Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
  Inhoud blog
 • bertem
 • Leopoldsburg
 • lommel
 • TT Hasselt
 • TT Beringen
 • houthalen -helchteren
 • Weerde
 • VRAAGJE
 • scherpenheuvel
 • rotselaar
  Toertochten - activiteiten van de Klievers

  Zoeken in blog

  MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

  18-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 de KERSTDAG
  OP 2 DE KERSTDAG  GAAN   YOKO , JAKKE , SPARRO , SCHILDER (ovbh) NAAR DE WERELDBEKER IN ZOLDER. ALS WE NEN BUS MOETEN INLEGGEN HOREN OF LEZEN WE HET WEL.   SPORTIEVE GROETJES  !!!!!!!

  18-12-2017 om 17:26 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Thuis e toerke
  Omdat we volledig in de examen zitten vandaag ni oep verplaatsing. Maar wel heel goe op moeten passen op de route , zeer gelettig hier en daar. Afgesproken aan het bed met 3 klievers .Schilder ( bekan e mes ) Jakke en Yoko . Van daar den bos in, goe vettig om zo op en af te toeren afwisselend met stukken baan. Alles speelde zich af in en rond centraal Linden. Op een beperkte afstand toch wat hoogtemeters. De finish lag boven op de MONT HOUWAARTSEBAAN  van uit centrum waar Schilder met VERVE over de streep ging. Iedereen kontent en naar huis. Tot de volgende!!!!

  18-12-2017 om 17:16 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Halen
  Door de voorspelde sneeuwbuien pasten de meeste Klievers en daarmee Schilder alleen afgezakt naar Halen voor de "holle wegen" toertocht. Eenmaal ingeschreven voor de 36km, was het toch zeer koud om te vertrekken. Van veel hoogtemeters was hier geen sprake en alles verliep over veldwegen die op de meeste plaatsen door de voorbije regendagen omgetoverd waren tot serieuze baggerstroken. Alsof dit nog niet zwaar genoeg was, begon het na 19km goe te sneeuwen. Iets verder bevoorrading, die in orde was, en dan maar besloten om over te schakelen op de 26km. Het plezier was nu toch wel ver te zoeken. Nog efkes doorbijten en zo doorweekt en half bevrozen aan de finish. Op naar de volgende.

  17-12-2017 om 18:52 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Schaffen-Diest
  Schilder alleen op pad voor de wekelijkse tt en gekozen om wat dichter bij huis te gaan rijden ipv in Weerde volgens de Kliever agenda. Koud, regenen en niet veel volk aan de inschrijvingen. Gekozen voor de 35km en Schilder weg. De eerste 3km asfalt, bergop, tegenwind en regen, al plezanter vertrokken. Eenmaal de bossen in, viel het nog mee. Ook veel open veld met met brede wegen. Al bij al bolde het nog goed en zo snel aan de bv die in orde was. Terug weg en nu werd het toch wat zwaarder met hier en daar ne klim en serieuze modderstroken. Schilder vond ene met ongeveer het zelfde tempo en konden om beurten de kop pakken tegenwind. Aan den arrivé 3 man voor de afspuitstand, vlo rap proper en Schilder koud maar tevreden naar huis.

  09-12-2017 om 16:43 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Scherpenheuvel-Zichem
  Klievers Yoko en Schilder gelukkig niet te voet naar Scherpenheuvel voor de wekelijkse TT. Redelijk vroeg vertrokken(8u) en zeer fris aan de vis. Eenmaal vertrokken en een paar 100de meters gereden viel de kou nog mee. Tocht verliep over brede veld- en boswegen. Beide klievers hielden er een behoorlijk tempo op na en zo snel aan de bevoorrading als 1 van de eerste. Deze was in orde, al kon de sportdrank wat meer poeier gebruiken. Terug weg en zo richting Testelt voor de nu toch wat meer klimmekes en schoon boskes. Klievers hadden voor de 30km gekozen en deze liepen vlotjes onder de wielen door. AAn de afspuitstand geen volk, vlo's proper en nog een goe werme sjat kaffee. Tot de volgende

  02-12-2017 om 14:08 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Rotselaar
  Met 4 klievers klaar voor start aan de plas. Schilder , Jakke , Leugge en Yoko. Droog maar toch redelijk fris gingen we voor de 38 km. De eerste km s waren vrij vlak zodat het tempo redelijk strak stond. Even een gesplijte doorgaan van Leugge bij inhaalmaneuver ,ook deze wat oudere bikers waren nu wakker. Via Nieuwrode reden we nu terug naar de Wezemaalse berg, hier nam Schilder resoluut de kop. Nu kregen we toch stevig klimwerk voor de wielen met wat lussen om zo over te gaan in de steile afdaling . Daar beneden was het tijd voor de break. Deze was zeker in orde , zeer lekkere drank. Iet nief . Terug vertrokken nu de coteé sol e vita. . Schilder en Yoko  namen de kop tot aan volgende splitsing, die wat verstopt lag. ( Ook de pijlen soms )  Ons buikgevoel vertelde even halt te houden voor te zien wat die 2 andere CHARELS van plan waren !!!Very Happy Very Happy Very Happy  En ja Leugge en Jakke verder op de 30 km . Het gat en de benen nog ni te goei afgesteld. Schilder en Yoko kregen in die lus ook nog venijnige stukken voor de wielen.   Via den bos van heikant reden we dan terug naar de plas. Even met de lans over de velo iet gedronken en naar huis Tot de volgende !!!

  23-11-2017 om 23:45 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Koersel
  Ene kliever  naar Koersel , Yoko. Deze had afgesproken met collega van t werk Filip . Bij aankomst ginder geen geluk , stuurde mij de steenweg oep voor parkeren. Dan nog even discusie hoe iedereen moest gaan staan.  Hoogste tijd voor mij goe te kleren tegen regen en kou. Na inschrijving even check met Filip, Maar deze was er al vandoor. Vertrokken voor de 32 km langs zeer toffe wegen , zeer veel bos , moos en militair domein. Alles om van te dromen. De 47 , 62 , en 82 km gingen ook over den terril. Toch wel stoempen met de drassige ondergrond en de zandstroken. Na 16 km b.v  deze was top zoals al de rest van de tocht. Pijlen , linten , splitsingen. Terug weg aan b.v zaten we in het militaire domein met wat zandstroken. Hier hoorden we de euro s zo afslijten van de velo ( heerlijk SadSad ) Dan nog leuke stukken bos gedaan , draaien keren en wat oep en af. Met nog een goei 5 km te gaan kwam ik mijn collega tegemoet , deze zen kaars was uit. Nog even mee over de laaste opstakels getrokken en samen binnegereden. De moos eraf iet gedronken en naar huis.  Tot de volgende !!!!

  12-11-2017 om 20:45 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Kampenhout
  Met 2 klievers, Jakke en Schilder,(Yoko weeral werken, is aant sparen voor ne nieve vlo peis ik! Shocked ) naar Kampenhout voor de wekelijkse toertocht. Door de hevige regenval en de frisse temp voor de 35km gekozen. Eenmaal vertrokken liep de tocht over de gekende veldwegen. Het mooiste stukje zit hem voor en na de bevoorrading. Deze was in orde en ook nog klapke gedaan met de Moosduvels. Schilder en Jakke bleven schoon bij elkaar met af en toe is een ontsnapping van Schilder. Samen aangekomen aan de afspuitstand, waar we nog een aanvaring hadden met nen ambetante mens die vond dat we daar in zijne weg stonden. Jakke heeft dit rustig en verbaal opgelost met de woorden "WAT DIST JOENG" Laughing Mannekes tot de volgende

  11-11-2017 om 18:33 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vergadering
  Hallo klievers, vraagje komt er dit jaar nog en vergadering voor het afsluiten van dit jaar en of er nog iets gedaan wordt van aktiesport met de club ?
   mvg kliever 

  03-11-2017 om 19:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT As
  Woensdag As op de kalender en Schilder alleen op pad. Yoko en Jakke hadden andere verplichtingen. Schilder iets te laat vertrokken en pas om 9u aan de inschrijvingen, waar ondertussen heel veel volk gearriveerd was. Eenmaal vertrokken gekozen voor de 35km met hier en daar ne pittige klim. Op ne moment ne veldloper voor de wielen! Shocked Van de 2km die ik er achtergereden heb, heeft em 1,7km neffes zenne vlo gelopen! Laughing Zo aangekomen bij BV die dik in orde was. Terug vertrokken langs mooie naaldbossen(ge moogt zeggen wat ge wilt, maar 't is toch schoon om te rijden in de Limburg), lange zandwegen, zandgroeve en mijnterril. Plakske "nog 3km" en zo richting aankomst. Heel mooie tocht onder een stralend zonneke. Mannekes tot zondag in Kampenhout.

  03-11-2017 om 15:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Bierbeek
  T zag er ni al te best uit vroeg in de mergen , regen a volenté.  Maar bij het verdwijnen van de nacht schoof de regen mee.  Dus toch 3 vertrekkers te Bierbek. Schilder , Jakke en Yoko . Er was afgesproken voor de 28 km te doen  en Yoko  misschien de 48. Eenmaal weg was het snel duidelijk dat Schilder ni veel tijd had. De vlo en Schilder e pak lichter en nog op trainingsmodus van in den gym EmbarassedEmbarassed , Yoko en Jakke  van op afstand alles onder controle. Parcour wa natter en dus meer stoempen langs de gekende en minder gekende stukken . Na een goei 17 km verbroederde we terug samen bij de lunch.op den dreef in st Joris weert. B v oke. Met nog een dikke 10 km voor de wielen nu naar de kluis. bij splitsing Yoko mee op de 28. Aan de kluis ( lastig stuk op ) was Schilder er weer vandoor , ditmaal tot aan de kantinne. Onderweg nog nieuwe klim gedaan just over Naamse stw  ( best pitteg ) Yoko zag nog 1 keer Schilder aan de grote boerderij langs waalse kant richting Bierbeek Hier wind op kop. Wat later volgde Jakke. Daar gepasseerd kon men den boog zien staan en waren we zo binnen. Stuk voor stuk de moos van de velo en naar huis.Omdat Yoko mee de 28 km had gedaan deze met de velo naar huis. Tot de volgende!!! Graag nog een klein verslag van Halloweentocht waar Minni Leugge en Leugge waren.

  31-10-2017 om 19:19 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lommel
  Met 2 klievers naar lommel deze waren yoko en jakke !schilder moest met de vrouwen  weg !!!!Eenmaal daar aangekomen kozen we voor de 40 km te doen , En wij weg tot yoko zijn turbo open trok was het voor jakke proberen te volgen ,wat niet goe kwam EmbarassedMad!!! Yoko toch nog samen gebleven tot we eten en drinken kregen ! Wat niet al te vet was .Daar besloot jakke er en stuk af te doen en volgde de kleinen tour om dat de benen niet mee wilde !!!SadZo dat jakke en 6 km minder had dan yoko Idea.Maar de tocht was wel in orde leuke stukken gedaan Razz!! tot de volgende 

  23-10-2017 om 17:22 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Sint Katelijne Waver
  Met 3 klievers van start in legummeland. Deze waren Jakke , Schilder en Yoko.  Tocht ten voordele van de scoutte. Vertrokken voor de 37 km was het in t begin wat gewoon worden aan de soms smalle wegskes door het ges. Moeilijk door te rijden met nen hots en bots en van tijd een ineengestoken brug. Alles onder controlle. Daarna stukken bos met zeer veel draaiwerk, en ook het nationale park klievden we door. Nu de eerste splitsing, bord splitsing ok, Bord met km op NIET OK. Dit was 9 oep 10 geschreven na de fuif van zat !!!!! Veel te klein en bijna ni te lezen Rolling EyesRolling Eyes , even dubbel check en voets. Na een kleine 20 km b,v. Alles o k . Splitsing 2 terug prijs , weer check check en even ander kleur van pijlen. ( veranderde per lus van kleur ) , vonden dit zeker ni beter. Tocht was verder best goed met schone stukken bos en veldwegen. Op laatste aangesloten met een paar andere zodat zelfs de caloriemeter het werm kreeg.RazzRazz ,  en waren zo dan ook rap aan arrivee. Nog even aan de tent iet gedronken onder een stalende zon CoolCool en weg.   Tot de volgende !!!!!!!!!

  17-10-2017 om 21:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lummen
  Klievers Jakke en Schilder(Yoko pastte want moest van de fritpataten puree gaan maken.Very Happy ) trokken vroeg naar de Limburg voor de Lummense toertocht. Ondanks de felle regen zeer goed berijdbaar parcours met hier en daar een vettig stukske. Op de bevoorrading waren ze de sport in den sportdrank vergeten maw plat water!Shocked  Qua eten voldoende variatie. Na de pitstop sloeg Schilder een gat, maar reed wat verder de verkeerde kant de brug af en kwam zo ne km of 2 achter Jakke terug op de juiste weg. Het duurde dan ook efkes voor Schilder Jakke terug te pakken had. Op 1 km van aankomst nog ne pittige klim richting voetbalterein en zo aankomst aan de afspuitstand. Fietskes afgespoten en naar huis. Tot de volgende.

  11-10-2017 om 17:03 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.punten
  Ok , dan zet ik de punten op nul he !!? zondag aanwezig in pellenberg schilder yoko en jakke dus 3x 3 punten he !!!
   
  mvg 

  02-10-2017 om 22:52 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.punten
  Denk dat we hier punten afsluiten. daarom schrijf ik ze even op. Jakke 150 .  Yoko  114  . Schilder  27 .  Leugge  27 . Sparro  21.  Bontempi 21.  Mini leugge  18   Junior 18  Kevei 3. Lange  3.  Fick  en Swinne scoren ni.    Pellenberg was op 1/10  Jakke , Yoko en Schilder halen zo de eerste 3 punten binnen.

  02-10-2017 om 18:33 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Pellenberg
  Drie klievers met de velo naar Pellenberg . Deze waren Jakke , Yoko en Schilder , ditmaal met een mooie blauwe merida licht aangepast. Vol goesting vertrokken we voor de 39 km. Wie hier al starte weet wel wat er te wachten staat. De 1 ste klim nam Schilder kop  ( vrij strak )  , die gym toestanden marcheren.  Via Pellenberg trokken we naar Linden en zo Holsbeek. Jakke kwam van de nacht en met zeer weinig slaap zat het meeste poeier in de bidon en iet minder in de benen. Geen erg Jakke dit komt wel snor. Bij 1 ste afslag besloot Schilder verder te gaan op de 29 km samen met Jakke. Yoko schakelde over naar de 49km. Na een goei 23 km b.v  met alles oep en aan . Van af hier tot over Troostenberg deden we ongeveer onze toer maar in de andere richting. Kort tegen Gobbelsrode zelfs een 2 de b.v. Nu reden we via Schilder zen ne hof de steenweg over richting uz pel. Daar nog een lus ( met vettig stuk ) via oud stort om zo met een hevig klimmeke richting aankomst te komen. Nog iet gedronken met Jakke en terug met de velo naar huis. Jakke klokte af oep 50 km , Yoko oep 70 km en Schilder moet nog e tellerke kopen . Razz Razz     Tot de volgende !!!!!

  01-10-2017 om 23:33 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mol
  Omdat ik zondag moest gaan dansen zaterdag  gaan rijden . Ingeschreven in Mol vertrokken voor 47 km. Veel bos met tussendoor stukken langs kanaal. Het ging vooruit en was dan ook vrij vlug aan b.v. Alles ok. Deel 2 kopie van deel 1 en de laatste km s zoefde er een kwartet voorbij. Direct mee in het wiel en wat praat van die gasten , maar Yoko  had geen probleem met hun kopwerk.Very HappyVery HappyVery Happy  Klokte af op 2 u en een kwart. Na aankomst kwam er ene van die gasten doodleuk vragen of ik NOG EVEN MEE EEN RONDJE GING MAKEN. !!! Ook was hij verbaasd over mijn breed stuur , stond erop zei ik.  Ja ja natuurlijk . Ik heb een vrouw met zoooooon borsten  Rolling EyesRolling Eyeslachte hij. Die stonden er ook op !!!!! RazzRazzRazzRazz  . De vier musketiers waren van Zeeland.  Tot de volgende !!!

  26-09-2017 om 17:17 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelem-halen
  zondag morgen1 kliever naar zelem-halem om dat yoko niet mee kon en zaterdag dan maar is gaan rijden in mol ! Daar aangekomen gekozen om de 42 km te doen , en ik weg !! De tocht was niet zo bijzonder !!!!Sad We kregen veel veld wegen voor de wielen . En op 20 km kregen we eten en drinken dat wel in orde was Laughing!! Van modder was er niets te zien alles was goe te rijden maar ik was toch nog 2u 42 onder weg !!!tot de volgende 

  25-09-2017 om 15:03 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Gelrode
  Met 2 klievers naar Gelrode voor de tocht van collega biker Danny.  Jakke en Yoko met de velo naar ginder. Bij aankomst even dag tegen Jonneke en wij weg. Deze keer voor de 47 km . Opvallend was de staat van de ondergrond , geen moos te zien . Rolling EyesRolling Eyes  De tocht ging zoals de vorige keer zodat we hier en daar wisten wat ons te wachten stond. Kort samengevat , op tijd en stond oep en af  via Osschot , Rillaar, Houwaart .... ge wet het wel. Redelijk aangekleed hadden we het snel al iet te werm. Jakke briefde dat het niet de beste zondag was en ging misschien later wa inkorten. Na zowat 22 km tijd voor knabbel en babbel. Alles ok ,assortiment van koekenLaughing Laughing geen superdrank. Terug weg in de geburen van het Rot kreeg Yoko vrijgeleide . De laatste lus ging via moedermeule , kerkhof Gelrode en alles wat daar rond lag. Hier had Jakke op laatste de benen niet meer voor en neep er een stukske van af. Pittege maar goede tocht van den Danny.  Tot de volgende!!!!!!!!!!!!.

  18-09-2017 om 15:54 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heverlee
  1 kliever naar Heverlee voor de tour van de mannen van de zoenk te gaan rijden ! Een maal daar aangekomen ingeschreven voor de 35 km en een kado bon gekregen van 10 euro voor in den D'store op te doen !!!Een maal vertrokken was de tour het zelfde als het vorige jaar allen het vertrek was aan de oude school ! Alles was goed te rijden zelfs niet te veel modder met de regen te zien Razz !! Na 33km wel en leeg loper maar toch nog binnen kunnen rijden zonder te wisselen Laughing !!de tocht en het eten en drinken was zeker in orde !!! tot de volgende ExclamationExclamation

  10-09-2017 om 20:41 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Haasrode
  Met 2 klievers richting Haasrode. Jakke en Yoko . Redelijk frisse morgen , Tzal stillaan gaan keren wat de temperatuur betreft. Ook het rubber met grofe toppen mag men  kortelings plaseren.  Ingeschreven veu de 45 km wij weg. Langs den bos naar brabant Wallon, Schone stukken gedaan met hier en daar niet gekende wegskes. Onderweg bij eerste klim even ketting eraf , niner besloot zelf om naar binneblad te gaan Evil or Very Mad.  De zon kwam erdoor en Yoko ook. Jakke had ook gene ka ni meer. RazzRazz Nu zaten we in Grez Doiceau waar het leuk rijden was tot aan b.v. deze was  gewoon maar o.k. al mocht er bij den drank iet meer spul in. Eenmaal terug weg deden we daar een lus , Jakke en Yoko een iet grotere ( even plakske kwijt ) maar we waren ni alleen. Wij retour, Het verstopte plakske gezien en hup den bos in. Via Jodoigne naar Hamme - Mill en zo naar heverlee bos. Opeens nen gekende langs het parcour Rolling EyesRolling Eyes, even halt bij JOSKE  Johan VDB. Leuk te zien dat hij terug bolt. De laatste km s begon er toch wa meer spanning op de benen te staan. maar buigen deden we niet.  Mooie tocht na 48 km.  Tot de volgende !!!    Heilig -Hart zondag ingang langs  NAAMSE STEENWEG.

  07-09-2017 om 20:12 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tielt winge
  1 kliever naar tielt winge om dat ik zaterdag niet mee kon met yoko,Very Happy die op zondag weer zijn voeten onder de tafel mocht zetten !!daar aangekomen ge kozen voor de 50 km te doen !!! de tocht was leuk met veel prive stukken er in en slalom Razz!! op 27 km kregen we dan eten en drinken dat zeker in orde was er was zelfs rijstpap te krijgen !!!! en ik terug verder om mijn tocht af te werken maar op 43 km kreeg ik het zwaar en bennen gingen niet meer zo als ik wauw Embarassediets  in mijn mond gestoken en na 2km terug beter !!!!en zo de tocht uit gereden met in een zijn wiel te hangen Laughing!!!!

  27-08-2017 om 13:37 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Dessel
  Omdat er zondag feest op menu staat ne keer zat gaan rijden. Dit om de vankance koekjes kwijt te raken en ni alles vast te laten lopen. Jakke ging frit truffels uitsteken zo dan maar alleen naar Dessel. Ingeschreven aan JOEL SMETS bmx track en wij weg voor de 48 km. Direct den bos in hier en daar zand met zeer veel slalom. Mooi parcour en zeer goed afgepijlt. Onderweg iemand voorbij die dan probeerde mee te gaan, maar ik zou me ni zomaar laten doen . Deze bleef dan ook tot aan de b.v  in zicht van mijne spiegel hangen . ( En ook wa verder WinkWink ) Eten en drinken was er na 23 km, lekker gekoelde drank met wat fruit en koeken . Dus ok. Terug weg bleef het parcour ongeveer hetzelfde met wel een paar km langs de plaatselijke vaart. I like It. Terug even nen reuzeslalom voor de vitesse te drukken en verder door de bossen tot aan arrivee.  Stof eraf geblust en iet gedronken met de gekregen jeton bij de start. Tot de volgende !!!!!

  26-08-2017 om 21:04 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aarschot bekaf
  1 kliever met de fiets naar aarschot om en tocht te doen bij bekaf !!! een maal aangekomen in aarschot gekozen voor de 35 km te doen om dat ik toch al met de fiets naar daar was gereden , Alles was goede berijdt baar wel plassen hier en daar !!! Drank en eten was ook wel in orde maar mijn fiets na 27 km niet meer Madachter rem los dus olie verlies en maar beslist om de tocht te verlaten en rustig naar huis terug te rijden !Tegen volgende week terug in orde laten brengen he en dan zijn we terug weg !!!!

  20-08-2017 om 13:26 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herk de stad
   2 klievers  naar  Herk de stad ! deze waren yoko en jakke een maal aangekomen kozen we voor de 40 km te doen ! en wij weg na 5 km regen op ons kap!!En na yoko zijn turbo in gang had gezet was  jakke op achter volgen gewezen !! Die zijn benen waren nog niet in orde van 2 dagen in Barvaux te gaan fietsen ! De toch was zeker dik in orde een en leuk parkoer en het eten en drinken ook dik in orde, zeker de sport drank die we kregen op 25km ! Na het lekker eten en drinken toch gekozen om de 30 km te volgen om dat het bij jakke niet zo goede ging maar bij nader inzien hadden we nog 39 km op de teller staan bij aankomst !!!  deze tocht gaan we nog doen tot de volgende !!!

  16-08-2017 om 12:49 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zolder
  1 kliever naar zolder gaan fietsen met gast rijder van het werk !!De toch was niet slecht maar ook niet super ! Maar we hebben ook maar de 27 km gedaan he !!!! De drank en eten was wel ok !!!volgende keer beter hoop ik !!!

  13-08-2017 om 19:14 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wijgmaal
  1 kliever naar wijgmaal gaan fietsen !!! yoko moest werken en leugge moest met de zoon naar de koers in wilsele ! Om dat het en thuis rit was heb ik de 30 gedaan dat toch nog 35 was met 12 km asfalt, En zo kon ik ook nog giel zien rijden die zeker zijn best heeft gedaan met en 1 eerste en 2 plekShocked  !!! De rit was ok met veel berg op en af buiten de asfalt van start tot we tussen het groen mochten rijden was 9 km ! dat is toch iets te veel  Sad ,!!! Maar de drank en eten was zeker in orde Very Happy.

  17-07-2017 om 18:59 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Molenbeek - Wersbeek
  Met 2 klievers van start. Jakke en Yoko. Veel volk aan t vertrek en wij weg. De eerste 5 km veel bikers gespot met platte tube. De tocht verliep langs het gekende parcour tussen de fruitbomen en het glooiende landschap. Bij de eerste splitsing gekozen voor de 40 km. Onderweg Jonneke opgeraapt ( 70 km ) en zo samen verder tot aan b.v.  Alles ok , maar vwb  zou nu een andere sportdrank hemmen. Wij dronken daar iet met ne smaak van appels . Terug weg nu naar tienbunder waar meer klimwerk onder de wielen kwam. Vandaar naar ijzeren trap om zo de laatste heuvelrug te nemen naar aankomst. Goeie tocht , prima bepijling en veel stof.  Tot de volgende !!!!!

  11-07-2017 om 08:54 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lummen
  Met 2 klievers iet na 8 den bos in . Jakke en Yoko. Hier geen holder de bolder maar wel veel bos met het nodige draai en keer werk . Even terug moeten wennen aan de kleine plakskes die van tijd redelijk verstopt zaten. 1 keer mis en nog ne keer moeten stoppen met den handfrei,  maar over de 45 km viel dit best mee. De wegskes waren keihard , de vitesse soms ook RazzRazz  Na  een goei 20 km was het dan tijd voor een knabbel. Dit was o.k  just den drank vonden we minder. Na de break reden we het gekende parcour in andere richting , maar ook hier zeer  veel afwisseling. Dit bleef zo doorgaan tot aan den arrivee. Sproeien was verboden dus gene afspuit. Ook  hier een foodtruck , hamburgers en Jack Daniels saus.  Bijna stond Jakke  mee te bakken.    Tot de volgende . !!!!!

  26-06-2017 om 14:44 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Zemst
  Vroeg vertrokken naar Zemst voor de wermte. Hier aan start Jakke en Yoko. Ingeshreven voor de 35 km zodat we rap thuis zouden zijn en mee konden blokken. Dachten in feite dat het de tt was just voorbij Hofstade , maar bleek niet die van Weerde te zijn . Eenmaal weg kregen we stukken die in het parcour van Mechelen zaten. Veld en vlak met nen oversteek aan t kanaal. Hier even de brug omhoog voor 2 bootjes van zo n 130 meter lang.Rolling Eyes Rolling Eyes Direct nen hele hoop bikers voor den bareel die als eerste weg wilde. Wat file in den eerst bos maar we konden vlot doorschuiven. Tempo zat er vlug terug goe in. Zo deden we afwisselend kopwerk en stonden dan na 24 km aan de b.v. Hier terug meer keuze en een wat te platte maar lekkere sportdrank. Na de b.v waren er nog zo n 10 km te gaan . Tempo bleef zeer strak met hier en daar van die ambetante veldstukken. Jakke koos ook eens te rijden met vaste vering en het was toch even iet anders zo te horen. Ja , ja af en toe is het dan beter het stuur goe vast te pakken LaughingLaughing. Al bij al toch voor die streek alles gedaan en zo stonden we op tijd terug aan den arrivee. Rap iet gedronken en naar huis.  Tot de volgende.!!!!!

  12-06-2017 om 17:02 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mol
  Maandag met 2 klievers naar Mol . Jakke en Yoko hier vertrokken voor de 40 km. Vanaf meter 1 de gaas open , we zouden wel zien of de benen al ok waren na Virginal. Na wat kilometers de schone bossen in van Mol met het nodige draai en keerwerk. Hier en daar door het lange droge weer stukken zand en ook veel denneappels in den bos. Ni veu oep te eten maar we hebben er wel zien oep uitschuiven  De vitesse bleef constant hoog en vonden mekaar terug voor wa kopwerk. Just dat verstond er ene ni , Nen local bleef iet te lang in ons wiel plekken, en overpakken verstond em ook ni Twisted Evil Twisted Evil . Dan maar meegepakt tot aan de b.v. Deze was op 20 meter van start . Hier zeer weinig te rapen. Schotel 1  Stuk banaan ,  Schotel 2  Wafel.  ook den drank smaakte speciaal.  Terug weg ( oef zonder onze plekker ) voor deel 2 . Constant de bossen in waar we samenkwamen met anderen en vershillende km s aan een zeer hoog tempo de bossen onveilig maakte. Even langs het nucleaire deel in mol om zo na 1 uur 43 min af te klokken aan den arrivee. Nog iet gedronken de spruit erop en naar huis. Tot de volgende!!!!!!

  05-06-2017 om 16:06 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Virginal
  Omdat er niks opstond in de geburen met 3 klievers afgezakt naar Virginal. Is achter Waterloo, Ittre , Tubize . Sparro , Jakke en Yoko ingeschreven aan plaatselijke voetbalkantinne. We wisten niet wat ons hier te wachten stond. Eenmaal weg wisten we wel dat het hier constant oep en af was .aan de eerste splitsing kozen we de 36 km. Onze (  Pluim ) Sparro was in zen nopjes , hij ging duidelijk voor het bergklassement. Na een kleine 20 km b.v , iet anders dan bij ons, maar ok. Just den sportdrank was hier water met grenadinne of wel met munt. Na de b.v was het parcour ook beter met mooie stukken bos en afgelegen wegskes. Zelfs nen klim met halfweg wat tappen erin. Sparro  RazzRazzRazz  zweefde nog steeds over alle klimmen , en wij maar stoempen   Embarassed Embarassed        Na 38 km stonden we terug aan de kantinne van verbroedering . Achteraf gezien was de 45km ook zeker te doen geweest.  Nog iet gedronken en naar huis.  Tot de volgende

  05-06-2017 om 15:24 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  03-06-2017 om 12:26 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT WERCHTER
  Met 4 klievers  Mini Leugge , Jakke , Leugge , Yoko  en gastrijder Olli van start gegaan . Omdat we met de velo naar daar gingen en Olli nog niet had gereden gekozen voor 27 km. Eenmaal weg redelijk donker en een lek , wat snel overging in regen. VOOR  1 ne keer wel gezond verstand gebruikt en gelukkig kunnen schuilen onder afdak van lokale boer. Na 10 min voets met als gevolg veel water op het parcour. en allemaal een natte broek. Mini Leugge niet happy, waar is de moos.!! Enkele km 's  verder straalde hij een crossboske en de moos er verniet bij. Even de demerkant op en wat lussen in de boskes ernaast. Zo reden we verder (Heikant ) onder een goed tempo naar b.v. . B.v in orde met wel een speciaal drankske. Terug vertrokken voor de laatste 7 km , met soms een demmarage. Mini Leugge had alles onder controle en was klaar voor de sprint.  Je mag zelf raden wie er won  RazzRazz. Fiets nog afgesproten en naar huis . Zelfs bij het wachten aan rood licht begint hij de dansen met zen ne velo .Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes      Tot de volgende !!!!

  29-05-2017 om 09:34 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londerzeel
  Met 2 klievers van start gegaan Sparro en Yoko. Onder een ferm zonneke gekozen voor de 54 km . Veel veldwegen en hier en daar een stuk bos. Na ongeveer 21 km b.v , deze was o.k.  Na de break een lus erbij richting Meise met wat meer hoogtemeters. ( Sparro kontent ) Onderweg wel veel oversteken gedaan maar zeer weinig verkeer op de baan. Bij aankomst de velo stofvrij gemaakt , ene gedronken en naar huis.  Nog nooit zoveel politie gezien Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes ( TRUMP affaire ) .EN waarom zat Sparro zo gebukt in den OTTO QuestionQuestion    Wink

  29-05-2017 om 08:40 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.langdorp
  1 kliever naar langdorp om dat de rest moest werken of met de zoon weg !  Daar aangekomen  gekozen voor de 45 km te doen , de toch was anders als ander jaren waar er de eerste 15 km geen klim werk aan te pas kwam ,Een keer de drank en het eten gevonden te hebben werd het anders .En paar zware klimmen voor de wielen en prive stukken die er zeker mochten zijn .Voor de rest was alles dik in orde ! Zo dat ik na 2u38 min rijden en niet te veel slaap toch terug aan kwamLaughing !!! tot de volgende 

  22-05-2017 om 11:42 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Wezemaal
  Met 3 klievers en 1 gastrijder vertrokken naar Wezemaal .  Sparro , Jakke , Yoko  en Arne.  Arne is nen maat van Sparro . Onder een stralende zon de eerste  km ' s  vlak met aan de vijvers in Holsbeek veel moos. Omhoog aan de zagerij waar de 1 st splitsing was en Yoko koos voor de 45 km . Jakke met de jongsters voets veu de 27 km. Op de 45 , zounk , naar bed van Napoleon, klim hondeclub, chartreuse en zo naar b.v . De 27 ongeveer zelfde maar zonder de zware klimmen. Hier en daar prive met wel echt ni gekende stukken. B.v . dik in orde met zelfs pepmiddel in fleske. Had veel weg van buske rood ( van als ge vroeger oep u smoel ging) daar op promostand. Terug weg nu de kant uit van Gelrode met een zeer mooi stuk prive achter den bos kerkhof (6 km) . Eenmaal daar passee langs achterkant tettenbarak nu via moedermolen naar den bos in Wezemaal. Onderweg pittig stukje klim waar we verplicht werden naast het paadje te rijden ( bizar )  Boven in het gekende bos van Wezemaal vele lussen met alles erop en er aan. Voor vele zeer mooi , voor sommige iet te veel van het goede. Zo te lezen op forum zal dit misschien wel eens de laatste keer hier geweest kunnen zijn . Uit het bos de grote baan over naar aankomst aan de voetbalplein.  Yoko klokte af op 45 , Sparro, Jakke en Arne hadden er 30.  Arne weet nu ook dat er oep nen mtb minder ottomatic staat den oep een vislien !Very HappyVery HappyWinkWink . Tot de volgende.!!!

  16-05-2017 om 20:04 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mechelen
  Omdat zot zijn niet veel zeer doet gingen we vandaag voor de langste afstand , Dat was 70 km. Vroeger ook al eens hier geweest en daarmee wisten we dat alles plat is. Men kon ook kiezen voor koersvlo , vespa  of motseklet allemaal voor het goede doel. Met 2 klievers aan de start, Jakke en Yoko die al vroeg thuis was vertrokken met de velo.  Hier veel goed lopende stukken maar eenmaal de kleinere wegskes was het toch minder aangenaam ,Grond was kei hard en veel gedokker. Jakke had er duidelijk zin in en deed 3/4 van het kopwerk. Onze 1 ste b,v kregen we op een kleine 30 km. Deze was heel gewoon met veel te slappe drank (Just nu had Yoko meer poeier nodig). Na onze stop terug voets naar b .v. nummer 2 . Kwa parcour ni veel verandering maar toch continu onverhard .  Ook nu was Jakke den brommer van dienst. Bevoorrading 2 na dik 50 km , ook hier ni veel te rapen maar Yoko zeer blij met de paar minuten stop. De benen deden zelfs pijn met daar rond te lopen. Jakke geen honger of dorst Rolling Eyes . Eenmaal terug weg nog een kleine 20 te gaan zei ik Jakke gerust door te rijden , maar gaf aan  pas de laatste 10 km door te rijden. Na het bord nog 10 te gaan was ik dan ook mijn haas kwijt Wink. Nog even het jaagpad op om zo langs andere kant terug te keren richting aankomst . Hier nog leuke lussen met fotograaf  om zo op het trialparcour uit te komen. Hierna kon men een lus nemen van 2 km om dit stuk terug een 2 de maal te doen. Aan tent dik 68 km iet gedronken en onze welverdiende hamburger gegeten.  Nog onze goodiebag afhalen en naar huis , Yoko nog even doorgebeten en met de velo terug goed voor 115 km. !! Tot de volgende in Wezemaal !!!!!

  09-05-2017 om 10:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.diest deurne
  Met 3 klievers naar diest deurne waaronder leugge-mini leugge en jakke !
  gekozen voor de 26 km om dat mini leugge nog moe was en dus al te laat aan de start ! een wij weg mini leugge op kop voor het tempo te regelen . de tocht viel toch zwaar uit voor mini en had honger en dorst om dat hij thuis geen tijd had om te eten Embarassed Rolling Eyes!
  we kregen wel en paar bergen voor onze neus en singletracks ,op 14 km bevoorrading in zicht mini nee lach tot achter zijn oren en hem goed voldaanShocked de bevoorrading was zeker in orde zelfs de sport drank was goe !!en wij terug weg maar op 21 km was het vat terug af van mini leugge dan maar even stoppen om wat suikers bij te geven en zo verder te rijden met hier en daar en duw in mini zijn rug !!! maar toch goed gereden van mini leugge mag zeker nog mee Razz

  tot de volgende 

  30-04-2017 om 14:12 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haacht
  Normaal met 2 klievers naar haacht maar schilder afgebeld moest weg met zijn madam !Sad dan maar 1 kliever naar haacht daar aangekomen gekozen voor de 33 km die er dan toch nog 35 was ! de toch was zeker ook ok met veel singletracks en hier en daar en bergje leuk om te doen !
  eenmaal aan de bevoorrading aan gekomen die dik in orde wasLaughing maar iets vroeger mocht zijn ( op 26 km )! Na de bv ongeveer het zelfde onder de wielen !zo dat ik vroeg terug thuis was .Laughing
  tot de volgende !!!!
  Wie zien heeft Zondag 30 april in Diest ExclamationExclamationQuestion

  24-04-2017 om 18:37 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Olmen
  Jakke en Yoko vertrokken van aan feesttent oep de met. Gekozen voor de 46 km. Na een paar km wisten we al dat er hier geen binneblad aan te pas zou komen. Alles vlak met wel mooie stukken bos voor door te vlammen. Jakke zat met zeer goei benen , denk dat hem al zaterdagavond is begonnen me repen te eten LaughingLaughing  We stonden dan ook rap aan de b.v , deze was ( mager ) maar oke.  ( 21 km ) Na de break terug de gaas open met afwisselend kopwerk zodat we al snel de kerk van Olmen in zicht kregen. Na 2 uur en 7 min zat de rit erop , Goe gedaan van de mannen die samen toch meer dan 100 jaar oud zijn.  Tot de volgende !!!

  17-04-2017 om 09:07 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Rillaar
  Drie klievers van start , Sparro , Jakke en Yoko. Gekozen voor de kleine toer omdat het koers op t v was. Yoko was naar daar met de velo. Ook Bontempi had dit zat reeds gedaan. Eenmaal weg de baan over en wat op en af.  Hier 1 spoor waar sparro even de controle kwijt was en we in de remmen moesten. Jakke vrenneerde zo hard dat zen ne achterste gein los schoot uit remgreep Exclamation. Even opzij voor de schade op te meten en na overleg voets met alleen nen vrein van voor. Aan b.v stonden de mannen van swooth , maar spijtig genoeg konden deze de rem ni herstellen. het juiste gerief en geen vat olie bij. Dan maar eten en drinken. Sparro in zen nopjes , Had stillekes gehoopt dat we hier bleven om te brunchen RazzRazz. tip top met zelfs  warme pannekoeken. Verder uitgereden met nog wa stevig klimwerk naar het einde toe. Bike afgesproten iet gedronken en naar huis.  Tot de volgende.

  10-04-2017 om 17:32 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt In de streek
  Onder een stralend zonneke vertrokken met 4 klievers  Mini Leugge , Leugge  , Jakke en Yoko. Via dellestraat  overal  wat op en af tot in de gebeuren van ST bikes. Korte b.v  genomen aan kerk K - D. Hier en daar nief stukje gedaan en regelmatig andere rijrichting. gekozen.  Korte apres bike bij Yoko zodat Mini Leugge bij thuiskomst er zo n 35 km oep den teller had.   Deze had ook nog eens tussensprint gewonnen over de autoroute RazzRazzRazz .. Goe bezig maat.  Tot de volgende !!!!

  02-04-2017 om 22:12 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 2/4
  Omdat het zondag De Koers van het jaar is gaan we toerke in de streek doen. Vertrekken tussen half  - kwart voor negen aan Fick. Laat maar iet weten als de goesting er is.  

  30-03-2017 om 07:30 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETSTOCHT KORTRIJK DUTSEL
  Met3 klievers naar kortrijk dutsel . 2 klievers van start om 8u15 waren schilder en jakke , leugge iets later vertrokken met gastrijder billy !!!
  we hadden gekozen voor de 23 km zo dat we zeker op tijd terug thuis waren zo dat jakke zijn zoon kon weg brengen !  éénmaal weg kregen we al de bergen voor ons wielen hier en daar een plasje waar we rond konden rijden en zo verder voor en hapje en drankje dat niet zo goed was , en wij verder terug bij aankomst al 29 km op teller en terug naar huis zo dat we 36 km hadden tegen dat we thuis waren maar goe op tijd thuis dat wel !!!! tot de volgende 

  26-03-2017 om 21:35 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Oud Heverlee
  Met 3 klievers van start. Leugge , Mini - leugge en Yoko . Mini - Leugge met nen bike om jaloers op te zijn stond te blinken voor het grote avontuur.  Wij weg voor 32 km Rolling EyesRolling Eyes !!!   Heel straf  voor ne gast van 8 jaar.   De eerste km s moesten we dan ook proberen te vertellen dat het geen koers was , sprong op alles wat bewoog. Bergop en afdalingen met nen jump hier en daar , alles met ne velo is voor Mini -leugge heel gewoon. RazzRazz . Kreeg dan ook geregeld applaus van andere bikers.Via zoet water naar kluis om zo naar frans gedeelte te gaan.  Parcour overal goed berijdbaar, soms een plas en af en toe e vettig stuk . Iet over den helft even op adem komen met ne koek en wa drank. Met wat extra in de zak vertrokken we dan voor deel 2 , hier genoeg hoogtemeters ( kotéé  Huldenberg ) . Even tijdens zware klim  een kleine stop om bij te tanken en een extra reep , Langs het water naar Korbeek - Dijle en nu kwam aankomst kwam in zicht. Nog 1 maal langs spoorweg omhoog , kleine afdaling om zo via oplopend stuk naar sprint te gaan . Mini -Leugge  nam hier de leiding en schudde iedereen uit zen wiel. Yoko er naar toe EmbarassedEmbarassed maar dan kwam nog de sprint. Mini - Leugge trok nog eens flink door en mocht weer al eens beide armen in de lucht steken.  STERK ,  STRAF  EN  ZEER KNAP .WinkWink Tot de volgende !!!!

  21-03-2017 om 14:28 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Bertem
  Met 3 klievers van start . Deze waren Leugge, Jakke en Yoko. Omdat we met de velo waren vertrokken kozen we  de 25 km . Onder een stralende zon via korbeek dijle naar Heverlee om zo na een goei 13 km te passeren aan de b.v. Alles ok. Tijdens koffiepauze sloot Billy bij aan. Hier zag Yoko dat we verder konden op de 45 km , extra lus van een goei 6 km. Terug weg naast autoroute omhoog naar brandweer om zo via veld naar de masten in Bertem te gaan. Leugge lek achteraan zelfs me een jat melk in den band, zagen kap langs buitezijde. Binnenband erin en wat gemor voor minder werkende gaasfles. Even de valies van Billy open en alles o k.   Na de pitsstop kwam er meer op en af aan te pas zodat ons peletonneke in stukken scheurde. Zo reden we dan ieder onze laatste kms uit. Nog ene gedronken en naar huis .  Tot de volgende.!!!!

  15-03-2017 om 20:28 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  15-03-2017 om 16:47 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  15-03-2017 om 16:30 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Leopoldsburg
  Met 3 klievers vertrokken op maneuvers, deze waren Jakke , Yoko en Sparro . Eenmaal ingeschreven in het militaire kamp wij weg voor de 30 km. Al bij de eerste km ters was het snel duidelijk , t zal stoempen worden Embarassed . Het had hier in de Limburg zaterdagavond nog heel hard geregend. In t begin door een soort van loopgraven waar de snelheid zeer laag was door het vele draaien met op en af . Daarna door alle stukken van het domein  met 95 % bos aangevuld met heide en wat tarmac. Dan !!  Rolling EyesHebben al dikwijls achter , voor , naast  nen ezel gereden maar nog ni te dikkes naast e wild verken ( everzwijn ) . Deze was ook vertrokken maar volgde geen pijlen !! Bij het veranderen van richting waren we deze even kwijt , maar al snel liep hem terug naast ons. Opschudding in het peleton , we zaten ni te wachten op een botsing. Zelfs een beek van 3 meter nam hij moeiteloos Rolling EyesRolling Eyes. Gelukkig stak hij over vlak achter ons en bolde we verder. Na 15 km b.v deze was meer dan in orde, zaten nu op het crossparcour van Hechtel. Terug weg kozen we voor de moeilijke kant voor wat afwisseling, Hier en daar kon men kiezen (moeilijk / makkelijk ) Met nog een goei 8 km te gaan vuurde Sparro nen fusee af en was weg . De laatste 2 a 3 km ging Jakke vol in de wind ook nog op zoek naar een ander wiel. Iedereen blij als dit stuk voorbij was .Tijd voor de bikewas. Er stonden hier wel 15 tot 20 hogedrukpistolen klaar, Misschien iets van het goede te veel want onze hoge druk veranderde soms naar zeer lage druk. Met nog een gesponserde red bull en een gefrituurde pikante duim op friskostok konden we alleen maar blij zijn. Leuke tocht gedaan. Tot de volgende.!!!

  09-03-2017 om 12:57 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pasdag/avond kleren
  Doltcini heeft gevraagd wanneer er een pasdag/avond kan zijn voor de juiste maat van de nieuwe kleren te weten.Dus bij deze laat maar iets weten op het gastenboek of via belleke of sms, smoelenboek of dergelijke wanneer het jullie past.

  07-03-2017 om 20:41 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lichtaart
  Met 3 klievers naar het land van Bobbejaan vertrokken. deze waren Schilder , Jakke en Yoko . Tijdens de inschrijvingen vielen er 2 zaken op. Het was niks te werm Laughing  en er was e pak volk Rolling EyesVery HappySmileSadSurprisedShockedConfusedCoolRazz.  Eenmaal weg voor de 36 km ging het tempo al vlug omhoog , overal zeer goed bereidbaar. We vlamde van den ene bos den andere in met wel het nodige draaiwerk. Even stonden we zelfs in file bij een wat steilere korte klim en nen dikke boom voor over te gaan. Na deze rustige zone ging Jakke wa doorrijden ( amaai gelukkig zat deze met een kopvalling ). Op een goei 17 km bv.  deze was dik in orde met lekkere drank. Terug weg kregen we nu meer hoogtemeters onder de wielen geschoven. Hier ging de 48 km zelfs het gekende trainingsbos in van Niels Albert . Nu begon het te kriebelen bij Schilder en wat later nam hij op z n sokken het hazepad.  Yoko en Jakke zaten ook ni stil want den teller toonde een 3 en een 0, maar Schilder had ook e goei wiel gevonden. Op 3 km van den arrivee had Jakke nen leegloper vanachter.( Had even voordien nen goeie zwieper gemaakt of iet in den band ?? ) Yoko mocht verder , Jakke nog even de bus gaas uit zen tes wa bijblazen en ook voets. Aan arrivee stond Schilder ons dan ook keurig op te wachten. Hier komen we zeker nog terug. Tot de volgende!!!!

  20-02-2017 om 19:07 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergadering Pleinkermis 2017
  Gisteren was de vergadering rond Pleinkermis en ons al dan niet deelnemen hieraan.
  We hebben gezegd dat we NIETS  extra gaan doen.Er was sprake dat andere verenigingen moesten bijspringen waar nodig.Ik heb gezegd dat dit geen optie voor ons is.Om dit goed te kunnen uitleggen moeten we zo snel mogelijk samenkomen (de klievers)om te zien wat de mogelijkheden zijn.Nick vertrekt dinsdag op verlof tot 11 maart dus zo snel mogelijk een datum af spreken graag.Hopelijk kunnen we samen een datum vinden dat iedereen kan wat niet evident is.De volgende vergadering van pleinkermis staat genoteerd op 15 maart.

  14-02-2017 om 17:09 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Bonheiden
  Met 3 klievers present , Jakke Schilder en Yoko. Vertrokken voor de 25 of 45 km. Na wat overleg ging Schilder toch proberen voor de 45. .Maar ook voor Schilder was het 1 van de eerste keren terug na koning winter. Daarmee besloot hij na de eerste splitsing zich toe te leggen op de korte tocht . Jakke en Yoko op naar de 45. Enkele km verder e maisveld , nen biker voor ons kwam erin stak vast en kapzijsde, Goeiemorgen Bonheiden . Met de nodige fors waren wij hier door. Geen 5 km verder nog zo iet . een wei met wa crossbergen waar ge int begin het water in t ges zag staan. Hier moesten we wel even voet aan de grond zetten met als gevolg natte tenen. Hopelijk was het kwade nu voorbij. Voor de rest kregen we veel stukken bos me van die crossparcourkes in wat de tocht veel leuker maakte. Op een goei 19 km b.v die redelijk mager uitviel, dus nen brunch was geen optie. Terug weg even langs den demer (denk ik ) waar de vitesse de hoogte in ging. Hier moest Yoko al iet te nijg stoempen om Jakke te volgen met voor hem nen brommer.Embarassed  . De laatste 5 km was er iet meer wind waardoor bij Yoko het kaarske stillaan uit ging , Zag Jakke altijd rijden maar kon er ni meer naartoe. Toch wel blij da we de 45 km gedaan hadden , de moos van de velo en naar huis .   Tot de volgende !!!!!   Lichtaart.

  12-02-2017 om 17:42 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lummen
  Met 2 klievers ervandoor , deze waren Jakke en Yoko. Op weg veu 33 km was het redelijk fris mar sa va. Veel bos met wat kleine plassen en toch overal goed bereidbaar. Na een goei 11 à 12 km al tijd voor een hapje en een sapje.  ( ok ) Na de break iets meer hoogtemeters waar Jakke een klein streepje voor had. Het was voor alle 2 toch al een beetje geleden dat we nog gereden hadden , maar dit komt wel snor. Bij aankomst fietsen wa proper maken en iet drinken. Deze keer gene kaffee maar hier ne jager van de meester die ons vriendelijk aangeboden werd .  Tot de volgende  !!

  09-02-2017 om 15:39 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vergadering pleinkermis 2017
  Maandagavond  13 Februari om 20.00 u is er een vergadering van editie 2017 plein kermis en de bijkomende taken en verdelingen.
  Wie da zin heeft om mee te gaan om evt voorstellen of opmerkingen heeft hierover.
  Indien we meedoen zou ik moeten weten hoeveel personen hierachter staan en wat we kunnen doen.
  Aangezien er van 'T veldeke ni veel response is weet ik ook niet wat er allemaal moet gebeuren.
  Er is wel een lijst doorgestuurd maar wie wat doet weet ik nu ook nog niet.
  Dus wie meegaat laat maar iets weten.

  07-02-2017 om 10:18 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

  Hotel Le central  /   Han sur Lesse

  Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

  Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

  Renov Design / Herent 


      
            


  Foto

  Ledenlijst
  Naam             Alias          
   Lejeune   wim  leugge
   Meeus  nick  fick
   Lejeune   marc  yoko
   Vanhove  tom  schilder
   Robberechts  jean  jakke
   Robberechts  stijn  sparro
   Lion  pascal  de lange
   Lion  kevin  kevei
   Toujour  erwin  swinne
   Arnoets  guido  bontempi
   Arnoets  yoran  junior bontempi
   Lejeune Giel  Mini-Leugge
  IN MEMORIAN
   Carriére  danny  dolf
   Hensmans  steve  henne


  Championschip
    2018 - 2019
   01   JAKKE 36
   02 SCHILDER 27
   03  YOKO 30
  04  Sparro    0
   05  Leugge      0
   06  Mini leugge       0
   07  Junior  0
   08  Bontempi  0 
   09  Kevei  0
   10  De lange  0
   11  Fick  0
   12  Swinne  0
  21


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Links
 • 12 go Biking
 • Chain reaction cycles
 • vwb
 • Vaste MTB-routes
 • Mtb-you
 • Rose versand mtb
 • Futurumshop mtb
 • Hopmans Bergen o. Z.

  Links (2)
 • Barracuda Waver
 • MTB-gigant
 • Biqq
 • O2 Bikers
 • MOOZES
 • Fietssportief
 • Bikediscount
 • bike 24
 • bike-components

 • Suggeties/tips dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


     Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!