De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 22-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carpaccio van rundsvlees met krab en soyamayonaise voor 10 pers.

    Ingrediënten :     300 gr krabvlees

                               300 gr carpaccio van  rundsvlees

                               olijfolie

                               100 gr jonge sla ( masclun )

                               balsamico crème

    Soya mayonaise  : 3 eidooiers

                                  1 eetlepel mosterd

                                  200 ml olie

                                  2 eetlepels sojasaus

                                  worchestersaus

                                  peper en zout

                                  citroen

    Bereiding :      Maak een stevige mayonaise  ( recept zie sauzen )  met de eidooiers, de mosterd en de olie.

                            Roer er op het einde een beetje worchestersaus, sojasaus en citroensap door.

                            Breng op smaak met peper en zout .

                            Meng enkele eetlepels mayonaise door het krabvlees.

                            Leg het rundsvlees op een plasticfolie die lichtjes ingeolied is.

                            Schep wat krabvlees in het midden van het rundsvlees en rol dit stevig op ( met de plasticfolie aan de buitenkant ).

                            Laat de rolletjes 15' opstijven in de diepvries.

    Afwerking :     Leg een carpaccio rolletje in het midden van een bord.

                            Garneer met de jonge salade.

                            Trek een streepje soya mayonaise en een streepje balsamico crème op het bord.

    Dit is een overheerlijk voorgerechtje waar iedereen fan van is.

    Smakelijk !

                           

                                   

    Bereiding :     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs