De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 22-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasta salade met kip en tomaat voor 10 pers. ( koud gerecht )

    IngrediĆ«nten :      300 gr penne

                                3 tomaten

                                1 bosje lente uitjes

                                500 gr kipfilet

                                olijfolie

                                peper, zout en currypoeder

                                100 gr pijnboompitten

                                100 gr rucola ( notensla )

    Marinade     1 koffielepel Ras El Hanout ( mengeling van 5 kruiden: koriander, komijn, gember, kurkuma  en kardemon )

                         1 ei

                         30 ml balsamico azijn

                         1 koffielepel mosterd

                         75 ml olijfolie

    Bereiding :     Kook de pasta beetgaar in gezouten water en spoel dan af met koud water.

                           Ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes.

                           Snij de lente uitjes in ringen.

                           Snijd de kipfilet  in reepjes en bak deze goudbruin.

                           Breng op smaak met peper, zout en beetje currypoeder.

                           Rooster de pijnboompitten zonder vetstof.

                           Klop  voor de marinade de ras el hanout, het ei, mosterd en de balsamico azijn onder elkaar.

                           Doe er langzaam de olijfolie bij en blijf ondertussen kloppen.

                           Doe de kippenreepjes, de marinade, de tomatenblokjes en de lente uitjes voorzichtig dooe de pasta.

                           Werk af met de pijnboompitten en de rucola salade.

    Lekkere pastasalade !

    Smakelijk !

                          

                       



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs