Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
    Inhoud blog
  • bertem
  • Leopoldsburg
  • lommel
  • TT Hasselt
  • TT Beringen
  • houthalen -helchteren
  • Weerde
  • VRAAGJE
  • scherpenheuvel
  • rotselaar
    Toertochten - activiteiten van de Klievers

    Zoeken in blog

    MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

    13-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe teamkledij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit wordt de nieuwe teamkledij ,
    wie iets wil bestellen laat maar weten op het gastenboek of
    de.klievers@telenet.be
    ps : zo vlug mogelijk .

    13-11-2014 om 23:19 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. toertocht beringen
    Daar de toertocht te Humbeek wat tegenviel trokken we nu naar het land van pizza en kebap. We zijn  Fick, Schilder, en yoko.  Bijna aangekomen hadden we nog ni te veel volk gepasseerd op straat. Was wel ne feestdag = rustdag. Den otto in de kant gezet en weg naar inschrijving. Toen we de volgende straat inreden viel ons mondje wel open Razz , wat een massa . De inschrijving zou een tijdje duren , moesten luske maken rond kantine voor we kosten betalen. Ook gezien nen motaar die ze ne bike achter op den bagagedrager van zen tuffer  had geplaatst en zo wel heel ket kon parkeren bij start.  We gingen voor de 35 km , werden vroeg verwacht te Ieper voor mee te gaan blazen . Eenmaal weg hadden we snel door dat deze tt wel ferm in orde was. ( seingevers , kilometerplaten,en plakskes ) Op een  behoorlijk tempo bolden we door de mooie bosrijke vlakke omgeving. Vrij vlug waren we aan de bevoorrading ( deze was ook af )  waar we de mannen van de ka patate tegenkwamen , die waren speciaal afgezakt voor den terril te kunnen doen. De 35 km deed deze niet.  Yoko had 2 weken ni gereden, dus 2 weken geen wafels gegeten . Ze hebben het daar nu wel gewetenLaughing. Terug weg kwamen er wat meer stukjes in op en af.  Fick zat me goei benen, want op het eerste bergske  trok  hij zen ketting los over. Wat verder vertelde een collega biker dat onze goeie maat in panne stond. Wij rechtsomkeer voor standby, toen we Fick vonden was euvel al opgelost. Dan reden we richting militair domein waar ik dacht dat den oorlog zou beginnen, maar neen . de raketten werden ni afgevuurd. Op een strak ritme zoefden we verder tot aan arrivee. De laatste km stak Schilder nog e fuseeke af , maar ons geweren waren al opgeblonken voor den defileé. Deze tocht is zeker een aanrader. Oep naar den otto en wij weg.  Tot de volgende.

    13-11-2014 om 14:51 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag humbeek
    daar kliever leugge sukkelt mee zen knie en kliever yoko de ballekes veu de soep int UZ moest gaan rollen,trokken klievers fick,billy en schilder naar de parel van humbeek.ons ingeschreven en wij weg.de eerste kilometers gingen over beton-en veldwegen.billy was niet echt op zijne kilo en besloot vroegtijdig binnen te rijden.fick en schilder besloten om samen de 30 km te doen om billy niet te lang laten te wachten.toch nog 2 boskes tegen gekomen en voor de rest veld.aangekomen aan de bevoorrading iets eten en drinken(goei rozijnenbrood en lekkere leppin) en terug weg.de toch liep verder over veldwegen,veldwegen en nog is veldwegen.op 3 km van de aankomst geen enkel pijltje te bespeuren en dan maar binnenrijden langs straat en we waren precies niet alleen.éénmaal aan de camionette was billy ook juist gearriveerd,had maar 2 km minder als fick en schilder.ons gewassen en nog éne drinken en naar huis.mannekes tot dinsdag in beringen.

    09-11-2014 om 20:13 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's kampenhout









    06-11-2014 om 19:41 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag kampenhout
    met 4 klievers(leugge,fick,billy en schilder) naar kampenhout getrokken voor de wekelijkse toch,eigenlijk met 5 want kliever gill was ter plaatse bij het kraaien van den haan al vertrokken,evenals nog 3 gastrijders(skalle,kevei en jens wa).éénmaal vertrokken gingen de km over redelijk veel asfalt en vooral veldwegen met serieus wa tegenwind.het eerste bos ingedoken ging het al direct goe bergop.de pijlekes niet altijd even duidelijk met als gevolg eu bekke verkeerd gereden,of lag het aan madam die voor ons reed.aan de bevoorading vlug wat eten en drinken en terug weg.leugge nog ne coute frein moeten geven of diene kon de rest van den toer mee een ferm bikester op zene guidon verder rijden!op een snellopend stuk dacht schilder er onderuit te muizen maar sneltrein leugge-fick maakte daar na ne km of 3 al vlug een einde aan.op de brug in kortenberg was fick zich dubbel aant plooien in zijne kader,maar da was ook al genen afvans!leugge en schilder weg en fick en billy op achtervolgen.de laatste asfalt stroken in zicht en leugge op de grote plateau en schilder stond erbij en keer er naar.dada leugge.aan de finish de fietskes laten inspruiten met één of ander kuisproduct,afspoelen en al redelijk proper.aan de sporthal nog éne gedronken en den biketoer zat er weeral op.mannekes tot volgende week!

    05-11-2014 om 19:39 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nachttocht bonheiden
    Met 5 klievers en 1 gastrijder stonden we klaar voor de halloween tocht te Bonheiden. Deze waren Leugge, Fick, Billy, Schilder, Yoko en Pascal Lion. Eenmaal vertrokken had Yoko snel door dat e bekke licht zeer gemakkelijk kan zijn in den bos. Dus aanpassen die handel !!!  De andere klievers waren zeer goed uitgerust, en nog andere bikers reden rond met de lichtmasten van FC BONHEIDEN. De tocht was vlak en soms doken we het bos in waar we dan luskes trokken. Onderweg lag er een crossparcourke in dat zeer plezant was om door te bollen . Wat ons allen opviel is dat Billy in orde was ( had van zen lief vrouwke 2 nief banden gekregen) . Dan kwamen we aan splitsing waar we ni goe wisten wa kiezen. Yoko ging voor de 31 de andere begonnen te twijfelen voor grotere afstand. Na overleg van de G 6 besloten we allen de 31 te doen en er een trainingsrit van te maken. Wat verder aangekomen aan bevoorrading, die was zeer pover. Schilder heel even het noorden kwijt, nam bodemstalen ipv verfstalen. Terug weg kon Bily zich ni inhouden en schoof zo stillekes altijd e bekke meer weg. Mij gedacht waren zen nieuwe rubbers gevuld met HELIUM. Ook Pascal fietste nog vrolijk mee rond (die crossen dan toch ook ni  altijd alleen maar me kweddel auto's). Wat verder kwam Leugge vragen hoe ver het nog was , en ja het spel zat op de wagen. Met nog een goei 5 km te gaan schoten er langs alle kanten van Yoko heel wat vuurpijlen af. Zo kwam er toch nog e klein koerske tot aan arrivee . Al bij al een fijne rit geweest. Omkleden , ene drinken en weg.  Tot later.

    01-11-2014 om 00:00 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nachttocht bonheiden
    we spreken nu vrijdagavond af om 19u bij fick voor de nachttocht te bonheiden.

    27-10-2014 om 22:26 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bierbeek 26/10/2014
    Iedereen een uur langer geslapen stonden er 7 klievers klaar voor vertrek. Fick, Leugge, Billy, Schilder, Yoko, Gill en Tom kul. Wat me opviel voor vertrek is dat Leugge nu zen benen insmeert voor de tocht. Het heeft zo een beetje weg van gebruikte olie van fritkot. Als ge er int begin achter bolt riekte zo precies nen Bami. Swoit we komen er wel achter. Eens vertrokken reden we richting zoete waters waar we al snel zagen dat Billy nog ni top is. Ni afgeven Billy ! Mooi bij mekaar gebleven tot aan 1 ste bevoorrading die er kwam na ongeveer 15 km. Terug weg waar we na een paar kilometer aan bord splitsing kwamen. Billy en Fick gingen voor de 25 de rest koos de 45. Fick wou wel maar had s'morgens zen pilleke vergeten, dus no risk. ( zit diene nu al aan de viagra Smile ) Het tempo ging de hoogte in en Yoko zette de niner op cruise control. We reden nu naar het franstalig gedeelte. Na ongeveer 30 km kwam ik Gill tegen, die melde dat Schilder achteraan plat stond, even halt voor te depaneren en terug weg. Leugge en Tom kul bleven vooraan over.  Dan kwam het , den oudste koos voor de 55 en de jongste ging mee, Schilder even bezorgt ( dank u man ) even overleg , het zal wel lukken en voets. We hadden het gevoel dat we nu de Zwitserse grens overgestoken hadden.(Amai onze frak) Luske gedaan kwamen we aan bevoorrading 2 met wat meer spanning op de benen. Nog 15 km en we waren binnen, het ging ni slecht maar goed is anders. Vooraan zou Leugge Tom kul aan het pijnige zijn, en zo alleen den arrivee bereiken . Gill en Yoko zagen licht in de tunnel en waren zeer blij als ze de lichtmasten van de voetbalplein zagen. Dag gezegd tegen Tom kul die just naar huis vertrok, en bij de andere klievers gezet. Tot de volgende.      VRIJDAG IS ER EEN NACHTTOCHT   Evil or Very Mad   Rolling Eyes   Evil or Very Mad   Dus laad de pillen maar op.                                                                                                             

    26-10-2014 om 16:54 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winteruur

    mannekes,niet vergeten vannacht de wekker een uurtje terug te zetten!

    tot morgen in bierbeek.

    25-10-2014 om 20:06 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's okselaar













    20-10-2014 om 20:18 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.everbeur 19/10/2014
    Onder een stralende zon stonden 6 klievers klaar om te starten. Deze waren  Leugge, Fick , Gill , Schilder , Billy , en Yoko. Schilder had voor ene keer zen niner  terug aangepast. Dit maal zou naar het schijnt wel een van de laatste keer zijn zeker??  Geen probleem Schilder, ze werken nu even bij sram in 3 ploegen. Eenmaal vertrokken was het de bike van yoko die een probleem had. Achterband stond nog schever dan Yoko zelf waardoor hij soms het frame raakte.  Even pitstop, wiel stond nog vast. Wij gewoon verder langs de mooie wegkes in averbode. Aan de vijvers voor 2 de maal rem dicht, band meer druk ingezet zodat het geres gedaan was. (Buitenband niet goed op velg) De eerste klimmen kwamen eraan en sommige namen de wegomleiding. Billy was vandaag niet 100 procent in orde , en toen we begonnen te praten over onza banden had hij helemaal geen kleur meer. Onderweg even bij Gill, alles ok. Deze kan nog steeds goe me ze veloke rijden. Na ongveer 25 km  eten en drinken. Met nog een 10 km te gaan smeten Leugge en Schilder hun plannen op tafel , wie moest er af.  Met zen allen terug weg zullen we het wel zien. Het tempo ging de hoogte in , maar parcour was niet straf genoeg om grote verschillen te maken. Voor we het wisten stonden we terug aan de sporthal waar we ontvangen werden door 2 mooie hostessen voor het nuttigen van ne red bull. Genoten van de leuke tocht en het mooi weer, tot de volgende keer. Tot in Bierbeek.

    19-10-2014 om 22:40 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tremelo 12/10/2014

    Vandaag trokken Fick,Billy,Leugge en Schilder richting Tremelo.Ginder aangekomen stonden er nog 5 gastrijders te wachten,namelijk Oli,Tom enWakke(niner boys),Tim(st bikes)+zijne maat.Eens vertrokken ging het tempo al vlug de hoogte in en na enkele kilometers aan de splitsing kozen Fick,Billy en Tim zijne maat(7 jaar nie gefiets en tongske hing al redelijk tussen zijn 2 voorste kettingbladen) voor de 25 km en de profs zonder contract voor de 42 km.De kilometerkes gingen vlot over een afwisselend parkours,met hier en daar toch wel een paar vettige stroken,kwamen we na 31 km aan de bevoorrading,vlug wa eten en drinken en terug weg.Gastrijder tom nog efkes den asfalt van kortbij geinspecteerd en samen in groep richting Balenberg.Met nog 2 km te gaan schoot Leugge zijn enigste cartouche af en was samen met Tom en Oli gaan vliegen,Schilder volgde op 100 m met in zijn spoor Wakke en Tim.Aan den arrivee nog iets gedronken in de kantine en dan huiswaarts.Mannekes tot volgende week in Okselaar.


    12-10-2014 om 00:00 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's langdorp









    08-10-2014 om 20:00 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Tags:leugge,billy,schilder,yoko en fick niet te vinden
    >> Reageer (0)
    06-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.langdorp 5/10/2014
    Zondag morgen samengekomen zoals steeds bij Fick. Den deze had zijn bed maar voor heel even gezien. Toch knap dat hij mee gaat rijden na zo een lange nacht vergaderen. Ook Billy kwam tevoorschijn met zijn gepimde focus. Deze had vooraan 2 mooie ovale tandwielen erop gesmeten , alsook een gouden ketting!! ( ge wet toch ook wat het guit goot de kilui hè). Eenmaal ingeladen vertrokken we richting langdorp. Bij het uitladen ter plaatse begon het toch ni te zeveren zeker, moesten we weer ons regenfrakske aandoen ? Het kon alle kanten uitgaan . Onze goede vriend de Schilder stond ons op te wachten aan vertrek, waar we na betaling het bos introkken. Was dit een halloween tocht. neen. Liep er een wild beest rond. neen. Vanwaar kwamen die vreemde geluiden. Na een paar km wisten we het, den Billy had sigaretten gerold met pruimentoebak en dit lag nog even op zen maagske. Het deed me terug denken aan het vertrek in zemst, maar deze keer zonder spuwen.  Wat verder Leugge probleem met ketting. Even langs zij gezet en dit opgelost met een loze led, vlug het teveel aan kledij uit want het was gedaan met zeveren en allemaal kregen we het te warm. De tocht verliep langs de zeer gekende mooie stukken in en rond Langdorp. Hier en daar had Billy het wat moeilijk met zen verzet maar dit komt wel los. Na +- 14 km kwamen we aan splitsing waar alleen Leugge koos voor de grotere afstand. Fick en Billy de 25. Yoko en Schilder de 32. Bevoorrading ok. Terug weg kozen Yoko en Schilder het hazepad  maar tot onze grote verbazing moesten we nog eens voorbij jager  FICK !!  Het 2 deel  van de klimmekes kwam eraan en daar de Yoko het even moeilijk, eenmaal hierdoor waren we terug vertrokken . Hier en daar begonnen we ze zelfs  er al een paar op te rapen. Samen flink doorgereden tot aan aankomst waar we samen iets dronken met klievers Fick en Billy. Schilder kon beginnen met zen 2 de hands markt. Ook Leugge stapte dan al richting douche. Vanaf nu spreken we terug af  om tegen 8 uur te vertrekken. Groetjes Yoko.

    06-10-2014 om 17:24 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's zelem niner broers





    29-09-2014 om 19:57 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tocht Zelem - Halen 28/09/2014
    Daar er een deel van de klievers op hoogtestage waren trokken onze niner vrienden naar Zelem. Buske geparkeerd en op naar de inschrijving. We vertrokken voor de 45 km onder een stralende zon. Wat me opviel is dat de schilder weer een paar kilo's van zijne velo had afgesmeten. Rolling Eyes Maakt nu de bossen onveilig met wat minder kabels, minder tandwielen en wat minder plastiek . Proper dingske .( dat hij maar geen ambras krijgt met de mannen van de uci .) Zeer mooie wegskes gedaan met veel bos erin , even de schilder erop gewezen waar hij mij een paar weken geleden e ferm dreske gegeven had. Ja ja schilder, ik was da nog ni vergetenLaughing. Op een goed tempo reden we tot aan de bevoorradig na +- 27 km. Die was best oke, just den tapper van dienst kon er ni aan uit hoe die fruitvliegen in den ettix kwamen. Eenmaal terug weg reden we in 1 streep door , waar we bijna op het einde na km 40 ongeveer de gevreesde Yoko baan stukken mochten aanvangen. Deze keer Yoko in z'n nopjes. Samen aangekomen iets gedronken en wat genoten van de stralende zon. Tot de volgende. Yoko.

    28-09-2014 om 21:48 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gelrode 21/9/2014
    Zoals afgesproken reden we met de fiets naar Gelrode, in droge omstandigheden. Schilder was daar met z 'n werkvoertuig, Leugge ook onderweg met de focus. Stil aan was het donker aan het worden boven Gelrode. Eenmaal ingeschreven begon het te lekken, wat later te zeveren om over te gaan in e goe pause regen. De schilder ze ne iever zakte tot ver in zen schoenen. Even terug de kantinne in om te overleggen met Frank de Boosere. Die had nog vlug thuis op de buienradar van zijn gsm gezien dat dit maar een kwartier ging duren. Mij gedacht komt die gsm van shakamakka, want het heeft maar een kwartier ni geregend. Vertrokken aan de kantinne reden we deze keer de toer in andere richting. Hier en daar wat vettig dat onze bikes goe begonnen te kraken en de remmen te schuren. Wat later aan de splitsing kozen we voor de kleine afstand , zag er niet naar uit dat het ging stoppen met regenen. Bij de bevoorrading wat gedronken ( sportdrank stond onder de lek van dak denk ik) was zeer plat, en wat koeken en fruit in onze mond . De plassen werden alsmaar dieper en groter ( schilder in zijn nopjes) en Yoko steeds op achtervolgen gezet. Dan kreeg schilder zijn verzet ni meer op zijn buitenblad, kabel gelost. Bijna aan arivee Leugge zijn achterrem stuk, spelleke tussen plakkettekes. Had veel te lang op relantie moeten rijden. Ook schilder zat voorraan met een leegloper waardoor we blij waren dat we onze mtb kes konden afspuiten. Iet gaan drinken en terug weg.  Tot de volgende!  Yoko.

    21-09-2014 om 22:46 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.link foto's toertocht 2014
    http://www.mijnalbum.nl/Album=M6BEL8JR

    de langverwachte foto's!

    16-09-2014 om 20:54 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's diest
    Leugge,Schilder,Yoko en halve Fick








    08-09-2014 om 17:15 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Leugge,Schilder,Yoko en halve Fick
    >> Reageer (0)
    27-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Punten+leden
    Voorlopige aanpassing punten.Indien er nog punten moeten toegevoegd worden graag een seintje.
    Bij deze ledenlijst ook opgefrist.

    27-08-2014 om 13:52 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

    Hotel Le central  /   Han sur Lesse

    Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

    Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

    Renov Design / Herent 


        
              


    Foto

    Ledenlijst
    Naam             Alias          
     Lejeune   wim  leugge
     Meeus  nick  fick
     Lejeune   marc  yoko
     Vanhove  tom  schilder
     Robberechts  jean  jakke
     Robberechts  stijn  sparro
     Lion  pascal  de lange
     Lion  kevin  kevei
     Toujour  erwin  swinne
     Arnoets  guido  bontempi
     Arnoets  yoran  junior bontempi
     Lejeune Giel  Mini-Leugge
    IN MEMORIAN
     Carriére  danny  dolf
     Hensmans  steve  henne


    Championschip
      2018 - 2019
     01   JAKKE 36
     02 SCHILDER 27
     03  YOKO 30
    04  Sparro    0
     05  Leugge      0
     06  Mini leugge       0
     07  Junior  0
     08  Bontempi  0 
     09  Kevei  0
     10  De lange  0
     11  Fick  0
     12  Swinne  0
    21


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Links
  • 12 go Biking
  • Chain reaction cycles
  • vwb
  • Vaste MTB-routes
  • Mtb-you
  • Rose versand mtb
  • Futurumshop mtb
  • Hopmans Bergen o. Z.

    Links (2)
  • Barracuda Waver
  • MTB-gigant
  • Biqq
  • O2 Bikers
  • MOOZES
  • Fietssportief
  • Bikediscount
  • bike 24
  • bike-components

  • Suggeties/tips dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.






     



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs