De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 09-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazpacho van Andalousië voor 10 pers.

    Ingrediënten :    6 teentjes knoflook

                              1 rode paprika

                              1 gele paprika

                              16 eetlepels olijfolie

                              6 eetlepels broodkruim

                              6 tomaten

                              1/2 komkommer

                              rode wijnazijn

                              peper en zout

                              2 liter groenten bouillon

     Afwerking   :   1/2   komkommer

                              1 tomaat

     Bereiding :    Smeer de paprika's in met olijfolie en laat ze garen in de oven op 200°C.  Ze schillen dan veel gemakkelijker ( de schillen kunnen zwart zien ! ). 

                           Doe de paprika's, het broodkruim, de look, de olijfolie, de tomaten, 1/2 komkommer, een  geutje rode wijnazijn en de groenten bouillon  in de blender en mix.

                           Zeef het geheel.

                           Breng op smaak met peper en zout.

                           Dek de gazpacho goed af en zet in de koelkast gedurende enkele uren.

                           Snij de 2de helft van de komkommer en de tomaat in kleine blokjes.

                           Serveer de soep koud en werk de glaasjes af met de kleine blokjes van tomaat en komkommer.

    Heerlijk bij de warme dagen !

                



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs