Ingrediënten : 10 grote champignons
4 eetlepels halfvolle melk
4 eetlepels fijn gesneden sjalot
2 eetlepels paneermeel
2 teentjes knoflook
2 eetlepels fijn gesneden peterselie
100 gr gemengd gehakt
2 schijfjes serranoham
olijfolie
2 eetlepels citroensap
Bereiding : Kuis de champignons en verwijder de steeltjes.
Hak de steeltjes fijn en doe ze in een kom.
Doe de melk en het paneermeel erbij en laat dit 10 ' weken.
Voeg de sjalot, de look , peterselie, gehakt en de fijn gesneden ham erbij.
Meng alles goed door elkaar en laat het geheel afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.
Vul de champignons met een koffielepel van het mengsel.
Besprenkel de champignons met een beetje olijfolie.
Bak de champignons in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 15'.
Smakelijk !
|