De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 22-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde champignons

    Ingrediënten :    10 grote champignons

                              4 eetlepels halfvolle melk

                              4 eetlepels fijn gesneden sjalot

                              2 eetlepels paneermeel

                              2 teentjes knoflook

                              2 eetlepels fijn gesneden peterselie

                              100 gr gemengd gehakt

                              2 schijfjes serranoham

                              olijfolie

                              2 eetlepels citroensap

    Bereiding :      Kuis de champignons en verwijder de steeltjes.

                            Hak de steeltjes fijn en doe ze in een kom.

                            Doe de melk en het paneermeel erbij en laat dit 10 ' weken.

                            Voeg de sjalot, de look , peterselie, gehakt en de fijn gesneden ham erbij.

                            Meng alles goed door elkaar en laat het geheel afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

                            Vul de champignons met een koffielepel van het mengsel.

                            Besprenkel de champignons met een beetje olijfolie.

                            Bak de champignons in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 15'.

    Smakelijk !



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs