De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 08-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sangria voor 10 pers.

    Ingrediënten:  2 flessen WITTE  sangriawijn

                           2 dikke appelsienen

                           1 citroen

                           1 citroenschil in spiraalvorm

                           2 bananen

                           suiker naar smaak

                           enkele kaneelstokken

                           vruchten van het seizoen ( appelen, peren, druiven, aardbeien, perziken, pruimen, appelsienen,....)

                           ijsblokjes

                           Cointreau

    Bereiding :     Zet een  glazen kom in de koelkast.

                           Maak een lange spiraal van 1 citroen.

                           Snijd de appelsienen in schijven. Snij deze schijven in 4, leg ze in de glazen kom en giet er de sangria over.

                           Leg de kaneelstokken hierin.

                           Roer er naar smaak de suiker en de Cointreau door.

                           Voeg het gesneden fruit toe alsook de spiraal van citroen.

                           Dek de kom af en laat minstens 1 uur trekken in de koelkast.

                           Neem de sangria uit de koelkast en voeg opnieuw ijsblokjes toe.

                           Roer goed en voeg dan de in plakjes gesneden banaan toe.

    In de zomer zeker witte sangria maken. Deze is véél frisser dan de rode sangria.

    TIP :  De sangria is nog lekkerder als je deze een dag op voorhand maakt.

    Santé !

           




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs