Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  30-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslagen van maart deel 2
  Hey,

  Hier mee deel ik jullie de laatste verslagen mee van mijn laatste wandelingen van deze maand. In het volgende bericht komt dan de planning voor maand april.

  16/03/11 Leeuwergem
  Vandaag voor de 2de keer zelf naar de wandeling gereden namelijk naar Leeuwergem. Egmont Zottegem organiseerde een van hun midweektochten. In de namiddag  zijn we daar toe gekomen en vertrokken aan de wandeling van 14km. Van in Leeuwergem zijn we via Hillegem naar Oombergen getrokken. Daar hadden we rust in het zaaltje aan het kerkske. Van daar was het richting Leeuwergem om dan af te draaien naar Elene om zo binnen te gaan. Het was een goeie tocht en lekker genoten van het zonneke

  17/03/11 Kwaadmechelen
  Net zoals gisteren ben ik naar de wandeling gereden met de auto. Nu was het toch wat langer rijden dan gisteren. Ik, de auto en mede passagier hebben het overleefd hoor. Om 10u30 ongeveer zijn we dan aan de 20km vertrokken. We waren nog niet goed vertrokken en we zaten al in het bos, zalig gewoon. Voor de rest van de dag zaten we eigenlijk in het bos. Juist effe uit geweest voor naar de controlepost te gaan en terug weg. En dan nog effe in Tessenderlo tijdens de lus die we aan de controlepost maakte. Ver op het einde is de 20 samen met de 4 en de 9 nog tot aan het Albertkanaal geweest om die effe te volgen om zo naar binnen te gaan. Na de 20km hebben we nog de 4 er bij gedaan. Tja we hadden nog niet genoeg gewandeld.

  19/03/11 Iddergem
  Zaterdagmorgen met de fiets naar mijn werk gereden. Na mijn werk ben ik naar Iddergem gefietst. Dat is een tripke van ongeveer 30km. Om 16u ben ik mee met de groep vertrokken voor 50km. De groep had toen al 1 lus van 25km op zitten. Ik wandelde dus mee tot 2u 's nachts. Dan had ik gedaan en kon ik gaan slapen. Tijdens mijn eerste lus van 25k zijn we naar Heldergem getrokken. De eerste rust was in Lebeke en de andere in de Beekstraat. Dan terug naar de zaal waar de warme maaltijd op ons stond te wachten. Eerst soep, dan croquetten met half gebraden kip, appelmouse en wat groetjes en als afsluiter nog een ijsje. Nog 1 lusje naar Outer Ninove en wandeling zat er op. Deze had rust aan de Mc Donald en aan de kerk te Lebeke. Ik was blij dat het er voor mij al op zat. Deze 50km was eigenlijk even lastig voor mij als de 125k te Avelgem. Als de groep terug weg was voor hun 4de lus, kon ik eindelijk gaan slapen. Ja ik heb geprobeerd wat te slapen en de zaal voor dat ik terug moest gaan werken. Zondag ben ik juist gaan werken en voor de rest geslapen. Door dat ik 1 lus meer gedaan heb dan mijn bedoeling was, kon ik toch nog wat genieten van het goei weer.

  26/03/11 Kooigem en 27/03/11 Buggenhout
  Dit weekendje stond weer goed vol gepland. Ik wou zaterdag 100km doen te Kooigem op een euraudax. Maar ze vertrokken al om 10u 's morgens i.p.v 11u wegens uur verandering. Dus ik ben de avond er voor vertrokken om ergens in de buurt te blijven slapen en dan 's morgens met auto mee te gaan naar Kooigem. Je kon er afstand wandelen tot 150km maar ik hield het bij 100km. Deze bestond uit 2 lussen van 50km. Na 25k hadden we rust in café 't Schuttershof te Marke. Maar eerst moesten we langs de wagenrusten te Spiere en te Bellegem. In 't Schuttershof kregen we soep met smoske. Na 40 minuten rust keerden we via Aalbeke en Rollegem terug naar de startzaal. Terug in Kooigem was het al avond en hadden we 60minuten rust. Tijd voor de warme maaltijd. Maar ik moest eerst op zoek gaan naar mijn rugzak die ik mee had gegeven als bagage. Blijkbaar stond die niet bij de rest van de bagage maar alle geluk was diene rap terug terecht. Rap mijn poten onder tafel schuiven want mijn soep stond al koud te worden. Daarna schoof ik aan voor het hoofdgerecht namelijk groetjes met frietjes en stoofvlees. Nog 1 lus van 50km en mijn tochtje van 100km zat er op . Op de 25km naar café 'l Escale te Herinnes ging via volgende wagen rusten: kerk te Helkijn en een boerderij te Herinnes. In 't café l' Escale kregen we terug een smoske en kon je kiezen tussen een groot of een klein. Ik kan 's nachts zeer moeilijk of niet eten maar je moet. Dus heb ik maar een klein genomen dat ik al met moeite toch op heb gekregen. Nog 25km via St. Leger waar onze 2 wagen rusten bevinden terug naar Kooigem. Dan nog wat drinken, wachten tot de 9de gouden arend van Jos werd uit gereikt en dan naar huis. het was een goeie tocht. Een streek dat ik nog niet kende en ik wil wel nog eens terug gaan. En als alles goed gaat kan ik jullie zeggen dat ik hoogst waarschijnlijk in september mijn eerste gouden arend haal.

  Zondag morgen ben ik dan met de trein van in Kooigem terug naar huis gegaan. Van aan het station te Buggenhout moest ik nog een 3km naar huis. Op die weg passeerde ik de startzaal van mijn volgende wandeling. De Vossen Buggenhout organiseerde hun Lentevostocht. En als je passeerde aan de startzaal kan je er niet zomaar voorbij gaan. Dus ben ik effe binnen gegaan. Dan toch nog vertrokken voor een wandeling van 20km. Ik had nog geen goesting om al naar huis te gaan en het was super weer. Daarom toch nog 20km gedaan. De 20 ging van Buggenhout naar Opdorp. Vandaar over den dries die vol stond met Paasbloemen naar Peizegem waar we in zaal Libanon controle hadden. Van daar via Buggenhoutbos terug naar de Sint Nikolaas zaal te Buggenhout. Van daar dan nog 3 km via binnen wegen naar huis en op moment dat ik aan mijn straat was passeerde toch diene carnaval toch ni zekers. Dus kon niet direct naar mijn deur maar lang heb ik daar niet gestaan. Ik was moe en kroop dus in mijn bedje zonder naar die carnaval te zien.

  Wel dit zijn mijn laatste verslagen van de maand Maart. Ik doe mijn best om steeds bij te houden maar dat lukt me niet altijd even goed.
  Groetjes Zottemie
  Katrien

  30-03-2011 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslagen van maart deel 1
  Hey,
  Hier de 6 verslagen van de 6 wandelingen die ik al gedaan heb tijdens de maand maart. Veel lees plezier en tot op de volgende wandeling.

  03/03/11 Veerle
  Na 3u onderweg te zijn met openbaar vervoer zen ik eindelijk aan het Buurthuis in Veerle-Heide Laakdal toe gekomen. Een babbeltje doen, inschrijven en aan de wandeling begonnen. De wandeling bestond uit 3 lussen van 10, 7 en 5km. Om 11u20 ben ik alleen begonnen met lus van 10km. We gingen naar en door Averbode bos en heide zo richting Natuurreservaat Gerhagen om dan af te draaien richting Okselaer. We keerde terug via Luikse Dreef met Links van ons De Vijvers en recreatie park. ZO langs de Abdij van Averbode door Mariapark terug naar Averbode bos en heide. Dan heb ik nog de lus van 5km bij gedaan. Deze was grotendeels het zelfde als die van 10km. Het was prachtig weer. Weer wat mensen tegen gekomen die ik al kende en nog leren kennen natuurlijk ook. Het was een dagje genieten.

  05/03/11 Wolvertem
  Zaterdag moest ik werken maar had in de namiddag tijd en ben dan gaan wandelen in Wolvertem. Ik ben gestart aan de controlepost. Deze bevond zich in Steenhuffel en ik passeerde er eigenlijk met de fiets om naar de start te gaan. Zo moest ik minder ver fietsen en had ik dus iets meer tijd om te wandelen. Van aan de controlepost naar de startzaal, me ingeschreven en direct terug vertrokken. Nog voor dat ik terug aan de controlepost was had ik een paar mensen ingehaald. Dan nog een lusje van 6km aan de controlepost en de 20km zat er weer op. De lus van 6k ging via de Heide richting Malderen. Natuurlijk ok hier weer mensen leren kennen. Ja zo dicht bij huis leer ik ook nog mensen kennen moet daarvoor niet altijd zo ver trekken. Het was plezant.

  06/03/11 Erpe-Mere
  Als ik zaterdag moet werken dan dus ook zondag. Maar toch kon ik het me niet laten om te wandelen. Mijn wandeling van vandaag was in Erpe mere en werd georganiseerd door De Kadees Aalst. Ieder lid van de club kon gratis deelnemen aan de tocht. Voor mij was het wel 30km fietsen van op mijn werk dus ok terug. Daarom kon ik ook maar 9km wandelen. Het was niet slecht maar ik vond dat ze van in het centrum van erpe-mere mooiere tochten konden geven. Dat is natuurlijk ieder zijn mening.

  12/03/11 Avelgem
  Vrijdagavond ben ik bij mensen gaan logeren om dan vandaar uit zaterdag morgen naar Outrijve Avelgem te rijden. Daar doe ik mee aan euraudax wandeling. Ik start voor 125km net zoals 40 andere stappers. In totaal voor alle afstanden hebben er zo'n 120 wandelaars deel genomen. Deze 125 is eerste tocht van 100 of meer. Het is 5 maanden geleden dat ik nog zo'n lange afstand deed. Dus wordt het een uitdaging om deze tot een goed einde te brengen. Om stipt 11u zijn we aan de eerste lus van 25km vertrokken. Op deze lus hadden we rust aan de Knokkebrug en in Moen. Op de 9,3km naar de Knokkebrug zijn we door over een oude spoorweg getrokken die nu een wandel en fietspad is. Daarbij ook nog door de Vaarttalus waardoor we dan aan de vaart kwamen. We staken dan de vaart over en vervolgden onze weg via de oude spoorweg Kortrijk-Ronse. In Moen hadden we terug rust aan water. Vandaar gingen we dan terug naar Outrijve. Bij het vervolgen van onze weg zijn we een zijarm gepasseerd waar we dan 4 schildpadden aan het zonnen waren aan de waterkant. Het laatste stuk hebben we nog de Schelde gevolgd tot in Avelgem. Dan in Avelgem zelf moesten we oppassen dat we niet om ver gereden werden door de koereurs. Terug in de zaal, kregen we spaghetti. Daarbij kregen we water of een rosé wijntje. Na 40minuten rust vertrokken we weer maar voor we vertrokken moest iedereen zijn bagage in camionette steken want de volgende 2 grote rusten waren in een andere zaal in Waarmaarde. Tijdens de 2de 25km hadden we wagenrust aan centre protestant te Orroir Mont de l'Enclus en in de paddestraat. Vandaar nog 7,4km en we waren in Waarmaarde. Tijd voor goeie maaltijd (soep, hoofdgerecht en dessert). Na het eten hadden we nog effe tijd om eventueel om propere kleren aan te trekken. Hier maakte we een lus van 25km. Deze leidde ons naar de voet van de Koppenberg, daar hadden we onze eerste rust. Hier bleef ik lang zitten tot ik effe achter de groep zat. En dan op mijn tempo de Koppenberg op. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog niet lang genoeg gewacht had. Mijn bedoeling was om boven te komen net op moment dat de groep ook boven was of toch de baan kapitein. Maar ik was net wat te rap dus de groep was nog net niet boven toen ik voor aan de groep was. Vandaar gingen we door naar Zulzeke waar de laatste rust van deze lus bevond. Dan terug voor de laatste keer naar Waarmaarde. We waren daar tussen 1u30 en 2u 's nachts en we kregen ne hot dog. Dan terug alles inpakken en in de camionette zetten. Van hier keerde we dan terug naar Outrijve via Ingooigem en Heestert. Deze lus was voor mij hel. Omdat ik een antibioticakuur moest uit nemen moest ik dus nog steeds antibiotica nemen tijdens de tocht. Alleen een van de bijwerkingen van antibiotica is vermoeidheid. Ik kon mijn ogen niet open houden dus hebben we die maar gesloten tussen Ingooigem en Heestert en heel dat stuk geslapen. Alle geluk da er goei zielen tussen die wandelaars zitten. Daardoor kon ik dan ook met een gerust hart een paar uur slapen zonder dat ik de groep kwijt raakte of ergens tegen liep of in de gracht zou lopen. Rond 6u30 waren we terug in Outrijve waar het ontbijt op ons stond te wachten. Ik kreeg toen geen hap naar binnen. Nog 1 lusje en de 125km zit er op. Tijdens de laatst lus hadden we 3 rusten in plaats van 2. Voor mijn kond dat echt geen kwaad. Deze 3 rusten waren aan het Trimardpad, Ruggekouter en aan het kerkhof van Avelgem. Om 12u hadden we dan 125km gewandeld. Nu nog terug naar huis. Was blij dat ik voor ne keer niet met de trein naar huis moest.

  21-03-2011 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudaxwandeling te Hoboken en Nationale wandeldag.
  Hey, wat laat maar toch nog effe deze verslagjes.

  12 en 13 /02/11 Hoboken
  Zaterdag en zondag nam ik deel aan 2 euraudax wandelingen van 50km. Om aan de 2 wandelingen te kunnen deelnemen moest ik ergens kunnen slapen. Ik moest vrijdagavond al vertrekken om bij clubgenoot te blijven slapen om dan met hen naar de wandeling te gaan. De start was voor bij de wandelingen om 8u. Voor mij is dat eigenlijk net te vroeg want ik geraak dan met openbaar vervoer nooit op tijd. Maar voor alles is een oplossing te vinden. Om stipt 8u zaterdag morgen zijn we aan de 50km lijnwandeling vertrokken. We wandelen van in Hoboken naar Lier en vandaar met de trein terug. Om in Lier te geraken gingen we door volgende gemeentes namelijk Wilrijk, Mortsel, Boechout, Emblem, Kessel en als laatste natuurlijk nog een stukje Lier. Natuurlijk liepen we niet constant op asvalt. Van de natuurgebieden Klein Zwitserland en Kesselheide ben ik zeker. Ook weet ik nog dat we door de forten zijn getrokken. Meer kan ik me niet herinneren. Om ongeveer half 18 waren we in Lier aan het station en om 18u03 hadden we onze trein. Deze trein had vertraging dus we gingen normaal gezien onze verbinding in Antwerpen Berchem missen. Maar wonder bij wonder hebben we het toch gehaald. 
  Van zaterdag op zondag zijn er enkele bij de organisator blijven slapen. Het was later geworden dan ik dacht maar zondag morgen ben ik toch uit mijn nest geraakt. Ons klaar gemaakt, alles terug ingepakt, dan nog sandwiches smeren en om het af te maken heb ik toen in mijn poten gesneden. Net zoals zaterdag vertrok de wandeling om 8u stipt. Vandaag bestond de wandeling uit 2 lussen van 25km dus kon je kezen wat je deed. De eerste lus ging door Antwerpen Kiel, Hoboken tot aan de grens met Hemiksem om dan via Wilrijk terug naar Hoboken te gaan. Op deze 25km zen we door Hoboken broek gegaan. Een natuurgebied dat ik me kan onthouden. Voor de geen die 's morgens voor een middagmaal mee had betaalt kon die nu benutten. Het was frietjes met vol au vent. De 2de lus was een stadslus door Antwerpen Zuid en Centrum. Tijdens deze ronde zijn we door Antwerpen Centraal gegaan. En hier moest je echt wel zien dat je bij de groep zet of je bent ze kwijt. Dan de groep terug vinden is niet gemakkelijk. Na de wandeling nog iets gedronken en dan was het tijd om naar huis te gaan. Ik had geluk, ik moest niet met de trein naar huis. 


  27/02/11 Nationale Wandeldag Mechelen
  Met de clubleden hadden we om 10u afgesproken. Eerst nog iets gedronken en daarna vertrokken aan de wandeling naar keuze. Sommige deden 15 en andere dan weer 20 of zelfs 25. De start was in de Nekkerhallen. De wandeling vertrok dan ook via de Nekker en Mechelen Broek zo naar de Dijle. Na bijna km hadden we controle in Planckendeal. Iets gegeten, gedronken en dan weer verder. We mochten een klein stukje door het dierenpark om dan aan de achter kant het terug te verlaten. De vaart volgden we tot in Boortmeerbeek. Daar staken we ze over en keerde aan de andere kant een stukje terug om dan naar de volgende controlepost te komen. Ik denk dat we zelfs een stuk door Blozo domein van Hofstade zijn geweest. Hier hadden we een goeie 10km afgelegd. Nu was het een stuk van 8,5km door Mechelen met zijn oude geschiedenis. De laatste controlepost was in het gemeentehuis namelijk in de Keldermanszaal. We gingen ene kant binnen en langs de ander kant er terug uit. Vandaar was het nog een kleien 2km naar binnen. Dan nog wat blijven plakken en babbelen met alle bekende. Daarna was het tijd om mijne fiets op te halen en naar huis te gaan.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  15-03-2011 om 21:29 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelingen tijdens maand Februari
  Hey,

  Wegens groot tijd gebrek kan ik ni veel verslagen meer schrijven op blog. Maar ik probeer af en toe nog enkele op papier te zetten en deze dan na verloop van tijd toch nog te typen. Zo wel is waar met wat achter stand toch op de hoogte te houden waar ik ga wandelen. 
  In de laatste keer heb ik geschreven dat ik 5 verslagen zou typen maar toen ben ik er eentje vergeten. Dus die vermeld ik hier effe bij.

  06/02/11 Breendonk
  WSV Ibis Puurs organiseerde winterserrie tocht. Deze ging door te Breendonk. Het was een wandeling tussen het werk door. Ik heb samen met Benny, Luc en Marc de 21 gedaan. Veel herinner ik er me niet meer van. Het is ondertussen al bijna een maand gelden natuurlijk. Maar zal rap de volgende ook meegeven.

  Het weekend er op deed ik 2 dagen mee aan euraudax wandeling te Hoboken. Het verslag van deze tocht ga ik jullie nog even onthouden deze volgt zeker nog.

  16/02/11 Strijpen
  Woensdagnamiddag ben ik zelf met de auto samen met de gebroeders Keyser naar Strijpen gaan wandelen. Egmont Zottegem organiseerde een van hun midweektochten. We hebben daar de 22km toch nog gedaan. Van in Strijpen zijn we naar Velzeke gegaan via het wachtbekken van Zottegem. In Velzeke maakte we een lus via Opstal. Na deze lus was het al tijd om terug te keren naar Strijpen. Het eerste stuk en het laatste stuk waren het mooist. Zoals gewoonlijk zijn we als een van de laatste binnen gekomen. Ze waren de startzaal al aan het opkuisen toen we daar toe kwamen na de 22km.

  19/02/11 Baasrode
  On verwacht heb ik toch de 50km van WSV Baasrode kunnen meedoen. Normaal gezien moest ik in de voormiddag werken maar ik mocht mijn overuren opnemen en dat heb ik natuurlijk gedaan. Maar ook al deed ik de 50km. Ik moest op tijd binnen zijn namelijk om 14u30. Dus vroeg uit bed dat ik met de eerste wandelaars mee kon vertrekken. Ik ben om 6u35 kunnen vertrekken aan de 50km. De eerste 2 controleposten waren in café De Ster in Denderbelle. De eerste keer kregen we een nesquikreep en daarna een appel. De 2de keer in Denderbelle hadden we al een 20km achter de rug. De lus die we maakte in Denderbelle ging naar Wieze zo richting Herdersem om net voor dat we in Herdersem waren terug te gaan naar Denderbelle. Het waren nu al 2 prachtige natuurstukken die we gehad hebben. Totaal ander parkour als we gewoon waren. Ze trokken voor iets meer als de helft totaal de andere kant uit. Van in Denderbelle gingen we via Oudegem naar Dendermonde. In café De Blauwe Steen was onze 3de controlepost. Daar kregen we boterham met hesp. Maar o daar te geraken was het toch het een en 't ander. In Oudegem ging alles nog goed, tot dat we bijna aan de Forten waren in Dendermonde. Vanaf daar is het een beetje goe mis gelopen. De pijlen waren weg. Na wat zoeken en bellen nar noodnummer vonden we terug pijlen maar niet voor lang. Telkens als we terug pijlen vonden waren die 5minuten later terug weg. Vanaf de controlepost ging alles terug goe maar ik had wel een half uur tijd verloren op dat stuk. Via de dijk van de schelde zijn we dan naar Vlassenbroek getrokken. Hier moesten we 2 keer komen en konden 2keer genieten van een consumptie. In Vlassenbroek maakten we een lus (deze zit er bijna altijd in) maar een goeie lus. Van in Vlassenbrroek zijn we terug naar Baasrode getrokken om zo naar Buggenhout te gaan naar Brouwerij De Landsheer. Daar wordt Malheur gebrouwen en de 50km wandelaars kregen daar ne malheur. Ik heb er geen genomen want ik kan dat niet rap uit drinken en zat al achter op mijn schema. Maar voor dat we aan de Malheur kwamen, kregen we nog een jeneverke. Elke wandelaar van elke afstand kregen een jenever. Van aan de Malheur was het recht naar binnen. Ik ben om 15u dan binnen geraakt en 20minuten later ben ik naar huis gegaan. De wandelaars van de 50km kregen een Tshirt en nog ne croque monsieur. 

  20/02/11 Lippelo
  Tussen mijn werk door ben ik op mijn gemak de 17km gaan doen in Lippelo. Ibis Puurs organiseerde een van hun winterserrie tocht. De controlepost lag in Malderen. Op weg naar Malderen zijn we door boske Kuisheide gegaan dat net in Malderen ligt. In Malderen maakte we een lus richting Londerzeel. In het terug keren van Malderen naar Lippelo zijn we door Lippelobos gegaan, langs het drieprovinciepunt, het geografisch middelpunt van Vlaanderen. Het was een wandeling met afwissseling in het parkour. Het was een goeie wandeling.

  26/02/11 Haren
  Vandaag stond er een euraudaxwandeling van 25k te Haren op het programma. Ik kon kiezen met de fiets of met openbaar vervoer. Ik heb er voor gekozen om tocht maar met de fiest te gaan. Dat is een tochtje van om de bij de 25km. Tot in Wemmel wist ik mijne weg maar vanaf dan was het toch effe zoeken. Maar na wat zoeken en 1u45minuten fietsen ben ik in Haren toegekomen. Om iets voor 9u zijn we  vertrokken naar de tramhalte. Daar namen we de tra naar station Brussel Noord. Van aan het station sloot er nog een groepje wandelaars bij aan en konden we aan de wandeling beginnen. We hadden 2 caférusten op deze 25km. Om stipt 14u30 zijn we dan binnen gekomen. Degene die maaltijd genomen hadden konden die benutten. Om 15u30 begon dan de algemene vergadering. Mijn bedoeling was om na de wandeling en maaltijd terug naar huis te gaan et de fiets. Maar het is anders uitgedraaid dan ik had gepland. Mijn fiets is met een auto mee naar Hoboken gegaan. ik ben met de trein naar Leuven getrokken samen met nog mensen. Tijdens de wandeling heb ik de vraag gekregen of ik mee wou gaan zien naar Standaard - KV Mechelen. Natuurlijk wil ik wel mee maar mijn fiets moest ergens heen, die is dan met iemand mee naar huis gegaan te Hoboken. In Leuven werden we opgepikt om door te rijden naar Luik. Eerst was het eten en daarna genieten in comfortabele stoelen en in de warmte genieten van de match.

  02-03-2011 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!