Inhoud blog
  • Laura Lynn geeft anti VB-concert
  • Dilbeekse intellegente ezels
  • Nieuwe romeinse vesting ontdekt in Dilbeek
  • Paella met konijn
  • Wat een konijnenfretter lijden kan!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Voor konijnenfretters met een goed hart en een archi-slecht karakter!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    tlissewegenartje
    www.bloggen.be/tlissew
    De slag om Dilbeek
    satirische kijk
    25-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie woorden.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mooie woorden ,mooie woorden, mooie woorden,hohoho mooie woorden!Voor een bord linzensoep mooie woorden...
    Naar Johan Verminnen, mooie dagen.

    25-03-2006 om 18:17 geschreven door observator  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    24-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Konijn met appel en rozemarijn.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    Vier konijnenbouten,1 appel,1rode ajuin,7 takjes rozemarijn,2 eetlepels tijm,look,zout,peper,maizena,mosterd,boter en hazelnotenolie.

    Bereiding:
    Bruin de konijnenbouten in boter (1 eetlepel alpro-soja) en 2 eetlepels hazelnotenolie.Doe er zout en peper op.Voeg dan de stukjes ajuin toe.Laten eventjes meebakken.Schil de appel (granny-smith) en snij in kleine blokjes.Voeg het bij de konijnenbouten.Knip tijm en rozemarijn fijn en strooi over de bouten.Voeg nu water toe met een half blokje groentenbouillon toe zodat het konijn half onder staat en laat 90 minuten zachtjes stoven.Om de twaalf minuten roeren en indien nodig wat witte wijn toevoegen.Als het konijn mals is, moet je de saus binden met bruine maizena, opgelost in lauw water.Blijf roeren tot de saus dik genoeg is en doe er dan twee koffielepels mosterd er aan toe. Opdienen met patatjes en rode kool.
    JAMJAMJAM!

    Wijnadvies:

    Sauvignon blanc, La Motte 2003 Kaapwijn
    www.kaapsewijn.be

    24-03-2006 om 16:37 geschreven door observator  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)


    Archief per week
  • 03/07-09/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs