsof het door een beroemde artiest is gemaakt, moet je voor Playtech kiezen. Als u op zoek bent naar een traditionele gokautomaat, moet u op zoek naar Novomatic.

  Bij het kiezen van een leverancier van casinosoftware moet u rekening houden met de voorkeuren van uw klant. Als je bijvoorbeeld veel nieuwelingen wilt hebben, willen ze waarschijnlijk een site die het proces gemakkelijk maakt. Als ze de interface niet leuk vinden, zullen ze snel vertrekken. Als dat gebeurt, zullen ze waarschijnlijk niet terugkeren. Om deze reden wilt u een softwareleverancier kiezen die een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface biedt. Kijk voor meer informatie op igaming-software.com

  De softwareleverancier die u kiest, moet ook een grote selectie spellen aanbieden. Hoewel u misschien voor een groter merk wilt gaan, is een kleiner merk misschien goedkoper. De kwaliteit van de spellen is net zo belangrijk als de afwisseling. Het is ook een goed idee om vragen te stellen en contractsjablonen aan te vragen. Terwijl u aan het winkelen bent voor casinosoftware, moet u zich concentreren op hoe gemakkelijk het is om deze in uw site te integreren. Zoek indien mogelijk naar games die populair zijn, gemakkelijk te integreren zijn en over verschillende functies beschikken.

  De softwareleverancier die u kiest, heeft invloed op de kwaliteit en kwantiteit van de spellen die aan spelers worden aangeboden. Het heeft ook invloed op het algehele ontwerp van de website en de veiligheid van de site. Het is belangrijk om de softwareleverancier grondig te onderzoeken en om een ​​contractsjabloon te vragen. Een gerenommeerde softwareleverancier zal ook regelmatig hun producten updaten en nieuwe functies ontwikkelen. Zorg ervoor dat de softwareleverancier up-to-date is met de huidige trends en technologie. Vervolgens kunt u een beslissing nemen op basis van de kwaliteit van de games.

  Nadat u het budget heeft bepaald, moet u beslissen hoe u de software gaat betalen. De prijs is afhankelijk van uw behoeften, maar er zijn ook andere factoren waarmee u rekening moet houden. U moet de functionaliteit van de casinosoftwareleverancier kennen. U moet er een kiezen die een scala aan opties en functies biedt. U moet bijvoorbeeld in staat zijn om gamecontent te beheren, uw klantenbestand te onderhouden en marketingcampagnes te creëren. Een softwareleverancier moet regelmatig updates en ondersteuning kunnen bieden. Lees meer over het openen van een internetcafé in Zuid-Afrika op https://igaming-software.com/news/how-to-open-an-internet-cafe-in-south-africa/

  Het type software dat u kiest, is van invloed op het soort ervaring dat gebruikers van uw online casino krijgen. Een software die geavanceerde graphics en een hoogwaardige game-ervaring biedt, zal spelers aanmoedigen om terug te keren naar een site voor meer games. De juiste software geeft uw gebruikers een gevoel van vrijheid en controle. Daarnaast moet u weten welke apparaten compatibel zijn met de verschillende softwareleveranciers. Deze opties hebben ook invloed op de kosten van het programma.

  Als je van plan bent een online casino te starten, moet de beste softwareleverancier een breed scala aan functies en functies bieden. Het moet ook regelmatige updates, tools voor het beheer van gamecontent en marketingtools bieden. Wanneer je op zoek bent naar de perfecte casino software provider, dan wil je natuurlijk op zoek naar een online platform met een goede reputatie. U moet een provider kiezen die al lang in het vak zit en betrouwbaar is.

  Als je een nieuw online casino begint, moet de beste softwareleverancier een marketingpakket aanbieden dat ondersteuning voor je online casino omvat. U moet investeren in een online casinosoftwareleverancier die marketingondersteuning biedt. Dit is erg belangrijk voor uw nieuwe bedrijf. Als u niet vertrouwd bent met de diensten van een bedrijf, moet u hun producten niet gebruiken. Hoewel u software moet selecteren die aan uw behoeften voldoet, is het belangrijk om veilig te zijn.

  Naast deze, wil je ook de games bekijken die beschikbaar zijn om te downloaden. De meest populaire online casino's zijn degenen die een grote verscheidenheid aan spellen hebben. Een goede leverancier van casinosoftware moet een verscheidenheid aan spellen kunnen aanbieden om klanten aan te trekken. Als u op zoek bent naar innovatieve games, moet u op zoek naar software waarmee u een grote verscheidenheid aan games kunt maken. Als een game dit niet biedt, moet je overstappen naar een andere site.

  24-01-2022 om 11:22 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kiest u zonnepanelen voor uw huis?

  Er zijn tegenwoordig een groot aantal fabrikanten van zonnepanelen op de markt. Daarom rijst de vraag, hoe kies je een hoogwaardig zonnepaneel dat tientallen jaren meegaat?

  Er is al lang een wijdverbreid geloof over de hele wereld dat als het gaat om het kiezen van de beste zonnepanelen, Tier 1-notering uitstekende kwaliteit betekent. Maar is het waar? Wat is Tier 1 eigenlijk?

  1358843032_solnechnaya-bataerya-chastnyy-dom.jpg

  Tier 1 is een classificatie die fabrikanten van zonnepanelen indeelt volgens bepaalde criteria. Dat wil zeggen, deze beoordeling houdt alleen rekening met fabrikanten, niet met zonnepanelen. Een fabrikant op hoog niveau kan producten van wisselende kwaliteit aanbieden. Deze beoordeling is dan ook geen criterium bij het beoordelen van de kwaliteit van een zonnepaneel. Bovendien is de toegang tot dit soort beoordelingen niet toegankelijk voor het grote publiek en kunt u de juistheid van de informatie niet controleren.

  Bij het kiezen van een zonnepaneel moet u letten op andere criteria die veel informatiever en nuttiger zijn dan de Tier 1-classificatie:

  1. Wat is de productgarantieperiode?

  Als er iets misgaat met uw zonnepanelen, moet u ervoor zorgen dat u zo goed mogelijk beschermd bent. De eenvoudigste manier om deze bescherming te garanderen, is door te kijken naar de fabrieksgarantie. Bekijk ook ons nieuwste product genaamd poweroak bluetti! Deze mini energiecentrale is in staat om u de hele dag te voorzien van stroom van de zon! Dit is de beste keuze op de markt in 2022!

  Prestatiegaranties of garanties voor stroomopwekking duren doorgaans 20 tot 25 jaar, let op hoeveel prestatie een installatie claimt na 10, 15, 25 jaar in bedrijf. Normaal gesproken moet dit niveau ten minste 80% van het nominale vermogen zijn.

  2. Wat is de aangegeven prestatie van de fabrikant?

  Denk je bijvoorbeeld aan een 260W zonnepaneel en een vermogenstolerantie van +/- 5%, dan betekent dit dat het werkelijke vermogen tussen de 247W en 273W kan liggen. Goede zonnepanelen hebben een minimale en alleen positieve doorbuiging. Dit betekent dat een 260W paneel niet onder de 260W komt. Let bij het kopen van zonnepanelen op het testcertificaat.

  3. Bestaat deze fabrikant op onze markt en heeft hij een officiële vertegenwoordiging?

  Zorg ervoor dat de fabrikant van de zonnepanelen die u van plan bent te kopen een officieel vertegenwoordigingskantoor in Oekraïne heeft, aangezien het erg moeilijk zal zijn om een ​​garantieclaim in te dienen tegen de fabrikant als deze niet in ons land aanwezig is.

  4. Hoogwaardige omvormer. De hoge kwaliteit van zonnepanelen kan worden gecompenseerd door een omvormer met een laag rendement.

  U kunt de beste zonnepanelen ter wereld installeren, maar als uw zonne-omvormer, het zogenaamde "hart" van een zonne-energiecentrale, niet overeenkomt met de kwaliteit, krijgt u niet het benodigde rendement op zonnepanelen en wordt uw investering heel lang afbetalen.

  af6700.jpg

  5. Ervaren installatie.

  Het installeren van een fotovoltaïsch zonnesysteem is een nogal gecompliceerde procedure die u het beste aan een professional kunt overlaten. De zonne-energiecentrale komt op het dak van uw huis te staan, dus het is belangrijk dat uw zonnestelsel met hoge kwaliteit wordt geïnstalleerd en jarenlang meegaat. Bovendien zijn dit geen grappen en hebben we het over de veiligheid van uw huis en uw gezin. Let daarom goed op de keuze van installateurs, let op hun ervaring met het installeren van dergelijke systemen.

  Houd bij het kiezen van zonnepanelen rekening met alle hoofdpunten. U koopt immers vrij dure apparatuur en de terugverdientijd hangt rechtstreeks af van de kwaliteit van het paneel zelf en de kwaliteit van de installatie.

  24-01-2022 om 09:57 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-01-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voordelen en kenmerken van digitaal bedrukken van kleding

  We presenteren onder uw aandacht de moderne technologie van direct printen op stof - DTG, met als belangrijkste voordeel snelheid. Deze jonge manier om kleding te merken op het gebied van eindkwaliteit wordt wel eens vergeleken met zeefdruk. Maar het heeft zijn eigen unieke voordelen. We zullen er in dit artikel over praten. Een van die bedrijven die truien bedrukken is OmniShirt. U kunt eenvoudig uw tekst, uw foto, logo of iets anders printen. Vandaag, trui bedrukken het is trendy en stijlvol! Met behulp van het bedrukken van een trui kun je opvallen tussen de menigte identieke mensen.

  Wat is DTG en hoe werkt het?

  Hoe u uw bedrijfslogo op verschillende kleding kunt plaatsen

  De afkorting DTG staat voor direct to kledingstuk, wat in het Engels 'direct to kledingstuk' betekent. Dat wil zeggen, een moderne printer drukt een afbeelding rechtstreeks op kleding af zonder stencil of transferpapier.

  De uitvoering van de kleurrijke ideeën van de ontwerper vindt plaats met behulp van een moderne hightech textielprinter, die wordt aangebracht met milieuvriendelijke inkt op waterbasis, waardoor het logo of ander patroon antiallergisch is. Maar voordat u gaat afdrukken, moet kleding worden voorbereid. Om ervoor te zorgen dat het beeld bestand is tegen elke impact, wordt het textiel waarop het moet worden aangebracht, behandeld met een speciale samenstelling - een primer. Dan begint het proces van digitaal printen op kleding.

  Met een inkjetmethode wordt een logo, andere branding of afbeelding direct op kleding aangebracht. Daarna gaat het product direct naar een tunneloven, waar de verf gebakken wordt, zou je kunnen zeggen, in het textiel groeit. Zo krijg je mooie kleding met een logo , die klaar is voor tientallen bezoeken aan de thuiswasmachine.

  DTG is perfect voor witte kleding: schorten, tanktops, overhemden, trui bedrukken, blouses enzovoort. De tekening ligt perfect en de kleuren met hun schakeringen worden absoluut nauwkeurig overgebracht. Maar als je een gekleurd bedrukken met een logo wilt , dan moet je een witte achterkant toevoegen. Bij de uitvoer zal de inktlaag op gekleurd textiel met een witte achterkant dichter aanvoelen.

  Voordelen van direct digitaal bedrukken van kleding

  Deze applicatiemethode maakt indruk met een uitgebreide lijst van voordelen die een wereld aan mogelijkheden opent voor onze opdrachtgevers en ontwerpers. Elk kleurrijk idee kan worden gerealiseerd. Dus de voordelen van DTG:

  1. lay-outs van elk formaat (vector, raster) en zelfs gewone foto's worden geaccepteerd;
  2. de afbeelding kan worden gevuld met een onbeperkt aantal kleuren en hun tinten, overgangen van elke complexiteit hebben - de afgedrukte tekening zal fotografisch nauwkeurig zijn;
  3. door het ontbreken van een voorbereidende fase, zoals bij veel andere applicatiemethoden, wordt DTG gekenmerkt door een hoge snelheid van het starten van een oplage;
  4. lage kosten van één eenheid goederen, zelfs met een kleine batch;
  5. als je ineens iets in de opmaak wilt veranderen, kun je dit snel doen, de opmaak vervangen en het drukproces voortzetten;
  6. het is mogelijk om afbeeldingen toe te passen op complexe oppervlakken (zakken, zijnaden, enzovoort);
  7. milieuvriendelijke verven - zorg dragen voor het milieu en de persoon die kleding met applicatie zal dragen;
  8. het aangebrachte patroon is praktisch niet voelbaar op de kleding, het is zacht en aangenaam om aan te raken;
  9. het beeld groeit letterlijk in het product - een duurzaam patroon - doorstaat tientallen wasbeurten zonder zijn oorspronkelijke uiterlijk te verliezen.

  17-01-2022 om 10:08 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-01-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste ontwikkelaar van online goksoftware

  Welke studio produceert de beste fruitmachines? Welke ontwikkelaar produceert de meest interessante tafelspellen van hoge kwaliteit, Poker, Roulette en Baccarat? Wiens bedrijf produceert de meest realistische ontwerpen met verbluffende graphics? Welke videoslots kunnen bogen op een prettige interface en handige functies? nog steeds aan het kijken what is internet cafe software?

  We hebben besloten om antwoorden op deze vragen te vinden en inzicht te krijgen in de meest populaire goksoftware onder bezoekers van internetcafés. De eerste regel van de ranglijst wordt ingenomen door de giganten van de gokindustrie. Maar het heeft ook een plaats op de lijst voor jongere ontwikkelaars.

  Ratings worden samengesteld op basis van verschillende beoordelingen:

  • RTP Ratings in Game Products.

  • Afbeeldingen en animatie

  • Optionele interface en gameplay

  • moeilijke eisen

  • startsnelheid van het spel;

  • gebruiksgemak,

  • frequentie van updates/releases;

  • assortiment van modellen;

  • extra bonussen;

  • Productcertificering en licentie

  We willen ook rekening houden met het volgende feit: Geen enkele ontwikkelaar brengt software uit die 100 procent uniek is, elk heeft zijn nadelen, maar de nadelen van software van deze ontwikkelaars zijn onbeduidend. Maar we besloten om het ook te demonteren. zodat u zo objectief mogelijk kunt evalueren en kies de meest geschikte software voor u.

  We hopen dat dit artikel enig licht heeft geworpen op de vraag die u al heel lang stelt. Leer meer over casino software solutions

  NetEnt,                  

  de ontwikkelaar van "NetEnt", heeft al vele jaren een leidende positie in de ranglijst van alle softwareleveranciers voor de wereldwijde netwerkgokindustrie. De games van de studio zijn altijd getest. Het wordt gebruikt door honderden online casino's en miljoenen spelers over de hele wereld. Maar daar stopt het bedrijf niet en verbetert het voortdurend zijn projecten. Het lanceerde een geheel nieuw model dat gokkers verrukt met aantrekkelijke gameplay, interface en bonusfuncties.

  Bijna tweehonderd providers gebruiken NetEnt-software en hij heeft meer dan eens de meest prestigieuze prijs in de branche gewonnen.

  NetEnt Software Belangrijkste voordeel:

  • Bijna tweehonderd geweldige games in het studioportfolio.

  • Het heeft bijna alle populaire muziekgenres.

  • De game zelf heeft veel unieke functies.

  • interessante jackpot-tekeningen

  • Studio's originele platform voor live casino's.

  • Zorgvuldig ontwerp tot in het kleinste detail

  • Het heeft een vergunning van een grote kansspelregelgever.

  • alle vereiste certificaten hebben

  • instelbare instellingen;

  • Frequente updates en regelmatige releases

  Nadelen:

  • Naast high-end modellen. Soms brengen bedrijven middelmatige software uit met saaie thema's en oninteressante games.

  Het is ook de moeite waard om te letten op het feit dat er illegale versies van NetEnt-software op de markt zijn. Ze hebben een minder doordachte interface en minder functionele gameplay. We raden je aan om het originele product

  Yggdrasil Gaming te kiezen.

  Dit is een jonge studio die pas in 2013 is begonnen met het publiceren van software voor online gokken, hoewel de industriegiganten al lang voor het bedrijf bij dergelijke activiteiten betrokken waren. Aanvankelijk was Yggdrasil Gaming Studio in staat om creëer serieuze concurrentie voor hen Momenteel gebruiken veel online casinoplatforms het studiomodel. En de spelers zelf kiezen graag de spellen van dit specifieke bedrijf.

  De kwaliteitsproducten van Yggdrasil Gaming worden zeer gewaardeerd door experts die hen talloze prijzen en onderscheidingen hebben toegekend.Voordelen

  :

  • Innovatief gamen;

  • Doordachte animaties en grafische afbeeldingen van hoge kwaliteit

  • instellingen,

  • DiverseRTP bovengemiddeld;

  • origineel thema van het spel

  • Gebruiksvriendelijke interface

  • Een vergunning hebben van een regelgevende instantie

  • Het spel is getest door onafhankelijke experts

  Nadelen:

  • onvoldoende assortiment aan modellen.

  • Alleen het videokanaal

  Yggdrasil Gaming brengt niet zo vaak nieuwe games uit als fans zouden willen, maar er wordt reikhalzend uitgekeken naar elke game uit de studio omdat iedereen vertrouwen heeft in de kwaliteit van de games

  .Gaming

  WetsoftBetsoft Studio wordt erkend als leider. In de productie van 3D-geanimeerde slots, werd het bedrijf dertien jaar geleden opgericht. en sinds toen De studio is ook nauw betrokken geweest bij videoslots in verschillende categorieën. Haar animaties worden erkend als een van de beste in de branche.

  Games van de Betsoft-studio hebben bijna alle prestigieuze onderscheidingen en prijzen ontvangen die aan gokken op internet worden gegeven. Veel van hun projecten zijn echt revolutionair geworden. Ze worden gekopieerd, gekopieerd, bewonderd

  Voordelen:

  • beste 3D-graphics onder gokautomaten;

  • verscheidenheid aan spellen

  • Interessant onderwerp vangokautomaten

  • vele soorten;

  • Eenvoudig te beheren instellingen

  Nadelen:

  • Betsoft-spellen vereisen vaak de nieuwste pc en stabiel snel internet.

  Alle projecten van het bedrijf zijn van hoge kwaliteit en met het kleinste detail in gedachten. Daarom duurt de ontwikkeling lang, waardoor de releases minder vaak plaatsvinden dan we zouden willen bij

  Microgaming

  . Omdat het wordt beschouwd als een van de beste bedrijven ter wereld in de groep. Iedereen die online gokt, kent in ieder geval de projecten van de Microgaming-studio.De

  verscheidenheid van de spellen van het bedrijf valt op door hun diversiteit: dit zijn klassieke gokautomaten. Modellen van alle populaire genres Interessante gokautomaten Zoals Baccarat, Poker, Roulette en vele anderen

  Voordelen:

  • Grootste assortiment aan spellen.

  • Enorme vraag naar muziekseries

  • GROOTSTE JACKPOT VAN ALLE ONLINE WEDDENSCHAPPEN

  • Innovatieve interface en gameplay

  • handig beheer

  • Alle benodigde licenties en certificaten

  Nadelen:

  • de aanwezigheid van hetzelfde speltype

  • In sommige landen zijn de producten van het bedrijf verboden.

  in online casino's Je kunt zowel de browserversie van het spel spelen vanaf "Microgaming" en zijn downloadbare versie


  01-01-2022 om 00:21 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-11-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lederen meubelen reinigen: advies over onderhoud en reiniging, de selectie van schoonmaakproducten voor banken en andere lederen meubelen

  Leren meubels zijn een stijlvol detail in het interieur en een teken van rijkdom. Zorg voor een goede verzorging en reiniging om er jarenlang plezier van te hebben. We zullen je vertellen hoe je een leren bank thuis goed schoonmaakt.

  Regels voor het onderhoud van leren meubelen

  Het huidoppervlak heeft een poreuze structuur, waardoor het stof dat zich geleidelijk neerzet in het materiaal dringt en als gevolg daarvan wordt het elke dag moeilijker om het te verwijderen. Stofzuig de bank een keer per week om dit te voorkomen.

  Veeg de bank regelmatig af met een vochtige doek - hiervoor zijn grof calico of flanel geschikt. Vergeet plooien en naden niet, ze verzamelen altijd veel vuil.

  Controleer regelmatig op vlekken of slijtage op de bank. Hoe eerder u het 'gebrek' vindt, hoe groter de kans dat u er vanaf komt.

  Al het eten en drinken laten sporen achter op je huid, dus probeer ze zo ver mogelijk van de bank weg te houden. Dit geldt vooral voor babyvoeding. Als u iets op de bank morst, vang dan de vloeistof op met een zachte, droge doek - het belangrijkste is dat het geen tijd heeft om in het materiaal te worden opgenomen. Als u een snee vindt, bedek deze dan met een vloeibare huid.

  Breng één keer per jaar een huidverzorgingsproduct, zoals leerconditioner, aan op uw huid om glans toe te voegen en te voorkomen dat het oppervlak uitdroogt.

  Tips om je leren bank goed schoon te maken

  Doe de eerste reiniging van je leren bank direct na aankoop. Gebruik hiervoor een speciaal reinigingsmiddel en een zachte borstel. Verwijder na een paar minuten de restanten van het product met een servet.

  Als het oppervlak droog is, breng dan een speciale crème aan. Het is handig om dit met een zachte doek te doen. De crème zal een beschermende coating creëren en het zal in de toekomst gemakkelijker zijn om de bank schoon te maken.

  Volg deze volgorde voor alle volgende reinigingen:

  1. Stofzuig het oppervlak.

  2. Verwijder reststof met een vochtige doek.

  3. Controleer op vuil. Behandel hardnekkige vlekken met een speciaal reinigingsmiddel.

  4. Verwijder het middel en veeg het gehele oppervlak af met een droge doek.

  5. Breng een vochtinbrengende crème of conditioner aan op je huid.


  Een stoomreiniger kan een alternatief zijn voor een stofzuiger. Loop meerdere keren over het hele oppervlak en stop op de vuilste plekken. Veeg vervolgens overtollig vocht af met een zachte doek.

  Als u een vlek ziet, breng dan de reiniger aan op de vlek en dep deze af met een tissue. Wrijf geen vuil op uw huid, dit zal de vlek alleen maar groter maken. En schrob het oppervlak niet te lang en grondig: je kunt de structuur van het materiaal beschadigen door de poriën te "wrijven".

  Een vochtige huid kan gemakkelijk schimmel of meeldauw ontwikkelen, vooral in slecht geventileerde ruimtes. Vergeet daarom niet om de bank na het schoonmaken met een droge doek af te vegen.

  Reinigers voor leren banken

  Kijk naar de documentatie die je bij aankoop hebt gekregen - daar staat in wat voor soort leer de bank is gestoffeerd. Gebruik deze informatie als uw gids bij het kiezen van een reinigingsmiddel. Veel fabrikanten schrijven wat er precies wel en niet kan worden gebruikt om een ​​bepaald model schoon te maken.

  Ben je je documenten kwijt, kies dan een neutrale reiniger en test deze op een onopvallende plek. Wacht tot het materiaal is opgedroogd - soms kan het defect alleen op een droog oppervlak verschijnen.

  Koop een reiniger zodra de bank in huis staat - wacht niet tot je de eerste vlek erop aantreft.

  Huismiddeltjes voor het schoonmaken van leren meubels

  Klein vuil kan worden verwijderd met een zachte doek en zeepsop. Om het te bereiden, meng je twee eetlepels vloeibare zeep en een lepel ammoniak in een glas water. In plaats van zeep kun je ook appelciderazijn gebruiken.

  Dompel een doek in deze oplossing en veeg het oppervlak af, loop dan opnieuw met een droge doek.

  De cosmetische melk helpt de vlek van de huid te verwijderen. Breng het product aan op een doek en loop over het verontreinigde gebied en verwijder vervolgens het residu.

  Speciale schoonmaakproducten

  Speciale reinigingsmiddelen vereisen een strikte dosering - giet ze nooit "met het oog", anders kunt u de bank onherstelbaar verpesten.

  Kies voor algemene reiniging milde, zachte producten met een rijk schuim en breng vlekkenverwijderaars aan op het vuil.

  Vlekken verwijderen uit leren meubelen

  Het opgehoopte stof kan gemakkelijk worden verwijderd met gewoon zeepsop, maar er zijn vlekken die een "speciale aanraking" nodig hebben. Laten we eens kijken hoe we met dergelijke vervuiling kunnen omgaan.

  Vettige vlekken

  Als de vlek net is verschenen, bestrooi het dan met zout en laat het 10-15 minuten intrekken. Verwijder vervolgens het zout en veeg de huid af met een zachte doek.

  Zuiveringszout zal de truc doen voor oude vlekken. Los een lepel zuiveringszout op in een glas warm water, roer en veeg de vlek vervolgens af met deze oplossing totdat er schuim ontstaat. Verwijder het resterende schuim met een tissue en herhaal het proces opnieuw.

  Bloed

  Koud zeepsop kan helpen om vers bloed van de bank te verwijderen. Gebruik nooit warm water - op deze manier "fixeert" u de vlek op de huid en is het tien keer moeilijker om deze te verwijderen.

  Een aspirinetablet opgelost in een glas water helpt tegen opgedroogde bloedvlekken. Als je de vlek de eerste keer niet kunt verwijderen, ga dan nog een keer over de oplossing.

  Verf of viltstift

  Een alcoholoplossing helpt tegen vlekken van stiften of pennen. Maak een watje vochtig en verwijder voorzichtig de vlek. Gebruik geen aceton voor het reinigen, dit kan de huid beschadigen.

  Alcohol heeft de neiging om oliën te verdampen, dus zorg ervoor dat je na het zetel reinigen aan huis een vochtinbrengende conditioner of crème aanbrengt.

  Sporen van thee, sap of koffie

  Als je thee of koffie morst op de leren bank, zal wodka, ontsmettingsalcohol of parfum je helpen. Veeg de huid af met een droge doek om overtollig vocht te verwijderen en bestrooi met zout. Borstel na een paar minuten het zout eraf en loop over de vlek met een wattenschijfje gedrenkt in alcohol.

  Rode wijnvlekken zijn het moeilijkst te verwijderen. Hoe eerder je de bank schoonmaakt, hoe groter de kans dat je hem kunt redden.

  Was of kauwgom

  Regelmatig ijs helpt de bank te verwijderen van sporen van kauwgom of was. Wikkel het in cellofaan of een dunne doek en breng het aan op de vlek. Wacht 10-15 seconden en verwijder vervolgens de vlek met de botte kant van het mes.

  Hoe schimmel en meeldauw van een bank te verwijderen?

  Schimmel of schimmel op leren meubels ontstaat door een hoge luchtvochtigheid in huis of overtollig vocht op het oppervlak - na natte reiniging of door gemorste dranken.

  Een azijnoplossing helpt tegen schimmel of meeldauw. Meng het met een snelheid van 1 eetlepel per 100 ml water. Veeg het geïnfecteerde oppervlak af met een wattenschijfje met een oplossing en verwijder het residu met een droge doek - dit moet gebeuren voordat het in de huid wordt opgenomen. Een alternatief voor azijn kan een speciaal middel zijn tegen schimmel of meeldauw. Het is gemakkelijk te vinden in een meubelzaak.

  Controleer uw bank regelmatig op schimmel - hoe langer deze op de huid "leeft", hoe moeilijker het zal zijn om deze te verwijderen.

  Hoe maak je een witte leren bank schoon?

  De witte bank ziet er indrukwekkender uit dan zijn zwarte "broer", maar het is veel moeilijker om er voor te zorgen.

  Als je de voorkeur geeft aan huismiddeltjes, gebruik dan een mengsel van losgeklopt eiwit en een half glas melk om schoon te maken. Maak er een doek vochtig in en veeg het oppervlak van de bank schoon.

  Opgewarmde melk, ammoniak of azijn in een lage concentratie zijn bestand tegen verse vettige vlekken. Bij lichte vlekken kan tandpasta helpen: dep een deel van de tandpasta op een zachte borstel en veeg de vlek voorzichtig weg.

  Vergeet na het reinigen niet een vochtinbrengende crème aan te brengen - dit voorkomt dat de huid uitdroogt en beschermt deze tegen stof en hoge temperaturen.

  Wat kan niet worden gebruikt om voor lederen meubels te zorgen?

  Bij het kiezen van een reinigingsmiddel dient u direct de gebruikelijke vlekverwijderaars, reinigingsmiddelen met schurende deeltjes, ontvettingsgels voor vaatwerk en chloorproducten uit de lijst te verwijderen. Hetzelfde geldt voor harde borstels en vodden.

  Gebruik nooit scherpe voorwerpen. De huid is gemakkelijk te snijden en te krassen; om de vlekken te verwijderen, moet u een speciaal product kopen.

  Verzorging van lederen meubelen na reiniging

  Leder zetel reinigen bekleding verliest na verloop van tijd zijn elasticiteit en begint te barsten - dit gebeurt omdat natuurlijke vetten van het oppervlak verdampen. Gebruik een vochtinbrengende crème zoals crème of conditioner om dit proces te vertragen.

  Zorg voor een matige luchtvochtigheid binnenshuis, idealiter niet meer dan 70%. Droge lucht is ook niet goed voor je huid - het kan het materiaal uitdrogen, wat kan leiden tot scheuren.

  Houd uw leren bank uit de buurt van radiatoren en direct zonlicht. Plaats de bank niet dichter dan een meter bij een radiator of verwarming.

  Als je van plan bent om een ​​maand of langer te vertrekken, gooi dan een speciale cape van natuurlijk materiaal over de bank. Het voorkomt dat stof zich ophoopt op het oppervlak.

  Conclusie

  Het geheim van de duurzaamheid van een leren bank is preventie. Minstens één keer per maand met een vochtige doek en oplossing over het gehele oppervlak vegen en één keer per week controleren op nieuwe vlekken. En dan zal uw leren bank u vele jaren van dienst zijn en lang zijn representatieve uitstraling behouden.

  23-11-2021 om 10:42 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-11-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 FAÇONS DE DÉGAGER UN BLOCAGE D'ÉGOUT DANS UN APPARTEMENT ET UNE MAISON PRIVÉE

  Tous ceux qui n'utilisent pas d'appareils spéciaux sous la forme de broyeurs d'ordures ménagères  rencontrent de temps en temps un problème tel qu'un égout bouché. Cela peut se produire à la fois dans un appartement et dans une maison privée. De nombreuses personnes résolvent ce problème avec l'aide de spécialistes. Mais que faire si cela s'est produit, par exemple, un jour férié. Bien sûr, il y a une très faible chance que le maître réponde néanmoins au défi. C'est pourquoi il est nécessaire d'être capable de faire face à cette situation par vous-même. Dans cet article , nous allons énumérer quelques efficaces et éprouvées façons comment effacer encrassée égouts dans l'appartement et une maison privée sans l'aide de professionnels. Si vous avez besoin d'aide, contactez les spécialistes Débouchage Bruxelles. Ils vous aideront rapidement à résoudre le problème de vos tuyaux !

  RAISONS DE LA FORMATION D'UN BLOCAGE DANS LE SYSTÈME D'ÉGOUT

  Habituellement, le système d'égouts se bouche au moment le plus inopportun. Cela arrive plus souvent avec les résidents d'appartements avec d'anciennes communications. Surtout quand il s'agit de vieux tuyaux en fonteCette nuisance est liée à la fois aux caractéristiques structurelles du réseau d'égout lui-même et au facteur humain. Le premier signe avant-coureur d'un problème futur sera un drainage lent de l'eau et, éventuellement, l'apparition d'une odeur désagréable du trou de drainage. Il y a cinq facteurs principaux qui contribuent au colmatage des tuyaux :

  • Blocages de graisse - représentent 70 à 80% de tous les cas désagréables. La plus grande quantité de blocages gras est fournie au système d'égouts par les machines à laver, les lave-vaisselle et les éviers de cuisineCe cas est pertinent à la fois pour les résidents d'immeubles de grande hauteur et pour les propriétaires de chalets privés. Blocages de graisse dans le tuyau d'égoutLa graisse corporelle s'accumule peu à peu au fil des années avant d'entraîner de graves conséquences. La période d'accumulation dépend de la qualité du matériau du tuyau et de l'installation correcte. Les dépôts de graisse ne sont pas uniformes en épaisseur. Leur diamètre intérieur est plus doux et a une consistance gélatineuse, tandis que le diamètre extérieur, qui jouxte directement la paroi intérieure du tuyau, est très dur. Cela est dû au fait qu'il est progressivement renforcé avec diverses fibres qui pénètrent dans les drains. Il peut s'agir de petits fils après avoir lavé des vêtements, des cheveux, des particules de poudre non dissoute et bien plus encore. De plus, ces formations stables attirent et absorbent les sels minéraux des eaux usées, ce qui les rend encore plus denses. Si votre système d'égouts fuit égalementou s'il est conçu de manière à ce qu'il y ait un courant d'air qui traverse les tuyaux, la couche de graisse se dessèche et s'épaissit encore plus. Les courants d'air ne sont pas la principale cause de durcissement. Cela peut également se produire en raison de la faible quantité d'eau qui passe. Autrement dit, économiser l'eau ne mène à rien de bon , et la cavité intérieure des tuyaux devient vite infranchissable. Que votre système soit scellé ou non est très facile à comprendre. Dans le cas négatif, une odeur désagréable caractéristique sera présente. Les blocages graisseux sont les plus persistants et les plus difficiles à éliminer.
  • Les blocages mécaniques ne représentent que 10 à 20 % de tous les cas. On entend par blocages mécaniques divers éléments qui, en principe, ne doivent pas aboutir à l'égout. Par exemple, dans le processus de rénovation domiciliaire, où s'écoule l'eau avec les restes de diverses solutions de construction ? Aux toilettes, bien sûr Bouchage mécanique des toilettesArticles d'hygiène personnelle et de soins personnels. Par exemple, les tampons de coton, les pansements adhésifs, les bâtonnets d'oreille et même le papier hygiénique sont des éléments indésirables dans le système d'égout. Pour tout cela, une poubelle est prévue dans l'appartement. Mais qu'en est-il des restes de diverses solutions, après tout, vous ne les sortirez pas dans la rue et ne les verserez pas directement dans la trappe d'égout, n'est-ce pas? Dans ce cas, il est nécessaire de rincer abondamment le système et de s'assurer que l'eau sale est partie sans résidu. Bref, versez plus d'eau.Assurez-vous que les enfants ne jettent pas de petits objets provenant de jouets ou d'ensembles de construction, ainsi que des chiffons et des puzzles dans les toilettes. Pour une raison quelconque, ils aiment vraiment faire ça. Soit dit en passant, il a un effet très néfaste sur l'état des tuyaux et contribue à la formation de blocages dus à l'épaisseur du café naturel, des pelures d'oignons et des pelures de légumes et de fruits. Cela est particulièrement vrai pendant la saison chaude, quand ils sont en abondance.
  • Des dommages mécaniques au système d'égout peuvent se produire en raison de la pénétration de corps étrangers solides dans le système. Dans les maisons privées, les canalisations d'égout extérieures peuvent endommager les racines des arbres. Ils peuvent s'enrouler autour du tuyau et simplement l'écraser. Une puce se forme à cet endroit et ses bords, selon les lois de la physique, feront saillie vers l'intérieur. Il servira de barrière au passage de l'eau et arrêtera divers débris, ce qui conduira à la formation rapide d'un bouchon.
  • Une installation incorrecte, effectuée par des spécialistes inexpérimentés, se fera certainement sentir après un certain temps. Le problème peut survenir si les tuyaux sont situés à un angle trop prononcé ou, au contraire, ont une pente minimale, ainsi que si la mauvaise section transversale est sélectionnée, ou si les extrémités n'ont pas été nettoyées au niveau des joints ou des épissures de deux tuyaux et des bavures sont restées dessus. Mauvaise installation des tuyaux d'égoutCes petites omissions doivent être soigneusement contrôlées. Le drain d'égout peut ne pas fonctionner complètement si les tuyaux de drainage et les vannes ne sont pas installés. Les sabots deviendront très fréquents si les coudes des tuyaux sont à angle droit, si les tuyaux sont trop courbés dans une petite zone et ont de nombreux coudes.
  • Dépassement de la durée de vie du système d'égout. Même si la tuyauterie de votre système est faite correctement, mais qu'elle date déjà de plusieurs années, vous tombez toujours dans la zone à risque. Seuls leurs tuyaux en PVC sont pratiquement insensibles à la formation et à la rétention de dépôts graisseux sur les parois. Si vous utilisez encore des tuyaux en fonte, sachez que leur cavité interne est sujette à la corrosion, à la surface de laquelle une couche de saleté et de graisse se fera un plaisir de s'attarder.

  En comprenant les causes des blocages, vous pourrez à l'avenir vous protéger des conséquences indésirables et exploiter correctement votre réseau d'égouts.

  BLOCAGES D'ÉGOUTS

  Pour éliminer efficacement le blocage sans recourir à l'aide de spécialistes, il est nécessaire de naviguer dans les zones à problèmes. Pour ce faire, vous devez comprendre la structure du système d'égout. Regardons de plus près:

  • Si l' évier ou l' évier de la cuisine est bouché Il ne faut pas paniquer, mais la première chose à faire est de regarder sous l'évier. Là, vous verrez un siphon, qui a un puisard en forme de bol, à partir duquel un tuyau va directement à la colonne montante. Dans la plupart des cas, c'est le siphon qui se bouche.En raison des particularités de sa conception, il remplit plusieurs fonctions à la fois : il recueille la plupart des déchets et des particules lourdes au fond de la cuvette et empêche la pénétration d'une odeur désagréable des égouts dans un appartement ou une maison. L'eau, constamment présente dans le puisard, piège ces "arômes". Vous comprendrez que le système nécessite un nettoyage lorsque tant de débris s'y accumulent qu'il n'y a tout simplement plus de place pour l'eau et que les odeurs commencent à s'infiltrer. La première étape consiste à dévisser le siphon. Vous devriez commencer par son bas. Préparez-vous à ce que la puanteur et l'eau sale et sombre débordent. Parfois, le siphon est très fortement tordu. Pour éviter de déchirer le fil ou de l'endommager, enveloppez-le dans un chiffon et réessayez. Assurez-vous de placer une bassine ou un seau sous le siphon pour éviter que la saleté ne se répande sur le sol.Retirez les débris du puisard . Dans le cas d'un évier de cuisine, il s'agira de gros morceaux de nourriture, de pelures d'oignons et d'autres particules alimentaires. Dans le cas du lavabo de la salle de bain , dans 90% des cas il s'agira de cheveux . Ils peuvent être enroulés autour de la partie filetée et peuvent être difficiles à retirer. Après élimination complète des accumulations dans le puisard, celui-ci doit être abondamment rincé à l'eau chaude courante et ensuite seulement vissé. Dévissez l'eau et voyez si l'eau s'écoule bien. S'il y a un résultat, mais que ce n'est pas suffisant, il faut dévisser complètement le siphon. Parfois, il arrive que les cheveux soient enroulés autour d'une longue vis qui fait office d'attache. Il doit être dévissé par le haut et le siphon doit être tenu par le bas afin qu'il ne défile pas.
  • Si le drain de la salle de bain est bouché La principale cause de ce type de blocage est la grande quantité de cheveux qui pénètrent dans le système lors du shampooing. Il est nécessaire d'effectuer les mêmes actions que dans le cas précédent. Vous devez d'abord vérifier le siphon.Le siphon de la salle de bain est bouché par des cheveux
  • Moins souvent, mais il arrive que le drain des toilettes soit bouché. Cela peut se produire en cas d'utilisation inappropriée ou d'entrée d'un objet tiers dans le système. Nous avons déjà dit qu'avec des chasses fréquentes et régulières des résidus de mortiers dans les toilettes, le colmatage est inévitable.le drain de la cuvette des toilettes est bouchéLa même chose se produira si vous jetez des sacs en plastique, des produits d'hygiène personnelle et des couches usagées pour bébé dans les toilettes. Si l'eau ne passe pas lors de la chasse d'eau, il est nécessaire de dévisser la large ondulation flexible, qui se trouve à l'arrière de la cuvette des toilettes et est reliée à la colonne montante. Et de vos propres mains, sortez de là un objet étranger qui interfère avec le fonctionnement normal du système. Les boues de ciment ou de plâtre doivent également être éliminées dans la mesure du possible. Là encore, n'oubliez pas de placer une bassine sous l'onde. Le drain peut ne pas fonctionner si l'ondulation n'a pas de pente et est installée presque perpendiculairement au drain. Faites également attention à ce point. Vous ne pouvez résoudre ce problème vous-même qu'en élevant le niveau des toilettes., et équiper un podium improvisé. Après tout, l'ondulation est insérée dans un trou prêt à l'emploi dans la colonne montante, ce qui est presque impossible à refaire.

  FAÇONS DE DÉGAGER UN BLOCAGE D'ÉGOUT DANS UN APPARTEMENT

  Avant de procéder à l'auto-élimination du blocage, il est nécessaire d'évaluer l'ampleur du drame. A savoir, comprendre s'il s'agit d'un blocage local ou global. D'ailleurs, ce dernier ne peut pas être nettoyé sans des services appropriés. La vérification est très simple. Ouvrez tous les robinets d'un appartement ou d'une maison privée en même temps et voyez si l'eau part partout au même rythme. Si, par exemple, tout est en ordre dans la baignoire et dans le lavabo, mais que l'eau est à peine absorbée dans l'évier de la cuisine ou même ne coûte rien, alors vous avez de la chance. Il s'agit d'un blocage local. Si dans tous les nœuds il y a une sortie d'eau lente, alors tout le système est bouché. Tout d'abord, examinons les moyens d'éliminer un petit blocage, puis passons à une méthode plus radicale.

  # 1. Rinçage des tuyaux avec de l'eau bouillante

  Rincer les tuyaux avec de l'eau bouillante. Un moyen de déboucher un blocage d'égout.

  La première et la plus primitive méthode consiste à rincer les tuyaux avec de l'eau bouillante. Cette méthode est le plus souvent utilisée en cuisine, car l'eau bouillante peut dissoudre une certaine quantité de graisse. Il est nécessaire de verser 3 à 5 litres d'eau bouillante dans l'évier et d'attendre 10 à 15 minutes. Ici, vous devez faire attention aux propriétaires d'éviers en matériaux polymères. Comme vous le savez, certaines de leurs espèces réagissent mal à l'exposition à des températures élevées. Par conséquent, avant de recourir à cette méthode, lisez attentivement les recommandations d'utilisation du produit. L'eau bouillante peut éliminer un petit blocage causé par une petite quantité de graisse. Il l'emportera simplement avec lui et le problème s'éliminera de lui-même.

  N ° 2. Nettoyer les tuyaux avec du soda et du vinaigre

  Si vous avez besoin d'une méthode plus agressive, essayez d'utiliser des produits que l'on trouvera sûrement dans chaque maison - du bicarbonate de soude et du vinaigre. Grâce à la réaction de neutralisation qui se produit lorsque ces deux composants interagissent, il est possible de s'affranchir des blocages modérés. Mais il n'est pas recommandé d'utiliser une solution trop concentrée, sinon les parois intérieures des tuyaux peuvent être endommagées. Le nettoyage doit être effectué comme suit - un verre de bicarbonate de soude est versé dans le trou de vidange. Après cela, un verre de vinaigre de table est versé au même endroit. La réaction prendra environ 30 minutes.... Pendant ce temps, il est interdit d'ouvrir l'eau et d'utiliser généralement la plomberie. Lorsque la réaction est terminée, rincez le drain avec de l'eau chaude courante. N'épargnez pas l'eau. Les grains de soude doivent être complètement éliminés des parois des tuyaux avec les impuretés.

  N ° 3. Éliminer le blocage avec des moyens spéciaux

  Si aucune des méthodes ci-dessus n'a fonctionné, vous pouvez vous tourner vers la chimie pour obtenir de l'aide N'importe quel magasin vous conseillera sur une variété de solutions de nettoyage ménager conçues à ces fins. Veuillez noter que les tuyaux d'égout en plastique ne peut pas être nettoyé avec n'importe quel produit que vous aimez. Il doit y avoir une recommandation spéciale sur l'étiquette. Le liquide sélectionné doit être utilisé strictement selon les instructions et avec l'utilisation d'équipements de protection individuelle. Les utilisateurs d'éviers en plastique doivent faire attention à ne pas laisser la solution pénétrer dans le fond de l'évier. Il est préférable d'utiliser un arrosoir pour s'assurer que les produits chimiques ménagers sont correctement mis dans le trou de vidange. Habituellement, l'agent doit être laissé au repos pendant un certain temps afin d'agir sur le blocage, puis rincé à l'eau chaude ou froide, selon les recommandations de la notice.

  Il y a deux sortes liquides - alcalins et acides. Les premiers sont plus adaptés à une utilisation en cuisine, car l'élément principal du blocage est la graisse. Les acides sont recommandés pour une utilisation dans les salles de bains. Ils sont capables de dissoudre les résidus de savon et les cheveux. Vous devez comprendre que les blocages sévères avec beaucoup de dépôts graisseux ne peuvent pas être complètement éliminés aussi facilement. Dans le premier paragraphe, nous avons écrit que la consistance de la graisse est différente. Imaginez maintenant qu'une conduite d'eau standard, qui a un diamètre de section de 50 mm, a des dépôts de graisse de 10 mm autour du périmètre. Sur eux, à leur tour, des particules plus grosses peuvent se déposer, ce qui peut former des bouchons sourds. La longueur des tuyaux est, en moyenne, d'environ 1 mètre. En remplissant avec des produits chimiques ménagers, vous ne pouvez pas obtenir de garantie, que le liquide puisse s'infiltrer dans l'espace restant sans entrave et uniformément réparti sur toute la longueur. Souvent, la graisse se dissout dans une petite zone et alors seulement sa couche molle. Par conséquent, le blocage peut se former à nouveau bientôt. Pour traiter l'ensemble du tuyau avec une solution, vous en aurez besoin d'une très grande quantité, ce qui sera très coûteux.

  Numéro 4. Méthode mécanique

  Lorsque les produits chimiques ménagers sont impuissants, il est nécessaire de trouver un moyen d'influencer mécaniquement le blocage. Pour ce faire, utilisez un câble de plomberie spécial .Avec son aide, vous pouvez facilement percer le bouchon résultant ou même obtenir un objet étranger qui, lorsqu'il heurte le tuyau, bloque l'espace. Un long câble aidera à éliminer les blocages de tuyaux dans une maison privée s'il est concentré dans la partie extérieure du système d'égout. Travaillez plus efficacement et plus facilement avec deux personnes. Il est nécessaire de laisser un libre accès à la cavité interne du tuyau bouché. Pour ce faire, dévissez la partie inférieure du siphon et déplacez-le sur le côté. Le câble est un fil d'une certaine épaisseur au bout duquel se trouve une poignée. Une personne doit tenir le câble et tourner lentement la poignée, tandis que l'autre doit la déplacer le long du tuyau. Il est recommandé de tourner dans un sens.

  Le câble, se déplaçant le lon

  05-11-2021 om 18:43 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-11-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is Sous-Vid

  Sous Vide of " suvid " klinkt veel mysterieuzer en serieuzer dan het in werkelijkheid is. Wetenschappers verschijnen in witte jassen die nieuwe vormen, texturen creëren, producten in moleculen veranderen, enzovoort. Of de intense leden van de Masterchef-show die een culinair meesterwerk onder de goedkeuring van onpartijdige juryleden brachten. In werkelijkheid liggen de zaken anders. Laten we eens kijken wat de technologie of de Sous Vide -methode is.

  Su-vide - een methode om vacuüm te koken bij lage temperaturen

  Su-vide - een methode om vacuüm te koken bij lage temperaturen

  Sous Vide of sous-vide uit het Frans vertaalt als "onder vacuüm". Sous-vide is een culinaire techniek waarbij voedsel wordt verzegeld in verzegelde vacuümzakken en vervolgens gedurende een welbepaalde tijd bij lage temperaturen in een waterbad wordt gekookt.

  Met deze methode bereikt u een resultaat dat met conventioneel koken niet bereikt kan worden.

  Product in zip-pakket

  De technologie was lange tijd exclusief beschikbaar voor professionele koks en kreeg pas in de jaren zestig bekendheid. Tegenwoordig, met de komst van vereenvoudigde en compacte apparatuur, is de suvid-methode naar gewone huizen gekomen.

  Technologie pro's

  Chef-koks en culinaire fijnproevers houden van sous-vide voor:

  1. Stabiele en voorspelbare resultaten. Dankzij de nauwkeurige regeling van tijd en temperatuur krijg je elke keer dat je kookt hetzelfde smakelijke resultaat. De producten behouden hun beste smaak en textuur, drogen niet uit en blijven van binnen niet vochtig, omdat lage temperaturen hun structuur subtiel aantasten.
  2. Behoud van nuttige eigenschappen van producten. Een van de belangrijkste voordelen van de technologie. Met Sous-vid kunt u eten met maximaal voordeel voor het lichaam, nogmaals dankzij lage temperaturen, die vitamines en nuttige micro-elementen niet vernietigen.
  3. Smaak. Producten kwijnen weg in hun eigen sap, dus ze zijn aromatisch, dicht van textuur en delicaat van smaak.
  4. Vermindering van verliezen. Traditioneel bereid voedsel droogt uit, waardoor het veel kwaliteiten verliest: smaak, textuur, sappen, volume, enz. Een traditionele steak verliest bijvoorbeeld ongeveer 40% van zijn volume tijdens het drogen. De sous-vide steak daarentegen blijft sappig en behoudt zijn oorspronkelijke volume.
  5. Het is niet nodig om voedsel onmiddellijk te koken, ze kunnen worden bewaard. Vacuümverpakking verlengt de houdbaarheid van voedsel en behoudt zijn eigenschappen, zodat voedsel maximaal een week in de koelkast kan worden bewaard of kan worden ingevroren.
  6. Gebrek aan kankerverwekkende stoffen. Tijdens het koken worden geen onnodige oliën en vetten gebruikt, wat het caloriegehalte van het gerecht aanzienlijk vermindert en het nut ervan verhoogt.
  7. Minder stress in de professionele keuken. Met professionele apparatuur voor sous vide kun je meerdere porties tegelijk koken en bereiden, wat erg handig is in een restaurant. Bovendien is het niet nodig om het kookproces te volgen, wat het proces sterk optimaliseert.
  8. De mogelijkheid om uw planning te plannen. Met behulp van apparaten kunt u bijvoorbeeld het avondeten voor de hele dag zetten om te koken en rustig naar het werk gaan - het apparaat voltooit het proces vanzelf. Bij thuiskomst is het enige dat overblijft om het gerecht een nog smakelijker uiterlijk te geven en te serveren.
  9. Handige maaltijdplanning en calorieën tellen. Als u uw dieet in de gaten houdt, aan lichaamsbeweging doet en calorieën telt, zal sous-vide u helpen een gezonde levensstijl te behouden. U kunt meerdere porties maaltijden bereiden, rekening houdend met BJU en calorieën, deze in pakjes doen en elke dag volgens uw norm eten. Daarnaast krijg je eiwitten, vitamines en mineralen volop binnen, want sous vide gerechten zijn daar rijk aan.
  10. Geen besmetting. Dankzij de sous-vide ben je geen uren bezig met het schoonmaken van de keuken en de afwas. Het is voldoende om de vloeistof uit de container te laten lopen en het apparaat schoon te vegen, als u het hebt gebruikt. Er moet maximaal één pan worden gewassen als u besluit het product extra te bakken.

  Het product is geëvacueerd

  Niet alleen culinaire professionals hielden echter van de methode. Tegenwoordig, in het tijdperk van een gezonde levensstijl, goede voeding en fitness, wordt sous-vide-technologie gebruikt om het volgende voor te bereiden:

  • Atleten;
  • Vegetariërs en veganisten;
  • Degenen die het dieet volgen en om gezondheid geven;
  • Degenen die hun vorm willen behouden / corrigeren;
  • Thuiskoks die geïnteresseerd zijn in techniek.

  Het product is klaar om te koken

  En dit is geen toeval. Sous-vide is om een ​​aantal redenen erg gunstig voor het lichaam:

  1. Behoudt 90% van de vitamines en voedingsstoffen. De lage temperaturen die in sous-vide worden gebruikt, vernietigen de voedingsvezels en eiwitstructuur niet. Daarom behouden voedingsmiddelen hun voedingswaarde.
  2. Souvid-voedingsmiddelen zijn gemakkelijker te verteren. Terwijl je kookt, komen de voedingsstoffen in groenten beter beschikbaar voor de spijsvertering. En collageen van dierlijk eiwit verandert in gelatine, wat gemakkelijker door het lichaam kan worden opgenomen.
  3. Su-vide helpt de huid te verjongen, het welzijn te verbeteren en de gewrichten te versterken. Het eerder genoemde collageen speelt een belangrijke rol in de opbouw van ons lichaam. Het voedt niet alleen banden en pezen, maar geeft ook glans aan de huid, het haar en de nagels.
  4. Maaltijden worden gekookt zonder olie en vetten. Voedsel plakt nergens aan en verbrandt niet, dus overtollige olie wordt niet gebruikt.
  5. De gerechten zijn caloriearm. Dit volgt uit de vorige verklaring. Omdat er geen olie wordt gebruikt, bevatten de maaltijden weinig cholesterol en minder calorieën.

  Net als bij andere dingen heeft de technologie echter ook enkele nadelen, waar we het aan het einde van het artikel over zullen hebben.

  Een belangrijk onderdeel van sous vide is het verpakken van producten in vacuümzakken

  Vacuüm is een proces waarbij voedsel in een vacuümzak wordt geplaatst, alle lucht wordt afgevoerd en de zak hermetisch wordt afgesloten. Stofzuigen is een belangrijk onderdeel van de sous-vide-technologie.

  Het lijkt erop dat het nodig is om voedsel te evacueren als ze in heet water worden gekookt. Sterker nog, zonder vacuümverpakking zou het resultaat niet zijn verkregen waarvoor sous vide zo geliefd is. Het is het vacuüm dat alle sappen, aroma's en smaken tegenhoudt die tijdens normaal koken zouden weglekken en verdwijnen. En omdat de inhoud van de zak langzaam wegkwijnen in hun eigen sap, krijgt het gerecht een echt delicate textuur.

  Evacuatie

  Bovendien verlengt vacuümverpakking de houdbaarheid van het product met 3-4 keer. Je hoeft het gerecht dus niet meteen te koken. Je kunt het product vacumeren, in de koelkast of vriezer leggen. En dan 's avonds eruit halen en koken. Zo kunt u uw maaltijden voor de week plannen.

  Het pakket moet van hoge kwaliteit zijn. Het mag tijdens het koken niet opengaan of breken, anders wordt het resultaat bedorven. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het plastic dat erin zit niet giftig is. Daarom is het beter om de voorkeur te geven aan professionele sous-videzakken, die zijn gemaakt van veilige soorten plastic - polyethyleen en polypropyleen.

  Vis vacuüm

  Ook de stofzuiger moet van goede kwaliteit zijn. U kunt handmatig lucht uit de zak verwijderen. Maar in dit geval bestaat het risico dat er overtollige lucht in de zak blijft zitten en krijgt u niet het resultaat dat u verwacht. Als je voorspelbaar en perfect wilt koken, moet je een vacumeermachine gebruiken. Nu zijn er veel budget- en compacte modellen die je gemakkelijk onder de knie kunt krijgen en zelfs in een kleine keuken kunt plaatsen.

  Hoe sous-vide verschilt van andere technieken

  Om suvid koken te laten plaatsvinden, zijn 3 voorwaarden vereist :

  1. Nauwkeurige temperatuur- en tijdcontrole.
  2. Uniforme beweging van water in de container.
  3. Stofzuiger van hoge kwaliteit.

  Waarom is het belangrijk? Overweeg een biefstuk als voorbeeld

  Gewone frituursteak

  • Aan de randen is het vlees te gaar, terwijl de binnenkant vochtig blijft.
  • Wanneer de temperatuur afwijkt, wordt het droog en hard.
  • Het krijgt een onaantrekkelijke bleke tint, ziet er "muf" uit.
  • Verliest eiwitten en andere voedingsstoffen.

  Souvid steak

  • Zachte, sappige en delicate textuur van rand tot rand.
  • Krokant goudbruin.
  • Smakelijk uitzicht.
  • Rijk aan eiwitten en micronutriënten.

  Dit resultaat wordt bereikt door de zuurstofvrije vacuümcondities, het handhaven van de vereiste temperatuur en een gelijkmatige rotatie van het water in de container. Bij normaal koken is de temperatuur te hoog en fluctueert veel, waardoor het voedsel snel droogt, vocht en sappen verdampen.

  In tegenstelling tot traditionele technieken, laat sous-vide experimenten toe. Dezelfde steak kan 1 tot 3 uur op verschillende temperaturen worden gekookt en je krijgt totaal verschillende resultaten. Als je een steak van 1 uur vergelijkt met een steak van 3 uur, merk je het verschil in vezels, kleur, textuur. Hetzelfde geldt voor steaks die in dezelfde periode zijn gekookt, maar op verschillende temperaturen. Hoe dan ook, het vlees blijft mals, sappig en verrassend zacht - dit is onveranderlijk bij het koken met de sous-vide-methode.

  Sous vide vlees

  Wat er nodig is om aan de slag te gaan

  Het is zelfs heel gemakkelijk om de technologie van sous-vid thuis te leren. Je zal nodig hebben:

  • Huishoudfolie;
  • Capaciteit met water;
  • Thermometer;
  • En het product zelf dat je wilt koken.

  Laten we ons voorstellen dat we een kipfilet koken. De volgorde van acties is als volgt:

  1. Was en droog de kipfilet.
  2. Wikkel de borst in plasticfolie.
  3. Laat alle lucht ontsnappen en sluit alle openingen waar water kan binnendringen.
  4. Neem een ​​grote pan en giet er water in. Gebruik indien mogelijk containers met het maximale volume - dit maakt de temperatuurregeling nauwkeuriger.
  5. Zet het vuur laag op het fornuis, plaats de container op de brander en plaats de afgesloten borst daar.

  En dat is alles. De borst zal ongeveer 1 uur koken. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat het water niet kookt en dat de temperatuur binnen 70 ° C blijft.

  03-11-2021 om 13:26 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-08-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVER HET REINIGEN VAN DE LUCHTKANALEN: METHODEN, REGELS, FREQUENTIE

  Om ervoor te zorgen dat de lucht in de ruimte altijd schoon is en tijdig wordt bijgewerkt, is het noodzakelijk om periodiek duct cleaning philadelphia.

  Nu hebben we het niet over schoorstenen, die vervuild zijn met roet - het gebruikelijke ventilatiesysteem (zowel toevoer als afvoer) moet ook worden schoongemaakt.

  Er zijn altijd kleine deeltjes vuil in de lucht om ons heen, die in het ventilatiekanaal kunnen komen. Voor een afvoerkanaal zijn dit:

  • stof;

  • vet (dat tijdens het koken door de kap wordt verwijderd);

  • chemische verbindingen gevormd bij het gebruik van huishoudelijke chemicaliën (wasmiddelen, waspoeder) en bij het roken;

  • in mindere mate - andere kleine deeltjes die in de ventilatie kunnen komen.

  Omdat de lucht in het appartement meestal schoon is, raakt het afvoerventilatiekanaal relatief langzamer vervuild dan het toevoerkanaal.

  Als we het hebben over toevoerventilatie (van de straat naar de kamer gaan), dan zal de vervuilingsgraad aanzienlijk hoger zijn. De reden is dat de buitenlucht veel vuiler is dan de kamerlucht (als het om de stad gaat).

  Naast stof bevat het:

  • stuifmeel;

  • schadelijke verbindingen uit auto-uitlaatgassen, industriële emissies.

  Daarnaast kunnen de toevoerventilatiekanalen verstopt raken met groter vuil: bladeren, populierenpluisjes, kleine insecten. Natuurlijk, als er een ventilatierooster is bij de ingang van het luchtkanaal, dan kan dit worden vermeden, maar lucht met een massa onzuiverheden zal er nog steeds doorheen gaan en het systeem vervuilen.

  Afzonderlijk moet gezegd worden over natuurlijke ventilatie en geforceerde ventilatie. In het eerste geval (wanneer lucht door het kanaal stroomt zonder ventilatoren) zal vervuiling langzamer optreden. In het tweede geval, wanneer er meer lucht door het systeem gaat, zal het ook sneller vervuild raken.

  WAT WORDT PRECIES HET SNELST BESMET?

  De doorsnede van de luchtkanalen - zelfs in kleine particuliere gebouwen - is vrij groot, daarom is de vervuiling op rechte secties, hoewel het gaat, erg traag.

  Veel snellerde plekken waar kleine deeltjes iets te "vangen" hebben rakenvervuild:

  • bochten;

  • vertakking van ventilatiekanalen;

  • diameter verschillen;

  • filters (dit betekent niet het filterelement zelf, maar de gebieden ernaast, waar het filterhuis in het ventilatiesysteem is ingebouwd);

  • ventiel;

  • ventilatoren;

  • warmtewisselaars, verwarmers, koelers, luchtbevochtigers, ontvochtigers;

  • roosters, anemostaten, diffusers.

  Rond deze gebieden hoopt vuil zich het snelst op. Later, wanneer zich al een behoorlijke vervuilingslaag heeft gevormd in de "probleem"-gebieden, begint deze verder uit te zetten langs het kanaal.

  WAT IS GEVAARLIJK VOOR VERONTREINIGING VAN LUCHTKANAAL?

  Ventilatievervuiling is om verschillende redenen gevaarlijk:

  1. Het binnenste gedeelte van het ventilatiekanaal is verkleind. Hierdoor stroomt er minder lucht door het kanaal.

  2. Verdere verstopping van het luchtkanaal met stof wordt versneld. Als kleine deeltjes ergens zouden kunnen vangen - op deze plek zullen de afzettingen steeds sneller groeien.

  3. De belasting van de ventilatoren neemt toe, waardoor hun slijtage wordt versneld.

  4. Het binnenklimaat verslechtert: de luchtvochtigheid stijgt, de lucht kan schadelijke stoffen bevatten die niet snel kunnen worden verwijderd, de ruimte wordt warmer en benauwder. Als gevolg hiervan schaadt het zowel het menselijk lichaam als de ruimte zelf (het risico op schimmel- en schimmelgroei neemt toe).

  5. Het risico op vermenigvuldiging van ziekteverwekkers neemt toe, waarvoor een vuile omgeving gunstig is. Het meest voorkomende gevolg bij mensen is een verergering van allergieën.

  Als we het niet hebben over ventilatie in een appartement of huis, maar in een industriële faciliteit, dan is stofafzetting in het kanaal ook brandgevaarlijk. Stof vlamt immers gemakkelijk op, waardoor het luchtkanaal bij brand gemakkelijk één van de paden kan worden voor brandverspreiding door het gebouw.

  Een dergelijke brand kan vooral gevaarlijk worden bij objecten waar in de werkruimte enkele brandbare stoffen aanwezig zijn (wat betekent dat deze in het ventilatiesysteem terechtkomen). Houd er tegelijkertijd rekening mee dat stof niet alleen kan ontbranden door een open vuur, maar ook door een vonk veroorzaakt door een statische lading die zich in het luchtkanaal heeft opgehoopt.

  HOE BEGRIJPT IK WAT SCHOONMAAK NODIG IS?

  Om te begrijpen dat het tijd is om het luchtkanaal schoon te maken, hoeft u er niet regelmatig in te kijken.

  Er zijn verschillende tekenen waarmee u kunt vaststellen dat het systeem moet worden schoongemaakt:

  1. De kamer werd benauwd en heet, als andere omstandigheden (weer, werking van ventilatie en klimaatapparatuur) niet veranderden.

  2. Stof hoopt zich zeer snel op op vloeren en meubels.

  3. Spinnenwebben hopen zich op op het ventilatierooster en eromheen (zowel uitlaat als toevoer).

  4. Tocht die eerder optrad bij het openen van ramen of deuren is nu zwakker of helemaal verdwenen.

  Naast bovenstaande "tekens" is er ook een praktische manier om de werking van de ventilatieschacht te controleren:

  1. Verwijder het ventilatierooster uit de ventilatieopening.

  2. Spoel het rooster af.

  3. Vervang het rooster. Als de grill niet te vuil is, kunnen de eerste 2 punten worden overgeslagen.

  4. Open een raam of raam.

  5. Bevestig een stuk papier aan het ventilatierooster. Als het naar het rooster wordt "getrokken", betekent dit dat er tractie is en dat de tractie goed is. Let op: dik papier zal niet werken, omdat zelfs een goede tractie niet altijd in staat zal zijn om een ​​zwaar vel te "trekken". Het is beter om een ​​half notitieboekje, een stuk toiletpapier of een stukje krant te gebruiken.

  HOE DE STAAT VAN HET LUCHTKANAAL CONTROLEREN EN DE MATE VAN VERONTREINIGING BEPALEN?

  Als u de hierboven genoemde "symptomen" opmerkt, is het tijd om de staat van het kanaal te controleren.

  Dit gebeurt visueel: het binnenoppervlak van de ventilatiekanalen wordt onderzocht en de hoeveelheid afzettingen wordt bepaald.

  U kunt op de volgende manieren inspecteren:

  1. Door een speciaal gat - een luik. Het inspectieluik in ventilatiesystemen moet ontworpen zijn bij het leggen van luchtkanalen. De luiken bevinden zich echter meestal ver van elkaar, waardoor u slechts een klein deel van het systeem kunt inspecteren.

  2. Verwijderen van het ventilatierooster (vooral belangrijk als er geen inspectieluik is). Met dit type inspectie kunt u een klein deel van het kanaal zien, maar hiervoor is geen speciale apparatuur nodig. Relevant als u de status wilt controleren, maar er zit geen luik in het systeem (of wel, maar in een ander deel van het systeem).

  3. Op afstand, met speciale videoapparatuur. Met deze optie kunt u elk, zelfs het smalste of geometrisch complexe gedeelte van het kanaal evalueren.

  Als het onderzoek door specialisten wordt uitgevoerd, kunnen zij beschikken over apparatuur voor video-inspectie. Het kan een endoscoop zijn met een camera en verlichting, die video naar het scherm verzendt, zodat u alle onderdelen van het ventilatiesysteem kunt evalueren.

  HOE VAAK MOET U HET VENTILATIESYSTEEM REINIGEN?

  In de praktijk komt het voor dat in veel gebouwen ventilatiesystemen jarenlang (en in gewone appartementsgebouwen - zelfs tientallen jaren) niet worden schoongemaakt.

  In feite bestaan ​​er alleen in sommige industriële installaties strikte inspectie- en reinigingstijden. Dit geldt vooral voor gebouwen waarin het productieproces leidt tot snelle vervuiling van het systeem. Dit is bijvoorbeeld het geval in de voedingsindustrie - extracten bij dergelijke bedrijven zuigen vet- en bloemdeeltjes aan. Voor dergelijke systemen kunnen inspecties en reinigingen frequent - en meerdere keren per jaar - worden uitgevoerd.

  In wooncomplexen met beheermaatschappijen, maar ook in commercieel vastgoed, waar geen factoren zijn die ventilatievervuiling versnellen, kunnen perioden van regelmatige inspecties worden ingesteld, meestal eens per zes maanden of per jaar. Dergelijke werken worden uitgevoerd door de werknemers van de beheermaatschappij (of specialisten die optreden in opdracht van de beheermaatschappij - als haar personeel geen "eigen" werknemers met een dergelijk profiel heeft).

  Het wordt aanbevolen om de ventilatiekanalen in hun huizen en appartementen periodiek, ook ongeveer één keer per jaar, onafhankelijk te inspecteren. Reiniging - uitgevoerd als dat nodig is.

  REINIGINGSMETHODEN EN TECHNOLOGIEN

  Methoden voor het reinigen van het luchtkanaal volgens het principe van aanslagaantasting kunnen worden onderverdeeld in:

  1. Chemisch.

  2. Mechanisch.

  3. cryogeen.

  Stomerij is  bedoeld om vetophopingen te verwijderen (die bijna niet mechanisch volledig te verwijderen zijn).

  Het principe is om een ​​speciale samenstelling over het gehele oppervlak van de ventilatiekanalen te spuiten, waardoor tandplak wordt aangetast. Daarna worden de geëxfolieerde afzettingen met de lucht meegevoerd of door een stofzuiger weggezogen. Deze manier van schoonmaken wordt veelal toegepast in de keukens van restaurants, bars, cafés, kantines en andere horecagelegenheden.

  Mechanische reiniging  (eenvoudigweg tandplak van de kanaalwanden afschrapen) kan met verschillende hulpmiddelen:

  1. Een metalen borstel op een kabel (in feite werkt het volgens hetzelfde principe als een kabel voor het reinigen van een riool). Om de efficiëntie te verhogen, kan de kabel elektrisch worden aangedreven. Geschikt voor niet al te sterke vervuiling, als er niet veel vet in de afzettingen zit.

  2. Installatie bestaande uit een mechanisch reinigingsapparaat en een stofzuiger. In dit geval schrapen de borstels van het reinigingsapparaat de tandplak en zuigt de stofzuiger deze meteen weer weg. Met deze methode kunt u meer ernstige vervuiling verwijderen.

  3. Een robot uitgerust met een videocamera en borstels. Hiermee kunt u niet "blind" werken, maar het proces op de monitor controleren.

  De verwijderde afzettingen kunnen op natuurlijke wijze worden verwijderd (meegevoerd met de luchtstroom), of met een stofzuiger (eigenlijk een krachtige stofzuiger). Het sluit aan op het kanaal en zuigt al het vuil naar binnen.

  Cryogeen stralen  is een relatief nieuwe methode, die het zachtst en "schoon" is. In dit geval wordt de reiniging uitgevoerd met behulp van "droogijs", dat vanuit een speciale installatie in het ventilatiekanaal wordt gevoerd.

  Door contact te maken met de wanden van het luchtkanaal, verdampen de korrels van "droogijs" onmiddellijk, waardoor micro-explosies ontstaan. Zij zijn het die alle tandplak van het oppervlak verwijderen, zonder de muren zelf te beschadigen. Bij een micro-explosie blijft er alleen kooldioxide over van de korrel, die via het ventilatiekanaal wordt afgevoerd.

  Na een dergelijke procedure worden de gereinigde afzettingen ofwel op natuurlijke wijze uit het kanaal verwijderd (met het zweet van de lucht meegevoerd), ofwel met een stofzuiger verwijderd.

  VOOR BEWONERS VAN APPARTEMENTEN: HOE REINIGEN EN WAT KAN IK ZELF REINIGEN?

  Meteen over de basisregel: bewoners van appartementsgebouwen kunnen zelfstandig alleen het ventilatiekanaalgedeelte reinigen dat van het appartement naar de "gemeenschappelijke" mijn loopt. Mine - verwijst naar het gemeenschappelijke eigendom van het huis, en alleen medewerkers van de beheermaatschappij of het huisvestingsbureau kunnen het schoonmaken.

  Als u merkt dat de ventilatie in het appartement verslechterd is, kunt u eerst proberen "uw" gedeelte van het ventilatiekanaal schoon te maken. Het wordt aanbevolen om persoonlijke beschermingsmiddelen voor werk te gebruiken - handschoenen, veiligheidsbril, een "bloemblad" ademhalingsapparaat.

  De stappen zijn:

  1. Verwijder het ventilatierooster. Het moet worden schoongemaakt en gespoeld.

  2. Maak ruimte vrij rond het ventilatiegat.

  3. Het is beter om de vloer rond het gat met iets te bedekken - omdat er stof en andere afzettingen uit kunnen vallen.

  4. Gebruik een zaklamp om het gebied zoveel mogelijk visueel te inspecteren. Als je een monopod en een actiecamera in huis hebt, kunnen deze gadgets serieus helpen bij het onderzoeken. Begin met filmen en schuif de camera op een monopod in het ventilatiekanaal.

  5. Handmatig (uiteraard met handschoenen) groot vuil uit het kanaal scheppen - indien aanwezig. Het is de moeite waard om zorgvuldig te werken: in het ventilatiekanaal kunnen spijkers, glas en uitstekende scherpe delen van een steen of bevroren oplossing zitten.

  6. Gebruik een metalen borstel om afzettingen van het gehele oppervlak van het kanaal af te schrapen.

  7. Veeg puin weg met een bezem.

  8. Gebruik een stofzuiger om fijn stof uit het kanaal te verwijderen.

  9. Vervang het rooster.

  10. Controleer op verbeterde tractie.

  Meestal, als de tocht in het luchtkanaal van het appartement is verslechterd, kan het in zeldzame gevallen helpen om "uw" gebied schoon te maken. Daarom is het beter om, nadat u het ventilatiekanaal naar de gemeenschappelijke mijnmijn hebt schoongemaakt, specialisten te bellen die voor de reiniging zullen zorgen.

  In dit geval is het raadzaam om langs de ingang te lopen en de buren te waarschuwen wiens appartementen zich boven en onder u bevinden. Bij het reinigen kan er stof vrijkomen uit het ventilatiesysteem en kan er geluid hoorbaar zijn.

  DESINFECTIE VAN HET VENTILATIESYSTEEM: WAAROM EN HOE WERKT HET?

  In combinatie met het reinigen van het oppervlak van afzettingen, moet ook worden gedesinfecteerd - neutralisatie van micro-organismen die zich in het ventilatiesysteem kunnen vermenigvuldigen.

  Om dit te doen, wordt na het reinigen een andere procedure uitgevoerd - sproeien in het systeem van middelen op basis van waterstofperoxide, perazijnzuur of andere reagentia die bacteriën doden. Dergelijke procedures kunnen alleen door specialisten worden uitgevoerd - ze kunnen niet alleen worden uitgevoerd.


  26-08-2021 om 08:33 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-06-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld verdienen als gepensioneerde om levensstandaard te behouden

  Wanneer u met pensioen gaat, wordt u geconfronteerd met het vooruitzicht van stijgende uitgaven voor levensonderhoud: voedsel, onderdak, kleding, stroomvoorziening, communicatie, verzekeringen, gemeentebelasting, enz., met minder over dan vroeger om van de kleine luxe van het leven te genieten

  En voor de meeste gepensioneerden is het vooruitzicht dubbel zo ontmoedigend door de sterk verminderde inkomsten versus hun inkomsten als beroepsactief persoon.

  Dus wat doet u: door de zure appel heen bijten en genoegen nemen met een verlaging van de levenskwaliteit tijdens uw oude dag?

  Dat hoeft niet per se, want met de juiste aanpak kunt u wat extra geld verdienen tijdens uw pensionering. Voor sommigen is dit zelfs geen optie maar wel een absolute noodzaak.

  Maakt u zich zorgen over uw financiële toekomst tijdens uw pensionering? Maak dan kennis met diverse manieren en middelen om geld te verdienen tijdens uw pensioenjaren.

  Zo biedt de nieuwe wereld van digitale handel op het internet vele opportuniteiten. De onlinewereld biedt aan ondernemende gepensioneerden een groot aantal risicoloze mogelijkheden om een gestage stroom van elektronisch gegenereerde inkomen te creëren. Online extra geld verdienen als gepensioneerde is absoluut mogelijk.

  Hoewel u er waarschijnlijk niet smoorrijk zult van worden, zal wat u verdient het verschil kunnen maken tussen elke maand bijverdienen om aan uw verplichtingen te kunnen voldoen versus en ruim voldoende op zak steken om het overschot uit te geven of te sparen zoals u zelf wenst en bepaalt.

  In welke richting u ook gaat voor de creatie van extra pensioeninkomsten, offline of online, het belangrijkste is dat u uit de startblokken schiet.

  Vergeet ook niet dat u door te investeren in bepaalde beleggingspanden een interessante vastgoedportefeuille kunt opbouwen voor maandelijkse passieve inkomsten.

  Het aanbod van beleggingspanden te koop is groot, zowel in het binnen- als buitenland.

  Door te focussen op enkele cruciale parameters zoals ontzorging door een professionele verhuurmakelaar, passieve verhuurformules, contractuele waarborgen qua huurinkomsten, de juiste locatie, enzovoort, kunt u uw kansen op financiële onafhankelijkheid tijdens uw pensionering maximaliseren.

  Beleggingsvastgoed kan samen met een portefeuille van aandelen, obligaties en andere spaarproducten voor een evenwichtig en goed renderend vermogen zorgen.

  Meer info over financiële onafhankelijkheid met vastgoed voor senioren leest u op https://www.wereldwijdleven.com

  04-06-2021 om 18:56 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-02-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spider Millennium Solitaire: Unendlichkeitsspiel

  Solitaire Sy Online  hat seit langem die Aufmerksamkeit von PC-Benutzern und mobilen Geräten auf sich gezogen. Das Spielen von Karten ist eine großartige Möglichkeit, sich zu entspannen und vom täglichen Geschäft abzulenken, Ihre Aufmerksamkeit auf eine aufregendere Aktivität zu lenken oder einfach nur zu entspannen. Darüber hinaus stellt die einfache Verfügbarkeit von Solitairekarten (von denen einige in Windows vorinstalliert sind) ihre Beliebtheit bei Vertretern verschiedener Alterskategorien und Berufe sicher.

  Der beliebteste Solitaire  - Spider Solitär - bereiten fortgeschrittenen Spielern keine Passschwierigkeiten mehr. Früher oder später wird diese Art von Solitaire zusammenkommen und ein weiterer eigener Rekord wird aufgestellt. Ist es möglich,  endlos Solitaire zu  spielen ? Warum nicht. Es reicht aus, die Seite der Website mit Online-Spielen auf der Registerkarte Millennium Spider zu öffnen.

  Die ungewöhnlichste endlose Spinne

  Was haben die meisten berühmten Solitairespiele gemeinsam? Ihr Ziel ist es, Kartensequenzen in absteigender oder aufsteigender Reihenfolge zu sammeln. Je mehr Kombinationen gesammelt werden, desto weniger Karten verbleiben auf dem Spielfeld. Infolgedessen besteht die Mission des Spiels darin, alle Blätter aus dem Spielfeld zu entfernen. Aber gilt diese Regel immer?

  Treffen Sie also -  Spider Millenn ium , das niemals vollständig konvergieren wird, aber gleichzeitig es ermöglicht, immer mehr Rekorde für die gesammelten Sequenzen aufzustellen. In dieser Version des berühmten Spiels gibt es keine speziellen, unterschiedlichen Regeln. Der Vorgang zum Lösen des Puzzles ist der gleiche wie in der Variante der einfachen Spinne für einen oder mehrere Anzüge.

  Der Hauptunterschied  zwischen Spider  Millennium Solitaire besteht darin, dass die gesammelten Kombinationen in absteigender Reihenfolge nicht in Stapel vom Spielfeld entfernt, sondern auf das Deck zurückgebracht werden.

  2 Kartenspiele mit 52 Karten nehmen am Spiel teil, was bedeutet, dass es keinen Unterschied zu einer normalen Spinne geben würde, wenn die gesammelten Ketten vom Spielfeld entfernt würden. Aber Karten kommen immer wieder ins Spiel und schließen einen endlosen Kreis.

  Was ist so schwer an dieser Version des Spiels? Schließlich können Sie einen solchen Solitaire endlos spielen. Eine solche Leichtigkeit ist nur auf den ersten Blick erkennbar. Verstehen Sie die "Falle" des beliebten Zeitkillers unter Benutzern, die erst in  Pa uk Millenium spielen können  und ein bestimmtes Stadium des Solitaires erreicht haben. In der Tat stehen darin, wie in der üblichen Spinne, mehrere Schwierigkeitsgrade zur Verfügung - vom Spielen in einem Anzug bis zu einer Variation mit 4 Anzügen. Und das ist nicht einfach, glauben Sie mir.

  Fans von Solitairekarten entwickeln ganze mehrstufige Strategien und kehren manchmal zum Originalbild auf dem Bildschirm zurück, um die beste Lösung für das Rätsel zu finden und die Anzahl der gesammelten Ketten um ein Vielfaches zu erhöhen (Sie können die Anzahl in der obersten Zeile sehen des Spielfeldes). Nur die geduldigsten und hartnäckigsten Benutzer werden beginnen, das Geheimnis des Solitärs zu enthüllen.

  Spielen oder nicht spielen: Millennium Spider Solitaire für Nicht-Standard-Fans

  Spider Millenn ium  ist eine Gelegenheit, eine aufregende Reise in die Welt der Kartenrätsel zu unternehmen und Zeit mit Nutzen zu verbringen. Übrigens ist es so einfach, beim Spielen nicht zu bemerken, wie es beim Spielen vorbeifliegt. Aufregung beinhaltet und lenkt Sie von der Außenwelt ab und konkurriert immer wieder mit sich selbst. Ein Prozess des unendlichen und unendlichen Kartenstapels macht  Pasjan mit Spider  Millenium noch verlockender Zeitkiller .

  Diese Version des Spiels spielen oder nicht spielen? Jeder Benutzer findet die Antwort auf diese Frage für sich selbst, zumal das Spielzeug nicht heruntergeladen und installiert werden muss. Der Online-Zugriff auf das mysteriöse Web vereinfacht die Suche nach einer Lösung für einen interessanten Zeitvertreib jederzeit und überall erheblich.

  24-02-2021 om 08:52 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-01-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 regels voor het organiseren van effectieve klantenondersteuning

  Het is erg moeilijk om een ​​echt kwalitatief hoogstaand klantendienst contact op te bouwen. U moet precies definiëren hoe gebruikersverzoeken worden geteld en hoe hun verzoeken worden geprioriteerd. Het is ook nodig om te begrijpen hoe de uitvoerders worden bepaald en hoe het ondersteunend personeel rekening houdt met gesloten taken en rapporteert over het uitgevoerde werk. De geformuleerde regels zijn eigenlijk formele procedures die individuele bedrijfsprocessen in uw bedrijf implementeren. Ze kunnen worden beschreven in tekst, in de vorm van diagrammen of in een andere grafische weergave. Als de bedrijfsprocessen in uw bedrijf complex zijn, kan elk proces worden onderverdeeld in modules, en elke module kan in detail worden uitgewerkt.  De beschreven bedrijfsprocessen van uw bedrijf betekenen echter niet dat uw klantenservice werkt. De medewerkers moeten het nodige kennisniveau beheersen en veel technieken leren om met gebruikers te werken. En ze hebben natuurlijk een tool nodig waarmee ze met gebruikers kunnen communiceren.

  Regels voor klantenondersteuning

  Elke klantenservice moet regels volgen die in steen zijn uitgehouwen door de tranen van generaties van hun voorgangers. Uit eigen ervaring voelden ze hoe ze het wel en niet moesten doen.

  1. De klant heeft altijd gelijk!

  Als mensen uw product kiezen of uw dienst gebruiken en er geld voor betalen, dan hebben ze het recht om een ​​antwoord te krijgen op elke, zelfs de meest domme vraag. Zelfs als de cliënt zich vergist en zijn beweringen niet onderbouwd zijn, betekent dit gewoon dat u zijn fout aan hem moet uitleggen. Elke beslissing om de "inadequate klant" te verlaten moet worden genomen door het management van het bedrijf en pas na de positieve afsluiting van de aanvraag.

  2. Stel klanten altijd op de hoogte van de ontvangst van een aanvraag

  Welk communicatiekanaal u ook gebruikt, u moet altijd een autoresponder-service hebben geconfigureerd, die automatisch een bericht stuurt dat het verzoek van de gebruiker is verwerkt. Zo weet uw klant dat hij snel geholpen zal worden.

  3. Leer de urgentie van inkomende taken te identificeren

  Natuurlijk moet u de problemen van absoluut elke klant oplossen. Maar u moet altijd begrijpen dat als een klant op dit moment geld verliest vanwege problemen aan uw kant, zijn aanvraag onmiddellijk moet worden opgelost. En een simpele vraag van de gebruiker of het mogelijk is om een ​​afbeelding met een kat in een blok van uw dienst in te voegen, kan voor later worden bewaard. Ook als de aanvraag met de kat eerder is ontvangen. En dat brengt ons bij de volgende regels.

  4. Informeer de cliënt over het tijdschema voor het oplossen van zijn probleem

  Als u niet onmiddellijk aan het verzoek van de gebruiker kunt voldoen, of als u een urgentere kwestie heeft, informeer dan altijd over de timing van uw reactie. De klant weet dat er aan zijn probleem wordt gewerkt en alles zal binnenkort worden opgelost.

  5. Reageer binnen 24 uur

  Ongeacht uw werkdruk of de urgentie van de aanvraag, het antwoord hierop mag niet later dan 24 uur zijn. De enige uitzonderingen kunnen misschien alleen de vakanties zijn, aangezien veel bedrijven tegenwoordig vaak in het weekend werken.

  6. En natuurlijk de klant onmiddellijk informeren over de oplossing van het probleem.

  Laat hem er niet over raden of verspil geen tijd aan het herhalen van de actie die tot de fout heeft geleid. Het veroorzaakt niets anders dan irritatie.

  7. Antwoorden op vragen van gebruikers moeten beknopt zijn en zonder onnodige details

  Het is belangrijk dat gebruikers weten dat hun problemen zijn opgelost en dat ze informatie krijgen over hoe ze herhaalde fouten kunnen voorkomen. Dat gezegd hebbende, probeer formele stijl te vermijden en zoek altijd naar overeenkomsten. Bouw sympathie op bij uw klant en u zult positieve communicatie en uitstekende feedback ontvangen in de vorm van beoordelingen en aanbevelingen.

  8. Antwoorden op aanvragen moeten correct zijn

  Niets bederft het imago van een bedrijf als een spelfout in een officiële brief. Vooral als ze grappig is. Houd er rekening mee dat een dergelijke situatie kan resulteren in een screenshot van de ondersteuningsfout die op sociale media verschijnt.

  9. Beëindig altijd een gesprek

  De cliënt moet zeker zeggen dat zijn probleem is opgelost, en hij heeft geen vragen voor u. Elk understatement wordt geïnterpreteerd als uw incompetentie en heeft een negatieve invloed op het hele bedrijf. Bedank uw klanten altijd voor hun contact en de tijd die ze eraan besteden. Onthoud dat ze u geld opleveren op dezelfde manier als uw service of services hen helpen om ze te verdienen.

  10. Bouw een kennisbank op

  De meeste klanten zullen alleen in laatste instantie contact opnemen met de klantenservice. Ze zullen uw hele site doorzoeken op zoek naar antwoorden op hun vragen en als ze ze niet vinden, zullen ze geïrriteerde brieven schrijven. Elk beroep van klanten en gesloten sollicitaties moeten worden geanalyseerd, en als herhaling mogelijk is, schrijf er dan een instructie of een korte notitie over in de FAQ. Zo anticipeert u op veel problemen en neemt u de meeste last van uw medewerkers uit handen.


  Deze regels lijken misschien voor de hand liggend, maar in het echte leven leeft bijna elk bedrijf dat een klantenservice organiseert, ze niet na. Wat uit het niets leidt tot zeer onaangename problemen. Als u in eerste instantie een dergelijke instructie voor werknemers goedkeurt en hen traint om er constant mee te controleren om tot automatisme te komen, voorkomt u veel fouten.


  Het blijft alleen om erachter te komen welke tool de klantenondersteuning zal gebruiken bij hun werk. Dit is erg belangrijk en er zijn veel mogelijkheden. De meeste grote bedrijven gebruiken CRM-services met geïntegreerde applicatie-accountingmodules, waarin alle applicaties die van gebruikers worden ontvangen, worden ingevoerd. Daar worden ook verantwoordelijke personen aangesteld, alle aanvragen worden verwerkt, gevolgd en afgesloten.


  Dit is erg handig voor het monitoren van klantenondersteuningspersoneel, maar het is vrij moeilijk te integreren in de structuur van het bedrijf. CRM-implementatie is een meerfasig proces dat analyse van bedrijfsbehoeften, ontwikkeling en implementatie van services, evenals testen en licenties omvat. U moet ook alle medewerkers trainen en ondersteuning organiseren voor gebruikers van de service zelf. En natuurlijk zijn dergelijke systemen vrij duur in de beginfase van implementatie en vereisen ze constant onderhoud.


  28-01-2021 om 19:04 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-01-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kies je zonnepanelen (panelen) voor je huis? Wat zijn de belangrijkste selectiecriteria?

  Zonnestations zijn een milieuvriendelijke en economische manier om autonome stroomvoorziening te regelen. thuisbatterij kan worden geïnstalleerd op daken van woonhuizen en hoogbouw. Tegelijkertijd zijn niet alleen de nuances van het installeren van zonnepanelen belangrijk, maar ook hoe je de juiste panelen kiest.

  Criteria voor het kiezen van zonne-energiecentrales voor thuis

  Om te weten hoe u zonne-energiecentrales (SES) kiest, moet u vertrouwd raken met het ontwerp van de apparatuur. De elektriciteitscentrale van het nettype omvat een zonnebatterij, een omvormer, besturingsautomatisering en een beveiligingssysteem. De complete set hybride en autonome SPP omvat een paneel, controller, batterij, omvormer, controle- en beveiligingssysteem.

  Een stand-alone station is onafhankelijk van de netwerkwerking. Het complex voorziet het pand geheel of gedeeltelijk van elektriciteit in geval van stroomuitval, onderbrekingen.

  Hoe zonnepanelen kiezen?

  Om de volledige set SES nauwkeurig te bepalen, is het nodig om de volgende punten te verduidelijken:

  1. Om te beginnen wordt aanbevolen om de hoeveelheid energie te berekenen die het station moet genereren. Op basis van deze berekeningen kunt u het aantal accu's en de oppervlakte die ze innemen bepalen. Modules plaatst u het beste aan de zuidkant. De gemiddelde waarden zijn 140-150 W per 1 m2.

  2. Om ervoor te zorgen dat batterijen het hele jaar door elektriciteit kunnen opwekken, moeten ze in de meest verlichte delen van het dak worden geplaatst. Zelfs als een deel van de module gearceerd is, heeft dit invloed op de efficiëntie van het systeem.

  3. Als u van plan bent om het station op het netwerk aan te sluiten, moet u het vermogen verduidelijken dat voor het huis is toegewezen. Meestal is dit cijfer 5 kW. Als tijdens de registratie van het station blijkt dat de capaciteit van de batterijen de norm overschrijdt, moet de limiet worden verhoogd, wat ook van invloed is op de betaling van hulpprogramma's.

  4. Vervolgens moet u de staat van het dak en de geschiktheid voor de installatie van een energiecentrale beoordelen. Het dak moet bestand zijn tegen de belasting van de accu's. Het is ongeveer 11-12 kg per vierkante meter oppervlakte. Het is ook belangrijk om toegang te bieden tot de panelen voor comfortabel onderhoud (het oppervlak reinigen van stof, vuil verwijderen).

  De ideale dakvorm voor het monteren van zonnepanelen is schuin (de hellingshoek is 30-45 graden). Voor een plat dak zijn extra steunen nodig om de gewenste hoek te creëren.

  Nuances om SES-componenten voor thuis te kiezen

  De elektriciteitsproductie is afhankelijk van het seizoen en het weer. Bij het overschakelen naar autonome stroomvoorziening is het noodzakelijk om batterijen aan te schaffen, omdat 's nachts de opwekking van elektriciteit stopt en op bewolkte dagen de efficiëntie veel lager is.

  De criteria voor het kiezen van zonnepanelen zijn onder meer stroom en kosten. De grootte en het aantal accu's is afhankelijk van de staat van het dak. Het is beter om nieuwe fabrieksmodules te installeren die zijn gelabeld en gegarandeerd.

  omvormer voor een zonne-energiecentrale

  Accuselectieregels voor zonneverwarmingssysteem

  Batterijen zijn verbruiksartikelen die periodiek moeten worden vervangen. Om ervoor te zorgen dat het apparaat lang meegaat, is het belangrijk om precies te weten hoe je een batterij voor een zonneverwarmingsbatterij kiest.

  Het belangrijkste criterium voor het kopen van een batterij is de capaciteit van het apparaat. Deze indicator is voor elk systeem anders. Bij het kiezen van een capaciteit is het noodzakelijk om rekening te houden met het geplande energieverbruik.

  Er is een simpele rekensom hoe je een accu kiest voor een 12 volt zonnepaneel. Om dit te doen, moet u het stroomverbruik gedurende twee dagen opnemen met een marge van 10%, daarvan aftrekken van de hoeveelheid energie die de module in een paar dagen produceert. En deel het resulterende getal vervolgens door 12 (accuspanning).

  Bij het kiezen van een batterij wordt rekening gehouden met het merk, het gewicht, het type, de levensduur en de mogelijkheid tot zelfladen. Er zijn AGM-, gel- en vloeistofzuurbatterijen. Autobatterijen zijn het meest geschikt voor zonnepanelen.

  Regels voor de selectie van een zonnebatterij voor een privéwoning en zomerhuisje

  het vermogen van een zonne-energiecentrale berekenen

  Naast de kracht van het apparaat, moet u, voordat u een zonnebatterij voor uw huis kiest, vertrouwd raken met de volgende kenmerken:

  • Garantieperiode;

  • De efficiëntie van de module;

  • Temperatuurcoëfficiënt.

  Al deze nuances moeten worden vermeld in het technisch paspoort van de module. Hoe hoger het rendement en hoe lager de temperatuurcoëfficiënt, hoe productiever het paneel is.

  De fabrikant geeft meestal garantie voor 5-10 jaar werk zonder gebreken.

  Het is niet alleen belangrijk om te weten hoe u een zonnebatterij kiest voor een zomerresidentie en thuis, maar ook de regels voor het plaatsen van panelen. Om dit te doen, moet u vaardigheid hebben in installatiewerkzaamheden op het dak en kennis hebben van het aansluiten van elektrische apparaten. Als dergelijke vaardigheden niet beschikbaar zijn, is het beter om gecertificeerde aannemers te vertrouwen.

  De subtiliteiten van het kopen van zonnepanelen voor een appartement

  Er zijn bepaalde nuances bij het kiezen van een zonnepaneel voor een appartement. Dus voor gebouwen met meerdere verdiepingen is alleen een hybride station geschikt. Door de aanwezigheid van een netwerk kan een stand-alone ontwerp niet tot stand worden gebracht. En bij het installeren van een netwerkoptie doen zich vaak problemen voor bij het registreren van vergunningen.

  Bij het regelen van een gedeeltelijk autonoom station voor een appartement (bijvoorbeeld verlichting / verwarming van een balkon of een aparte kamer), moet speciale aandacht worden besteed aan het kiezen van een batterij voor een zonnebatterij. Het is noodzakelijk om van tevoren de verdeling van de belasting over de vloer te berekenen. Meestal worden de modules aan de muur of op het balkondak gemonteerd. In dit geval moet rekening worden gehouden met de verlichting van de geselecteerde plaats.

  De kosten voor het installeren van panelen voor een appartement zullen hoger zijn dan bij het uitrusten van een station in een privéwoning. Onderhoud van gebouwen met meerdere appartementen wordt altijd geassocieerd met hoogbouw. Daarnaast is het niet altijd mogelijk om de modules vanaf de zuidzijde te monteren, waardoor het systeem minder energie opwekt.

  27-01-2021 om 09:37 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-01-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Professionele schilder in Gent of Antwerpen nodig?
  Op zoek naar een professionele en betaalbare schilder? Schilderwerken bieden zowel voor particulieren en bedrijven schilderwerken uitgevoerd door vakmannen met jaren ervaring.


  Onze prijzen starten al vanaf 35 euro per uur of 30 euro per vierkante meter. Hiervoor zijn alle verfmaterialen inbegrepen ( witte verf of slechts 15% meer voor kleuren verf, schilderstape, folie, etc…). Zo hoeft u helemaal niets zelf te voorzien. Wij kiezen met onze expertise de ideale verf, en kleurencombi uit, of begeleiden u bij de keuze van uw (her)schilderen.
  Daarnaast doen wij het hele proces van A tot Z. Zo kunt u zonder enige stress uw interieur, gevel, bedrijf, wat dan ook laten schilderen.

  Inbegrepen hier in is:
  1. Het klaarzetten van de kamer en meubels verplaatsen.
  2. Het schoonmaken en wassen van de muren met speciaal schoonmaak middel.
  3. Het opvullen van kleine gaatjes in de muren en oude verf, fungus en enig vuil verwijderen.
  4. Het voorbereiden van alle muren en plafonds. Het tapen van de deuren en ramen et speciale schildertape en folie op de vloer plaatsen. Het verwijderen van stopcontacten en lampen waar nodig.
  5. Het primen van de muren zodat de schilderlaag duurzaam en lang blijft hangen aan het oppervlak.
  6. Het beschilderen van de muren plus de detailafwerking.

  Wij hebben jaren ervaring met zowel particuliere- en bedrijfsschilderwerken. Voor meer uitgebreide info kunt u onze website bezoeken of ons emailen.

  Wij zijn actief in Oost-Vlaanderen, in de regio Gent en daarnaast werken wij ook in de regio Antwerpen. Door onze lokale verankering kunnen wij snel ter plaatse zijn en van dichtbij u project opvolgen.

  Interesse of zit u nog met vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een gratis offerte. Bezoek onze website https://schilderwerken24.be/

  Wij werken in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Gent. 
  Telefoonnummer: 0471050516
  Bedrijf:
  Euro Builders
  118 Geemstraat
  9220
  Hamme
  BTW BE0755406009
  eurobuilders@icloud.com

  25-01-2021 om 18:27 geschreven door hannaoldies  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 07/08-13/08 2023
 • 10/07-16/07 2023
 • 26/06-02/07 2023
 • 15/05-21/05 2023
 • 06/02-12/02 2023
 • 27/06-03/07 2022
 • 23/05-29/05 2022
 • 25/04-01/05 2022
 • 11/04-17/04 2022
 • 21/03-27/03 2022
 • 14/02-20/02 2022
 • 24/01-30/01 2022
 • 17/01-23/01 2022
 • 26/12-01/01 2023
 • 22/11-28/11 2021
 • 01/11-07/11 2021
 • 23/08-29/08 2021
 • 31/05-06/06 2021
 • 22/02-28/02 2021
 • 25/01-31/01 2021
 • 21/12-27/12 2020
 • 07/09-13/09 2020
 • 24/08-30/08 2020
 • 17/08-23/08 2020
 • 10/08-16/08 2020
 • 03/08-09/08 2020
 • 27/07-02/08 2020
 • 13/07-19/07 2020
 • 04/05-10/05 2020
 • 23/03-29/03 2020

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs