Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
  Inhoud blog
 • bertem
 • Leopoldsburg
 • lommel
 • TT Hasselt
 • TT Beringen
 • houthalen -helchteren
 • Weerde
 • VRAAGJE
 • scherpenheuvel
 • rotselaar
  Toertochten - activiteiten van de Klievers

  Zoeken in blog

  MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

  13-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Halen
  Omdat er in Vossem te veel moos zal aanwezig zijn wij naar Halen. Jakke , Schilder en Yoko. Ook hier bij het uitladen de eerste druppels SurprisedSurprised Weinig volk bij inschrijving en wij er vandoor.. In het begin weg en dan als we het veld indoken al 1 ste plakske ook weg. Zeer veel wind op kop en meer regen. Den toer ging langs veel holle wegen op en af met hier en daar toch een glibberige boel.Bij 1 van de splitsingen koos Jakke de 32 , Yoko en Schilder mee om wa verder een lus te pakken van de 36 km. Bij de b.v rap iet eten en drinken ( nu was het echt aan t regenen ) en voets. Hierna was er ook minder op en af en wa meer straat onder de wielen. Onder droge omstandigheden de tocht kunnen uitrijden. Niet de mooiste tocht maar ca va.  De velo kon nu wel water gebruiken , Even Jakke ( in gezelschap van B Longin) uit kantine geplukt en naar huis. Tot de volgende !!!!!!!!!!

  13-12-2018 om 07:03 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weerde
  Zondag 2 december 1kliever Crying or Very sadnaar weerde ! Om dat yoko moest werken en schilder rond 7u30 belde dat zijn madam ziek was en niet mee kon gaan !Normaal gingen we naar diest gaan maar om dat jakke allen dan ging fietsen toch naat Weerde geweest om  de 30 km te doen ! Bij aankomst al veel volk op loop daar .een maal betaald voor vertrek ik weg zo plaat als en biljart en veel stukken op gewone weg ! tot we Hofstade binnen moesten zand en nog is zand onder de benen Embarassed ! en zo terug naar  de aankomst was is leuk en iets anders !tot de volgende !!!!

  03-12-2018 om 16:19 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.scherpenheuvel
  Met 3 klievers naar scherpenheuvel ! Deze waren schilder , yoko en jakke ! Yoko en jakke goed op tijd daar en even wachten tot schilder daar was ! ingeschreven voor vertrek en wij weg ! yoko op kop met en goed tempo ! De toch was goed te berijden en geen water te zien Razz.  schilder ging voor de 38 km om dat hij op tijd moest thuis zijn en jakke me de 38 km op ! Yoko zag het goed zitten en ging voor de 49kmExclamation En op de splitsing yoko weg voor zijn 49 km te doen  !OP 20km aan gekomen om iets te eten en drinken dat was ok! schilder en jakke terug weg voor de rest van de rit  ! Jakke zij tegen schilder rij maar door zo dat je op tijd thuis bent ! zo gezegd zo gedaan jakke had toch nog tijd om dat yoko 10km meer ging doen ! bij het binnen komen fiets nog wat gekuist en even wachten op yoko die zijn fiets niet kon kuisen te veel volk  bezig ! nog iets gedronken en naar huis ! tot de volgende 

  28-11-2018 om 10:53 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT rotselaar
  Met 3 klievers Yoko Jakke en Schilder met gastrijder Billy. Schilder bijna ni mee , s nachts 2 maal uit den nest en alles redelijk plattekes SurprisedSurprised. Zo ook na 20 meter terug naar start omdat banden ook plattekes waren. Even de pomp erop en nu echt weg. De rit was op vele plaatsen gedraaid met hier en daar andere lussen er in. Bij de 1 ste splitsing koos Schilder en Jakke voor de 30 km , Billy en Yoko de 44 km.Deze waren zeer goed ingevuld met geregeld de nodige hoogtemeters. Na ongeveer 21 km 1ste b.v waar den drank ni lekker was , hier Billy even aan t dromen zag op de barak reclame staan van Broeder jacob. Helaas den brouwer was er ni bij.RazzRazz We zaten nu aan het klokhuis, vandaar richting kraaikant om zo naar cotee moedermeule te rijden. Hier mooie lus gedaan.Dan eerst het nodige klimwerk in bos met afdaling tot de gekende b.v  . Even halt en wij terug weg nu naar sol e vita. Hier over ging Billy verder langs straat omdat batterij stillaan ni veel meer op zat. Via Wezemaal nu terug naar de plas voor arrivee. Alles afgespoten en iet gaan drinken waar opeens Billy terug opdook. Had dan toch terug later ingepikt op parcour. Tot de volgende !!!!!

  18-11-2018 om 17:54 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Tesenderlo
  Met 3 klievers van start voor de wekelijkse mtb tocht. Schilder , Jakke en Yoko present. We kozen voor de 45 km. Bij de start even overleg tussen Schilder en Steven van TOP BIKE. ( wie weet ) Na wa km s doken we daar de bossen in die er zeer goe bij lagen ondanks de regenval. Zeer mooie stukken bos zonder hoogtemeters. Na een goei 20 km waren we dan rap aan de b,v. Hier alles ok met wel zeer lekkere drank, en natuurlijk de nodige frangipannekes.RazzRazz Hier terug weg weerom mooie stukken bos. Dan een trapje met boomwortels waar Yoko  even den boom tikte met zen stuur en slagzij ging. E geluk we moesten den compresseur ni starten. Hierna kregen we een lus waar wel oep en af moest gereden worden. Hier verdween Schilder met de noorderzon. Nu nog wat bos om zo stilaan naar aankomst te rijden . De laatste km s kon men nog eens planchee gaan op straat. Aangekomen redelijk veel volk voor te spuiten, dan maar alles ingepakt en naar huis.  Tot de volgende.!!!!

  18-11-2018 om 17:27 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Aarschot
  Klievers Jakke en Schilder afgesproken voor de wekelijkse tt. Daar het redelijk fris was, Jakke nog ni op zijne kilo en Schilder nog de halloweentocht in de benen, werd er beslist om te starten op de 35km. Tocht verliep over vlotte veldwegen en de gekende beklimmingen in de bossen. Jakke telkens op eigen ritme naar boven, waar Schilder keurig wachtte. Zo op naar de bv, die in orde was. Tweede deel van hetzelfde, om zo langs de Demer binnen te bollen. Fietske ingeladen en huiswaarts. Tot de volgende.

  14-11-2018 om 20:01 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Halloween Bonheiden
  1 November en Schilder alleen op pad voor de halloweentocht te Bonheiden. Vroeg vertrokken op de 40km, want ook nog familiale verplichtingen. De toch verliep over snelle bos- en veldwegen, dus redelijk rap aan bv. Schilder liet deze links liggen, want was binnen te doen en de Merida werd niet onbewaakt buiten achtergelaten. Geen kans op afkoelen en met de nodige supplementen in de achterzak, zette Schilder zijn tocht verder. Prachtige stukken naaldbossen, met hier en daar ne klim en zo om 10u20 al terug aan den arrivé! Schilder kreeg nog te horen aan de fietsparking "de start is naar links!" Heb dan maar terug geroepen "Em er al 40 gedaan!" Mannekes tot de volgende.

  14-11-2018 om 19:40 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT bierbeek
  Met de vaste klievers en gastrijder Billy van start te Bierbeek. We gingen voor de 48 km. Weerom zeer fris, maar vol goesting wij weg. Het parcour bleef zoals gekend met hier en daar een ander stukje ingestoken. Zeer goed berijdbaar just terug even oppassen voor de bladeren en al wat er onder zit. Na wat km s iedereen onder stoom zodat alles vlot passeerde. Na ongeveer 17 km bv aan de Weerdse dreef , hier alles aanwezig wa ge wilt hebben. Terug weg bij 1 ste splitsing wou Jakke een stuk skippen maar we konden hem overtuigen om door te zetten en mee te gaan met ons. We spraken dan ook af om samen te blijven. Nu gingen we naar de waalse kant met af en toe ne klim maar alles goe te doen. Onderweg na dik 30 km terug een b.v voor even bij te tanken zodat we het laatste deel konden afwerken. Op de lange veldstukken trokken we plezier kop voor onze Jakke.( Deze zal dat voor ons zeker ook nog wel is doen Wink Wink Wink ) Billy had ne maat gevonden met een pil en bolde zo ook just voor ons naar de aankomst. Vlug wa proper maken en naar huis voor een bad zonder koud water. Tot de volgende!!!!!!

  29-10-2018 om 17:01 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Herne
  Met 3 klievers naar Herne omdat we deze nog ni gezien emmen. Aanwezig Schilder , Jakke en Yoko. Ingeschreven weg met den bibber van de kou voor een onbekend parcour. Hier in t pajottenland wel zeer glooiend. Redelijk veel straat met een afwisseling van veldweg en overgang wegskes naar af en toe e stuk bos. Bepijling dikwijls iet te laat of te ver van waar ge moest indraaien . Jakke nog wa last van wa snot koos bij eerste splitsing voor de 30 en Schilder en Yoko voor de 45 km. Bij nemen van deze straat zagen deze dat er ni veel plak hing, dus even terug en ni veel meer te zien. Dan maar over naar plan b en voets op de 30. Gingen dan maar de volgende lus nemen van de 45 km. Wa verder sloten we dan aan bij Jakke. Na ongeveer 16 km tijd voor de b.v. Alles hier prima met zelfs bodding Very HappyVery Happy. E geluk voor de mensen daar was deze ni ingepakt.( Yoko denkt er aan om zilverpapier int vervolg mee te nemen.) Terug weg direkt splitsing waar we een kernuuk wegske induikte en verder door de velden reden . Yoko kreeg nu een voorgevoel dat er iet zat aan te komen en niets was minder waar . We zaten op de flank van de gekende bosberg ( r v v ) , redelijk lange klim met halverwege 4 reen die pe kan over me ne kop sprongen.Rolling EyesRolling Eyes Daarna  mooie tech afdaling gedaan. Op het vlakke soms van velo omdat men hier de paden wel echt dicht maakt om door te komen. Schilder zen tijd was daar om stilaan te vertrekken en dat deed hij. Maar helaas keek hij te veel naar een andere biker en miste zo zen afslag. Yoko nog geroepen maar wie niet horen wil moet maar...Deze nog even alles gegeven de laatste km s om zo over de streep te rijden. Jakke vroeg waar is Schilder waarop Yoko zei me nen smile ER AF. WinkWinkWink  Tot de volgende !!!!

  27-10-2018 om 15:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herne
  Met drie klievers van start van uit Herne waar we nog niet waren gaan fietsen dus en kijkje nemen daar ! En wij samen weg tot aan de splitsing daar ging jakke de 34km doen en schilder en yoko de 45 km ! zo gezegd zo gedaan tot yoko en schilder geen plakjes meer vonden en moesten terug rijden ! En schilder en yoko terug bij jakke tot we eten en drinken kregen dat niet veel was buiten water of cola en koekjes ! zo wij terug weg ,En ging yoko en schilder toch van daar de 45 km volgen en jakke de 34 verder zetten ! jakke aangekomen na 35 km en iets er na yoko met 37km en schilder er af gereden om dat schilder en verkeerd had gereden en zo 39km had ! yoko en jakke maar lachen Razz !! tot de volgende in bierbeek 

  25-10-2018 om 16:49 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT heverlee de zoenk
  Met 3 klievers van start vanuit industriepark haasrode. Schilder en Jakke hadden neves 1 gelegen want alle 2 met snot. Dus kon Yoko hier misschien wel ne slag slaan.Laughing Hierdoor gingen we maar voor de 31 km. Leuke stukken gedaan om aan het bos te geraken om zo de gekende weg verder te zetten. Na ongeveer een kleine 14 km tijd voor de b.v. Alles in orde behalve Yoko zen beker water, daar zat een reukske aan. Bij 2 de pot van zelfde . Even Jakke laten proeven en ja we konden het ni thuis brengen. Water zat in e stella vat met een gaasfles aangekoppelt om zo de bekers te kunnen vullen, denk da er iet mis was met gaas erin. Dus water voor de planten. Terug weg splitsing waar Yoko dan een lus bijnam en verder ging op de 39 km. Nu wel hoogtemeters rond de kluis met een paar keer goe op en af. Dan nog wa nieuwe ferme stukjes gedaan aan rijkswacht om zo via de manege naar andere kant bos te gaan . Van daar nu naar mil domein waar we ons ook mochten uitleven. Via geldenaakse baan achter school richting Tiensestw onder expresweg door naar brabanthal en arrivee..Nog even iet gedronken en yoko terug met velo naar huis. Dit was een tocht door vele gesmaakt omdat we toch wa nieuwe stukken hadden gedaan. Tot de volgende !!!!!!!

  15-10-2018 om 16:49 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Tielen
  Sparro, Jakke, Yoko en Schilder van start in omgeving Kasterlee voor wat een zeer mooie tocht schijnt te zijn. Sparro en Jakke gingen voor de 42km, Yoko en Schilder de 53km. Veel hoogtemeters vielen hier niet te rapen en snelheid ging al van km1 redelijk vlug de hoogte in. Snelle zand-en boswegen, hier en daar een klein klimmeke en leuke singletracks. Vanaf de splitsing Sparro en Jakke op eigen tempo de tt verdergezet. Schilder af en toe een versnelling, maar wachte telkeng keurig op Yoko. Samen naar de bv die dik in orde was. Eten, drinken en terug weg. Rond de 40km, met toestemming van Yoko, Schilder er vandoor. Deze tocht heeft niets dan mooie mtb paden. Schilder op stevig tempo richting aankomst en gemiddeld 21.9km/u op het kilometrikske! Yoko moet ook nog redelijk gaas gegeven hebben, want kwam niet veel later ook binnen. De 4 klievers nog een plaatselijke frisco gegeten en zo naar huis. Tot de volgende.

  22-09-2018 om 21:29 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Schriek
  Klievers Sparro, Jakke en Schilder om 8u ter plaatse om te starten. De pellekes van de parking volgen had niet veel zin en dit was al een slecht voorteken voor den tocht. Ingeschreven en samen starten met een wandelclub! Nog nooit meegemaakt! De eerste 4km de verkeerde pijlen gevolgt, met dank aan madam van de inschrijvingen, en zo een extra lus. Onderweg was het opletten geblazen om de juiste route te volgen. Sommige stukken moesten we delen met de wandelaars. Aangekomen aan de BV, wat gene vette was, stonden er toch al wat mtb'ers te klagen. Op 25km Schilder er vandoor en Jakke en Sparro op eigen tempo verder. Schilder op 35km het bos uitgekomen en nergens meer pijlen te vinden met samen nog 8 man die ook de weg kwijt waren. Dan maar besloten om via de baan binnen te rijden en zo 49km op de teller. Jakke stond al aan de aankomst en was onderweg ook Sparro kwijtgespeeld. Die had onderweg een bekende tegengekomen en zo ook via de baan richting aankomst. Dit moet zo wat de slechtste TT zijn die we ooit gereden hebben! Tot de volgende.

  22-09-2018 om 20:53 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Haasrode
  Met 4 klievers van start, deze waren Sparro, Jakke, Yoko en Schilder. Redelijk aan de frisse kant wij weg. Na wat kilometers mochten Schilder en Yoko verder van de andere omdat ze hun zinne hadden gezet op de 55 km. Sparro en Jakke kozen voor de 35 km. De blauwe A.E had een kleine aanpassing ondergaan en woog nu 300 gram minder. Dit samen met een lichte Schilder is gelijk aan meer snelheid. Bij de eerste stukken omhoog gene kou ni meer. Via Heverlee bos naar het frans sprekende gedeelte. Aangekomen aan b.v 1 kwam ook sparro aan met in zen wiel Jakke. Hier splitste we terug  waar de grote toer ferme stukken onder de wielen kreeg. Ik moedigde Schilder aan om door te rijden maar hij  wou me nog even int oog houden. Tijd voor b.v 2 waar ook Danny en Willy stonden.(Gelrode). Wij voets en Schilder nu op kruissnelheid weg . Yoko met de andere 2 toch ook flink doorgereden en gebeten zodat we niet veel later ook aan de sporthal toekwamen. Jakke had tijdens het wachten op ons Haasrode gaan verkennen en Sparro iet te eten gegeven . Voor te groeien is dit alvast niet meer nodig en FRANK IS EM AL GENOEG !! RazzRazzRazz Nog iet gedronken en naar huis. Tot de volgende!!!! 

  08-09-2018 om 16:08 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Tielt - Winge
  Met 4 klievers van start op deze tocht. Jakke , Sparro , Schilder en Yoko. Vertrokken aan sporthal langs den andere kant. Na wat kilometers kwam de 1 ste splitsing waar Jakke en zoonlief de 35 km aandeden , Schilder en Yoko namen de 50 km. Volgens goe ingelichte bronnen was de 35 mooi met af en toe e plakske te weinig en een goede b.v. langsheen de gekende stroken in en rond Wing. Yoko en Schilder reden via de golf naar roesel en troostenberg dan naar gempemolen. Dit was hier onbekend terrein voor Schilder Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes , hij woont dan ook wel 300 meter verder ze ne. RazzRazz Gelukkig ook een plaats voor te eten en nu ni meer te vergeten!!! Van hier naar het kasteel van de rode ridder waar we onze 1 ste b.v  kregen na 25 km. Een kleine om dat hier alleen nog de grotere afstanden kwamen. Nu een lus via Nieuwrode ( zandgroeve) zo naar kaaskorf en tienbunder. Ook hier de nodige hm maar leuker langs deze rijrichting. Tienbunder uit nu langs overzijde mottoland aan ottostrade omhoog, slecht lopend stuk just voor de algemene b.v. Yoko en Schilder voor de 2 keer met voeten onder tafel . LaughingLaughing. Schilder wa later weg en Yoko op achtervolgen. Met nog 2 km te gaan  in e bos Yoko vriendelijk opzij voor een madam me nen hond. OLa ineens bleef den niner stokstijf staan en Yoko erover, WA WAS DA. Ne slag en ne put in den bos. Even bekomen en stillekes recht. E geluk ze moesten ni met de challemoo komen , alles nog heel en niks geplud  Zag dan een stuk betonpaal uitsteken waar ik 9 op 10 met pedaal achter bleef hangen. Met wa bosgrond de leste km uitgebold om zo deze zeer mooie tocht te eindigen.. Nog e terraske en naar huis. Tot de volgende !!!!!

  29-08-2018 om 16:23 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Holsbeek
  Klievers Jakke, Leugge, Mini Leugge, Schilder en gastrijder Billy afgesproken om half 9 in de tent voor onze plaatselijke en toch nog een beetje eigen Pleinkermis TT. Yoko werken en gastrijder Jokke kwam normaal ook, maar was 's nachts blijven plakken in de tent. Mini met 3 man aan de start vasthouden, want had weer energie teveel! Eenmaal vertrokken, wisten we wat we gingen krijgen, 700m plat en de hoogtemeters begonnen al. Holsbeek bos in met de gekende bergen. Pa moest Mini regelmatig wat intomen! Hier en daar toch een pijltje verkeerd en zo maisveld in waar we niet moesten zijn. Billy had ondertussen den elentrieke knop van eco naar sport gezet, om Schilder bergop te volgen! Toch vrij zware tocht tot aan de bv en daar was mini zijn kaarske zo goed als op. Eten en drinken om nooit meer honger en dorst te hebben en Mini kwam er stillekes terug bovenop. Pa en Mini besloten om binnen te rijden, Jakke en Schilder volgden en Billy reed verder de tocht uit. Onderweg Schilder via Bed van Napoleon naar huis(zo toch nog 42km opt tellerke) en de rest richting de tent. Tot de volgende.

  20-08-2018 om 08:24 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Heusden
  Klievers Jakke, Yoko en Schilder zeer vroeg uit de veren om in  Heusden 8u plaatselijke tijd te starten. Gekozen voor de 35km, door familiale verplichtingen! Veel hoogtemeters gingen we hier niet voor de wielen krijgen, maar toch zeer leuk om in deze streek te rijden. Vlot tempo naar de bv die in orde was. Op de asfalt verbindingstroken 1ne in ons wiel en Schilder wees hem erop dat hij mocht meerijden als em ook is kop pakte! Kon er is goed mee lachen. De laatste 7km hier en daar ne klim, Schilder riebedebie en richting aankomst. Niet veel later Yoko en Jakke ook gearriveerd. Yoko en Jakke doken nog de kantin in en Schilder kon zijn kastrolleke mosselen in Herent al rieken! Toch weer een prima TT hier in de Limburgse bossen.Tot de volgende.

  20-08-2018 om 07:49 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lichtaart
  Zondag met 2 klievers naar lichtaart gaan fietsen , Deze waren yoko en jakke schilder ging naar zee met zijn madam !Daar gekomen en vertrokken voor de 60 km te doe op bevel van yoko die kop nam !! op 18 km de eerste keer dan maar eten en drinken zo dat we verder konden voor de volgende 20 km te doen !! bij de tweede bv vertrokken voor de rest maar daar kregen we veel stukken met losse zand en niet te rijden waren en dan zeker niet als yoko stukken maakt ! YOKO stukken aan zijn fiets en gedaan met rijden ! Dan maar de weg gezocht en van daar nog 2km te doen voor we binnen waren , Dus jakke yoko verder getrokken tot we terug aan de start stonden goed voor 49 km met 517hm en een gemiddelde van 20.56km/u !!!tot de volgende zondag in Heusden !!! en YOKO TIJD VOOR 1X12 TE ZETTEN HE !!!!!

  01-08-2018 om 15:09 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT NANINNE _ NAMEN
  Met twee klievers vroeg uit de veren , deze waren Schilder en Yoko. Omdat er bij ons in de geburen niks op stond wij naar Namen. Buske geparkeerd en ingeschreven voor de 40 km. Na 120 meter aan het dorpspleinke geen plakske meer iedereen aan het zoeken. Toch een geverfde pijl op de grond en wij weg. Dit zou zo den hele toer blijven en waar men niet kon verven ging men kalken. Wij vonden dit straf , de lokals vonden dit heel gewoon .Dit is Wallonie. De veldwegen waren bikkelhard en zeer veel stenen. Hier zoals verwacht veel langere klimmen maar met gezond verstand goe te doen. Na ongeveer 18 km waren we aan b.v.. A ha grenadine of munt aangevuld met al het lekkers vanuit de kast. Nu was het constant op en af tot we opeens na 29 km aan b.v 2 waren. Met dit warme weer goe meegenomen.Nu direct na 10 meter den bos in voor een klim van 1.2 km op het kleinste verzet slalommend tussen de stenenEmbarassedEmbarassedEmbarassed. Na deze lastige een afdaling en ja het leuke hier is dat je niet weet wat er gaat komen . We mochten terug klimmen en eenmaal daarboven zagen we in de verte de kantinne. Nu nog een lus van een paar km. Hier lag er zelfs nog ene te slapen in de kant me nen dikke frak in de volle zon Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes. De lus was nog een stuk bos en veld eindigend met meer dan vals plat om zo naar de kantinne te gaan  Na 41.6 km en 846 hoogtemeters alles in den bus en naar huis. Tot de volgende!!!!!!!!!

  23-07-2018 om 13:39 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Wijgmaal
  Een zo goed als thuisrit voor de klievers, dus met de vlo naar de start. Voor Schilder al iet verder dan voor Jakke. Yoko alweer werken. Ingeschreven voor voor de 30km(Jakke moest nog voor pendeldienst spelen) en wij weg. Door den dreef rchting Vaart, Herent, bos Mollekescross en zo op naar bv te Bertem. Hier nog efkes geposeerd voor ne foto en terug weg. Schilder onderweg nog pelleke gemist, maar Jakke goe wakker en had het gezien. Af en toe nog serieus berop, maar de klievers bleven schoon bijeen. Tempo lag ondanks de warmte redelijk hoog, nog geen 10u en de klievers stonden terug aan den arrivee. Colake gedronken en huiswaarts. Schilder had toch nog 57km opt tellerke. Tot volgende week

  21-07-2018 om 07:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bekkevoort
  Met 2 klievers naar bekkevoort  voor en tourtocht te doen !Deze waren schilder en jakke , yoko kon niet mee die laag in de zetel met en dik hand ! Maar wies niet van watCrying or Very sad !!Een maal ingeschreven kozen we voor de 43 km te doen ! Na al en paar bergen gedaan te hebben ging schilder kop trekken tot de volgende berg op zoon 14 km , en schilder weg jakke kon niet volgen op dat moment Embarassed !Dan jakke maar verder op eigen tempo en zou schilder wel zien bevoorrading maar daar ook geen schilder meer te zien !!Jakke verder tot hij en bericht van schilder kreeg dat hij al verder was om dat hij gebeld was van thuis met en noodgevalleke Sad!!Geen probleem zij jakke en hij verder !!Na de 43km gedaan te hebben met de nodige hoogte meters was ik bij dat ik binnen was !!!! weet nu niet wat schilder gedaan had van km !!Nog iets gedronken met den danny die daar zat met stukken en naar huis !!! TOT DE VOLGENDE !ZONDAG WIJGMAAL NORMAAL !!!

  09-07-2018 om 15:23 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Oud -Heverlee
  Met 4 klievers van start. Deze waren Jakke , Schilder , Yoko en Mini-Leugge. Omdat Giel mobiel mee ging starten kozen we voor de 30 km. DE grote met de velo naar daar , de jongste koos voor een taxi. Eenmaal weg weer supersnelle toer door het warme weer. En als dan ook nog Mini leugge vanvoor komt weet ge direkt wa uur het is.Na 18 snelle km b.v. Mini - Leugge begon direkt te hamsteren. Na de b.v kregen we ook meer hoogtemeters maar het ging nog bijzonder goed vooe Mini - leugge. Er werden zelfs al plannen gemaakt voor de laatste rechte lijn. Met nog een paar km te gaan gooide Yoko en Mini - leugge e bommeke . Deze werd zorgvuldig opgevangen door Schilder en Jakke , zodat we samen terug aan kantinne stonden. Nog iet gedronken en alle 4 met de velo terug. We gingen onderweg naar de maskes kijken RazzRazzRazz Bij onze jongste stonden er ook 46 km oep den teller. Proficiat Mini -Leugge.  Tot de volgende

  05-07-2018 om 15:57 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lummen
  Met 3 klievers van start te Lummen. Yoko, Jakke en Schilder.Zeer snelle rit door het droge weer. Zo snel zodat Schilder die na b.v voor het hazepad koos e plakske moet gemist emmen. Met die extra 700 meter moest hij toekijken hoe Jakke en Yoko voor hem den arrivee haalde .  Tot de volgende !!!

  05-07-2018 om 15:35 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Zemst
  Klievers Jakke en Schilder aan de start te Zemst voor de wekelijkse tt. Kliever Yoko moest weeral van de fritpataten puree gaan maken, werken dus. Jakke ging voor de 35km, want moest op tijd thuis zijn op pre-examen af te nemen. Schilder ging normaal voor de lange afstand, maar had last van ne zere rug. Eenmaal vertrokken ging de tocht over veldwegen en asfalt, veel anders gingen we hier niet vinden en van hoogtemeters was ook geen sprake. Bevoorrading in den hangar was in orde en zo verder over de puttekes veldwegen. Bij het crossparcour nog efkes ne molshoop of 2, hier haalden we toch nog 140 hm! Al een geluk dat het voor een goed doel is, want veel plezier bied deze tocht niet. Mannekes tot de volgende.

  25-06-2018 om 21:55 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Diest
  Met 2 klievers van start , Schilder en Yoko. Meester Jakke moest de examen vragen thuis opstellen. Wij weg voor de 45 km en na 5 km al sap in den helm. De meeste straffe stukken zaten ook hier in deel 1. Bij 3 venijnige korte klimmen moest Yoko even op de tandjes bijten en zag alleen Schilder ze ne rug wat verder. Verzamelen deden we bij de b.v op zo n 20 km. Via airport Schaffen nu naar de stadwallen in Diest. Afdaling aan station even onze handfrei moeten gebruiken. Embarassed   Hier even halt aan lichten waar Yoko direkt ne kameraad maakte. Deze begon over den trein naar Antwerpen, ik naar Bokrijk. Dan over den tram Rolling EyesRolling Eyes . Kort samengevat E SCHA MAN op nen electrieke bike. Bergaf stond em stil, vlak en bergop een raket. Onze maat ( tram 7 ) zagen we daar meer dan ene keer. Deel 2 was het meer van vals plat en de grote molen. Op het einde nog een verrassing, naast parking door ( iedereen YES binnen ) stond er e plakske. Blijven gaan. Hierna nog een lus en vals plat om zo naar den arrivee te gaan. Het was goe en werm.  Tot de volgende. !!!!!!!

  10-06-2018 om 19:33 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT mazy
  Omdat er niks in de gebeuren was wij naar Namur. Wij zijn Schilder ,Jakke en Yoko. Daar ingeschreven weg voor een onbekende tt, Na 500 meter den bos in en ne klim om wakker te worden. Bij 1 ste splitsing ging Jakke de 35 de andere de 45 km. Hier nog echte ferme stukken voor te rijden en geen wille gasten die u van de velo af rijden. Na 17 boeiende km eerste b,v. De supermarche had alles in huis , van neukkes tot gesneden sorsis, cake, haribo beertjes ,fruit en nog e bekke van alles. Den drank was hier munt of grenadine met water.Wij voets langs geweldige stukken tot b,v 2 na zo n 29 km. hier ook alles ok. Hierna was den toer nog knapper en nog iet zwaarder.en was Schilder er van tussen. Yoko reed op zen tempo verder uit om wat later de kantinne te bereiken . Jakke kreeg achteraf wa spijt om ni mee me ons te gaan. Ni erg Jakke wa gaan nog wel ne keer naar Namur. Dees was top. Moe maar voldaan  Tot de volgende.

  08-06-2018 om 17:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mol
  met 2 klievers naar mol voor een tourke te doen deze waren schilder en jakke , yoko kon niet mee om dat hij foto's moest gaan nemen met de dochter !!
  een maal aan gekomen 5 euro betaald en we warn weg voor de 40 km ! schilder op kop en jakke volgen maar , het tempo laag hoog om dat er niet te veel berg in zat !!
  op 18 km eten en drinken waar niet veel te zien was buiten groen bananen en een wafel !! den drank was ook meer water dan iets anders !!!
  wij terug weg zo dat we 39 km hadden op 1u42 min goed voor en gemiddelden van 22.48 per uur !!!
  nog ne cola gedronken en naar huis terug !!!
  tot de volgende !! VOLGENDE WEEK DIEST !!!!

  03-06-2018 om 16:43 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Wezemaal
  Met 3 klievers vroeg e weg , hier voor de 60 km. Schilder ,Jakke en Yoko. De eerst 10 km vlak om op temperatuur te komen, tot we aan de zagerij begonnen om zo verder te gaan naar de zounk. We waren vlug onder stoom. Nu richting bed v/n waar Jakke verder ging op de 50 km. Schilder en Yoko  namen de bergop van de boerderij en de hondeclub er met plezier mee Rolling Eyes. Hier en daar wel een nieuw stuk leren kennen , zoals het stuk omhoog van aan parking Dries richting Jagershuis. Nu naar b.v  aan de winge op zo n 30 km, dik in orde .Terug weg nu alles cotee Gelrode en Wezemaal . Joepie bergop EmbarassedEmbarassed het begon van tijd als is te pikken. De laaste splitsing ging nog naar sol e vita ( hier moeten we iet gemist emmen denk ik)  en nog vele. Nu begon het nog te zeveren ook  maar we waren zo goe als binnen. Onze teller stopte op 55 km met veeeeel hoogtemeters.  Tot de volgende !!!!!!!!

  15-05-2018 om 15:34 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mechelen
  Met 3 klievers van start, aanwezig Jakke , Schilder en Yoko. Dit is een TT voor het goede doel. Omdat het een vlakke rit is hier gingen we voor de 70 km. Veel veld en weinig bos met tussendoor stukken over akkers waar den boer de moeite ni doet om zen ploeg omhoog te halen . Onderweg 2 b.v s , vooral den eerste op ongeveer 34 km viel in de smaak , niet den drank maar wel de ingepakte soorten koeken RazzRazzRazz. Terug weg op groot verzet bolde we van t ene stuk naar het andere. Even Jakke mee getrokken na splitsing om zo na 54 km nog eens even op adem te komen bij b.v 2. Toch wee geen koeken zeker RazzRazzRazz.. Deel 3 was zoals 1&2 met de laatste km langs het water en afsluitend het gekende trialparcour met stukje bos. De tent was nu in zicht waar we na 3 u 17 min afklokte. Zo een tt als deze mag er zeker eens tussen.  Tot de volgende!!!!!!!!

  15-05-2018 om 15:07 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haacht
  met 3 klievers naar haacht voor en tocht van 42 km ! deze waren schilder sparro en jakke ! vertrokken met schilder op kop en sparro en jakke er achter tot aan de splitsing even overleg wie wat doet en we gingen same voor de 42 km gaan !al snel ging het tempo omhoog met veel singel tracks er in en toch hier en daar wat berg op !!bijna aan de bevorading regen op ons dak daar aan gekomen overleg wat we doen en schilder zij ik rij binnen waar op jakke zij wij rijden mee binnen ! zo dat we bij het binnen komen toch nog 33 km hadden gereden !!!

  30-04-2018 om 12:20 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Deurne Diest
  Omdat het zou gaan regenen niet naar de roc  ( naar het schijnt was het daar wel goe weer Evil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very Mad ) Dan maar naar Diest. Thuis vertrokken met wa gedrup om daar te starten onder redelijk wa regen. De 3 klievers Jakke, Schilder en Yoko na 500 m al me e nat gat. Na 11 km voelde Jakke nattigheid, achteraan nen leegloper. Even halt om te zien wat er mis was. Ne nagel langs boven erin die juist boven de velgrand er terug uit stak. De melk was op dan maar nen binneband gestoken en voets. We reden nu naar de stadswallen van Diest waar de klimmekes iets technischer waren. Hier over was het tijd voor de b.v . Deze was ok. Minder in orde Jakke zen derrie, kon ni meer omhoog schakelen en het beste moest nog komen. We maakte de oversteek langs het vliegplein van schaffen en wat later begon het echte klimmen.Tijd voor Schilder om te vertrekken. Yoko bleef in de geburen van onze vloekende Jakke die zen bovenbenen zo zag bijkomen LaughingLaughing . hier zullen nog menige bikers ten onder gaan. Eenmaal hier voorbij waren de laaste km vlak en stonden we snel bij Schilder aan de afspuit. Nog rap een sjat caffee en naar huis . Tot de volgende !!!!!

  30-04-2018 om 09:19 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Rillaar
  Met 4 klievers van start Jakke; Schilder, Sparro en Yoko. Na wat meters viel het op dat Sparro zen machien ergens aan het slepen was. Even langs de kant en probleem met achterwiel. Sparro en Jakke voets voor de 25 km, Yoko en Schilder de 42. Deze toer zat zeer goe in elkaar met het nodige klimwerk in en rond Rillaar. Na 24 km was er b.v , ook hier alles top . Jakke hier met Sparro even langs de technieker van dienst. Het goede nies was dat de billekes in frut waren. Dan maar op kousevoeten naar binnen. Schilder zen nief machine bolde vanzelf zonder te stoempen en nam zo wat afstand van Yoko. Deze zag Schilder terug aan de afspuitstand na een zeer mooie in elkaar gestoken tocht. Nog even iet gedronken op Jakke ze ne B - Day en naar huis . Tot de volgende !!!!!

  23-04-2018 om 14:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Thuis e toerke
  Met 3 klievers vertrokken, Schilder , Jakke en Yoko. Via de trappen in Wezemaal ,wiijngaardberg zo andere kant ottoroute. We dachten dan via Holsbeek den oversteek te maken , maar Schilder ze ne FREI dacht er anders over. Eerst constant geschuur om zo over te gaan to no FREI. Schilder ni happy SadSadSad Dan maar via blaumolen naar kortrijk dutsel en dan langs veld richting Dietsestw om zo Schilder thuis af te droppen. Dees week normaal ne vlo zonder stukken RazzRazz . Yoko en Jakke  via den berg terug om zo aan den toog bij seppe te belanden.  Tot de volgende !!!!

  09-04-2018 om 13:59 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Olmen
  Met 2 klievers vroeg e weg . Gestart om 8 wat voor sommige nog half nacht is . Ingeschreven in de tent en wij weg . Jakke en yoko. Omdat we snel moesten thuis zijn de 32 km gedaan. Ondanks de regen dat er snacht s gevallen was overal zeer goe te doen . De vitesse lag snor en het bolde overal zeer goed . Na 22 km b.v dit was pover maar geen erg we gingen snoenes wokken .RazzRazzRazz Onderweg nog ene mee in ons wiel tot aan de b.v.  Yoko hier en daar een tussenversnelling maar altijd voor de rest bij elkaar gebleven. Mooie kotee ,goe toerke , fiets afgesproten een sjat caffee en naar huis.  Tot de volgende !!!!!!!.

  09-04-2018 om 13:44 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Kortrijk-Dutsel


  28-03-2018 om 17:51 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT oud- Heverlee SVK
  Met 4 klievers van start te Oud heverlee . Deze waren Schilder , Leugge , Jakke en Yoko . Het weer zat volledig meeRolling EyesRolling Eyes. Het was maar - 2 en de wind snee pe kan als e mes. Er moet wel iet anders in de weg staan om ons tegen te haven ze ne !! Eenmaal weg langs het zoet woter daar wa oep en af om zo richting de kluis te gaan. Alles zeer goed onder de wielen bleven we in de gebeuren van elkaar tot we na ongeveer 16 km de b;v kregen .Nu zaten we in Huldenberg.Drank en eten a volenté. Na de pauze vertrok Schilder oep kousevoeten wa later kwam Yoko gevolgd door Leugge en Jakke sloot de rij. Er zaten wel voldoende stijgende stukken in . Via Neerijse , Korbeek -Dijle ( Hier kwam het spook van Bertem even terug zien ) terug naar Don -Bosco om zo langs de spoorweg de aankomst te bereiken. We hadden allen gekozen voor de 32 km.Nog even iet gedronken oep Schilder zen ne B.DAY en de 2 van de Vunt met de velo terug naar huis. Tot de volgende !!!!!!

  19-03-2018 om 17:12 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Bertem
  Met 4 klievers vertrokken in Bertem , Schilder, Sparro, Jakke en Yoko. De 3 leste al goe nat me naar daar te biken. Parcour in omgekeerde richting zowat met hier en daar wa andere stukken. Nu na de start e stuk omhoog waar het meer ploeteren was dan rijden EmbarassedEmbarassed. Zo n stukken kregen we spijtig genoeg meermaals. Het was ons allen dan ook rap geklonken om de 27 km te doen. Just voor de b.v nog e luske , wa was da. B.v ok, al had men de tafel met sportdrank iet eerder onder de brug mogen zetten. Teveel (regen) water in ons sjat. Tweede deel gelukkig gestopt met regenen, maar de omloop bleef langs alle kanten plekken. Schilder e viteske lager en weg , Yoko wa later en dan Jakke en Sparro. Zelfs het laatste stuk BERGAF in het veld moest men blijven stoempen. Deze keer was er veel water nodig om alles terug wa kleur te geven. Nog even iet gedronken en terug met de velo naar huis.  Tot de volgende!!!!!!

  11-03-2018 om 19:13 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Leopoldsburg
  Met 4 klievers aan de start , deze waren Jakke , Schilder , Leugge en Yoko. Ingeschreven en klaar om op maneuvers te vertrekken . De 1 ste km s wat tussen de oude kazerne en stukjes bos om zo voor echt te vertrekken . Alles samen tot aan de 1 ste splitsing , hier kozen Jakke en Leugge de 30 km  ( Leugge pas terug van hoogtestage en Jakke in opbouw ) . Schilder en Yoko de 40 km. Zoals bekend blijven alle afstanden op het militaire domein.( imense speeltuin ) Zeer goed berijdbare stukken met wel hier en daar waar geen zon komt toch opletten voor bevrozen sporen. Na 20 km onder een vlot tempo stonden we aan de b.v. Dit was ook top met zeer lekkere sportdrank. Terug weg nu meer zand waar men kon kiezen tussen moeilijk en makkelijk en op en af. Zelfs de echte geverfde mannen waren hier aan t spelen Rolling EyesRolling Eyes  Er vormde zich e groepje en Schilder en Yoko waren mee voor toch wa kilometers. Maar dan hedde van die kiekens die aansluiten en door willen ook waar het ni kan. Met als gevolg t was bekan OORLOG. De laatste 2 km op de baan nog eens flink doorgegeven , en zo waren we binnen van een super tocht. Bike proper en naar de mess .!!!! Tot de volgende.

  06-03-2018 om 21:44 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mol
  Klievers Jakke en Schilder afgesproken voor de wekelijkse tt te Mol. Al zo goed als bevrozen van just maar naar de inschrijvingen te rijden!Shocked  Ingeschreven en wij weg. na. Na 836m was Schilder zo goed als helemaal bevrozen nu en besloot van de 26km te doen. Jakke ging zonder discussieren akkoord!Very Happy  Toch wel prachtige streek weer om te rijden. Schilder had op de site gelezen "Bv na 11km", maar na 14km klopte hier iet ni. Jakke zijn drinkbidon ondertussen ook bevrozen en na 17km nog altijd niks Bv! Efkes overleg en waarschijnlijk door de felle laagstaande zon splitsing niet gezien. Na 20km dan maar besloten om binnen te rijden. Terug aan de inschrijvingen toch nog 24 zeer koude km's op den teller. Tot de volgende.

  04-03-2018 om 07:07 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtaart deel 2
  Klievers Yoko en Schilder gingen normaal voor de 46km, maar dan moesten Jakke en Sparro te lang wachten(26km), dus gekozen voor de 36km. De eerste paar km's de vingertoppen bevrozen, ondanks dikke wanten! Prachtige streek hier met veel singletracks en hier en daar klimmeke. Eenmaal opgewarmt en de pollen ontdooit, ging de snelheid wat de hoogte in. Zo aan de Bv die in orde was(zeker de franchipaneLaughing) en nog klapke gedaan met Moosduvels Tom en Jimmy. Terug weg voor de resterende km's onder een stralend zonneke. Aan den arrivee zatten de 2 klievers warm te wachten in de kantine. Tot de volgende.

  24-02-2018 om 10:23 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtaart deel 1
  Met 4 klievers naar lichtaard deze waren schilder , yoko , sparro en jakke !! daar aangekomen was schilder al aan het wachten met zijn nieuwe mtb Rolling Eyes die weer DIK in orde was !!!! start geld betaald en we waren weg !!Schilder en yoko gingen de 35 km doen en sparro de 25 dus jakke mee met sparro om dat het toch weer lang geleden was dat sparro nog op en fiets gereden had in den bos !!!Dus sparro en jakke op weg voor de 25 km !! jakke in stijn zijn wiel voor te zien of alles nog werkte ! Tot op en 18 km lus tussen de bomen jakke zal even op kop rijden !!! Even achteruit gekeken  en geen sparro meer te zien !! jakke stuk terug gereden en geen sparro te vinden dan maar verder gereden tot aankomst !! Daar stond sparro stuk verkeerd gereden en dus 3 km minder gedaan ! De rest komt wel van yoko of schilder !! tot de volgende 

  19-02-2018 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Bonheiden
  Kliever Yoko alleen met de velo op pad naar Bonheiden. Jakke zen machine oep onderhoud en Schilder te vroeg wakker en toen nog volle bak aan t gieten. Eenmaal ingeschreven ( 9 u gepasseerd) vertrokken voor de 30 km. Ni al te veel volk tegengekomen , maar als ik dan in de geburen was teen en t ander gezien. Van uitschuivers ( 70 meters na vertrek) tot en met ne ferme koprol . Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes   Gelukkig zonder erg.Op sommige stukken bovenlaag toch vettig en wa schuifwerk. Heel de tocht vlak met toch wel redelijk wa baan in. Bevoorrading was ok. Naar het einde toe nog wat lussen in bos dat we kennen van de nachttocht. Voorbij aan afspuitstand ( te druk ) en in 1 moeite terug huiswaarts. Aangekomen had ik er toch 70 oep ten teller.  Tot de volgende!!!!!!.

  12-02-2018 om 16:16 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Tessenderlo
  Met 3 klievers van start . Deze waren Yoko , Jakke , Schilder en zen ne nieve maat, met name NINER CARBON .... Eenmaal het tuig goedgekeurd vertrokken met ne goeie sjal en dikke wanten. Na wat kilometers doken we het bos in waar het al iet vettiger begon te worden. Hier de 1 ste splitsing en de niner broeders  de 40 km , even de remmen dicht om te zien wa Jakke ging doen . Deze had een ander wiel gevonden en ging voor de 30. Nu kwamen er veel lussen met kort en krachtig bergop . In dit stuk bos ging het tempo dan ook flink naar beneden.Embarassed Embarassed Gelukkig wat later hier en daar stukken die goe te rijden waren. Op ongeveer 22 km b.v   alles ok . Menige bikers schakelde hier over naar de 30 km, de meeste hadden al goe moeten stoempen. Omdat het al vrij laat was ook wij naar de 30 km die na de b.v  een stuk vlakker was. Nu meer overgang met weg en bos tot aan arrivee. Alle moos eraf en naar huis.  Tot de volgende !!!!!!

  06-02-2018 om 20:14 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lommel- kattebos
  Met 3 klievers aanwezig , Schilder , Jakke en Yoko.  Ondanks het vriesweer met wat retaar aan de start. Daarom dank aan Schilder om zen stalen ros nog even aan de lits te houden. Na 20 meter ook nog es de ketting van de niner , Yoko bleef al even kalm als die pro s op t.v LaughingLaughing  Nu waren we echt vertrokken voor weeral een prachtige tocht. Het parcour lag er zeer goed bij, just wa opletten als we ne keer op straat moesten. Voor de rest speelde zich alles af in de Lommelse sahara. Dus zeer veel bos met zanderige ondergrond. Na enkele km s de 1 ste splitsing , even halt en kiezen. Schilder en Yoko zagen wel iets in de 40 , Maar omdat Jakke nog ni tip top is samen uit samen thuis voor de 30 km. ( Wat Yoko te veel heeft is er bij Jakke te kort ) IJZER Exclamation Exclamation Wij voets met Schilder die op zen sokken wa weg reed. Na ongever 14 km b,v  zelfs de helpers stonden lekker warm in zaaltje. Alles ok. Jakke bolde al rustig verder. Schilder en Yoko achter Jakke aan. Na 2 km  was Schilder terug weg en vlamde zo door dat hij Jakke ni had gezien Rolling EyesRolling Eyes .  1 uur rijden was gelijk aan 23 km , ja best snel. Wat later als de wind was gaan liggen ( Schilder ) sloot ook Yoko aan bij Jakke , even erbij en door voor de laatste km s tot aan arrivee.  Alles proper en naar huis. Tot de volgende!!!!!

  22-01-2018 om 16:41 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT hasselt
  Met 3 klievers naar kiewit , voor een onbekende toertocht. Aan start Schilder , Jakke en Yoko. Redelijk wa volk bij inschrijving en wij weg . De eerste meters rond de sporthal wat op en af om zo verder te gaan voor het echte werk. Zeer goed lopende stukken langs veld en door bos kwamen we vrij vlug op de heide van Zonhoven. Ook deze tocht passeert aan de kuil. Eenmaal wat bergop was Schilder ni te houden ondanks de wat zere benen van het fitnessgeweld. Bij de eerste splitsing even halt voor de km s te bepalen. ( 30 - 50 ) Allen de 30. Moesten nog naar den bekker !!. Voets langs een zeer mooi parcour richting b.v. ( 18 à 19 km ), tot grote verbazing geen Schilder aan het aperitief. B.v ni super maar ok. Jakke geen honger en stilaan al door. Yoko  zen brooddoos vol en weg op naar Jakke. Wat later terug samen en  via Bokrijk reden we de laatste km s nog eens een stuk te ver. ( 2 maal e plakske gemist ). Het parcour bleef zeer mooi en afwisselend  tot aan sporthal . Daar aangekomen had Schilder zen tuig al gekuist en deed zen verhaal. Ook plakske gemist en geen b.v. Onze tellers klokte af op 35km. Toch een aanrader.  Tot de volgende!!!!!

  19-01-2018 om 11:51 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Beringen
  2 klievers (Jakke en Schilder) op pad richting de Limburg voor de wekelijkse tt. Redelijk wat volk aan de inschrijvingen en daar gekozen voor de kleine afstand, want we moesten op tijd thuis zijn. Eenmaal vertrokken goe fris door de felle wind. Veel hoogtemeters gingen we hier niet rapen, behalve de Terril en die ook nog links laten liggen. Zo snel aan de bevoorrading,  nog ni veel volk, maar die wel in orde was. Terug vertrokken langs mooie zand-en boswegen, die er zo goed als droog bij lagen, ondanks de regenval van voorbije dagen. Na toch nog ongeveer 2u onderweg geweest te zijn aan de finish, fietskes afgespoten en naar huis. Tot de volgende.

  13-01-2018 om 06:22 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vergadering
  hallo klievers  wanneer  gaan we en vergadering houden zo dat we het vorige jaar kunnen afronden ?

  12-01-2018 om 18:43 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

  Hotel Le central  /   Han sur Lesse

  Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

  Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

  Renov Design / Herent 


      
            


  Foto

  Ledenlijst
  Naam             Alias          
   Lejeune   wim  leugge
   Meeus  nick  fick
   Lejeune   marc  yoko
   Vanhove  tom  schilder
   Robberechts  jean  jakke
   Robberechts  stijn  sparro
   Lion  pascal  de lange
   Lion  kevin  kevei
   Toujour  erwin  swinne
   Arnoets  guido  bontempi
   Arnoets  yoran  junior bontempi
   Lejeune Giel  Mini-Leugge
  IN MEMORIAN
   Carriére  danny  dolf
   Hensmans  steve  henne


  Championschip
    2018 - 2019
   01   JAKKE 36
   02 SCHILDER 27
   03  YOKO 30
  04  Sparro    0
   05  Leugge      0
   06  Mini leugge       0
   07  Junior  0
   08  Bontempi  0 
   09  Kevei  0
   10  De lange  0
   11  Fick  0
   12  Swinne  0
  21


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Links
 • 12 go Biking
 • Chain reaction cycles
 • vwb
 • Vaste MTB-routes
 • Mtb-you
 • Rose versand mtb
 • Futurumshop mtb
 • Hopmans Bergen o. Z.

  Links (2)
 • Barracuda Waver
 • MTB-gigant
 • Biqq
 • O2 Bikers
 • MOOZES
 • Fietssportief
 • Bikediscount
 • bike 24
 • bike-components

 • Suggeties/tips dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


     Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!