Ingrediënten : 300 gr krabvlees
300 gr carpaccio van rundsvlees
olijfolie
100 gr jonge sla ( masclun )
balsamico crème
Soya mayonaise : 3 eidooiers
1 eetlepel mosterd
200 ml olie
2 eetlepels sojasaus
worchestersaus
peper en zout
citroen
Bereiding : Maak een stevige mayonaise ( recept zie sauzen ) met de eidooiers, de mosterd en de olie.
Roer er op het einde een beetje worchestersaus, sojasaus en citroensap door.
Breng op smaak met peper en zout .
Meng enkele eetlepels mayonaise door het krabvlees.
Leg het rundsvlees op een plasticfolie die lichtjes ingeolied is.
Schep wat krabvlees in het midden van het rundsvlees en rol dit stevig op ( met de plasticfolie aan de buitenkant ).
Laat de rolletjes 15' opstijven in de diepvries.
Afwerking : Leg een carpaccio rolletje in het midden van een bord.
Garneer met de jonge salade.
Trek een streepje soya mayonaise en een streepje balsamico crème op het bord.
Dit is een overheerlijk voorgerechtje waar iedereen fan van is.
Smakelijk !
Bereiding :
|