Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
  Inhoud blog
 • bertem
 • Leopoldsburg
 • lommel
 • TT Hasselt
 • TT Beringen
 • houthalen -helchteren
 • Weerde
 • VRAAGJE
 • scherpenheuvel
 • rotselaar
  Toertochten - activiteiten van de Klievers

  Zoeken in blog

  MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

  26-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lummen
  Aangezien kliever fick zijne verorberde kerstdiner wou oplossen mee alcool en kliever yoko sukkelde mee zen schijf(en tis nie zen knie!)moesten deze passen en trokken klievers leugge,billy en schilder naar Lummen.Leugge had zijne winter Niner van stal gehaald en zo richting start.Eenmaal ingeschreven begon het na km 2 al goe vettig te worden.Hier en daar toch pittige stroken bergop en het werd hoe vettiger hoe prettiger!Leugge kreeg last van zen onderbeen en billy zeer ont plat van zen voete!Dan maar gekozen voor de 25 km en er een trainingske van te maken.Aangekomen aan de bevoorrading kozen leugge en schilder voor eu bekerke kokende eitesoep(heet,nie te drinken),billy zag damp uit de struiken komen en dacht da zijne vlo in brand stond!Terug vertrokken ging den tt verder over bos-en veldwegen.Aan de finish fietskes afgespoten en éne gedronken.Tot zondag in Houthalen.

  26-12-2014 om 16:46 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mtb Westerlo
  Zondagmorgen aanwezig , Schilder, Yoko, Billy op het laatste moment moeten afhaken met rugklachten. (Beterschap Billy). Fick en Leugge op kerststage. Na het beetje regen dat er was gevallen kozen we voor te gaan rijden in Westerlo. Bij inschrijving zagen we dat bijna iedereen zen botten had aangetrokken. Eenmaal weg zag het er redelijk goe uit, tot we aan e stukske bos - veld kwamen. Dit was een echt baggerstuk. Schilder maakte hier een knieval voor Yoko vrij door te laten. Toch een echte HEER in het verkeer. Zo reden we verder richting Olen , Herentals. vlak met hier en daar wat op en af naast het kanaal. Aan splitsing kozen we voor de 45km. Zo reden we door tot aan bevoorrading met onze bodygard ( deze loste ons voor gene halve meter). Rust was er na 23 km, een hapje en e drankske en terug weg. Nu doken we het bos in en speelden we prik en tik met nog 2 andere bikers. Op +/- 38 km begon Yoko ze vat stillaan leeg te lopen. Nu was het aan Schilder voor achter die 2 te gaan. Het lukte hem nog voor aankomst terug aan te sluiten, waarop hij 1 van die gasten hoorde zeggen ( A ES ER TERUG BOA) . Na een wat stoere blik en ne zere nek van telkens achteruit te letten kwamen die 2 met Schilder aan de arrivee. Op 90 sec sloot ook Yoko aan voor de lange wachtrij om de bike te poetsen. Hier stond ook Jurgen v/d Broeck van lotto. Even babelke met Tim van ST bikes gedaan en weg.       Tot later en ne goeie kestmes veu allemoal.

  22-12-2014 om 09:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Tervuren
  Waar is Billy?
  18-12-2014 om 19:30 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tervuren - Vossem
  Met 5 klievers stonden we klaar voor vertrek . Aanwezig Fick, Leugge, Billy, Schilder, en Yoko. Inschrijvingen gingen zeer vlot zodat we ook rap weg waren . Eenmaal vertrokken langs de grote vijver trokken we het bos in, lag er nog goed bij voor de regen die we hadden gekregen. Goed bollende stukken met hier en daar lang oplopende klimmekes. De stukken veld die er bij kwamen waren veel vettiger, met hier en daar echte schuifstukken. Aan splitsing kozen we de 30 km , op naar Huldenberg voor de bevoorrading. Na de koffiepauze gingen we zien wie in orde was! Leugge? - De knie is nog ni goe.  Schilder?- Laat nooit in zen kaarten kijken. Billy?- Had nen niefe armcomputer me alles op en aan.(polar). Fick ?- Gisteren nog genoten van lokale streekbieren, opgepast outsider!!. Yoko ?- Was al blij dat hij mee mocht. Eenmaal weg stukje vlak naast ijzer denk ik, ging het wat verder weer omhoog. Leugge passeerde Billy en Schilder schoof mee. die 2 waren weg. Yoko probeerde maar Fick sloot weer aan. Billy had ons nog in het vizier. Nu ging Fick, de veer van Yoko plooide maar brak just ni.. Dit had geen 3 meter verder moeten zijn!!  Wat later reden we langs die Berlijnse muur van Tervuren terug het park in en waren we binnen. Hier was Billy al vrolijk de focus aan het poetsen. Staat er op die armcomputer ook al GPS.Laughing  Tot de volgende.  Volgende week denkt men aan Zutendaal. ( Genk) .  Vertrek bij Fick rond half , ketie veu acht.  Laat maar horen.

  14-12-2014 om 17:40 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt zandhoven
  Omdat er een paar klievers bij het lezen van dit verslag misschien nog ni de S van save zouden blazen, wisten we  dat er niet al te veel vertrekkers zouden zijn. Yoko en zen ne maat Schilder met het buske oep naar zandhoven. Eenmaal ingeschreven ( deze keer zeer vlot) gingen we voor de 42 km. Wat twijfelen over kleerkeuze, het is stilaan FRIS AAN DE VIS. Al snel bleek dat we hier ni van de grote plateau zouden moeten afkomen. Af en toe keken we mekaar in de ogen en zeiden al denkend WA ES DA IE ,  dit had veel weg van een wegkoers. Na ongveer 22 km aan bevoorrading . Hier stond zelfs ne stand met GRATIS jenever. Terug weg van zelfde laken en broek, tempo ging alleen maar omhoog. Goed afgepijld, veel seingevers, hadden  liever wat  meer boswegkes gezien. ( T' zal hier altijd zo wel zijn zeker. ) Zo waren we zeer snel aan arrivee. Michel Wuyts zou zeggen, Dit was een snelle ronde met een moyenne van 22.5. !!   PS. Als er nog andere mee willen rijden op een tocht en rechtstreeks gaan laat dan ook even weten wat uur ge gaat vertrekken ter plaatse aub.  ( Pascal ging ook naar zandhoven.)  Tot de volgende.

  30-11-2014 om 13:34 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  23-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt sherpenheuvel
  Zoals steeds melden we ons aan bij Fick voor een tt te gaan rijden . Schilder ging rechtstreeks naar scherpenberg, Fick , Billy , en Yoko waren present. Leugge zouden we op pikken eenmaal weg. Even wachten op Gill die ook zou komen. Geen Gill te zien, wij weg richting Leugge. Poort open , broek aan, kabas en velo mee en oep naar den egger. Aan inschrijving stond Wakke , Oli , en Schilder ons op te wachten.( sorry gasten voor de retaar) . Zal e bougieke branden nu we hier zijn. Veel te veel volk voor 1 kassa. Dan het mistery Schilder.Question Stond daar te blinken met zen nief  machien, Knap toch zo een NINER. Ik ga morgen ook verfborstels kopen in huboLaughing. Intussen liep ook Gill daar rond. Vertrokken langs redelijk veel vlak gingen we voor de 37 km. Bij de eerst klim zagen we dat Leugge niet echt fris zat, zal op karakter verder moeten. Mooi in grupetto zoefden we door de gekende bossen richting averbode waar het parcour iet pittiger werd. Billy begon te vloeken. Na ongeveer 23 km was het tijd voor een knabbel en babbel, deze was best oke. Terug weg konden we Schilder ni intomen , da nief spel reed vanzelf. De anderen reden op een strak tempo de tocht verder uit.  Tot de volgende. Neerpelt, Zandhoven of iet annes.

  23-11-2014 om 23:41 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rotselaar 16/11/2014
  Zoals afgesproken keurig op tijd stond mijn goeie maat Schilder klaar voor vertrek aan de sporthal te Rotselaar. Bij inschrijving kreeg men nu een nummerplakske, dit is nu een  Telenet mtb tour. Gekozen voor de 35 km wegens de regen en vettigheid vertrokken we samen met Kris en Wim erbij. Na een paar km wisten we dat er vandaag meer water aan te pas zou komen om alles netjes te krijgen. Wat verder Schilder op achtervolgen, (Was dit een voorteken) ketting eraf. Na wat luskes op de Wezemaalse berg reden we richting bevoorrading, en ja den Niner had geen zin meer om verder samen te werken met Schilder. Probleem met achter derailleur, zat geen spanning op ketting. Even gestopt en wat verder geduwd zoals in de zesdaagse van Gent. Recht over Vermeire de hoogedrukspuit erop ,en het zag er veel beter uit. Schilder besloot wel om binnen te rijden uit voorzorg geen wandeltocht te moeten maken. Yoko terug op parcour waar hij na 764.5 meter zen goeie maat terug vond aan bevoorrading. Ene gedronken en verder nu met mijn gebuur. Na de beklimming aan kapel afdaling waar men gebuur schuiver maakte en toch wel even op z'n possitieve moest komen. Jan sprak ook van binnen te rijden. Yoko zou dan de 2 jonge gasten mee op pikken tot aan arrivee. Jan bolde verder, hetzij maar aan 70 procent. Aangekomen ene gedronken , tombola bezien en naar huis. Tot de volgende.   Scherpenheuvel.

  16-11-2014 om 14:32 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe teamkledij
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit wordt de nieuwe teamkledij ,
  wie iets wil bestellen laat maar weten op het gastenboek of
  de.klievers@telenet.be
  ps : zo vlug mogelijk .

  13-11-2014 om 23:19 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. toertocht beringen
  Daar de toertocht te Humbeek wat tegenviel trokken we nu naar het land van pizza en kebap. We zijn  Fick, Schilder, en yoko.  Bijna aangekomen hadden we nog ni te veel volk gepasseerd op straat. Was wel ne feestdag = rustdag. Den otto in de kant gezet en weg naar inschrijving. Toen we de volgende straat inreden viel ons mondje wel open Razz , wat een massa . De inschrijving zou een tijdje duren , moesten luske maken rond kantine voor we kosten betalen. Ook gezien nen motaar die ze ne bike achter op den bagagedrager van zen tuffer  had geplaatst en zo wel heel ket kon parkeren bij start.  We gingen voor de 35 km , werden vroeg verwacht te Ieper voor mee te gaan blazen . Eenmaal weg hadden we snel door dat deze tt wel ferm in orde was. ( seingevers , kilometerplaten,en plakskes ) Op een  behoorlijk tempo bolden we door de mooie bosrijke vlakke omgeving. Vrij vlug waren we aan de bevoorrading ( deze was ook af )  waar we de mannen van de ka patate tegenkwamen , die waren speciaal afgezakt voor den terril te kunnen doen. De 35 km deed deze niet.  Yoko had 2 weken ni gereden, dus 2 weken geen wafels gegeten . Ze hebben het daar nu wel gewetenLaughing. Terug weg kwamen er wat meer stukjes in op en af.  Fick zat me goei benen, want op het eerste bergske  trok  hij zen ketting los over. Wat verder vertelde een collega biker dat onze goeie maat in panne stond. Wij rechtsomkeer voor standby, toen we Fick vonden was euvel al opgelost. Dan reden we richting militair domein waar ik dacht dat den oorlog zou beginnen, maar neen . de raketten werden ni afgevuurd. Op een strak ritme zoefden we verder tot aan arrivee. De laatste km stak Schilder nog e fuseeke af , maar ons geweren waren al opgeblonken voor den defileé. Deze tocht is zeker een aanrader. Oep naar den otto en wij weg.  Tot de volgende.

  13-11-2014 om 14:51 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag humbeek
  daar kliever leugge sukkelt mee zen knie en kliever yoko de ballekes veu de soep int UZ moest gaan rollen,trokken klievers fick,billy en schilder naar de parel van humbeek.ons ingeschreven en wij weg.de eerste kilometers gingen over beton-en veldwegen.billy was niet echt op zijne kilo en besloot vroegtijdig binnen te rijden.fick en schilder besloten om samen de 30 km te doen om billy niet te lang laten te wachten.toch nog 2 boskes tegen gekomen en voor de rest veld.aangekomen aan de bevoorrading iets eten en drinken(goei rozijnenbrood en lekkere leppin) en terug weg.de toch liep verder over veldwegen,veldwegen en nog is veldwegen.op 3 km van de aankomst geen enkel pijltje te bespeuren en dan maar binnenrijden langs straat en we waren precies niet alleen.éénmaal aan de camionette was billy ook juist gearriveerd,had maar 2 km minder als fick en schilder.ons gewassen en nog éne drinken en naar huis.mannekes tot dinsdag in beringen.

  09-11-2014 om 20:13 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's kampenhout

  06-11-2014 om 19:41 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag kampenhout
  met 4 klievers(leugge,fick,billy en schilder) naar kampenhout getrokken voor de wekelijkse toch,eigenlijk met 5 want kliever gill was ter plaatse bij het kraaien van den haan al vertrokken,evenals nog 3 gastrijders(skalle,kevei en jens wa).éénmaal vertrokken gingen de km over redelijk veel asfalt en vooral veldwegen met serieus wa tegenwind.het eerste bos ingedoken ging het al direct goe bergop.de pijlekes niet altijd even duidelijk met als gevolg eu bekke verkeerd gereden,of lag het aan madam die voor ons reed.aan de bevoorading vlug wat eten en drinken en terug weg.leugge nog ne coute frein moeten geven of diene kon de rest van den toer mee een ferm bikester op zene guidon verder rijden!op een snellopend stuk dacht schilder er onderuit te muizen maar sneltrein leugge-fick maakte daar na ne km of 3 al vlug een einde aan.op de brug in kortenberg was fick zich dubbel aant plooien in zijne kader,maar da was ook al genen afvans!leugge en schilder weg en fick en billy op achtervolgen.de laatste asfalt stroken in zicht en leugge op de grote plateau en schilder stond erbij en keer er naar.dada leugge.aan de finish de fietskes laten inspruiten met één of ander kuisproduct,afspoelen en al redelijk proper.aan de sporthal nog éne gedronken en den biketoer zat er weeral op.mannekes tot volgende week!

  05-11-2014 om 19:39 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nachttocht bonheiden
  Met 5 klievers en 1 gastrijder stonden we klaar voor de halloween tocht te Bonheiden. Deze waren Leugge, Fick, Billy, Schilder, Yoko en Pascal Lion. Eenmaal vertrokken had Yoko snel door dat e bekke licht zeer gemakkelijk kan zijn in den bos. Dus aanpassen die handel !!!  De andere klievers waren zeer goed uitgerust, en nog andere bikers reden rond met de lichtmasten van FC BONHEIDEN. De tocht was vlak en soms doken we het bos in waar we dan luskes trokken. Onderweg lag er een crossparcourke in dat zeer plezant was om door te bollen . Wat ons allen opviel is dat Billy in orde was ( had van zen lief vrouwke 2 nief banden gekregen) . Dan kwamen we aan splitsing waar we ni goe wisten wa kiezen. Yoko ging voor de 31 de andere begonnen te twijfelen voor grotere afstand. Na overleg van de G 6 besloten we allen de 31 te doen en er een trainingsrit van te maken. Wat verder aangekomen aan bevoorrading, die was zeer pover. Schilder heel even het noorden kwijt, nam bodemstalen ipv verfstalen. Terug weg kon Bily zich ni inhouden en schoof zo stillekes altijd e bekke meer weg. Mij gedacht waren zen nieuwe rubbers gevuld met HELIUM. Ook Pascal fietste nog vrolijk mee rond (die crossen dan toch ook ni  altijd alleen maar me kweddel auto's). Wat verder kwam Leugge vragen hoe ver het nog was , en ja het spel zat op de wagen. Met nog een goei 5 km te gaan schoten er langs alle kanten van Yoko heel wat vuurpijlen af. Zo kwam er toch nog e klein koerske tot aan arrivee . Al bij al een fijne rit geweest. Omkleden , ene drinken en weg.  Tot later.

  01-11-2014 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nachttocht bonheiden
  we spreken nu vrijdagavond af om 19u bij fick voor de nachttocht te bonheiden.

  27-10-2014 om 22:26 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bierbeek 26/10/2014
  Iedereen een uur langer geslapen stonden er 7 klievers klaar voor vertrek. Fick, Leugge, Billy, Schilder, Yoko, Gill en Tom kul. Wat me opviel voor vertrek is dat Leugge nu zen benen insmeert voor de tocht. Het heeft zo een beetje weg van gebruikte olie van fritkot. Als ge er int begin achter bolt riekte zo precies nen Bami. Swoit we komen er wel achter. Eens vertrokken reden we richting zoete waters waar we al snel zagen dat Billy nog ni top is. Ni afgeven Billy ! Mooi bij mekaar gebleven tot aan 1 ste bevoorrading die er kwam na ongeveer 15 km. Terug weg waar we na een paar kilometer aan bord splitsing kwamen. Billy en Fick gingen voor de 25 de rest koos de 45. Fick wou wel maar had s'morgens zen pilleke vergeten, dus no risk. ( zit diene nu al aan de viagra Smile ) Het tempo ging de hoogte in en Yoko zette de niner op cruise control. We reden nu naar het franstalig gedeelte. Na ongeveer 30 km kwam ik Gill tegen, die melde dat Schilder achteraan plat stond, even halt voor te depaneren en terug weg. Leugge en Tom kul bleven vooraan over.  Dan kwam het , den oudste koos voor de 55 en de jongste ging mee, Schilder even bezorgt ( dank u man ) even overleg , het zal wel lukken en voets. We hadden het gevoel dat we nu de Zwitserse grens overgestoken hadden.(Amai onze frak) Luske gedaan kwamen we aan bevoorrading 2 met wat meer spanning op de benen. Nog 15 km en we waren binnen, het ging ni slecht maar goed is anders. Vooraan zou Leugge Tom kul aan het pijnige zijn, en zo alleen den arrivee bereiken . Gill en Yoko zagen licht in de tunnel en waren zeer blij als ze de lichtmasten van de voetbalplein zagen. Dag gezegd tegen Tom kul die just naar huis vertrok, en bij de andere klievers gezet. Tot de volgende.      VRIJDAG IS ER EEN NACHTTOCHT   Evil or Very Mad   Rolling Eyes   Evil or Very Mad   Dus laad de pillen maar op.                                                                                                             

  26-10-2014 om 16:54 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winteruur

  mannekes,niet vergeten vannacht de wekker een uurtje terug te zetten!

  tot morgen in bierbeek.

  25-10-2014 om 20:06 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's okselaar

  20-10-2014 om 20:18 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.everbeur 19/10/2014
  Onder een stralende zon stonden 6 klievers klaar om te starten. Deze waren  Leugge, Fick , Gill , Schilder , Billy , en Yoko. Schilder had voor ene keer zen niner  terug aangepast. Dit maal zou naar het schijnt wel een van de laatste keer zijn zeker??  Geen probleem Schilder, ze werken nu even bij sram in 3 ploegen. Eenmaal vertrokken was het de bike van yoko die een probleem had. Achterband stond nog schever dan Yoko zelf waardoor hij soms het frame raakte.  Even pitstop, wiel stond nog vast. Wij gewoon verder langs de mooie wegkes in averbode. Aan de vijvers voor 2 de maal rem dicht, band meer druk ingezet zodat het geres gedaan was. (Buitenband niet goed op velg) De eerste klimmen kwamen eraan en sommige namen de wegomleiding. Billy was vandaag niet 100 procent in orde , en toen we begonnen te praten over onza banden had hij helemaal geen kleur meer. Onderweg even bij Gill, alles ok. Deze kan nog steeds goe me ze veloke rijden. Na ongveer 25 km  eten en drinken. Met nog een 10 km te gaan smeten Leugge en Schilder hun plannen op tafel , wie moest er af.  Met zen allen terug weg zullen we het wel zien. Het tempo ging de hoogte in , maar parcour was niet straf genoeg om grote verschillen te maken. Voor we het wisten stonden we terug aan de sporthal waar we ontvangen werden door 2 mooie hostessen voor het nuttigen van ne red bull. Genoten van de leuke tocht en het mooi weer, tot de volgende keer. Tot in Bierbeek.

  19-10-2014 om 22:40 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tremelo 12/10/2014

  Vandaag trokken Fick,Billy,Leugge en Schilder richting Tremelo.Ginder aangekomen stonden er nog 5 gastrijders te wachten,namelijk Oli,Tom enWakke(niner boys),Tim(st bikes)+zijne maat.Eens vertrokken ging het tempo al vlug de hoogte in en na enkele kilometers aan de splitsing kozen Fick,Billy en Tim zijne maat(7 jaar nie gefiets en tongske hing al redelijk tussen zijn 2 voorste kettingbladen) voor de 25 km en de profs zonder contract voor de 42 km.De kilometerkes gingen vlot over een afwisselend parkours,met hier en daar toch wel een paar vettige stroken,kwamen we na 31 km aan de bevoorrading,vlug wa eten en drinken en terug weg.Gastrijder tom nog efkes den asfalt van kortbij geinspecteerd en samen in groep richting Balenberg.Met nog 2 km te gaan schoot Leugge zijn enigste cartouche af en was samen met Tom en Oli gaan vliegen,Schilder volgde op 100 m met in zijn spoor Wakke en Tim.Aan den arrivee nog iets gedronken in de kantine en dan huiswaarts.Mannekes tot volgende week in Okselaar.


  12-10-2014 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's langdorp

  08-10-2014 om 20:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Tags:leugge,billy,schilder,yoko en fick niet te vinden
  >> Reageer (0)
  06-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.langdorp 5/10/2014
  Zondag morgen samengekomen zoals steeds bij Fick. Den deze had zijn bed maar voor heel even gezien. Toch knap dat hij mee gaat rijden na zo een lange nacht vergaderen. Ook Billy kwam tevoorschijn met zijn gepimde focus. Deze had vooraan 2 mooie ovale tandwielen erop gesmeten , alsook een gouden ketting!! ( ge wet toch ook wat het guit goot de kilui hè). Eenmaal ingeladen vertrokken we richting langdorp. Bij het uitladen ter plaatse begon het toch ni te zeveren zeker, moesten we weer ons regenfrakske aandoen ? Het kon alle kanten uitgaan . Onze goede vriend de Schilder stond ons op te wachten aan vertrek, waar we na betaling het bos introkken. Was dit een halloween tocht. neen. Liep er een wild beest rond. neen. Vanwaar kwamen die vreemde geluiden. Na een paar km wisten we het, den Billy had sigaretten gerold met pruimentoebak en dit lag nog even op zen maagske. Het deed me terug denken aan het vertrek in zemst, maar deze keer zonder spuwen.  Wat verder Leugge probleem met ketting. Even langs zij gezet en dit opgelost met een loze led, vlug het teveel aan kledij uit want het was gedaan met zeveren en allemaal kregen we het te warm. De tocht verliep langs de zeer gekende mooie stukken in en rond Langdorp. Hier en daar had Billy het wat moeilijk met zen verzet maar dit komt wel los. Na +- 14 km kwamen we aan splitsing waar alleen Leugge koos voor de grotere afstand. Fick en Billy de 25. Yoko en Schilder de 32. Bevoorrading ok. Terug weg kozen Yoko en Schilder het hazepad  maar tot onze grote verbazing moesten we nog eens voorbij jager  FICK !!  Het 2 deel  van de klimmekes kwam eraan en daar de Yoko het even moeilijk, eenmaal hierdoor waren we terug vertrokken . Hier en daar begonnen we ze zelfs  er al een paar op te rapen. Samen flink doorgereden tot aan aankomst waar we samen iets dronken met klievers Fick en Billy. Schilder kon beginnen met zen 2 de hands markt. Ook Leugge stapte dan al richting douche. Vanaf nu spreken we terug af  om tegen 8 uur te vertrekken. Groetjes Yoko.

  06-10-2014 om 17:24 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's zelem niner broers

  29-09-2014 om 19:57 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tocht Zelem - Halen 28/09/2014
  Daar er een deel van de klievers op hoogtestage waren trokken onze niner vrienden naar Zelem. Buske geparkeerd en op naar de inschrijving. We vertrokken voor de 45 km onder een stralende zon. Wat me opviel is dat de schilder weer een paar kilo's van zijne velo had afgesmeten. Rolling Eyes Maakt nu de bossen onveilig met wat minder kabels, minder tandwielen en wat minder plastiek . Proper dingske .( dat hij maar geen ambras krijgt met de mannen van de uci .) Zeer mooie wegskes gedaan met veel bos erin , even de schilder erop gewezen waar hij mij een paar weken geleden e ferm dreske gegeven had. Ja ja schilder, ik was da nog ni vergetenLaughing. Op een goed tempo reden we tot aan de bevoorradig na +- 27 km. Die was best oke, just den tapper van dienst kon er ni aan uit hoe die fruitvliegen in den ettix kwamen. Eenmaal terug weg reden we in 1 streep door , waar we bijna op het einde na km 40 ongeveer de gevreesde Yoko baan stukken mochten aanvangen. Deze keer Yoko in z'n nopjes. Samen aangekomen iets gedronken en wat genoten van de stralende zon. Tot de volgende. Yoko.

  28-09-2014 om 21:48 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gelrode 21/9/2014
  Zoals afgesproken reden we met de fiets naar Gelrode, in droge omstandigheden. Schilder was daar met z 'n werkvoertuig, Leugge ook onderweg met de focus. Stil aan was het donker aan het worden boven Gelrode. Eenmaal ingeschreven begon het te lekken, wat later te zeveren om over te gaan in e goe pause regen. De schilder ze ne iever zakte tot ver in zen schoenen. Even terug de kantinne in om te overleggen met Frank de Boosere. Die had nog vlug thuis op de buienradar van zijn gsm gezien dat dit maar een kwartier ging duren. Mij gedacht komt die gsm van shakamakka, want het heeft maar een kwartier ni geregend. Vertrokken aan de kantinne reden we deze keer de toer in andere richting. Hier en daar wat vettig dat onze bikes goe begonnen te kraken en de remmen te schuren. Wat later aan de splitsing kozen we voor de kleine afstand , zag er niet naar uit dat het ging stoppen met regenen. Bij de bevoorrading wat gedronken ( sportdrank stond onder de lek van dak denk ik) was zeer plat, en wat koeken en fruit in onze mond . De plassen werden alsmaar dieper en groter ( schilder in zijn nopjes) en Yoko steeds op achtervolgen gezet. Dan kreeg schilder zijn verzet ni meer op zijn buitenblad, kabel gelost. Bijna aan arivee Leugge zijn achterrem stuk, spelleke tussen plakkettekes. Had veel te lang op relantie moeten rijden. Ook schilder zat voorraan met een leegloper waardoor we blij waren dat we onze mtb kes konden afspuiten. Iet gaan drinken en terug weg.  Tot de volgende!  Yoko.

  21-09-2014 om 22:46 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.link foto's toertocht 2014
  http://www.mijnalbum.nl/Album=M6BEL8JR

  de langverwachte foto's!

  16-09-2014 om 20:54 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's diest
  Leugge,Schilder,Yoko en halve Fick
  08-09-2014 om 17:15 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Leugge,Schilder,Yoko en halve Fick
  >> Reageer (0)
  27-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Punten+leden
  Voorlopige aanpassing punten.Indien er nog punten moeten toegevoegd worden graag een seintje.
  Bij deze ledenlijst ook opgefrist.

  27-08-2014 om 13:52 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evaluatie toertocht
  Dinsdag 26 aug. evaluatie van onze toertocht om 19.00u bij Seppe.
  Alle leden worden verwacht met 3 positieve en 3 negatieve punten omtrent onze toertocht.
  Kwestie van onze tocht te verbeteren.
  Liefst op papier geschreven zodat we dit niet vergeten.
  Degene die niet kunnen aanwezig zijn gelieve dit te laten weten.


  21-08-2014 om 23:05 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thanks
  Aan iedereen die heeft mee heeft geholpen aan onze toertocht. Thanks

  21-08-2014 om 22:27 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kasterlee
  Zondagmorgen met leugge gaan rijden in Kasterlee. Van de andere klievers ni veel gehoord, ginds vertrokken met nog 2 kameraden van yoko. Gekozen voor de 45 km door veel bossen ,veel draaien en keren . Even terug moeten aan wennen na de voorbije weken veel meer langere stukken gereden te hebben. Op de bevoorrading  kennis gemaakt met de nieuwe ettix, ik lust die wel. Na de rust kwamen leugge zijn benen onder spanning, dag leugge.  Ni veel later kon ik mijn maten er af zwieren en zo blijven doorbollen tot aan de streep. Ene of ....   gedronken en terug naar huis toe. Tot de volgende en hopelijk met wat meer volk.

  19-08-2014 om 09:02 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.braderie 13 september .
  13 september is het braderie in wilsele en zullen we het cafe van seppe open houden .
  De opbrengst hiervan zal dienen voor de voorval in duitsland , dus degene die er toen bij waren
  worden gevraagd te komen helpen op  zaterdag 13 en voor de opkuis zondag 14 september .
  Vrijwilligers die een handje willen komen helpen zijn altijd welkom .
  Laat maar weten in het gastenboek wie er komt .
  Zullen binnenkort nog samenkomen om alles te bespreken , datum volgt .

  18-08-2014 om 23:59 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTB- weekend luxemburg 2014
  Dit jaar gaan we van 25 tot 28 september op mtb-weekend naar luxemburg ,
  de prijs is 250€  voor hotel , drank & eten onderweg en vervoer.
  Gelieve zo snel mogelijk , te laten  weten wie meegaat of wie er zeker van is dat hij niet meegaat ,
  zodat de teveel aan kamers kan geannuleerd worden .
  plaats maar een berichtje in het gastenboek.
  wie meegaat voor  1 september aan nick betalen .

  18-08-2014 om 23:48 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag Brugbergrees
  Zoals eerder vermeld deden ook 2 klievers(Tom Kul en Leugge) en 2 gastklievers(Dre en Jimmy) mee aan e "koerske". In Humbeek stond de Brugbergrees op het programma een afwisselrace van 4 uur. Het parcours was zo vlak als een biljart met uitzondering van een stukje langs de vaartdijk maar dat maakte de wedstrijd niet gemakkelijker met de regen die viel was het parcours al snel een zompige bedoening.
  Jimmy was vertrekker van dienst en plaatste ons meteen op een 5de plek. Door een valpartij van Dre zakten we enkele posities dus was het aan de klievers om terug wat in te halen. Ronde na ronde kwamen we iets korter tot ongeveer de 8ste positie die we ook uiteindelijk konden behouden.
  Jimmy besloot het nog even wat spannend te maken toen Tom Kul in de wisselzone aankwam was er geen Jimmy te bespeuren, maar geen paniek daar kwam hij achter de hoek. In het laatste uur begon het nog te gieten en wij dus ferm nat. Onze oude rot Leugge mocht de laatste ronde in de gietende regen afleggen. Moegestreden belandden we dus op een 8ste plaats en keerden we snel naar huis zodat de Leugge zijn valies kon gaan maken .

  10-07-2014 om 21:01 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag oud heverlee
  De kans da we met veel zouden zijn was zeer klein. Er waren die e koerske gingen rijden , andere waren op congee en nog andere NAMEN een dagske congee. Vertrokken te Wilsele met de velo kon ik geen reclamepaneel mee nemen, wel e affichke. Aangekomen te Heverlee stond de schilder mij op te wachten. Langs de kassa paseren, affiche omhoog en wij weg. Wij dat zijn schilder, yoko, en nog 2 niner vrienden. Nog even geduld schildersmiley-wink.gif.  Gekozen voor de 47 km waren we vrij vlug aan de eerste spitsing waar kliever schilder koos voor de 28 km. Moest mee naar de mis van 11uur. Spijtig want ik had hem ook e kruiske kunnen geven. DE tocht was zoals altijd bij die mannen af, parcour hier en daar andere wegskes en omgekeerde richting. Na ongeveer 26 km e koekske e drankske ( ook dik in orde) en op kruissnelheid verder. Nat in t sap aangekomen,terraske gedaan en terug weg. Moe maar voldaan had ik er 75 op men tellerke staansmiley-tongue-out.gif. Groetjes

  10-07-2014 om 20:32 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg fotos mollekescross


  03-07-2014 om 10:48 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fotos mollekescross
  03-07-2014 om 10:46 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag Lummen

  Zondagmorgen half acht, aanwezig Schilder, Fick, Witte en Yoko.  In blijde verwachting van de feestbus,wat bijpraten. Even later toch de hoofdzetel van busmaatschappij opgebeld, waar men ons wist te vertellen dat de vaste chaffeur zaterdagavond de verkeerde afrit genomen had. Bikes overgeladen en wij weg. Na het plaatsen van reclamepanelen aan start vertrokken voor de rit. Vrij vlak met hier en daar mooie stukken in het bos, sommige plaatsen veel draaien en keren. Onderweg Fick ze ne toerenteller kapot, sloeg meermaals in het rood. Begrenser ( pilleke ) lag thuis nog op de kas. Aan splitsing gezond verstand gebruikt en gekozen voor de kleinere afstand van 27 km met rest . Bevoorrading vrij laat maar wel ok. Minder ok waren de pijlen, wel goed afgepijld maar van die witte pijlen met rood vlakske op. Na het douchske ne sportdrank, 2 de maal douche van moeder natuur en naar huis. Tot volgende week.               Die dat vertrekken ne goeie congee.


  29-06-2014 om 21:33 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Mollekenscross
  Zaterdag stond de Mollekenscross op het programma; een afwisselrace op de Mollekensberg in Herent. 2 Klievers( Leugge en Tom Kul) en 1 gastrijder (Jimmy Peeters) gingen de uitdaging aan. Na de afwisselrace van 2uur waren we met onze 4de plaats meteen geplaatst voor de A-finale.Met dan aan Jimmy voor de superstart. Onze  4de plaats werd even nog bedreigd door een lekke band van Leugge maar we hadden onze wedstrijd goed in handen en door rustig te blijven zijn we toch in de A finale geraakt. In de finale was het ook nog spannend tot op het laatste maar tegen de eerste 3 ploegen was niet veel te beginnen en mochten we tevreden zijn met onze 4de plek. 
  Conclusie: onze wedstrijden dit waar waren zeer geslaagd volgend jaar mss eens een podium wie weet Cool. Nogmaals bedankt aan Jimmy die ons toch al voor de 2de keer uit de nood hielp!

  Vandaag stond er de toertocht in Wezemaal op het programma maar daar ontbreekt nog alle info.

  22-06-2014 om 20:09 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toertocht

  dinsdag 24/06/2013 is het vergadering voor onze toertocht in ons lokaal bij de seppe

  afspraak 20:00h

  wij verwachten dat iedere kliever aanwezig zal zijn!  19-06-2014 om 19:39 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toertocht Waanrode
  Vandaag op een iets vroeger uur dan normaal stonden er 7 klievers klaar (Billy,Witte,Fick,Leugge,Schilder,Yoko en Tom Kul) voor de toertocht in Waanrode. Met volle moed vertrokken we op het heuvelachtige parcours langs de boom en wijngaarden in het Hageland. Het duurde echter niet lang of enkele klievers begonnen al enkele metertjes van het parcours af te snijden.Al bij al kwamen we toch gelijk aan de schitterende bevoorrading; alles was aanwezig lekker drinken( het is eens iets anders dan diene Ettix), watermeloen banaan koeken... Na de innerlijke mens versterkt te hebben trokken we verder 2 klievers (Leugge en Tom Kul) reden de 45 km, de andere klievers de 24 km. Niet ver van de bevoorrading stond leugge aan de kant met een afgaande band maar af en toe bijpompen en zo heeft hij toch de finish kunnen bereiken waar de klievers van de kortere afstand al stonden te wachten. Tom kul had zijn dag vandaag niet en kwam als laatste over de meet.
  Na een goeie douche en een frisse pint trokken we weer huiswaarts.
  Tot volgende week op de Mollekescross en in Wezemaal!

  15-06-2014 om 20:51 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaffen
  Zondag stond er Schaffen op het programma. Met 5 klievers aan de start( Fick, Leugge, Witte, Schilder en Tom kul) trokken we op pad.
  De lucht boven schaffen werd grijs/zwart maar op enkele lekken na hielden we het toch droog. We kozen voor de 40 km die er uiteindelijk bijna 50 (48km) waren. Het was een mooi en afwisselend parcours dat af en toe iets beter kon aangegeven worden (een paar keer misgereden). Witte en Fick hadden er een sport van gemaakt om hier en daar er toch een hoekske van af te snijden, de overige klievers reden met een stevig tempo elke km van het parcours. De schilder verbaast de afgelopen dagen iedereen :goei pillekes, veel trainen? wie zal het zeggen?Cool Het laatste deel was technisch dus Leugge trok er op zijn sokken vandoor, Tom Kul die in de technische zone al van het kastje naar de muur gereden was door de Leugge reed dan nog eens plat ook met als dubbele pech pompje onderweg verloren, dus wandelen geblazen.
  Moe maar voldaan vulden we de vochtreserves bij en keerden we terug naar Wilsele.

  11-06-2014 om 21:43 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTB - toertocht 2014
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Flyer

  10-06-2014 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.what's up!
  Zondagmorgen en nog vree vroeg en het was al druk aant 't veldeke.Schilder,Fick bille leugge yoko en snoopy klaar  voor ONZE Toer verkenning.Kwestie van te weten waar de pijltjes moeten komen en waar er volk kan geplaatst worden,de juiste km's en Hoogtemeters.
  Effe den Tom Kul wakker gebeld maar diene bleek aan zee te zitten.Vertrek om 7H50!!!!!! om toch een beetje op tijd thuis te geraken want de hele toer ben je toch al vlug 3 uurtjes zoet.Na 5 km al scheuren int peloton,Snoopy verkoos binneweg met twee trouwe volgers.Achteraf was dit geen slechte keuze als je nadenkt wat er nog moest volgen.Nieuwe routes gezocht en gevonden en zo verliep onze toertocht tamelijk vlot tot ongeveer een 35 km ver.Bille zenne filter verstopt en er kwam ni veel naft meer uit.Dankzij een lekker sapje van snoopy(Lore) terug een beetje licht in de duisternis.Toch was hij niet alleen. Fick veel te vroeg gaan slapen op zaterdag en ook hier slechte naft aan boord.Op aandringen van Yoko toch verder gereden van onze 2 stervende zwanen.Mits aanpassing van den toer,bekke meer kijken en iets minder rijden lukte het toch voor de meeste.Uitzondering van Schilder.Deze had namelijk ne  garmin en zo konden we alles registreren.Heel den toer voor hem en dit op souplesse zelfs een nieuwe goeie klim aan de zagerij met gevolgd door de Zounk kregen Schilder ni klein.Resultaat paniek in de ploeg want wa heeft Schilder gepakt of wa zat er in de camelbak.
  Volgende week gaat er geld rollen naar sportsupplementen al dan niet illegaal.Eindconclusie van Onze Toer Ne goeie stevige en vooral mooie toer van 50km met meer dan 1000 hoogtemeters!!!!!!!!Nu volk bij mekaar krijgen voor de puntjes op de i te zetten en dan zien we wel waar we uitkomen.
  Nog is bijeen komen hiervoor maar dit moet nog bekeken worden wanneer.

  01-06-2014 om 21:33 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  31-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voor elk wat wils!!
  Voor de kerk in het midden te houden is er een voorstel om in het weekend(14nov.tot17nov.) naar de kempense meren te trekken met heel de nest.(incl.vrouwen en kinderen)naar Sunparcs.Te bekijken op de site van mountainbike.be Daar is er dan ook de mogelijkheid tot mtb-en en voor vrouw en kinderen is er het zwembad enz.... .Let op dit is voor de snelle beslissers liefst zo snel mogelijk reserveren en ook betalen.Liever tegen gisteren als tegen morgen.Degene die het toch al lezen tegen onze rit op Zondag gelieve dan al iets laten te weten.Plaatsen zijn nu al beperkt.

  31-05-2014 om 12:07 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze toer Zondag
  Aan degene die Zondag onze toer meerijden, er is afgesproken om half 8 bij fick zodat we ten laatste om 8 kunnen vertrekken aant 'T Veldeke 
  Voor alle zekerheid 'smorgens misschien maar iets knabbelen want is toch een pittig toerke.Spreek van ondervinding.  

  30-05-2014 om 19:01 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Update
  Er is ondertussen sinds de laatste keer al veel gebeurd in Klieverland, na de 6 uren stond Diest op het programma, daarna trokken 2 dappere klievers (Tom kul en de Leugge) naar de Roc d' ardenne . De beide klievers hebben daar zich dapper verweerd en belandde in de top 30 van de 600 rijders. Toertochten werden er uiteraard ook gereden de thuisblijvers zijn dat weekend Mechelen en omstreken gaan onveilig maken. De week erna stond Herselt op het programma: de meest triestige toertocht ooit, slechte bevoorrading, parcours was precies een wegrit kortom het rode kruis kan zich beter houden bij stickers verkopen ipv mtb-tochten te organiseren! Vorige week stond er dan Wolfsdonk op het programma : schitterend parcours,bevoorrading op en top in orde en nog goed te rijden ondanks de enorme opkomst. Dit weekend was het weer race-day, Leugge Schilder, Gill en Tom Kul deden mee aan de Woodies-classic in Herent op de Mollenkensberg. Een stevige technische wedstrijd met alles op en aan: bergop/bergaf, draaien en keren en stukken open veld. Tom Kul nam in de start de 2de positie in maar kon dit maar even volhouden na een tijdje 5de en 6de te rijden eindigde hij op een 7de plek. Leugge zat in de start een beetje vast in het gedrum maar behaalde toch nog een 12de plek, de andere posities zijn tot nu toe niet gekend.
  En als afsluiter was er vandaag nog toertocht in Werchter. Maar daar de webmaster er vandaag niet bij was ontbreekt verdere info!

  Het was een drukke bikemaand en ik probeer de site nu verder up to date te brengen. De punten moeten nog aangepast worden, diegene die al doorgestuurd hebben worden meteen aangepast!

  25-05-2014 om 20:56 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  20-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.update!!!!!!!!!!
  heeft er iemand niks voor op de blog te zetten tis al bijna een maand verder en er is toch wel iet gebeurd

  20-05-2014 om 20:51 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 uren van Holsbeek
  Zaterdag stond de 6 uren van Holsbeek op het programma, we stonden met 2 ploegen aan de start.
  Ploeg 1 bestond uit Tom Kul, de Jimmy en den Dre ploeg 2 uit de Gill, de Leugge en Mario.
  Het weer was ons goed gezind het was niet te warm of te koud om 6 uur aan een stuk toertjes te draaien.
  Als eersten vertrokken Leugge en Jimmy , het werd een spannende race die tot de laatste 100 m spannend bleef. Ploeg 1 had lang de leiding maar iets over de helft haalde Mario toch ploeg 1 in. We bleven met 2 ploegen eerst rond de 28ste plaats hangen. Maar op het einde haalde ploeg 2(met Gill aan de beurt) de 20ste plaats en met slechts 8 seconden verschil kwam een moegestreden Tom Kul aan op de 21ste plaats.
  ( http://www.flowtrackbikechallenge.be/uitslag.pdf ). Een zeer geslaagde editie dus!
  Verder willen we ook Mario, Jimmy en den Dre bedanken voor onze ploegen te versterken! En ook Patricia voor de sjieke foto's!

  28-04-2014 om 21:09 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
  Zaterdag zijn we(ik en Leugge tot nu toe) rond 9 uur ter plaatse in Holsbeek om de tent te zetten. Vanaf half 10 kan er verkend worden en om 11 uur is dan het echte vertrek voorzien.

  Tot zaterdag!

  24-04-2014 om 20:42 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.betaling 6 uren
  Aan diegene die gaan meedoen met de 6 uren; ge gaat ne mail krijgen om te betalen maar ik heb de betaling al gedaan voor heel het team
  dus iedereen moet 15 euro aan mij (Tom Kul) betalen alvast merci!

  19-04-2014 om 12:56 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 uren van Holsbeek
  We zijn ingeschreven voor de 6 uren van Holsbeek, onze ploeg bestaat uit Leugge, Gill, Tom Kul en 2 gastrijders Mario en Jimmy.
  Dat gaat vonken geven Cool.
  Alle supporters op post 26 april!Very Happy

  17-04-2014 om 09:37 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rillaar
  Vandaag is er ook een dappere kliever alleen op stap gegaan op de dagrit in Rillaar! Yoko is daar de 36 km gaan rijden, verdere info ontbreekt.

  13-04-2014 om 19:17 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag nachtrit Rillaar
  Vandaag stond er een nachtrit op het programma met aan de start 3 klievers: schilder, gill en tom kul. Het was lang geleden voor iedereen dus was het in het begin even aanpassen om in het donker te rijden. Het parcours lag er goed en droog bij daarom kozen we voor de 36 km.
  Meteen na de start was het al direct goed omhoog en waren we meteen opgewarmd, maar spijtig genoeg was voor schilder de pret snel voorbij: technische problemen en gill en tom kul moesten alleen verder op pad. Met een stevig tempo reden we de rest van het vrij technische parcours uit.
  Na een goei warm douchke in de zelfgemaakte barak en een duvelke( voor gill nen ice tea) was het weer tijd om naar huis te rijden.

  tot volgende week!

  13-04-2014 om 09:17 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Haacht
  Vandaag slechts 3(!) klievers aan de start in Haacht de gebroeders Lejeune en Tom Kul. Zoals de gewoonte tegenwoordig vertrokken we weer van thuis uit met de fiets. Ingeschreven en weg waren we op een plat en snel parcours maar het moet gezegd de organisatie heeft er echt alles aan gedaan om het toch plezant te maken elke molshoop in de buurt werd aangedaan. De Leugge voelde zich in zijn sas op de korte en vele technische bochtjes,Yoko en Tom Kul lieten maar begaan en reden op eigen tempo uit, maar door de droge omstandigheden werd er toch een mooi tempo gehaald. Op het einde van de tocht kwamen we ook nog Niels Albert met 2 collega's op een tandem. Terug in Haacht toegekomen schrokken we wel geen gratis Keizer Karel dit jaar maar dit werd ruimschoots goedgemaakt met de schitterende bevoorrading onderweg, het was al lang geleden dat we zo een uitgebreide bevoorrading kregen! Nu snel naar huis voor een spannende Ronde van Vlaanderen (die door Cancellara gewonnen werdCool)

  tot volgende week in Rillaar! 
  Volgende week is er keuze uit een nachtrit zaterdag en een "normale" rit zondag!

  P.S. Met het zomeruur spreken we vanaf nu om half 9 af ter plaatse ipv 9!

  06-04-2014 om 21:30 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 uren van Holsbeek
  26 april is er de "6 uren van Holsbeek" wil iedereen da mee wilt doen iets laten weten dan kunnen we teams maken en ons inschrijven
  www.flowtrackbikechallenge.be

  25-03-2014 om 18:52 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  24-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Kortrijk Dutsel
  Vandaag een recordopkomst maar liefst 7 klievers en 1 gastrijder.(Fick,Gill,Schilder en zoon Robin,Yoko,Leugge, Tom Kul en de Gill zijne maat Ian)
  Een voor een kwamen de klievers toe in Kortijk Dutsel . Het was al heel wat frisser dan vorige week en zaterdag was er toch wat regen gevallen maar al bij al was het een mooie bike-dag. Vol goede moed vertrokken we op een pittig parcours. We bleven mooi samen tot aan de eerste splitsing, Tom KUL Gill en Yoko kozen voor de 45 km, de anderen kozen voor de 20 en 30 km. Zoals elk jaar was het het een stevige en verzorgde tocht met op de 45 km zelfs 2 bevoorradingen . We reden elk op ons eigen tempo de tocht uit en vulden onze suikerreserves aan met een gratis pannekoek, diene pannekoek zal voor onze gastrijder goed gesmaakt hebben want diene was ergens een plakske overgeslagen en zat ipv op de 20 op de 45 km.

  Voor volgende week is er nog niets echt afgesproken maar meer info volgt in de loop van de week.

  24-03-2014 om 20:30 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's Oud Heverlee


  24-03-2014 om 19:53 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Oud Heverlee
  Het was vandaag weer schitterend bikeweer en daarom kozen de meeste klievers om weer van thuis uit met de fiets te vertrekken. 
  Omdat er nog 's middags nog het een en ander gepland stond stonden we al om kwart na 8 aan de start. Met 6 dappere klievers (Fick,Leugge,Yoko,Gill,Schilder en Tom Kul) trokken we op pad. Gill, Yoko, Leugge en Tom Kul kozen voor de 42 km, Fick en Schilder trokken samen op pad voor de 25 km. Het was een mooi en zwaar parcours met heel wat stukken waar je precies ergens in de Ardennen zat.
  De bevoorrading was ook zeer goed en alles was aanwezig en deze keer geen EttixCool. Toch waren enkele minpunten vandaag Leugge had vandaag technische problemen met de voorste shifter en besloot via de baan terug te rijden. Verder was het toch ook even slikken toen een collega-biker in elkaar zakte na de bevoorrading, vandaag stond op het mtb-forum dat de hulp niet heeft mogen baten. Je mag er niet aan denken dat je dit zelf voorhebt! Veel sterkte gewenst aan de familie en vrienden!
  Ondanks alles was het toch een geslaagde bike-dag met toch alweer veel km's voor de meeste klievers!

  Tot volgende week in Kortijk-Dutsel

  P.s. foto's volgen nog er was een fotograaf aanwezig!  17-03-2014 om 20:40 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  http://youtu.be/Gr-MyO1TyZg

  10-03-2014 om 09:17 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  09-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Bertem
  Vandaag schitterend bike-weer: een week droog en vollebak zon bij temperaturen van rond de 17 graden. 5 klievers vandaag aan de start : Billy,Gill, Leugge,Tom Kul en zo fier als ne gieter vandaag onze Yoko met zijn sjiek spierwit splinternieuw machien Cool. De feestbus bleef vandaag aan de kant staan, alle klievers kwamen met de fiets naar Bertem! In Bertem toegekomen vertrokken we op een mooi en afwisselend parcours dat er door het weer heel goed bij lag. Kort na de start was er al een splitsing en Tom Kul, Leugge en Gill kozen voor de 45, Yoko en Billy voor de 25 met nog een lus bij waarna ze aan ongeveer dezelfde km's als de eerste groep kwamen. De 3 klievers reden met een stevig tempo tot aan de bevoorrading, pas toe gekomen merkte Gill dat hij vanachter plat stond dus raprap een nieuwe band erin omringd door de eerste vliegen van het jaar, met nog wel wat km's te gaan besloten we het toch rustig aan te doen maar toch werd er een mooi tempo gereden dat door onze jongste ook dapper gevolgd werd. De andere 2 klievers reden ook goed door, Yoko heeft dan toch ook maar zijne nieuwe fiets is gedoopt.( ne mtb zonder modder is gene mtb eVery Happy)
  Terug in Bertem toegekomen werd de vocht en suikerbalans terug aangevuld met cola en ice tea ( we gaan nog echte worden zenne Laughing)
  Het was een mooie bikedag met voor de meeste klievers toch rond de 60 km op de teller! Tot volgende week in Oud Heverlee!

  09-03-2014 om 20:13 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Gelrode
  Het beloofde vandaag een ideale bikedag te worden 12-13 graden en vollebak zon, dit was ook al even geleden na al de regen en wind van de afgelopen weken. We waren vandaag met 8(!) klievers : Leugge, Fick, Billy,Gill,Tom Kul, Yoko, Schilder en ons nieuwste lid: Schilder 2.(jawel zoon vanCool) Na wat aan schuiven aan de start vertrokken we voor een rit van 25 km die mooi en pittig was. 4 klievers waren vanuit Wilsele vertrokken om wat extra km's te hebben. (Gill, Yoko,  Billy en Tom Kul). Tot aan de bevoorrading bleven we allemaal mooi bij elkaar daarna was het ieder voor zich Tom Kul trok er als eerste vandoor met niet zo ver van hem Gill, Billy en de rest van het peleton. Leugge liet begaan want die had naar het einde toe nog een cartouche over en haalde iedereen in zelfs op het einde nog wat pech was niet gekort hij bleef als een ware Sven Nys doorgaan tot aan de kantine in Gelrode. Wegens een overrompeling daar besloten we maar bij Seppe onze vochtbalans aan te vullen.

  Volgende week is er Bonheiden maar waarschijnlijk gaan we onze eigen toer nog eens rijden! Tot volgende week!

  23-02-2014 om 19:37 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag schaffen
  Vandaag 1 kliever aan de start: de schilder voor de rest niet veel info. De rest van de klievers genoten van een rustdag vandaag maar volgende week zijn we weer allemaal paraat in Gelrode!

  17-02-2014 om 17:23 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eetdag en sponsors pleinkermis
  Vanzelf gaat het ni in orde geraken en de kabouterkes hebben gene tijd maar als den eetdag in orde wil geraken zal er actie moeten komen  en afspraken worden gemaakt.
  Ook moeten er voor de flyer van pleinkermis de sponsors van vorig jaar bezocht worden.(Eventueel ook is VRAGEN voor sponsoring!!!!!!!!!!!!!!!!!!)Dit is nooit plezant maar wel noodzakelijk.

  12-02-2014 om 19:17 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebook
  Sinds vandaag hebben we ook een Facebookgroep www.facebook.com/deklievers . Kwestie van een beetje up to date te blijven e.Cool

  En ook dit nog: onze collega-bikers van Connections hebben ons uitgenodigd 15 maart op hun Spaghetti-dag.

  09-02-2014 om 21:03 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Heverlee
  Vandaag stonden er 5 klievers aan de start : Leugge, Schilder, Yoko,Billy, Tom Kul. Na weer een week vol regen en wind wisten we wat er ons vandaag te wachten stond, weer veel modder! Zoals verwacht was het een zware maar mooie tocht met weinig asfalt. 3 klievers kozen voor de 25 km Tom Kul en Leugge kozen voor de 35 km. Na de splitsing gingen Leugge en Tom Kul goed op de gas maar dien was voor Tom Kul teveel van het goede na een technische passage en een stevige bergop was het kaarsje uit: een offday als het ware. Leugge ging stevig door maar gaf aan de bevoorrading toch toe dat het zijn beste dag niet was. Iedereen reed op zijn eigen tempo de rest van de toer uit met nog enkele stevige klimmen en technische stukken. Moe maar voldaan kwamen we terug ieder op toer aan in de frisse sporthal. We dronken nog snel iets en keerden dan weer huiswaarts.

  tot volgende week in Schaffen (als het Slagherfestival niet te zwaar wordt Very Happy)

  Ps: Beeldmateriaal is er deze week niet de camera lag in Herent op de kastWink

  09-02-2014 om 20:20 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's pellenberg
  na lange tijd nog eens foto's op de siteVery Happy  03-02-2014 om 20:38 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag Pellenberg
  We stonden vandaag met 7 klievers aan de start ( Gill,Yoko,Fick,Leugge,Billy,Schilder en Tom Kul). Voor we konden vertrekken moesten we even op de Leugge wachten ,hij was zijn schoenen vergeten en op u kousen rijden is ook niet echt zo handig. Meteen na het vertrek werd het duidelijk dat het vandaag ploeteren en wroeten ging worden. Ideaal dus voor de Leugge om is te zien dat zijne puzzel het hield en dat heeft hij ook gedaan, pechvogel van de dag vandaag was de Schilder: shifter afgebroken en gedaan met de rit. Voor de rest van de klievers stond er nog een mooi maar verschrikkelijk zwaar en vettig parcours te wachten. Bij de bevoorrading toegekomen was het voor de meeste al welletjes geweest en besloten ze dan maar via de weg naar Pellenberg terug te rijden alleen Leugge en Gill reden de volledige toer uit.
  Na een warme douche(allee druppelregen) dronken we nog snel ne frisse cola of een iceteake ( de Vlier van gisteren was nog niet helemaal verteerd) zo waren we op tijd thuis om naar een spannend WK veldrijden te kijken.

  Tot Volgende week in Heverlee!


  02-02-2014 om 20:50 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  http://youtu.be/hlbOWPgAhfM

  30-01-2014 om 13:52 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag huldenberg
  Vandaag stonden we met 6 Klievers aan de start : Schilder, Witte, Tom Kul, Gill, Yoko en Billy. Leugge en Fick waren er deze week niet bij; Fick voelde zich niet te best van morgen en besloot een dag rust in te lassen. Leugge kon er niet bij zijn omdat hij zijn fiets toch een puzzel had herleid met stukjes die niet meer passen, maar dit zal tegen volgende week hopelijk zonder twijfel opgelost zijn. Terug naar de tocht dan: het beloofde een zware tocht te worden door het weer van de afgelopen dagen en de vele heuvels. Meteen na de start was het al van dat een lange klim om ons direct op te warmen . De meeste Klievers kozen vandaag voor de 25km behalve Gill en Tom Kul die kozen voor de 35 km. Aan de bevoorrading toegekomen kwamen de 6 Klievers weer samen. Na een een serieuze rij en ne lekkere EttixRolling Eyes getrotseerd te hebben konden we weer verder op pad. Na nog wat veldwegen en serieuze beklimmingen kwamen we terug aan in de overbevolkte sporthal. Gill en Tom Kul zelfs voor de andere Klievers. Door de drukte besloten we ons bij de auto om te kleden en in Bertem de vochtbalans terug op peil te brengen.

  tot volgende week in Pellenberg


  26-01-2014 om 18:51 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brouwerijbezoek - De Vlier - zaterdag 1 februari
  De rondleiding in de brouwerij zal in twee groepen gebeuren.
  De eerste groep wordt om 13u00 verwacht aan de vlier , leuvensebaan 219, Holsbeek.
  Groep 1:
                 Witte & katrien , gill , jeanke & christian , diane , raffe ,
                  nick & katy  ,  rudy  & lieve , kriek & wendy .


  De tweede groep moet om 14u00 daar zijn .
  Groep 2:
                Leugge & wendy ,tom kul , tom schilder , joske & cindy , 
                guido ,germaine , ann , gilbert & gizelle , stroot &katy, 
                karel brems .

  Tegen 15u00 wordt iedereen bij seppe verwacht voor de degustatie 
             begeleid met hapjes .

  Einde wordt voorzien rond 17u30 , (dit kan uitlopen ).

  mvg ,
  het bestuur .
    
                

  24-01-2014 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag van de vergadering
  Om iedereen nog is te herinneren aan zondag of die er niet bij konden zijn een kort verslag van de vergadering:


  -Het bestuur blijft ongewijzigd wel zal Tom Kul enkele taken mee op zich nemen als secretaris.

  -Normaal staat er op  5 april  onze eetdag gepland .  (steak/scampi.)

  -Het weekend zal nog steeds doorgaan eind september: Tom Kul is al op zoek naar een locatie maar suggesties blijven welkom.


  -Als er iemand kledij wil bestellen kan dit als we 7 stuks hebben kunnen de kleren geprint worden

  -Geïntresseerden die meewillen gaan naar Roc d' Ardennes 2-4 mei eventueel overnachting moeten dit laten weten dan kunnen we dit in orde maken.

  -De 6 uren van Holsbeek(flowtrack challenge) worden dit jaar gereden 26 april: wie rijdt er mee?

  - 1 februari is er een brouwerijbezoek gepland aan de Vlier (zie site)

  -Onze toertocht blijft tijdens pleinkermis maar er moet nog heel wat besproken worden.

  14-01-2014 om 23:45 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag lovenjoel
  Deze morgen waren er slechts 3 klievers op tijd op de afspraak om 9 uur in Lovenjoel nl. De Schilder, de witte en Tom KUL.
  Omdat het maar onnozel is om met 3 man te vertrekken hebben we maar gewacht op de 4 andere klievers( Billy, Fick Leugge en Gill) die door ne kapotte gps in Bierbeek stonden. Iets later dan gewoonlijk vertrokken we dan op het vettige parcours, iets te vettig voor de nieuwe Scott van de Schilder met een kettingbreuk al na 2 km. De rest van de Klievers trokken dan maar rustig verder op pad voor 25 km wat voor veel Klievers meer dan genoeg was door de zwaarte van het parcours en de zwaarte van gisterenavond Cool . Bij de bevoorrading was het tijd voor ne lekkere EttixRolling Eyes of een soepje waar ge u wafel is in kan doppen: lekker! Na de bevoorrading trokken we richting het Meerdaelwoud waar Tom Kul de benen eens wou testen op de beklimmingen,dit ging goed de eerste km's maar na een tijdje kwam de Ettix bovendrijven met als gevolg moteurke opgeblazen en zoef daar was de Leugge. Tom Kul sukkelde dan maar verder en werd niet lang er na bijgehaald door Gill die zijn 2de plaats verdiende vandaag. Iets daarna kwamen de andere Klievers toe. Na een douche die iets warmer mocht was het tijd om de vochtbalans weer op peil te brengen en huiswaarts te keren.
  Grote afwezigen van vandaag waren toch wel de gebroeders Meulemans die toch verwacht werden. (Misschien gemist door het latere vertrek of pech???)
  tot volgende week voor onze eigen tocht en de vergadering!

  Op de vergadering zal ik ook de punten eens in orde maken, ik weet ook niet juist meer wie wat gereden heeft

  05-01-2014 om 20:21 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwjaar 2014
  Klik op de afbeelding om de link te volgen   Beste wensen aan al onze leden ,
        hun familie en sympathisanten .
            Het bestuur .

  02-01-2014 om 11:04 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

  Hotel Le central  /   Han sur Lesse

  Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

  Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

  Renov Design / Herent 


      
            


  Foto

  Ledenlijst
  Naam             Alias          
   Lejeune   wim  leugge
   Meeus  nick  fick
   Lejeune   marc  yoko
   Vanhove  tom  schilder
   Robberechts  jean  jakke
   Robberechts  stijn  sparro
   Lion  pascal  de lange
   Lion  kevin  kevei
   Toujour  erwin  swinne
   Arnoets  guido  bontempi
   Arnoets  yoran  junior bontempi
   Lejeune Giel  Mini-Leugge
  IN MEMORIAN
   Carriére  danny  dolf
   Hensmans  steve  henne


  Championschip
    2018 - 2019
   01   JAKKE 36
   02 SCHILDER 27
   03  YOKO 30
  04  Sparro    0
   05  Leugge      0
   06  Mini leugge       0
   07  Junior  0
   08  Bontempi  0 
   09  Kevei  0
   10  De lange  0
   11  Fick  0
   12  Swinne  0
  21


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Links
 • 12 go Biking
 • Chain reaction cycles
 • vwb
 • Vaste MTB-routes
 • Mtb-you
 • Rose versand mtb
 • Futurumshop mtb
 • Hopmans Bergen o. Z.

  Links (2)
 • Barracuda Waver
 • MTB-gigant
 • Biqq
 • O2 Bikers
 • MOOZES
 • Fietssportief
 • Bikediscount
 • bike 24
 • bike-components

 • Suggeties/tips dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


     Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!