Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
  Inhoud blog
 • bertem
 • Leopoldsburg
 • lommel
 • TT Hasselt
 • TT Beringen
 • houthalen -helchteren
 • Weerde
 • VRAAGJE
 • scherpenheuvel
 • rotselaar
  Toertochten - activiteiten van de Klievers

  Zoeken in blog

  MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

  31-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Lummen

  Mtb-tocht van Boutersem geannuleerd, dus moesten we het laatste moment een alternatief zoeken en kwamen in Lummen uit, daar organiseerde ze de X-mas mtb-tocht.
  Dus de laatste tocht van 2012 gingen we in Limburg rijden, 10 Klievers maakte de verplaatsing naar Lummen ( Leugge, Fick, Joske, Tom VGW, Billy, Kriek, Yoko, Bolleke, de Schilder en de Witte).
  Voor sommige Klievers was de Kerstman langs geweest, voor Leugge had de Kerstman ne Focus Raven 2.0 onder de boom gelegd en voor Yoko had hij een test-bike Cube 29-er aan de deur gezet.
  alle Klievers hun inschrijving ingevuld en é bonneke voor ne gratis boterham met spek weg gestoken, waren ze ermee weg.
  Het tempo lag niet te hoog zodat iedereen zonder probleem mee was, het parcours was bijna een kopie van verleden week, maar dan een heel stuk minder nat, hier en daar wel nog een modderstrook of een plas water maar het was zeker en vast een stuk aangenamer om te biken en iets beter voor de sleet op onze MTB.
  Mooie technische stukken, niet te lange beklimmingen en singletracks werden voorgeschoteld in de Lummense bossen.
  De splitsing (20 of 30 km.) lag net voor de bevoorrading, zodat we in gesplitste groep onze proviand ging nuttigen ( weeral oké )
  Leugge, Joske, Tom VGW, Yoko en Billy hadden de 30 km. gekozen en daar had Billy al lang spijt van, de benen van voorbije weken waren niet mee gereisd naar Lummen en besloot het op eigen tempo te doen en Yoko die werd per km. één met zen 29-er maar dan waren de 3 vooraan al uit het zicht, maar besloot er een wedstrijdje van te maken tegen Billy en won deze met glans.
  Dus de groep die koos voor de 30 was flink uitgedund en daar kwam de pechduivel nog eens stokken in de wielen steken, de gelukkige was Tom VGW, ne lekkere luide knal en de Nobby Nic lag aan flarden, dus Leugge en Joske kwamen alleen onder hun 2 te zitten en loste elkaar voor geen meter.
  Op één van de laatste beklimmingen was Leugge weg en waar was Joske ??? stond ferm te kl...n met zen ketting (chainsuck) en tegen dat ze erop lag was de vogel vliegen .
  Leugge legde het tempo zo hoog dat hij nog Bolleke (20 km.) opraapte net voor de meet, onze BEER is terug van weggeweest en nu zeker met zen nief vliegmachine .
  de Klievers van de 20 km. die hadden het blijkbaar op hun gemakske gedaan, want we hoorde niemand klagen van zeer benen ofzo. 
  Iedereen zene sportieve body bijgewerkt, douche onder en dan ons gratis boke spek opeten met ne lekkere frisse dorstlesser.

  Klievers tot zondag maar laat jullie eerst maar eens gaan op Oud naar Nieuw.

  P.S. sorry voor het weinige beeldmateriaal, pillen van de kodak plat

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=vrFb_1rHISU   

  31-12-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstmis en Nieuwjaar
  Klik op de afbeelding om de link te volgen MTB-team de Klievers wensen alle leden, sponsors, sympathisanten,
  supporters en familieleden een zalig Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar
  toe.

  25-12-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  23-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Houthalen-Helchteren
  Vandaag nog is in de Limburg gaan rijden, normaal stond Asse op het programma maar volgens het MTB-forum was het daar levensgevaarlijk bij regenweer daarom de verplaatsing naar Houthalen-Helchteren.
  6 Klievers (Leugge, Joske, Hans dampf, Bolleke, de Schilder en Kriek) stonden aan de inschrijving en dit is één van het laagste aantal Klievers dit seizoen, en dit dankzij de onophoudende regen in het weekend dus de DIE-HARDS stonden er weer ( buiten é paar uitzonderingen - Fick gekwetst en Tom VGW eerste nacht thuis met Liz ).
  Iedereen zijn noodnummer gekregen en we waren ermee weg, de 1ste km. was enkel asfalt en het gezeur begon: "we hadden beter onze koersvelo meegepakt" enz....
  Maar dan doken we de bossen rond Houthalen in en dan begon de miserie en dat was tot de laatste km. stoempen, froeten en afzien als beesten.
  In de bossen lagen enkel en alleen singletracks, die helemaal doorzopen waren van de regen, het was ECHT afzien en dan nog dat draaien en keren, NI NORMAAL .
  Daarbij lagen nog op deze singletracks van die korte maar scherpe bergjes vol met uitstekende wortels en eveneens doorzopen van het water.
  Soms reden we dan toch uit die bossen maar dan kregen we van die plakkerige zandstroken en dat waren ook geen paar meters hoor.
  Ale iedereen snakte naar de bevoorrading zeker na zo een eerste zwaar gedeelte, en ze was weeral oké maar dan echt oké.
  Ni te lang stil staan aan de bevoorrading zodat de moteurs warm bleven want het was nodig hoor.
  Na de bevoorrading stonden er nog 12 km's te doen en het werd er niet beter op, zelfs nog slechter met al die TRIAL-stukken.
  Soms was het hier echt over de schreef, maar we hebben het allemaal overleefd al was het soms kantje boord ( zie video-verslag)
  Waar elke Kliever zijne hoed vooraf doet, dat is voor ons Bolleke , wat de grote beren hebben doorstaan dat heeft onze teddybeer ook doorstaan ECHT CHAPEAU man, nog é paar jaar en dieje doet ons de das om.
  En waar blijft het koersverslag, dat is er deze week niet want zowat iedereen had de Dr.Fuentes ziekte (afsnijden van het parcours)
  Moe maar weer voldaan arriveerde de Klievers, weliswaar in brokken en stukken aan de feestbus en verlangde naar ne goeie douche en die kregen we in de prachtige sporthal en dan ons verloren vocht op peil brengen in de ferme accomodatie.

  Klievers tot zondag in Boutersem en daar gaan we het jaar 2012 afsluiten dus iedereen op post.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=XqGMRscDewE   

  23-12-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat aan Tom VGW en zijn vrouwtje.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze Tom VGW is papa geworden van een flinke dochter Liz.
  Liz heeft de maatjes van haar papa,52 cm en 3.560 kg bij de geboorte.
  Ale nog ne dikke proficiat en zeker aan de mama

  de Klievers

  17-12-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Averbode (Santa MTB)

  Dit weekend stond Averbode (Santa-Mtb) op de mtb-kalender, start werd gegeven in het park rond de Abdij.
  Met 10 Klievers (Leugge, Fick, Joske, Bolleke, de Witte, Promilleke, de Schilder, Tom VGW, Billy en de Stripper - die de verplaatsing Westende-Averbode maakte voor 1,5 uur te mtb-en ) stonden we aan deze start, wel met een 1/2 uurtje vertraging als gewoonlijk want Fick lag deze morgen nog in zen bed met nen houten whiskykop .
  Ale iedereen ingeschreven en Billy ze kakske gedaan, waren we ermee weg.
  Maar amai, vanaf de 1ste meter was het al stoempen, zandstrook aan de vijvers van het park en die strook lag er echt slecht bij.
  Fick die kan het weten, want geraakte voor geen meter vooruit, maar dat was hetzelfde geval voor Bolleke en de Stripper (maar bij deze twee Klievers speelt de afwezigheid een rol = Bolleke 2 weken en de Stripper é paar maanden).
  Dus deze 3 kozen er voor de tocht op hun eigen tempo uit te rijden.
  Met de zandstrook achter ons, nam dr.Fuentes kop in de groep, ja ja dr.Fuentes en dit is geen schrijffout . Hij sleurde ons door het bos dat door het park liep en vol met singletracks lag en dat waren é koppel meters hoor want uwe kop draaide ervan.
  De rest van het parcours tot aan de bevoorrading lag vol met glibberige veldwegjes en padjes, soms waande we ons op MTB on ice, echt niet normaal meer, waar bleven ze deze wegjes halen ?
  Stuurmanskunsten en lef moesten vandaag dikwijls bovenkomen, maar iedereen haalde heelhuids de bevoorrading.
  Die was dit weekend helemaal in orde, echt geen commentaar op, alleen de ligging had een geurtje (vlakbij bij boer Harms koeiestal), maar we kunnen niet alles willen hé .
  Koeken en fruit binnengespeeld en daar sprongen we weer op onze mtb, de één al vlugger dan de ander, want het was drummen (veel teveel volk op de omloop) aan de bevoorrading voor je er weg was, Leugge en Billy hadden dat al lang in de gaten en vertrokken als een pijl uit ne boog.
  Joske, de Schilder en Tom VGW zette de achtervolging in en reden het gat op mum van tijd weer dicht, maar bij dit verschroeiend tempo moesten Promilleke en dr.Fuentes de rollen vooraan lossen en besliste het op eigen tempo te doen, dr.Fuentes deed het echt op zijn manier en sloeg serieuse stukken over want hij had de 2 zware beklimmingen in Testelt ni gezien FOEI FOEI
  De 5 koplopers kwamen ook aan deze beklimmingen en als 1ste moest Billy passen die totaal leeg zat, maar in de helft van de beklimming was ook over en out met Leugge en Tom VGW, zij werden te voet gezet door een CHAINSUCK.
  Joske en de Schilder waren gaan vliegen, met nog 2 km. te gaan verhoogde Joske zijn tempo en gooide de Schilder ook overboord.
  Dus het podium aan de feestbus was = 1. Joske 2. de Schilder 3. Leugge en Tom VGW.
  Met é paar minuten tussen kwamen Promilleke en de Witte over de meet, tot grote verbazing van Promilleke omdat de Witte samen arriveerde met hem, maar dat mysterie is al opgelost
  Ale iedereen snakte naar é verfrissend douchke, maar dat was eerst 500 meter wandelen.
  Fris gewassen gingen we onze gratis jenever ophalen en de tocht nog is bespreken met ne goeie Duvel in de hand, ale het was blijkbaar gene Duvel, een of andere sportdrank dan

  Klievers tot zondag in het verre Asse  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=Hv0mHgL1Fls   

  16-12-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog é paar foto's vanuit Tervuren
  Paar kiekjes vanuit Tervuren !  11-12-2012 om 17:54 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Tervuren (British School)
  Met 6 Klievers (Leugge, Fick, Joske, Hans dampf, de Schilder en Billy) arriveerden we in Tervuren voor onze wekelijkse tocht op de mtb.
  Waarom het aantal zo laag lag ? Veel feestjes dit weekend en quality-time met het gezin of zou er toch sommige zich afschrikken van de modderige parcours ?
  Ale de DIE-HARDS sprongen op hun velo en weg waren ze ermee, voor de 30 loodzware km's ale voor sommige onder ons toch.
  We deden gemeentes zoals Overijse, Huldenberg (Loonbeek en Neerijse) en Leefdaal en dan weet je hoe laat het is hé.
  Klimmen en nog is klimmen zowel vals plat als pittige bergjes en dan waren deze nog is omgetoverd in schaatsbanen, we hebben onze peere gezien.
  En modder lag er ook op elke meter van het parcours, want de freinblokjes zijn weer goed voor de vuilbak (duur hobby = rond de 15 euro voor blokjes, maar Leugge heeft ze gevonden rond de 7 euro, afwachten hoe goed ze zijn en dan bestellen maar).
  Op een lekker tempo kwamen we met zen zessen aan de bevoorrading en die was oké maar dat plat water met ne scheut grenadine in, wa was da man
  Na de bevoorrading bleef alles heel lang samen, niemand zag het zitten om te vertrekken, maar daar kwam dan de eerste beklimming en het was over en out met Billy, Hans dampf en Fick ( Fick teveel naar de travestieten aan t'loeren geweest ).
  Daarmee waren Joske, Leugge en de Schilder ribbedebie, maar op de lange platte stukken kon onze Schilder ook ni mee en had al zen pijlen verschoten zodat hij bijna stil stond en Billy hem nog greep.
  Joske en Leugge loste mekaar voor gene meter, al had Joske veel zin om te vertrekken maar hij hield de benen stil , in de laatste km. waren de remmen helemaal op zodat we veel met de voorste moesten remmen en Leugge heeft het geweten, goe onderuit en weer flink op zene schouder gevallen maar we kennen de Leugge stilaan, fiets recht en weg was hem .
  Dus als eerste stonden Leugge en Joske terug aan de British School, maar wie kwam als derde over de meet ?? Jawel onze Billy, wat trainen toch met een mens doet hé .
  Alle Klievers verlangde naar ne warme douche en die kregen we dan ook, lekker gewassen de sporthal in en daar stonden ze ons op te wachten met een tubeke Jagermeister en ons lichaam was direkt terug op temperatuur.

  Ale Klievers tot de volgende zondag in Averbode.


  09-12-2012 om 13:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Weerde
  Gordijnen s'morgens open en we werden gepresenteerd op winterse buien, dus dat beloofde voor in Weerde, verleden jaar al ne redelijke pittige toertocht en dat was er dit weekend ni beter op.
  Met 8 Klievers stonden we in de voetbalkantine klaar om ons in te schrijven (Leugge, Joske, Inte, de Witte, de Schilder, Tom VGW, Billy en Yoko).
  Ingeschreven en naar buiten, daar stond ons ne lekkere ETTIX (sportdrank, ale er naast gelegen) op te wachten en Billy nam hem met open armen in ontvangst, maar hij was er even vlug uit als erin, zelfs vlugger eruit .
  Ale wijle op den mtb en weg waren we ermee, eerste gedeelte van het parcours was verandert tegenover vorig jaar  maar wel in de negatieve zin, want er zat veel te veel baan tussen, zodat we redelijk vlug aan de bevoorrading zaten, die naar mtb-normen-oké was.
  Na de bevoorrading was het andere kak dat we voor de wielen geschoven kregen en dat in een hels tempo, amai ons klak.
  Joske vertrok op de kasseien (den dreef in Hever) precies of het was nog maar 500 meter rijden, Leugge (al iets aan de betere hand) bracht iedereen terug in het wiel van Joske nadat dieje é plakske ni had zien staan.
   Dus alles terug samen, alleen Dr.Fuentes daar lag het tempo iets te hoog voor, maar trok zijn plan wel aan het meer van Hofstade (veel afgeslagen aan het meer heeft dieje ni gedaan) en kwam daardoor ook ni veel later aan .
  Voor we op het strand doken ging Joske ferm over ze stuur in de bos rond het domein, Inte, Tom VGW en Billy maakte daar gebruik van om te ontsnappen.
  Billy staakte de strijd om het podium voor we het strand opdoken en sloot aan bij de Leugge en de Schilder, die hun tempo zal toch ook ni laag gelegen hebben want arriveerde een minuut of zo na de Inte bij de feestbus.
  Joske ging na zijn val op zoek naar de koplopers en grijpte Tom VGW op het strand (Tom VGW dacht dat al lopend te doen, maar dat was het ni hoor ) maar Inte bleef tot 100 m. voor Joske uit rijden en kwam als eerste aan bij de feestbus.
  Yoko waar was die gebleven ? dat weten we niet , Leugge liet ons weten dat Yoko hem de laatste 100 meter nog ingehaald heeft

  Klievers tot zondag in Tervuren.
  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=pigyDY9KH9E   

  02-12-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-Scherpenheuvel (den Egger)
  Met de afwezigheid van de gebroeders Meulemans en nog een paar Klievers, was het aantal dat zich in het C.C. den Egger inschreef ,9 (Leugge, Fick, Joske, Bolleke, de Schilder, Billy, de Witte, Kriek en Inte).
  Leugge en Billy hadden s'morgens een maag die tegenstribbelde, dus legde ze ieder een plekje aan de feestbus .
  De laatste weken zit het weer ni mee voor elke mtb-er, de voorbije weken regen en daar kwam vandaag nog eens hevige wind bij, op sommige momenten was het precies storm, dus dat betekende dat er vandaag serieus op de trappers moest geduwd worden.
  En dat is voor de zieke Leugge ni de ideale moment, sukkelt nog steeds met ne hoest, precies nen beer dat hoest .
  Het parcours was licht verandert tegenover de vorige jaren, want op zich was het minder zwaar maar de wind maakte het heel zwaar.
  Iedereen mee tot aan de bevoorrading, eventjes wachten op Bolleke en de Witte (die sukkelde met de derailleur), die op ne km of 10 van den arrivee lag.
  Bevoorrading was nog is oké, zelfs de s..........k, koeken in overvloed, alleen de soep mankeerde we, dus toch ni oké
  De bevoorrading achter de rug, waren we vertrokken, alleen Bolleke, de Witte en Leugge hielden het rustig en reden op hun tempo de tocht uit.
  Joske, de Schilder, Kriek, Billy, Fick, en Inte kozen het hazenpad, maar daar was na ongeveer ne km., de beklimming in Testelt (spoorweg) en dat is ene voor u tegen te zeggen. Daar loste de eerste Klievers het wiel van Joske, de Schilder haakte af en Fick had ook moeite met de beklimming en werd ook op achterstand gezet.
  Met Kriek, Inte en Billy op een korte afstand stoempte Joske zich door de hevige wind, en daar heeft Inte zen benen helemaal leeg gereden zo dat Billy hem nog inhaalde en Kriek die kwam tot op 5 meter van Joske zen wiel, maar verloor de strijd in het open veld richting basiliek .
  alle Klievers waren volledig leeg gereden en snakte naar ne warme douche en ne grote dorstlesser, en die boden ze ons aan in den Egger en
  over de cafebaas hadden we zeker geen klagen, die man had horen vallen van den Inte dat den Duvel lauw was en kregen ne goeie frisse gratis aangeboden, er bestaan nog HEEL goei mensen .
  Ale iedereen uitgewaaid en klaar voor een nieuwe werkweek , tot volgende zondag.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=3vNZwXXaEy8   

  25-11-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Commentaren op onze site en filmpjes

  Ніуa,

  Ӏ ϳust finіsһеd watching оnе уour videos, just wanted tо tаkе а mіnutе tο let you know I thouɡht it was great!

  As gоod as your vids are І was a bit ρеrρlexеd tһаt mοre people werenʹt watching tһеm.
  Serіоuslу, Υour vids аrе sоme оf the best around, can't believe mоre pеορle havenˊt enjoyеd tһem.

  Dο you realize tһаt your vidеоs аre sоmе оf the bеttеr оnеs that YouTube has tο оffеr? Thank yοu sο mucһ for making thеm!

  Ι һavе to say that yоur vіdeos аrе rеally some οf the ƅеst I've sееn οn ΥouТuƅe. So mаnу οf the videos on tһere are such ϲrаp, and sо many pеoрlе wаtϲһ thеm. I ϳust dоnʿt undеrstand іt.

  If уοuˊrе anything like οne friеnd оf minе, it cаn bе dіscouragіnɡ nоt ɡеttіng аnу vіeԝs. He used tо have tһe same problem that уоu аre һavinɡ аnd thеn һe ran аcross

  Deze feedback komt rechtstreeks vanuit de Verenigde Staten (van Iveli Saechl)

  21-11-2012 om 18:01 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Rotselaar (sportoase)
  Met een paar afwezigen was het aantal Klievers toch hoog, 13 Klievers + 4 guestriders (Danny V. + 3 collega's van de Yoko), dus in totaal stonden we met 17 rijders aan de start.
  De start werd gegeven aan het nieuwe complex Sportoase, ferm accomodatie maar met een geurtje aan , amai men klak.
  Met de regen van zaterdagnacht, waren de wegjes op Heikantberg en Wezemaalberg omgetoverd in een moeras.
  Modder de hele voormiddag, maar elke Kliever vondt het toch é tof parcour ook al hadden ze afgezien gelijk beesten.
  Voor de bevoorrading lag de hele groep in duizend stukken, en dit kwam omdat sommige onder ons de glibberige paden nog ni gewoon zijn.
  Iedereen verenigt aan de bevoorrading, die oké ( ) was besloten de Witte en Kriek er de brui aan te geven en langs de gewone baan binnen te rijden.
  Terug vertrokken aan de bevoorrading kwam direkt de zware beklimming van Wezemaalberg en iedereen nam bij de eerste beklimming het plakje "VLAK" alleen de Schilder ging de eerste beklimming doen, helemaal alleen .
  Dus iedereen nam verschillende routes, dat er vandaag ni veel wedstrijd inzat, maar wat wel opviel was dat de Hans Dampf met zene test-fully beresterk door de moos vloog (Hans is back in bussines)
  Fick had é korter parcour uitgestippeld, daardoor was dieje al eerste weg en hebben hem niet meer gezien, Leugge hebben we vandaag ook ni veel gezien (misschien te diep gegaan in Paal , nee nee nog altijd verkouden) alleen aan de stukken waar het klimmen of vlak was, omdat hij zo eerlijk was om telkens te wachten .
  Tom VGW hebben we ook ni veel gezien vandaag, maar dieje dacht dat er een deel Klievers aan de 36 km. afgeslagen waren en besloot hij die ook te rijden (maar wel onder zen ééntje ).
  Axel en Joske zaten kort op mekaars wiel tot op de laatste beklimming op Wezemaalberg waar de ketting van Axel moeilijk deed, maar daar was de reddende engel "vader Billy" die zijn ne nieuwe 29-er afstond aan zoonlief, ja ja jullie lezen dit goed .
  Yoko, die stond zijn collega's van Gasthuisberg bij in moeilijke tijden want die mannen zullen ook wel afgezien hebben.
  Bacardi (na tijdje afwezigheid er toch terug bij) en Promilleke (had ook al de km's van Paal in de benen) zwoegden en ploeterde hun bike door de modder en waren blij dat ze de Sportoase in zicht kregen, ale zij ni alleen denk ik.
  Iedereen als slijkduivels gearriveerd aan de feestbus, dus vlug de douche onder maar voor é nieuw sportcomplex te zijn was het water toch aan de frisse kant, maar dat wou zeggen dat we vlugger aan de Leffe zaten

  Klievers tot zondag.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=ZG-lT4KHCC0   

  18-11-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog é paar foto's van bij de Sasbikers Humbeek
  Kiekjes vanuit de sporthal

  16-11-2012 om 17:07 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Humbeek
  Dit weekend trokken we naar Humbeek, daar lagen de VWB-punten te rapen.
  Met 10 Klievers (Leugge, Fick, Joske, de Witte, Bolleke, Tom VGW, de Schilder, Promilleke, Billy en Axel, zoon van den Billy) stonden we aan de inschrijvingen.
  Humbeek hadden we nog nooit op de kalender staan (Tom VGW al is gereden hier), en denk dat hij nooit meer op de kalender zal staan.
  Iedereen, behalve een koppel Klievers vonden er maar niks aan, platte veldwegen en dan met de aanhoudende regen nog is omgetoverd in modderbaden (en stinken hé, naar alle soorten stront ) en geen enkele maar dan ook geen enkele berg te bespeuren.
  Alleen de veldwegen wisselde af in modder en dan is kassei, en oh ja er lag een paar meter singletrack in
  En dan nog op sommige plaatsen zeer onduidelijke afpijling van het parcour, sommige Klievers hebben iets meer meters in de benen daardoor.
  Maar voor veel onder ons was het toch zwaar genoeg, Dr.Fuentes é spouwke en Leugge dieje had heel veel spijt dat hij op zene velo zat (crash van verleden week: nek en rug geblokkeerd).
  de Klievers in stukken en brokken aangekomen aan de bevoorrading, die oke was, maar toch weer dieje , juist 4711 eau de colonge .
  Eens aan de bevoorrading weg kozen de Witte en Bolleke om toch nog aan het plakje van de 18 km. af te draaien maar het was niet veel korter (3 km. maar minder gebold ).
  Bij de laatste 13 km. gene Leugge enTom VGW te zien, Leugge kermde van de pijn en Tom VGW had nen off-day (ook al een week of 2 hé)
  Wie was er dan wel bij? Joske en Axel, en dieje laatste had opdracht van vader Billy om Joske is goe zeer te doen, maar het draaide anders uit en Joske liet hem de laatste 4 km. ter plaatse.
  Fick die als derde reed zag het allemaal gebeuren van op de eerste rij, Promilleke, de Schilder en Billy volgde op eigen tempo en kwamen iets na de rest binnen, vlug onze bikes afspuiten, douche onder en dan afzakken naar de sporthal (en het ging Leugge echt ni af, zelf daar ni)

  Mannekes tot zondag in Rotselaar voor een thuismatch (nog is proberen voor de voltallige groep bijeen te krijgen)


  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=4npDz6EHOVg   

  12-11-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Mol
  Met drie klievers(Fick,Bolleke,Leugge) naar mol vertrokken e kot in de nacht (vertrek om 7 uur 's morgens) om zeker op tijd te zijn veu gaan te eten bij de boscrossers.Daar toegekomen van de een verbazing in de andere,bijna GEEN volk en vlak voor de inschrijving parkeren.Wat heel normaal bleek te zijn als ge om 8uur probeert in te schrijven en die pas om 9 uur blijkt open te gaan.Na een madam overhaalt te hebben voor ons in te schrijven wij weg voor een mooie tocht doorheen de bossen van Mol en omstreken.Koude wind en daar nog is veel regen bij deden ons besluiten om er een goei training van te maken.Helaas waren er door als eerste van start te gaan nog geen sporen te zien en ook de pijltjes konden beter dus e paar keer zoeken waarheen.De bevoorrading was in orde  net zoals de tocht zelf .Terug aangekomen aan sporthal Den Uyt warme douche en fris drankje onder goedkeurend oog van de enige echte TOM BOONEN himself diene ook een training ging afwerken in de bossen,
  En dit alles voor 4 punten voor het V.W.B klassement .

  06-11-2012 om 16:37 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van de plaatselijke fotograaf in Kampenhout
  Knappe koppen op hun mtb  04-11-2012 om 19:51 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Kampenhout 11.11.11 aktie

  Voor de Klievers stonden zaterdag en zondag een mtb rit op het programma.
  Zaterdag was het te doen in Mol, daar trokken we met maar 3 Klievers naar toe (Leugge, Fick en Bolleke), het verslagje volgt nog van de belevenissen te Mol .
  Zondag trokken we naar Kampenhout voor de aktie van 11.11.11 te steunen en dit deden we met een bijna voltallige bende (12 Klievers in totaal : Leugge, Fick, Joske, Promilleke, de Schilder, Bolleke, de Witte, Tom VGW, Billy, Kriek, Inte, Henne).
  Na de regenval van de voorbije dagen lag het parcours er vettig bij, het is wel al een paar keer vettiger geweest maar dit jaar kwamen de modderbandjes toch ook van pas, want de mannen met de zomerbandjes bleven op sommige momenten ter plaatse trappelen.
  Het parcours op zen eigen is zo plat als ne biljart met hier en daar een beklimming in, maar dankzij de zware ondergrond was het toch zwaar genoeg.
  De onderdelen op de bike hadden het zwaar te verduren, alles maar echt alles kraakte.
  Meneer de pechduivel kwam nog is goeiedag zeggen tegen Joske die ne platte band had en Tom VGW die sukkelde met de ketting (en dit op een cruciaal moment ).
  Na een goei 17 km. lag de bevoorrading, oké maar toch weer dieje sportdrank hé, deze week was het precies é gekluts ei .
  Na de bevoorrading was het rustig, Leugge en Tom VGW probeerde op kousevoeten weg te geraken, maar Joske en Inte hadden het door en reden het gat dicht, maar in de dreef te Kortenberg was Tom VGW het wiel kwijt van de drie, problemen met de ketting.
  Fick, Henne, Promilleke, Kriek, Billy en de Schilder reden aan een stevig tempo achter die 4 want bij aankomst waren ze volledig leeg gereden en de tijd tussen de 4 eerste was maar miniem.
  Bolleke en Sergeke volgde enkele seconden na de rest, maar weeral ne dikke chapeau voor ons Bolleke, zaterdag redelijk zwaar en vandaag weeral de 30 km. in de benen en voor Dr. Fuentes ook é klein chapeauke zomaar
  En vooraan? daar speelde Leugge en Joske yo-yo met den Inte, zodat ze onder hun drie aankwamen bij de feestbus.
  Al de modder van de benen verdwenen, gingen we ons verloren vocht terug winnen in de sporthal.

  Tot volgende week  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=TmIvFXQhidY   

  04-11-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Genk/As
  Donderdag 1/11/12 was het voor elke Kliever een feestdag (allerheiligen), dus was het de kans om extra punten te sprokkelen.
  We reisde af naar Genk/As, en dit deden we met 10 Klievers ale 9 want we hadden ene vergeten, de Schilder hebben we ergens gemist aan de inschrijving, dus de Schilder in zen ééntje de tocht gereden, daarvoor ons excuus (Fick bellen, heeft altijd zen GSM bij tijdens de tochten).
  Ingeschreven en weg waren we dan, voor een mooie tocht maar toch miste we iets, de TERRIL was geschrapt, spijtige zaak maar de zandgroeve maakte toch iets goed.
  In deze zandgroeve moesten er veel tot op hun tandvlees gaan, maar hebben het overwonnen als moedige krijgers .
  Voor de rest zaten we veel in de bossen rond Genk, singletracks ,korte maar pittige beklimmingen en zompige paden kwamen in de aanbieding.
  De splitsing was na de bevoorrading, dus kwamen we met zen 9 aan op de bevoorrading, die oké was - tomatensoep met ballekes/goeie sportdrank/lekkere koekjes, ale ze was nog is 100 % in orde.
  Alles binnen gespeeld was het spel begonnen, Joske als eerste weg en dit met nog 15 km's te gaan, en in zen spoor volgde Tom VGW en een paar meters later de Leugge, maar die vloog Tom VGW voorbij dat dieje op zene velo rond draaide en zo had Leugge Joske vlug te pakken.
  Leugge was vandaag beresterk, zelfs Joske kon de pitbull ni uithangen en weg was hij en we zagen hem pas terug aan de feestbus
  Met nog een goei 7 km. te gaan had Tom VGW Joske ook ingehaald maar had teveel power verspeelt om Joske in te halen en deze 2 bleven samen tot aan den arrivee.
  En de rest dan, Dr.Fuentes had het zwaar vandaag en Bolleke last van de onderrug en besloten om de 25 km. te doen en Promilleke sloot hem daar bij aan.
  Billy dacht dat ook te doen maar had de plakjes ni zien staan op de splitsing denk ik  en sloeg aan de 32 km. af (en aan de feestbus bleef hij er nog altijd van overtuigd dat hij de 25 had gedaan )
  En waar zijn Hans dampf en Fick gebleven ? Die cruisde op hun gemak de 32 uit en arriveerde een paar minuten na de andere Klievers.
  Douche onder voor ons te ontdoen van al de modder, en dan een leuke namiddag onder de Klievers met é paar Leffe's.

  Klievers tot zondag en dan reizen we naar Kampenhout.
  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=kPWayAN0XKs   

  02-11-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Bierbeek
  Met de temperatuurmeter op -3° stonden er 9 Klievers aan de start van de mtb-tocht te Bierbeek.
  Onze bobby kroop ferm in zijn schelp van de kou tijdens het omkleden aan de feestbus, dus dat was vlug geklaard.
  In de kantine van H.O. Bierbeek waren de inschrijvingen, daar hebben we eventjes moeten wachten op den Hans dampf was dieje was te laat (45 sec ), eens dat hij aangekomen was waren we ermee weg.
  Amai, na é paar km's was alles al ferm bevroren, tenen en vingers moesten er als eerste aan geloven.
  De tocht op zich was oké, maar zeker geen hoogvlieger, brede boswegen door Meerdalbos en veldwegen met de km's, wel ne pracht van een beklimming aan de Kluis (sommige onder ons met de tong tussen de wielen ) en ook op sommige momenten slecht bepijld.
  Tot aan de bevoorrading bleven de 9 Klievers samen, die oké was maar heel slecht gelegen, de tent bijna in het midden van t'straat en é pak verkeer op het kruispunt, maarja dat is maar voor 10 min. hé dat we daar staan.
  Na onze dorst te lessen met slechte pompelmoessmaak ging Joske er als een speer vandoor en Fick en de Schilder waren er als de pinken bij.
  Leugge deed op zijn gemakske en raapte al vlug die 2 op in de beklimming van de Kluis, Hans dampf volgde op é paar meters met in het spoor Billy en Promilleke die mekaar vonden vandaag en raapte iets voor het einde de Schilder en Hans dampf op.
  Waar waren dan Bolleke en de Witte ? die reden op eigen tempo de tocht uit, maar ons Bolleke heeft wel veel ondersteuning moeten geven aan Dr. Fuentes die veel last had van zen knie.
  Joske, Leugge en Fick gaven mekaar geen meter en arriveerde onder hun 3 als eerste aan de feestbus, net hun fiets afgespoten en de andere kwamen ook over de streep aan.
  Lekker warm douchke, vlug é lekker Tongerloke in het keelgat gieten en dan naar Wezemaal voor de brunch van onze V.R.I.E.N.D.E.N.

  Klievers tot donderdag in Genk/As ( afspreken doen we om 8.00u bij Fick of 9u in Genk)

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=XoaXraxQsOA   

  29-10-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb - Wiekevorst Halloween (nachtrit)
  Vrijdagavond rond de klok van 20 uur wordt ons wekelijks MTB weekend op gang geschoten met een nachtrit te Wiekevorst in thema van Halloween.
  Aan de voetbalkantine van VC Wiekevorst stonden 9 Klievers klaar om er een leuke avond van te maken (Leugge, Fick, Joske, Hans dampf, Promilleke, Bolleke, Balleke, de Schilder en Tom VGW) iedereen gewapend met LED-licht trokken we de bossen in.
  Dit jaar was het ne jas frisser, maar wel even knap gedaan van de organisatie, alleen miste we de matrassen in de sparrenbosje.
  En in dat zelfde sparrenbosje was het heel smallekes daar heeft de helft van de Klievers met ne spar gevochten en sommige wel met 3 tegelijk.
  Voor de rest was het parcour behoorlijk, want als je dit moet rijden overdag , saaie boel zou dat zijn.
  De bevoorrading was helemaal oké, knappe doorgang naar daar en lekkere soep, alleen die sportdranken wa is dat tegenwoordig?, "NI TE ZUIPEN"  hé.
  Onze jeugd stond al van na het school, klaar om te vertrekken zene, maar hoe korter we kwamen bij het startschot, hoe groter de zenuwprotjes voor de donker, maar ze hebben hun moedig gehouden , het zijn dan ook echte Klievers hé, goe gereden Balleke en Bolleke.
  Alles verliep op een rustig tempo en de Klievers genoten van het mooie werk van de organisatie, zoals op het water ne visser in ze bootje, ne coureur op zen halloweens enz...
  alle Klievers vonden wel dat we rap rond waren, maar dan waren we vlugger aan de warme choco en ne lekkere warme douche want het was zeer fris aan de vis. (terug de winterkleren afhalen)

  Mannekes sommige onder ons gaan  in Bonheiden de nachtrit rijden (afspreken met Fick voor 15u wel, en anders tot zondag in Bierbeek)
  (opgelet om 7u30 bij Fick of 8u30 terplaatse en het ZOMERUUR verandert hé)  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=M0MxKj9tnH4   

  27-10-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb - Overijse
  Met een werkdag (mosseldag v.d. Klievers) en zeer korte nachtrust, gingen de Klievers toch hun wekelijkse MTB-tocht rijden.
  Op de kalender stond Overijse, pfffffffffff sommige onder ons zagen het iets minder zitten omdat het een redelijk heuvelachtig omloop is.
  Maar de DIE-hards  (8 Klievers) stonden klaar aan de kantine van 4de klasser Tempo-Overijse met hun stalen ros.
  Onder die 8 Klievers, was ook ons Bolleke erbij en koos ferm om met de mannen de 30 km. te bollen ( en dit na ne zware werkdag en zeer korte nachtrust, chapeau maat).
  Penningmeester Fick (beetje weinig slaap ) besloot na é koppel km. bij Bolleke te blijven, want vooraan waren het weer koerspaarden die aan het rijden waren.
  Voor Fick en zene kompaan reed de groep met Leugge (nachtrust ), de Schilder, Bacardi en Yoko, Joske en Tom VGW trokken de kop en waren van plan om mekaar is murg te rijden.
  Het parcour in Overijse had echt alles te bieden beklimmingen (korte en lange), honderden meters singletrack, veldwegen enz...
  Maar met zo een parcour en een korte nacht snakte vele onder ons naar de bevoorrading, die was maar aan de magere kant.
  Tom VGW, Leugge en Fick hadden dorst (of nadorst? , want ze hebben elk 3 van dieje ETTIX-sportdrank binnen gekapt en hij trok op niks hé.
  Bij het vertrek aan de bevoorrading stond onze teller op 18 km., dus nog een goei 12 km. te gaan, Joske trok de kraan open en alleen Tom VGW was mee.
  Leugge en co besliste het tempo iets lager te houden dan die 2 vooraan, alleen de Schilder gooide alles in de pan om het wiel van de Leugge is te houden.
  Met nog 2 beklimmingen voor de kiezen, ééntje van 9 % en de andere 17 % was het over en out voor Tom VGW.
  Dus Joske als eerste aan de feestbus (was ook al enkele weken geleden, juiste pilleke terug ) en heeft daar ne hele tijd moeten wachten op de ander Klievers (vooral Leugge en Fick), maar dat was omdat ze de feestbus niet terug vonden, maar wat wil je, als je al slapend toekomt op de MTB .
  Iedereen zene auto terug gevonden gingen we ons douche en dan richting kantine voor de overige dorsten te lessen en de honger te stillen met ne half rauwe hamburger (mmmmmm).

  Mannekes tot volgend weekend dat al start op vrijdag hé !!!

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=ym58J3K2lUY   

  22-10-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Tremelo

  Er stonden deze zondag twee belangerijke zaken op de agenda, eerst en vooral MTB en dan de verkiezingen.
  Mtb-en deden we deze week in Tremelo en het startschot werd aan de kantine van FC Tremelo gegeven.
  Met 10 Klievers gingen we ons inschrijven en nadat we de prijzen van de Duvel en Leffe gecheckt hadden waren we ermee weg.
  Bij die 10 Klievers zat ons Bolleke, die er weer helemaal klaar voor is en vol motivatie ertegen aan gaat.
  Onze andere jeugdrijder Balleke heeft ons gemeld dat hij vanaf volgende week er terug voluit voor gaat (het is hem aangeraden, want anders é paar toekke op z'n kabine ).
  Voor heel de week geregend te hebben viel het al bij al mee met de modder en drazige wegen.
  Op de eerste 15 km. was er niet echt veel spektakel te beleven, wel é paar singletracks maar daar bleef het ook bij.
  Op die 15 km. kwamen we oude bekenden tegen (crossmentor Vanlooy en den Danny Verstraeten), blij weerzien voor onze Leugge .
  In Betekom stond de splitsing voor de 25 of 45 km., groep dat voor de 45 km. koos was maar dunnekes (Leugge, Joske en Tom VGW).
  De extra km's dat de 3 moesten doen was het stuk in Gelrode dat we voor de 10de keer al afmaalde dit seizoen.
  Over de mannen van de 25 km. kan ik ni veel neer pennen, alleen dat Hans dampf geweldige ruzie had met é klein boompje en zene nieve kader.
  Fick dieje had hem opgeofferd om ons Bolleke bij te staan op de 25 km., en Fick was fier op zene leerjongen.
  Bij de 3 Klievers die de grote rit kozen, ging het er snoeihard aan toe, precies of ze dachten de andere nog in te halen, waarbij Joske en Tom VGW ferm op hunne adem trapte tot aan de bevoorrading, die redelijk oké was, maar weeral slechte sportdrank.
  Iets na de bevoorrading kwam het tofste stuk van de tocht, ale voor sommige toch (Joske paste al enige van de 10 Klievers, maar moest sfeerfoto's maken ), het cross- en cyclocross parcours "de Balenberg" en het lag er zwaar bij zene.
  Dat juist achter de rug, kwam de beklimming van de watertoren, waar ineens geen spoor meer van Tom VGW was, dus Leugge met Joske in de band gekleefd naar de kantine van FC Tremelo, waar onze collega-Klievers zaten te wachten.
  Dus vlug é douchke en snel de benen onder de tafel schuiven en de verloren vochten terug op het max. brengen.

  Mannekes tot de zaterdag (op onze MOSSELDAG)

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=AKkczzEUJsQ   

  15-10-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsduik 2013
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Oostende Nieuwjaarsduik,

   

  Bij deze e bekke info voor 5/01/2013

  Overnachten doen we in Oostende, hotel ter Streep kostprijs een twee persoonskamer rond de 80 euro voor 1nacht.                                           Dus zij die moesten blijven slapen niet te lang meer twijfelen en  boeken.De nieuwjaarsduik is 5 januari,dus overnachten op 5/1 tot 6/1/2013.     Het hotel is vlakbij casinocursaal en uitgangsbuurt dus ni ver strompelen op den terugweg.

  Mvg. de voorzitter Leugge.

  12-10-2012 om 18:02 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Road bike party
  Dit graaf filmpke is doorgestuurd door ons Promilleke

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0   

  11-10-2012 om 17:29 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-Langdorp (voetbalterreinen Kapelleke)
  Na ons weekend in Luxemburg was het voor vele onder ons, den eerste tocht van het nieuwe clubkampioenschap en voor 2 Klievers (Tom VGW en Billy) was het hun 2de al van het nieuwe seizoen (mtb-tocht Linden).
  Langdorp stond op het programma, en de start lag aan de voetbalterreinen van Kapelleke Langdorp daar stonden we met 8 Klievers aan de inschrijving.
  De eerste km's was eventjes é zwaar moment voor é paar Klievers (zaterdag birthday-party van onze Hans dampf).
  We trokken onmiddelijk de bossen van Langdorp in voor daar ettelijke km's singletracks af te malen, op zich niet zo erg maar elke wortel van elke boom ligt bloot.
  De 29-ers waren vandaag zeker niet in het voordeel met al dat draaien en keren.
  Onze penningmeester (Fick) dieje had vandaag ne ongelukkige dag, 2 keer de grond van dichtbij gezien.
  den Henne dieje heeft vandaag alles uit de kast gehaald, ale de eerste 10 km. toch en dan was de bougie al plat (doseren da staat niet in dieje zene woordenboek).
  Na 15 km. lag de bevoorrading die oké was, daar terug vertrokken gingen Leugge en Joske helemaal als laatste rijden en het spel afwachten maar Inte vertrouwde het voor geen haar en kwam zelfs tekst en uitleg vragen waarom.
  Tom VGW en Inte trokken er dan maar vandoor, Leugge en Joske zette met nog 6 km. te gaan de achtervolging in, met nog korte hevige beklimmingen dacht Leugge ons Joske (in mindere doen ) eraf te rijden, maar die beet hem vast in de Racing ralph als een pitbull.
  De overige Klievers reden de tocht op eigen tempo uit, want vooraan ging het weer beenhard (zelfs onze Fick had vandaag ni de goei benen of te weinig nachtrust).
  Nog 2 km en het was over en out met Joske, Leugge had de 2 koplopers (Tom VGW en Inte) net voor den arrivee te pakken.
  Iedereen aan de feestbus gearriveerd (Billy al kruipend), gingen we ons douche (heel klein doucheke, ge mocht u zeep ni laten vallen hoor  ) en ons verloren vocht terug op niveau brengen.

  Klievers tot zondag in Tremelo 


  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=NqhR14bp1AE   

  08-10-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmpje vanuit de penthouse te Luxemburg
  Ra ra ra van wie zou dit filmpke zijn ????

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=K8hkW47O6bs&feature=channel&list=UL   

  03-10-2012 om 21:32 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend Klievers in Luxemburg (Hoscheid - Vianden) 2012

  Dit weekend zaten de Klievers in Luxemburg (Hoscheid-Vianden) voor hun jaarlijkse hoogtestage.
  Alles was perfect in orde zowel de hotels en organisatie, waar voor ne dikke merci aan Leugge en Fick.
  Verslag van het weekend gaan we niet op de site plaatsen want dat zou een hele boek kunnen worden.
  Maar geen nood, het verslag zal wel van mond tot mond gaan en de foto's+videootjes bewijzen ook al dat alles op wieltjes liep

  Meegereisde Klievers:
  Leugge, Fick, Joske, Hans dampf, Promilleke, de Witte, Henne, Inte, Stripper, Seppe, Guido A. en Spillie.

  Klievers tot zondag op onze eerste voor het nieuwe seizoen.  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=yKQvIrG1VjE   
  http://www.youtube.com/watch?v=_Q9qZuyrRyo   

  01-10-2012 om 21:16 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luxemburg 2012 - 4
  Foto's van Inte's I-phone  01-10-2012 om 20:39 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotoreeks Luxemburg 3
  Foto's van Fick's kodakje.

  01-10-2012 om 18:18 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotoreeks Luxemburg 2
  Sfeerfoto's uit Hoscheid-Vianden

  30-09-2012 om 19:43 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van weg geweest.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  de Klievers hebben terug een camera aangeschaft, en het is een Go Pro HERO 2 geworden.
  Dus onze bike-vierdaagse zal al te bewonderen zijn op de site, en het seizoen 2013 zal dan terug op beeld staan.
  Pret gegarandeerd op de bike zoals achter de PC.

  25-09-2012 om 19:26 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wielmaat 36-er
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ingestuurd door Tom VGW

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=fYt6IqaHk_Q&feature=related   

  24-09-2012 om 20:46 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clubkampioen seizoen 2012
  Klik op de afbeelding om de link te volgen de Klievers hun clubkampioenschap is afgelopen, en dat heeft als winnaar Joske met 117 punten opgebracht, plaats 2 is voor Leugge met 111 punten en de bronzen medaille is voor Fick met 99 punten.
  Na ons weekend in Luxemburg wordt het seizoen 2013 op gang getrokken en staat de teller terug op nul, dan kunnen we Joske van de troon stoten. 

  24-09-2012 om 20:37 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Meldert/Hoegaarden
  Het seizoen van de Klievers liep ten einde in Hoegaarden/Meldert, en dit deden we met 11 leden waaronder Dirk (stripper) uit de ardennen.
  Aangekomen op de voetbalterreinen van RC Meldert, omkleren ( het was een frisse ochtend, want hij kroop in de schelp ) en dan de mtb op.
  voor Balleke was het é kort ritje want het was alleen maar veld en nog is veld (zegt hij hé) en dat doet hij ni graag, dus gaf hij er maar de brui aan na 5 km.
  De rit op zich was oké, veel lange beklimmingen (vals platte bij) en soms technische stukjes en dit alles gebeurde in het diepste punt van Hoegaarden/Meldert en zijn twee heuvels, die we meer dan één keer beklommen hebben.
  Op de splitsing ging de groep in 2 (de ene groep koos voor de 32 km. en de overige 6 Klievers voor de 41), Billestrate ging met de grote mannen meespelen maar trapte al ferm op zene adem  en verkoos é klein beetje te foefelen waardoor hij als eerste aankwam bij de bevoorrading.
  Met ne smile van oor tot oor stond hij ons op te wachten, bevoorrading was oké maar den drank was maar langs de flauwe kant.
  Met nog 20 km. te gaan na de bevoorrading gingen Joske, Tom VGW en Kriek ervan door Leugge, Fick en Billestrate moesten het allemaal laten begaan en reden op hun tempo verder.
  Bij de 3 vooraan loste Kriek als eerste en met nog 8 km. te gaan was het met Joske ook over en out, dus Tom VGW alleen weg, ale dat dacht hij toch tot dat onze ouwe rot Leugge terug kwam aansluiten bij hem.
  Tom VGW nog even de extra lus meepikken en daar kwamen we terug aan de voetbalterreinen, doucheke en ne grote dorstlesser en onze zondagvoormiddag zat er weeral op.
  Ons Bolleke die voor de eerste keer in maanden terug meereed, heeft de 16 km. op zene teller gezet en het deed hem deugd .

  Mannekes tot donderdag voor ons topweekend of voor de thuisblijvers tot in Linden.

  Klievers in Hoegaarden : Leugge, Fick, Joske, Kriek, Yoko, de Schilder, Bolleke, Balleke, Billy, Tom VGW, Stripper.


  24-09-2012 om 20:36 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paintball met de Klievers te Houthalen.
  Zaterdagmorgen was het zover, de Klievers gingen oorlogje spelen in het stille Limburg.
  Onze jeugd (Balleke, Bolleke en Jelle) stond te trappelen van ongeduld, maar begonnen aan dit avontuur met é klein hartje.
  Aangekomen in Houthalen met de feestbus begon de adrenaline bij de grote mannen (en dat van Sergeke) ook te stijgen.
  Tijdens onze uitleg van de spelregels, é goe Jupilerke voor de komende pijn te verdoven.
  En daar betreden de gladiatoren uit Wilsele de arena, eerst é paar spellekes (kamp veroveren, vlag naar kamp brengen en president verdedigen) en daarna was het de battle of the year, ieder voor zich en elke Kliever heeft het geweten hoe pijnlijk paintball soms kan zijn.
  Joske heeft de kop gepakt met de meeste kogel inslagen, maar daar waren nog velen onder ons met rode plekken en sommige zelfs al blauwe plekken.
  De 3 uren vlogen voorbij en ons avontuur stopte rond de klok van half 2, nog ne goeie afsluiter met é blikje Juppi en de paintball zat erop, zeker zijn we ervan dat dit evenement volgend jaar terug op onze kalender staat.

  Mannekes tot morgen in Hoegaarden/Meldert  22-09-2012 om 21:19 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Gelrode
  Zondag, tijd voor ons wekelijks mtb-ritje en daarvoor reisde we naar het verre Gelrode, voor de eerste keer met onze feestbus (prrrrrrrttttttt).
  Aan de kantine van VV Gelrode lag het centrum van de tocht en daar stonden we met 8 Klievers en 1 guest-rider (Leugge, Joske, Hans dampf, Promilleke, Tom VGW, Tom "de schilder", Billy, Kriek en de guest David V. alias Videeke) klaar om te starten.
  de Klievers wordt de club van de 29-ers, Billy ne nieuwe Focus Raven en "de schilder" ne Canyon 9.9.
  Wijle weg voor de 36 km. en dit over é prachtig parcour (weeral eentje van de betere tochten dit seizoen) vol met stevige beklimmingen en technische afdalingen.
  Dit parcour kruiste door gemeentes zoals Gelrode, Aarschot, Rillaar, Nieuwrode, Houwaart.
  Op de splitsing in Rillaar besloten 4 Klievers (Leugge, Joske, Hans dampf en Tom VGW) de 36 km. te bollen en de overige 5 verkozen het iets rustiger aan te doen en namen de 26 km.
  Billy (met draailingen aan de bevoorrading: shock: )  en Videeke hapte na de eerste km's al ferm naar é zakske Nepalse berglucht, en de Kriek dieje had hem geforceerd aan zen brievenbus.
  Bij de manne van de 36 km. ging het er tot aan de meet rustig aan toe,ale rustig de Leugge leerde de "pechduivel" ook nog is kennen, kettingbreuk in de volle beklimming (met de Fick zene 29-er), alleen Hans dampf moest é klein gatje laten vallen, ma dieje heeft vandaag puur op karakter gereden ( maar dieje zijn maanden komen er stillekes aan = ploeteren en nog is ploeteren door de moos ).
  Ale, iedereen onder ons veilig aangekomen want onderwegen é ferm accident ( MUG was terplaatse, dus hopen dat met deze Mtb-er alles oké is).
  Iedereen zijn vocht terug op peil gebracht, keerde we huiswaarts voor onze zondaagse family-time.
  Mannekes tot zondag in Meldert (Hoegaarden) en normaal gezien is onze jeugd terug van weggeweest ( Bolleke )

     16-09-2012 om 20:11 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Mtb-you in Leuven - brandweer
  Knap staaltje fotografie !!!  10-09-2012 om 19:57 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Leuven - brandweer
  Na onze werkdag en zware nacht (dieje zware nacht toch voor sommige Klievers ) op de braderie in Wilsele, stond op de mtb-kalender de toertocht van de brandweer Leuven op het programma.
  Met 8 Klievers (Leugge, Fick, Joske, Hans dampf, Bacardi, Kriek, Yoko en Tom VGW) stonden we aan de kazerne te trappelen om te vertrekken, ale te trappelen, voor é paar Klievers was het een hele opdracht om hun op gang te trekken.
  Na é goe kakske, waren we ermee weg, voor wat achteraf een mooie tocht zou worden. 
  Alles kwam aan bod, technische stukken - singletracks - beklimmingen (valse platte zaten er ettelijke meters bij) - kasseien, enz ... ale alles was aanwezig maar wel aan de stoffige kant.
  Heverlee, Egenhoven, Bertem, Korbeek-dijle en Herent waren de gemeentes die we met onze bike doorkruiste.                                               Na lange tijd, was hij er weer "de pechduivel" en deze keer was Fick de gelukkige met kettingbreuk.
  Normaal gezien de bevoorrading ( die oké was naar mtb-normen) gepasseerd, gaat het tempo de hoogte in, maar de zaterdagnacht zat een beetje bij elke Kliever in de benen, maar bij km. 25 was het zover, Kriek en Leugge ( ja ja zelfs de Leugge kwam zich in de debatten mengen) trokken het gemiddelde naar boven, Tom VGW was er niet bij ( eerder bij ongelukje van ne maat gestopt) en Joske ook niet, die paste vandaag volledig en koos zelfs voor de kleine toer (28 km's) samen met Bacardi.
  Fick, Hans dampf en Tom VGW besloten de laatste 10 km op é rustig tempo uit te rijden, Leugge en Kriek kwamen deze week als eerste aan den arriveé ( Leugge wel met een verkorte versie van het parcour ).
  En waar is onze Yoko dan? dieje had de 52 km's afgemaald op zijn tempo en arriveerde na dat de andere Klievers hunne sauna hadden gepakt en al na ne Leffe of 2.
  Ale onze zondagvoormiddag zit er weer op en kijken uit naar volgende week in Gelrode.  09-09-2012 om 19:45 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braderie 2012
  BEDANKT AAN ALLE HELPENDE HANDEN OP DE BRADERIE WILSELE 2012 ook aan onze vrouwen en kids ne dikke merci om hun steentje bij te dragen.

  09-09-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Diest - Karteria

  Na de pittige tocht, zaterdag in Bierbeek, was het zondag Diest aan de beurt.
  Aan het sportcentrum Karteria verzamelde er 8 Klievers samen, om hun in te schrijven voor de tocht. (Leugge, Fick, Joske, Hans dampf, Bacardi, Henne, Inte en Tom VGW).
  Met de km's van gisteren nog in de benen, voelde de eerste meters zwaar aan voor sommige Klievers .
  Beklimmingen, singletracks, bospadjes, enz... in Diest zijn geen onbekend terrein voor de Klievers, na 4 keer dit seizoen bijna dezelfde tochten gereden te hebben.
  Maar het blijft wel een toffe streeks om te biken, heel wat afwisseling in de parcours.
  Zoals gewoonlijk samen tot aan de bevoorrading, al hadden er sommige onder ons toch echt zware benen.
  Allerei koekjes, fruit, goeie sportdrank en ne velomekanieker waren er aanwezig op de bevoorrading, dus het zat wel snor aan dancing "Luro".
  Na de bevoorrading was er direkt de splitsing en daar kozen Fick, Hans dampf, Inte, Henne en Bacardi voor de 34 km's.
  In deze groep hadden Fick en Inte het tempo gekozen maar dat lag net iets te hoog voor de 3 andere Klievers.
  Leugge, Joske en Tom VGW kozen toch maar voor de 40, en het tempo dat in deze groep lag was verschroeiend (22,8 gem.) want op het technische gedeelte moest Tom VGW lossen en had dan nog is de pech met paard en koets. ( dacht voorbij te steken maar werd terug gefloten door de koetsier) daarmee waren Leugge en Joske al ver uit het zicht en Tom VGW besloot iets kortere weg te nemen .
  Leugge (de gepensioneerde) en Joske vlamde maar door de bossen van Diest en omstreken, maar vooral Joske had het zwaar, kon alleen maar aanklampen en van overpakken was geen sprake meer in de benen van Joske.
  Maar Leugge kreeg hem er ni af en arriveerde dus samen aan de auto's en daar zaten onze andere collega-Klievers te wachten om onder de douche te gaan en daarna onze gratis BBQ-worst binnen te spelen en het vocht terug op peil te brengen.

  Mannekes tot zaterdag op de jaarlijkse braderie te Wilsele

  02-09-2012 om 19:59 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Bierbeek
  Zwaar mtb-weekend voor de boeg deze week en starten deden we op zaterdag in Bierbeek (Velp bij Paula).
  7 Klievers waren op de afspraak (Leugge, Fick, Joske, Hans dampf, Yoko, Kriek en Tom VGW) in Bierbeek.
  Onder de Klievers was weeral ene met é nief racemachine, de Kriek heeft ne Haibike BIG CURVE (29er) aangeschaft.
  De tocht op zich zat wel lekker, nochtans waren het maar twee ondergronden die we voorgeschoteld kregen, brede veldwegen en kasseien die er vals plat bij lagen, dat maakte het toch nog é pittig toertje.
  Hans dampf had het precies moeilijk om op ne zaterdag te bollen, want had moeite met de bliksemstart, maar liep toch na é paar km's warm.
  Aan de splitsing werd er gekozen voor de 45 km's maar het waren er aan de arrivee toch 48, hoor.
  Tot aan de bevoorrading, die maar heel gewoontjes (wel Tonnisteiner) was, gebeurde er niets bijzonder.
  Met nog 15 km's te cruisen, was het spel begonnen, Tom VGW en Leugge probeerde maar Joske en Fick lagen op de loer.
  Voor Yoko en Hans dampf lag het tempo iets te hoog en bolde de 45 km's op hun tempo uit ( Hans dampf dacht dat de schade nog meeviel bij aankomst, maar de 5 andere hadden hun fiets als afgespoten)
  Met é smal technisch stuk zag Joske de kans om ervandoor te glippen en dat lukte deels want Fick, Tom VGW en Kriek moesten passen.
  Maar Leugge (bijna gepensioneerd maar nog ni afgeschreven) bleef bij Joske, tot het noodlot toesloeg, een dikke vlieg tot vanachter in ze keelgat en dan maar braken om da spel er uit te krijgen .
  Joske voor de laatste km's alleen op weg naar de auto's.
  Iedereen aangekomen in Velp, namen we geen douche vandaag, ale jawel maar ne chemische en dan proeven van de apertief die onze Yoko in elkaar had gestoken voor de mosseldag, lekker stuff (voor Joske toch ).
  Onze apertief binnen, gingen we onze gratis pannekoek binnen spelen en ne goeie frisse dorstlesser pakken.        
  Voor zondag zijn we al terug klaar en dan reizen we naar Diest af.

  Klievers tot de zondag.

  01-09-2012 om 20:49 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalender beachraces 2012-2013
  Strandrace kalender 2012-2013

  • zo 04/11/12Hoek van Holland - Den Helder (Ned.) (web)
  • zo 11/11/12Le Touquet (Fr.) (web)
  • za 17/11/12Scheveningen (Ned.) (web)
  • zo 18/11/12De Panne (web)
  • zo 08/12/12Bredene (web)
  • zo 16/12/12Noordwijk-IJmuiden-Noordwijk (Ned.) (web)
  • za 12/01/13 Egmond - Pier - Egmond (Ned.) (web)
  • zo 03/02/13 Duo Raid Bredene (web)
  • zo xx/xx/xx Rockanje (Ned.) (web)
  • zo 03/03/13 Knokke (web)
  • geen organisatie in 2012-2013 Blankenberge (web)

  31-08-2012 om 20:36 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr.Fuentes toekomstige bike.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ne velo op maat voor onze Witte .

  Bijlagen:
  http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=36537   

  28-08-2012 om 18:38 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van de plaatselijke fotograaf in Tielt-winge.
  Afzien gelijk de beesten, voor de meeste Klievers toch.

  28-08-2012 om 16:37 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Tielt-winge (Hagelandse heuvels)
  Het was weer weekend, dus tijd om de mtb op te springen.
  Dat deden we met 7 Klievers en de place to be was deze keer te Tielt-winge (sporthal t'Solveld).
  Ingeschreven en efkes gecheckt wa den Duvel kost, en weg waren dan.
  Wel met een beetje schrik dat het parcour in een modderpoel was herschikt na de regenbuien van zaterdagnacht, maar dat viel mee want in feite was het stof geblust en ni meer dan da.
  Na ne km. of 5 was de splitsing al daar en iedereen koos zonder twijfel voor de 45 km.
  Dik half uur weg en daar was de eerste regenbui al, nat tot op de b.... maar ne Kliever kennend zijn da doorbijters ( sommige moesten wel tot op het tandvlees gaan onder andere de 2 wijnboeren Fick en Leugge).
  Vandaag stonden er wel een beklimming of 8 op het programma en die volgde één voor één elkaar op, dus de benen laten rusten was er niet bij.
  Na de bevoorrading die oké was, stonden de teugels van sommige stalen rossen stevig gespannen, maar van de Yoko was er na 15 km. al geen beeld meer, maar die heeft op eigen tempo uitgereden.
  Joske en Tom VGW die gingen met nog 18 km. te gaan alleen op pad en de overige 4 Klievers (Leugge, Fick, Hans dampf en Kriek) lieten die 2 zottekes begaan en reden de tocht uit met een gemiddelde van 20 km., de laatste paar km. heeft Hans dampf nog é klein klopeke van de hamer gekregen maar heeft de tocht op karakter uit gereden.
  Mooie tocht, zeker weer één van de betere dit seizoen ( kunnen hem nog is bollen want hij staat op onze nieuwe aanwinst=de gps MIO 300 )
  Uitgeregend en onder het slijk was de douche meer dan welkom, fris gewassen gingen we onze suikers bijvullen in de cafetaria van t'Solveld.
  Volgend weekend, mannekes é druk programma op de kalender hé, zaterdag Bierbeek en de zondag is het in Diest.

  Prettige werkweek en tot volgend weekend, de Klievers

  26-08-2012 om 21:11 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-Aarschot / Bekaf
  Met é geweldig speling op het uur ( 9u30 ), vertrokken we toch nog met 7 Klievers aan het BMX-parcour van Bekaf. (Joske-Balleke-de Schilder-Hans dampf-Bacardi-Yoko-Henne)
  Het bestuur van de Klievers (voorzitter Leugge en penningmeester Fick) lieten dit weekend aan hun voorbij gaan, prospectie in Luxemburg voor ons weekend in september te regelen (dank daarvoor aan de 2 bestuursleden).
  Met een blakende zon en een onverdragelijke warmte lag het tempo op een laag pitje, zodat onze jeugd (Balleke) meekon, maar die gaf na ong. 5 km. de brui eraan.
  De 25 km. (wegens het laat vertrek en de warmte) was een exacte kopij van de Fietseling die we een week daarvoor pas hadden gereden.
  Enkele singletracks en veel verharde wegen stonden vandaag op de route, alleen in Gelrode en vooraan Aarschot lagen er een paar beklimmingen en technische stukken ( stuk achter de Extreme bar ).
  Bevoorrading was in orde,sportdrank lekker van smaak, wat de laatste weken al anders is geweest, alleen was de watermeloen al op.
  Vandaag waren er geen ontsnappingen te noteren zodat we met zen allen aan het BMX-parcour arriveerde en een drinkbus in ontvangst mochtte nemen.
  Vlug de douche ( die heerlijk koud was en dat was meegenomen met dit weer ) onder, ons Balleke zoeken en dan het verloren vocht op hoog peil brengen.

  Mannekes tot in Tielt-Winge.
  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=CheEDSHk1so   

  19-08-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog ééntje van de Fietseling
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  de Don Juan's van Wilsele

  17-08-2012 om 15:29 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Schulen
  Feestdag, dus de Klievers waren weer op pad met de bike, en dat deden ze in de Limburgse bossen te Schulen.
  Het aantal Klievers was beperkt (Leugge, Fick, Joske en de Schilder) en dat had als reden, late beslissing om te gaan rijden.
  De Klievers met hun 29ers waren weer in hun nadeel en dat lag aan de km's singletracks.
  Beklimmingen waren er niet te bespeuren in Schulen en de gemeentes daar rond, dus tot aan de bevoorrading (die weer op z'n Limburgs was) verliep alles op het gemak langs de vlakke bos- en veldwegen en pak singletracks met verradelijke hindernissen (scherpe uitstekende wortels > bijna pijlen).
  Na de bevoorrading werd het tempo opgevoerd en de Schilder besliste op eigen tempo te rijden ( is z'n 2de mtb-tocht in 4jaar ) en kwam een paar minuten na de 3 andere op het sportcentrum aan.
  Joske was vandaag stout op de bike met gevolg, bijna z'n stalen ros tegen de grond en Leugge maar gibberen en hopen voor é cool movieke op de Go Pro.
  Met een paar forse trappen van Joske en Leugge dachten ze Fick los te rijden maar dat lukte hen niet, dus aankomen deden ze onder hun drietjes, eens aangekomen vlug ne sauna (hete douche) nemen en dan ons vocht op peil brengen want het was nodig met dat warme, zwoele weer.

  Mannekes tot zondag in Aarschot.
     Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=zu3XbB6vk98   

  17-08-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze nieuwe aanwinst.
  Eindelijk is hij er, onze eigen feestbus.

  16-08-2012 om 21:42 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEDANKT IEDEREEN

  BEDANKT AAN ALLE KLIEVERS, VROUWEN EN KIDS VOOR DE SAMENWERKING EN HULP OP PLEIN-KERMIS 2012.

  13-08-2012 om 19:09 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Fietseling (Aarschot) + Plein kermis Jogging
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Voor de Klievers stond er een zwaar weekend op de agenda.
  Zaterdag stond er de begeleiding van de Plein-kermis jogging op het programma en daarna is goe doorzakken tot de late uurtjes.
  Wat de jogging betreft, waren de eerste minuten zeer spannend, ze hadden de Klievers (Leugge, Fick, Promilleke en Joske) valse info gegeven
  ( joggers zouden de Kesselberg tegen 20 km/u omhoog lopen).
  Desondank de valse info ( looptempo was ideaal ) verliep alles perfect, Joske en Leugge moesten het parcours voorrijden, Fick en Promilleke begeleiden de laatste joggers veilig over de meet.
  Na de jogging, vlug gedoucht, eten en dan onze beentjes strekken op de dansvloer (Promilleke) met een goei frisse pint.
  Met ne redelijke korte nacht (sommige me ne houte kop ) stonden de Klievers op zondagmorgen klaar om de Fietseling voor mtb-ers te bestrijden.
  Inschrijven deden we ons op de Grote markt met 6 Klievers ( waaronder weeral een nieuw lid, weeral nen Tom maar dat zal "de schilder" worden of zoiets ).
  De tocht op zich was ne overlapte BLOSO-toer van Aarschot (kant Gelrode), en de bevoorrading was voor 4 euro maar heel miniem maar we waren toch weer aan het bollen.
  Voor de km's kozen we voor de 22 km. want daar stond nog ne zware dag op het programma, dus dat betekende dat we op het uur binnen waren, douche en ne lekkere Leffe op de zonovergoten Grote markt en dan tegen 12 uur richting Plein kermis om onze shift af te werken.
  Plein kermis was een succes voor de Klievers want de weergoden waren met ons, volle tent, elk terrastafeltje bezet en de drank vloeide uit de tapkranen tot de late uurtjes.
  Moe maar voldaan sloten de Klievers hun weekend af met een welverdiende pint.

  Tot zondag in Aarschot mannekes.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=_-X5L5-2Uac   

  13-08-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomermaanden staan bol van de eetdagen.
  Kalender van de eetdagen waar we onze lelijke kop is gaan laten zien:

  Zat.11 augustus 2012 = Boscrossers - Spaghettifestijn.
  Zat.25 augustus 2012 = Wielerclub Hand in hand Baal bij zaal Paloma (Tremelo)
  Zat.15 september 2012 = Wielrenner Yoran Aernouts bij Seppe (Wilsele)

  12-08-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Kermisplein 2011
  Voorsmaakje van wat ons zondag te wachten staat, bedankt aan de Klievers voor de helpende hand tijdens de voorbereiding van Plein kermis 2012.
  Nog één nachtje knorren en het is D-day.

  Klievers tot zondag op de mtb of tot op Plein kermis.  PK2012_052.jpg  11-08-2012 om 08:45 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bikemotion (fietsbeurs)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Bikemotion

  Van 12 tot 14 oktober 2012 in Utrecht  in voorverkoop 14 euro.
  Meenemen van kwijldoekjes is een lichte must voor fietsliefhebbers.

  06-08-2012 om 22:37 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Bekkevoort
  Vertrekken in Bekkevoort deden we met 9 Klievers en onderweg kwamen we ons nieuw lid tegen, den Tom VGW, dus 10 in totaal.
  Onder die 10 Klievers zaten 2 langdurige afwezigen, ons Balleke (1 maand) en de Kriek (é jaar of 2).
  Het parcour langs de Hagelandse veldwegen lagen er droog en stoffig bij, en het eerste gedeelte van de mtb was rustig en vlak.
  Maar de temperatuur die steeg met het kwartier en was voor vele ook een nadeel.
  4 Klievers (Witte, Promilleke,Balleke en Kriek) volgde op de splitsing de 25 km.waar blijkbaar 1 plas stond en daar legde Promilleke zene Canyon in en volgde zene mtb, groot probleem was wel dat het geen water was in de plas maar koeieshit. (stinken amai men voeten ).                                                                                                                                                                                                              5 gingen de 40 km. bestrijden, maar net voor de bevoorrading kwamen we Balleke tegen op de 40 km.(verkeerd plakske gevolgd) en pikte aan tot de bevoorrading (die was weer oké, niet bijzonder maar welkom voor sommige door het warme weer).
  Henne was dit weekend de mentor voor ons Balleke en steunde onze jongste Kliever tot aan de streep, waar ne dikke merci voor (maar den Henne zen benen waren toch maar gevuld met pudding ).
  Na de bevoorrading werd het parcour zwaarder met de ene beklimming na de andere, Joos zuiglip (Joske) zag samen met Tom VGW de kans om weg te glippen en ze lukte daar maar deels in, want Fick en Leugge lieten niet begaan.(Yoko was toen al op zen kompas bezig)
  Maar met de vele klimmen ook veel afdalingen (2 stuks redelijk dangerous), dus spek voor Leugge zijn bek en kwam telkens een stukje korter, onze Fick zat vandaag met zware benen op de beklimmingen, dus liet Leugge rijden.
  Met nog 4 km. te gaan viel Joske alleen en de Leugge naderde op 20 sec. maar dat was genoeg voor Joske.
  Aan de meet zaten onze gladiatoren van de 25 ons op te wachten (snakkend naar ne lekkere rookstok).
  Onze bikes op de remork en ne frisse douche, waren we klaar voor onze dorst te gaan lessen.
  Tot in de week iedereen.

  P.s. Kliever met de meeste km's. was vandaag Yoko met 44 km., redelijk verkeerd gereden op de tocht.
  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=UNXXmWjh5KE   

  05-08-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Ronde v. Vlaams-brabant te Wilsele 2012
  Hier de sfeerbeelden tijdens onze pensenverkoop bij Seppe.  31-07-2012 om 09:44 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recreanten MTB wedstrijd op 28 okt. 2012
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Mtb-team TRAAG-BERGOP nodigt de Klievers uit om aan een wedstrijd onder recreanten deel te nemen.
  Plaats van gebeuren is aan de visvijvers "het Windmoleke" - Butschovenstr.12 - Attenrode Wever om 15.00 uur.
  Geintresseerde Klievers laten iets weten aan de Fick of Leugge.

  30-07-2012 om 20:23 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van MTB-you in Lichtaart
  Knap staaltje werk van de Mtb-you fotografen.  30-07-2012 om 15:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Lichtaart

  Voor sommige onder de Klievers was het een korte, zware nacht.
  Want de verkoop van onze hamburgers en pensen was een succes op de wielerwedstrijd, maar het afsluiten van de dag was voor sommige onder ons ook een succes maar dan opstaan is nog iets anders (Dr.Fuentes, Henne en Promilleke stuurde hun zware kater).
  Toch stonden we met 5 Klievers en guestdriver (Vanlooy Jurgen) aan het Sportcentrum "de Kempen" klaar om van start te gaan in Lichtaart.
  Prachtige tocht, perfecte organisatie ( elke oversteek seingevers), wel zo vlak als ne poolbiljart (paar molshoopjes) maar vol met singletracks en bospaden, volledige tocht gevuld met aktie.
  Eén van de mooiste, vlakke ritten dat we dit seizoen gereden hebben. (alleen bevoorrading was langs de minne kant)
  Inte (na een paar maand er nog is bij) koos bij de splitsing voor de 48 km. en iedereen besliste mee af te draaien.
  Bij de bevoorrading hadden we nog 25km. af te leggen, maar de pees werd er toch al opgelegd, Joske en Inte vertrokken en hielden er een strak tempo op na.
  Leugge en Fick smeten Yoko en onze guestdriver overboord en zette de achtervolging in op de 2.
  Inte hebben ze nog gezien en opgeraapt (zo een 10 km. voor de streep) maar Joske had het hazepad genomen.
  Met verzuurde benen en sommige helemaal leeg gereden, kwamen we bij de auto's aan, sportzak uit de koffer en dan richting douches.
  Waar we een verschrikkelijke ontdekking deden, vrouwelijke trol in ons kabineke ( en naakt hé, brrrrrr).
  Alé, vlug onze Ice-tea binnengekapt (zelfs Leugge 3 ice-tea's, onze jong was nog ni op zijn plooi ) en op naar de volgende tocht.

  Klievers tot dinsdag (flyers uitdelen)

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=A1b2VoYGVRQ   

  29-07-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezellig avondje BBQ
  Profiteren van het goeie weer met een lekkere BBQ en een fris pintje bier.  25-07-2012 om 22:33 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Wijgmaal
  Het was weer zondag, dus tijd voor het wekelijks tochtje mtb en daarvoor moesten we in Wijgmaal zijn.
  Thuismatch, dus waren we weer met 10 Klievers vertegenwoordigd (onze Henne nog is aanwezig)
  2 vernieuwde jeugddrivers (Jelle en Thomas) > Balleke en Bolleke die aan de vochtafdrijvers gezeten hebben (zie foto).
  Het eerste stuk ging over Leuvense bodem richting regio Bertembos en daar brak het echte werk aan.
  Bij het ingaan van Bertembos lag er een extra technische lus van om en bij de km.
  Dat lag er echt rotslecht bij, bezaaid met uitstekende stenen en modder met de kilo.
  Sommige onder de Klievers hadden dat stuk overgeslagen,maar die zagen we terug aan de bevoorrading.
  Aan de bevoorrading waren al é koppel Klievers overboord gegaan ( Thomas op serieuze achterstand en Dr.Fuentes stond de Jelle bij in zijn eerste zware tocht).
  Met nog een paar beklimmingen op het programma zag Joske zijn kans mooi om weg te glippen (op den dreef en checkend naar de benen van de tegenstand), Leugge en Fick lieten Joske niet begaan en sloten aan.                                                                                                                  Achter de vertrekkers vochten Hans dampf, Promilleke, Henne en Billy hun strijd uit.(en in die strijd, een goei pataat van den Billy tegen de grond)
  Over Herent en Wilsele ging over een groot gedeelte asfalt terug naar Wijgmaal.
  Iedereen wel aangekomen aan de voetbalkantine Wijgmaal ( Dr.Fuentes en Jelle met een klein uur vertraging) konden we onze dorst lessen en de algemene vergadering werd op gang geschoten.
  Leugge en Joske gingen hun kans nog wagen in de dorpelingenkoers van Wilsele.

  tot zondag, Klievers

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=80Gx8Sto1a4   

  23-07-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dorpelingenkoers Wilsele 2012
  Na de mtb van Wijgmaal stond nog de dorpelingenkoers in Wilsele op het programma.
  Om 18 uur stonden Leugge en Joske aan de start, wat achteraf bleek een supersnelle wedstrijd (50 wedstrijdkm's) zou worden (winnaar 42.2 km/u gemiddeld).
  Het gemiddelde van de 2 Klievers lag iets lager, Joske 34,9 en Leugge 35,3 wat nog redelijke snelheid is voor mtb-ers.
  De opgaves kwamen als vliegen op nen drol en Joske dacht al na 2 toeren de brui eraan te geven maar werd terug gefloten en moest verder van de supporters en vrouw.
  Veel aflossing van de kop was er niet in het groepje van Joske en nam het meeste kopwerk voor hem en raapte toch nog de Leugge op, maar die had het vlug door dat het niet de juiste bus was en sloot aan bij het dubbelend peleton, maar dat was ook ni de juiste keuze en het groepje van Joske haalde hem terug.
  Met nog een toer of 10 te rijden gaf Joske er defenitief de brui eraan, hij had het gezien en het was niks voor hem.
  Leugge reed op karakter voort maar kwam al gauw alleen te zitten, en dat is geen doen in zo een razend snelle wedstrijd.
  Met nog 6 rondes te gaan werd onze Leugge uit koers gehaald omdat de gedubbelde gevraagd werden te stoppen.
  Het was weer een ervaring rijker voor onze mtb-ers maar geef ze toch maar de modder en wroetwerk.
  Ale toch ne dikke proficiat aan onze 2 Klievers en nen dikke merci voor het grote aantal supporters.
  ..
  Tot zondag hé mennekes

  22-07-2012 om 22:40 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groetjes uit het hoogtestagecamp Cochem
  Joske en familie groeten iedereen vanuit Cochem.
  Dinsdag stonden 35 km. op het programma en 445 hoogtemeters, maar wel 2u30 op de bike gezeten.
  Gisteren ritje gedaan van ongev. 15 km. en 2 uren overgedaan, 538 hoogtemeters.
  Vandaag tocht langs de Moezelvallei van om en bij de 70 km., wel op de platte he.
  Ale Joske is klaar voor de zware zondag die eraan komt.


  20-07-2012 om 19:21 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloso Pinok-Holsbeek
  Het regenweer smeet weer roet in het eten van sommige Klievers (desserteurs) , die deden vandaag de Bloso-tocht in Holsbeek aan.
  de Pinok-route is bij droog weer al gene minne, laat staan bij het regenweer van de laatste weken.
  Met een paar weken uit het mtb-milieu verdwenen te zijn, was hij er weer bij: ons Promilleke.
  Dus met 4 Klievers startte we aan de sporthal van Holsbeek, maar Joske had meer goesting voor bij Promilleke in het warme zwembad te springen.
  Maar na een paar km's vond hij de goesting terug.
  Met een aantal beklimmingen op de route werden we op de proef gesteld en we slaagde met glans (zelfs Dr. Fuentes beet zen tanden stuk).
  Het is en blijft ne geweldige tocht, ook na meermaals al gereden te hebben.
  Er werd rustig uitgereden vandaag en zonder valpartijen (één kleintje van Promilleke) al was het soms kantje boord voor de Leugge, die heeft meer gegleden dan gereden.

  Zondag is het voor sommige Klievers ne zware dag, eerst mtb Wijgmaal en dan dorpelingenkoers te Wilsele.
  Tot de zondag iedereen.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=555xa4isprQ   

  15-07-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg foto's Bekkevoort
  Die laatste beklimming was toch zwaar hé, ale zo te zien op de foto's toch.  09-07-2012 om 19:46 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-Bekkevoort

  Met een natte en grijze ochtend stond de gsm niet stil en allen stuurde ze massaal "het is te nat, blijf in mijn bedje".
  Zaterdagavond zouden we nog met een 9-tal Klievers starten, maar dat was heel anders de zondagochtend, welgeteld met 4 stonden we in Bekkevoort klaar om een doorzopen tocht te bestrijden.(Leugge was ook niet op de afspraak maar dat had een andere redenen, happy familyweekend en punten gescoord bij het vrouwtje, wel niet voor het clubklassement )
  Met de aanhoudende stortbuien van zaterdagnacht was het Hageland verandert in één modderpoel, en daar nog is de vele beklimmingen bij maakte het loodzwaar.
  Langs vele veldwegen en ééntonige trajekten kwamen we aan de bevoorrading, die weeral oké was.
  Organisatie en bepijling waren zeker en vast in orde, spijtig dat de tocht niet echt technisch was (want Joske geen enkele keer op zijn muil gegaan)
  Na de bevoorrading lag er wel een bosje van 20m op 20m en daar hadden ze voor ne km. singletracks ingelegd.
  Daar zag Joske de kans om de kloof te slagen, en lukte daarin, Hans dampf en Fick probeerde het gat toe te rijden maar bleven op een 300 m telkens hangen, Bacardi zen bougieke was dan stillekes aan het doven.
  Met ne veter tussen zen tandwielen, dacht Fick dat het over en out was, maar Joske had zich mispakt op de laatste en zwaarste beklimming van de tocht, en Fick sloot voor de laatste km. toch bij Joske aan.
  Hans dampf had bij die laatste beklimming nog rommel met zene derailleur en moest de 2 laten rijden.
  Aan de wagens gekomen vlug de welverdiende douches onder en dan het nodige vocht bijtanken in de kantine van Sporting Molenbeek.

  Klievers, zondag geen tocht voorzien, dus voorstellen welkom !!!!
  Na de MTB gaan we in Werchter supporteren voor onze crossers Leugge, de Witte en den Billy.

  Tot zondag, mennekes  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=9Gk2mug-Iow   

  08-07-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-Oud-heverlee by Downhill-bikers
  Deze zondag was het Oud-heverlee die aan de beurt was.
  Maar het vertrek bij Fick was nogal chaotisch, Billy gaf bij het eerste zonlicht dat hij zag forfait, maar na zijn straffe woorden van zaterdagavond (verjaardag van ons Diana bij Seppe) kwam hij toch op kousenvoeten buiten.
  Dr.Fuentes die krijgt in plaats van een regenjack een horloge met groot display
  En Promilleke zal weer bezoek van ne kater gehad hebben ???
  Ale we zijn toch aan de kantine van OHL-jeugd van start gegaan met 8 Klievers, maar eerst nog é goe braakske van Sergieboy
  Door Meerdalbos trokken over de brede boswegen met weinig technisch aspect in, maar toch was er ne redelijke crash van wie ?????
  Ja ja Joske die ne treinbil met zen sleutelbeen wou uitdoen, maar het was toch een pijnlijke bevalling.
  Zo kwamen na ne km. of 15 aan de bevoorrading en die was meer dan welkom bij Dr.Fuentes en Billy.
  Na de bevoorrading waren we vertrokken voor het gemiddelde in de hoogte te trekken, Joske nam het heft in handen maar met nog ne km. of 7 te bollen, wist hij dat het voor vandaag ni was en loste het wiel van Leugge en sloot aan bij Fick.
  Onder hun 2 probeerde ze het gat toe te rijden maar Leugge was net te sterk om uit hun wiel te blijven.
  Zo arriveerde Leugge als eerste aan de afspuitstand, de 2 achtervolgers kwamen een 30 tal sec. achterna en Hans dampf/Bacardi hadden een min. of 2 langer vandoen om te arriveren.
  Maar Hans dampf gaat zich terug klaarstomen met é vitaminekuur om terug mee te strijden, dus de rest van de Klievers zijn gewaarschuwd.
  De tocht op zich was nogal ééntonig (30 km. maar want de stielverraders hadden zaterdag al gaan bollen op de baan) telkens die brede wegen door het bos, bevoorrading oké maar het was weer ne leuke zondag voormiddag onder de Klievers.

  Mannekes tot zondag in Bekkevoort (wel zonder Leugge, happy family weekend)

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=fSqGF0AwKG4   

  01-07-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-BLOSO t'Solveld Tielt-winge.
  Met weeral geen tocht of toch gene waar punten te verdienen waren, werd in de week beslist om een BLOSO-tocht te rijden.
  Hans dampf had het internet afgespeurd en kwam zo bij het t'Solveld uit.
  Afspreken deden we om 9u00, met 6 Klievers stonden we aan de start (terug van weggeweest den Billy) maar geen spoor van Hans dampf.
  Die was om 7u30 de Cosmo buiten gestrompeld en stuurde zijn kater.
  Ale daar werd ook nog gereden, al zaten we met onze gedachten bij het overlijden van Dolf.
  Balleke was ook van de partij, maar na de eerste beklimming gaf hij er de brui aan, maar ne dikke chapeau dat hij er stond.
  Zo zetten we de tocht verder met 5 Klievers, maar een fikse regenbui liet ook bij ons de moed in de schoenen zakken en besloten om na 13 km. de sporthal terug op te zoeken en ne warme douche te nemen.

  P.S.: geen foto's dees reis, want de kodak zen pillen waren plat, wel é movieke.

  Mannekes tot vrijdag (kerk centrum Herent), om onze steun te betuigen aan de naaste familie van Dolf.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=iqYoQJkbpGs   

  25-06-2012 om 21:24 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's dorpelingenkoers Wezemaal
  Met enige vertraging zijn hier de foto's van de dorpelingenkoers te Wezemaal.
  Met dank aan onze fotograaf Julie.  25-06-2012 om 19:24 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijdensbericht
  Overlijdensbericht  24-06-2012 om 20:45 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolf-Danny Carriere
  Met dit bericht willen wij onze steun betuigen aan de naaste familie.

  De leegte zonder jou
  is met geen pen te beschrijven
  De leegte zonder jou
  zal altijd bij ons blijven
  Maar veel fijne herinneringen
  verzachten onze smart
  Voorgoed uit ons midden
  maar altijd in ons hart

  Veel sterkte van het MTB-team de Klievers

  24-06-2012 om 19:39 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ludo Dierckxsens - classic
  Met de 3 Klievers-janetten gingen we VWB-punten sprokkelen in Laakdal. (Leugge, Fick en Joske)
  En daarbij nog is ne man of 4 van de firma Longin, gingen we van start aan de kantine V.C. Neteboys.
  Over Tessenderlo en Diest kwamen we aan de bevoorrading te Bekkevoort, die was maar langs de zwakke kant.
  We deden nog Scherpenheuvel en randgemeentes aan om zo terug aan de kantine te eindigen.(eerst eventjes gaan watertanden bij Moozes)
  Het parcours was redelijk heuvelachtig op zen Hagelands, dus de benen vooral de kuiten stonden langs de harde kant.
  De tocht was panoramisch wel in orde, alleen de bepijling was maar niks (met verf op de grond gespoten ).
  Maar ale de km's zitten weer in de benen en het bike-weekend is op gang gebracht.

  Tot de zondag in Tielt-winge
  23-06-2012 om 16:10 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paar foto's Knoet Classic
  De 3 musketiers !!!!!  20-06-2012 om 22:23 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Waanrode
  Dit weekend ging de mtb-tocht door in Waanrode.
  8 Klievers gingen hun inschrijven in de voetbalkantine van SC Waanrode.
  Tegen volgende week zal iedereen ne zonnebril dragen, want zot Joske heeft weer onozel koste gedaan, knalgele mtb-schoenen gekocht (FLASHY zene).
  Maar ze werden al vlug gedoopt in de modderstroken tussen de fruitbomen en die stroken lagen er met de km's hoor.
  Veel gekreun en gezucht in het vroege begin van de tocht, maar dat minderde wel later op de morgen.
  Met de vele en lange beklimmingen had onze Dr.Fuentes het wel moeilijk, maar koos toch voor met de bende de 34 km. te rijden.
  Schuivers en valpartijen waren in overvloed, iedereen is wel eens aan bod gekomen, maar één was weer de koning, ja ja Joske.
  Bevoorrading kwam in zicht en die was één van de betere (watermeloen, marshmallows, en goeie recupdrank)
  Nadat Sergeke ons had vervolledigd trokken we weer ten velden en die waren zwaar, loodzwaar hoor.
  Vlak na de bevoorrading lag er een stevige beklimming voor de kuiten en ja daar werd de groep uiteen geschud.
  Met Leugge, Fick, Hans dampf, Henne en Joske was het spel de wagen op.
  De laatste 5 km. maakte Leugge een schuiver en Henne/Joske profiteerde van de zaak en sloegen het gat, ale dat dachten ze.
  Henne vondt dat die windmolens in Bekkevoort veel lawaai maken, maar dat was Leugge die in een hels tempo afkwam , zelfs Fick had het moeilijk om Leugge te volgen.
  De laatste km. lag er nog zo een beklimming voor u tegen te zeggen en daar moest Henne een paar meters laten op Joske/Leugge (maar den uitleg van den Henne was deze keer, den derrailleur die ni wou ).
  Lekker besmeurd onder de modder en koeiezeik, de douche onder en dan ons vocht op peil brengen want vandaag is er vocht verbruikt zene.

  Tot zondag en met ne donkere zonnebril hé (P.S. dieje recupdrank vindt je op "bodyneeds.be")

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=8cCaE_QX-HI   

  17-06-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knoet cycling classic te Aarschot
  Met 3 Klievers kwamen we aan de start van de Knoet-classic voor wielertoeristen.
  Leugge, Fick en Joske kozen voor de 70 km. af te leggen, omdat Leugge om 13u zijn schoonouders moest gaan afhalen in Zaventem.
  Over de dijk van de Demer ging het richting Wakkerzeel, waar we een goei groep (een heel goei en vooral een heel schoon groep) vonden en pikte aan.
  Het tempo zat lekker en zo reden we tot in Nederokkerzeel waar de bevoorrading ons opwachtte, ale iets verder in Everberg.
  Na de bevoorrading kwamen we onder ons drietjes alleen te zitten, en zo werden de laatste km's. iets zwaarder.
  Maar de Klievers zijn bijters en zo kwamen we de laatste beklimmingen van de tocht tegen, het Rot in Nieuwrode en de Gelrodeweg en die overwonnen we met glans.
  Met 74 km. op de teller kwamen we terug aan de Knoet, vlug onze gratis Ommegang consumeren en volle speed naar de luchthaven.
  MTB-team de Klievers gaan nog echte asfalt-pussy worden, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

  16-06-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de dochter trainen
  Papa Joske met zijn dochtertje samen op de rollen trainen.
  Joske zijn opvolger is al verzekert.

  13-06-2012 om 20:27 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Diest de Warande

  Alé we beginnen ons verslag met minder goed nieuws, Bolleke (Gill) heeft zijn arm/pols gebroken tijdens een potje voetbal.
  Hij is zaterdagnacht (01u00) nog met spoed geopereerd, dus dieje mankeren we een maand of 2.
  Spoedig herstel toegewenst van je mtb-maten.
  Met 6 Klievers stonden we aan de voetbaltribune van Diest klaar om te starten, geen vette dus maar er lagen weer een paar Klievers pertotal in bed en andere moesten dan aan quality-time doen met de familie.                                                                                                                     Den Inte was er na een afwezigheid van een maand of 2 ook nog is bij.                                                                                                          Maar na ne km. of 5 had hij door dat het tempo een stuk hoger ligt dan over 2 maanden en besloot de 25 km. te pakken samen met Balleke.
  De tocht viel al bij al mee, maar is misschien de 4de keer dit seizoen dat we hem rijden, alleen was het deze keer in de omgekeerde richting.
  De 4 overgebleven Klievers kozen voor de 40 maar het waren uiteindelijk 47 km. op het Polareke.
  Met toch een paar korte en heftige molshopen moesten Fick en Henne (met slap handje) de rollen vooraan lossen en kozen dan toch de plakjes van 30 km. te volgen, ook al wil Henne het ni toegeven.
  Leugge die vandaag beresterk was, nam Joske mee naar de laatste km's op het stoffige parcour maar Joske moest de Leugge de laatste km. ook laten rijden.
  Lekkere hete douche, lekker terrasje en dan richting huiswaarts maar bijna zonder onze remork, één van ons had hem ni tegoei op den trekhaak geklikt, maar wie ?????? (den Henne maar wou het weeral ni toegeven )

  ale Klievers tot zondag in Waanrode en Gill, da het rap mag genezen, uwe arm.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=o1i46LlxdlI   

  10-06-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WTC- Wilsele classic 2012
  Enkele foto's van onze baan....... in de Classic in Wilsele.  09-06-2012 om 12:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Werchter
  Editie 2012 van de mtb-tocht Werchter viel letterlijk in het water, bij aankomst op de parking gingen de hemelsluizen open en de regen viel met bakken uit de lucht.
  Met 8 Klievers (Leugge, Fick, Joske, Hans dampf, Promilleke, Bacardi, Balleke, en Bolleke) kwamen aan in de kantine van SK Plenke Werchter, maar een paar onder ons hadden twijfels over hun deelname vandaag(zitten een paar zelfstandige onder de Klievers, dus ziek vallen hebben zij geen boodschap aan, ale de andere ook ni hoor).
  Balleke, Bolleke en Joske waren de enige die hun inschreven, de echte DIE-HARD bikers worden ze al genoemd.
  Maar Balleke was weer vlugger de kantine in dan eruit.
  De overige Klievers maakte van hun zondagvoormiddag de tijd voor enkele punten te bespreken zoals bestelling nieuwe kleren, enz... met het nodige vocht bij de hand.
  Dus Bolleke (Gill) en Joske weg voor een parcours dat omgetoverd was in een zwembad en modderbad.
  De tocht was wel zo vlak als een biljart maar was wel zwaar geworden door de aanhoudende regen.
  De passage langs de plein van Rock Werchter was wel is de moeite om te zien.
  Paar bergjes deden we op de Heikantberg, maar waren niet voor u tegen te zeggen.
  Met Bolleke dat weer sterk zat in de benen, kwamen ze na 25 km. terug in de kantine aan, vliegensvlug de warme douche onder en bij de rest van de Klievers bijgevoegd.

  Ale, hopend op beter weer zien we jullie zondag te Diest.

  P.S. Wegens het  zeer slechte weer hebben we geen Go Pro filmpje gemaakt. (open klep stond nog op de camera)  03-06-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WTC- Wilsele 2012
  Klik op de afbeelding om de link te volgen  Zoals in 2011 hebben de Klievers de beker gewonnen voor de ploeg met de meeste rijders.
  de Klievers die de 100 km. hebben overwonnen waren: Leugge - Fick - Henne - Promilleke - Bolleke - de Witte (MTB-ers) en de wielertoeristen van de Klievers.
  Het was weer prima georganiseerd en een mooi uitgestippelde route die over de Hagelandse wegen trok.
  Alleen was het voor Bolleke langs de zware kant op de heuvels in Scherpenheuvel en na 50 km. was het vat leeg, plaats genomen in de bezemwagen reden we terug naar Wilsele. (maar nen dikke chapeau voor onze Jill).
  Hopend om met het volledig mtb-team aan de start te staan van de editie 2013, groeten we jullie tot zondag in Werchter.

  02-06-2012 om 22:23 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloso-tocht Scherpenheuvel (de Merode)
  Geen mtb-tocht in de buurt, dus gingen we de BLOSO-route van Scherpenheuvel is onder de pedalen nemen.
  Afspraak aan "den Egger" om 9u00 u, maar veel volk was er niet op deze afspraak.
  Dus met 5 Klievers vertrokken we voor wat achteraf bleek, zeker in de laatste km's, een zware tocht.
  Maar dat zware kwam deels door de hitte (10u30 was het al 26 gr.) want de tocht zelf was zo vlak als een biljart met een paar heuveltjes in verwerkt (één bekimming stak er wel uit, hoor)
  Aan de bevoorrading aan gekomen, deze was één van de betere gingen we ne goeie dikke krijm lekken (te Averbode).
  Met een goei gevulde maag ging het terug richting Scherpenheuvel, maar de laatste loodjes weegde door voor Bacardi.
  Aangekomen aan "den Egger" vlug ne chemische douche en dan richting Knoet voor ne lekkere halve liter ( of 4 ?).
  deze Klievers waren aanwezig in het bedevaartsoord: Leugge, Fick, Hans dampf, Bacardi en Joske.

  Tot zondag in Werchter.


  27-05-2012 om 19:52 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-you Langdorp (2)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Fuentes krijgt een blad alleen voor hem.
  (klik op de Witte zijn foto en dan word hij ook is groot )

  21-05-2012 om 20:10 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's MTB-You Langdorp
  Hier zijn de pictures van de MTB-you fotograaf.
  Weeral knap werk.

  21-05-2012 om 18:35 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Langdorp
  Deze week was het 2 keer afzien op de mtb, na Londerzeel trokken we naar Langdorp voor de zondagse tocht.
  Sommige Klievers starte met een bang hartje omdat Langdorp normaal gezien één van de zwaarste tochten is.
  Maar deze editie was niet loodzwaar maar zeer technisch met km's singletracks die overgroeid waren van de boomwortels.
  Dit was te merken aan de vele valpartijen bij de Klievers, bijna elke Klievers heeft de grond in close-up gezien vandaag.
  Hans dampf ferm zeer gedaan (pijnlijke heup)  bij een beklimming, doorgetrapt op zo een vervloekte wortel en Joske, deze keer en ni uit lompigheid hé tegen een goei snelheid  tegen de Langdorpse bosgrond (duim verstuikt) .
  De pechduivel liet zich deze week ook nog is horen, 2 maal plat voor Fuentes op 500 m. (ne kromme nagel erin).
  Ale buiten de accidenten en pech, reden we ook nog met onze mtb.
  Naar Langdorpse normen lagen er weinig beklimmingen in en daar waren sommige onder ons niet kwaad voor (mooie tocht maar zeker niet één van de betere).
  Een paar weken maken we er de gewoonte van om de laatste 10 km. de remmen los te laten en de pees erop te leggen.
  Leugge, Hans dampf, Fick en Henne trokken na de valpartij van Joske op pad, maar den Henne had zen pijlen al lang daarvoor verschoten op den dijk en door altijd kop te trekken.( Leugge met ne smile van het één oor naar het ander zene  )
  Hans dampf bleek meer zeer te hebben aan zen heup dan hij dacht en moest Leugge ook laten gaan zodat die eerst aan de wagens arriveerde.
  Aan de wagens zaten de Witte, Balleke en Bolleke ons op te wachten na hun 25 km. lange tocht en ons Balleke is terug in zijn oude vorm aan het komen (nog een week of 2 Balleke en dan kan je weer mee vlammen met de mannen).
  Promilleke en Bacardi aangekomen trokken naar het dorpsplein voor onze dorstlesser en voor de jeugd nen goeie dikke spaghetti op een zonovergoten terras.
  Tot zondag mannen, maar waar gaan we het lappen ???????  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=e09ciGvrg2M   

  20-05-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Londerzeel

  Hemelvaart betekent een dagje congé voor vele onder de Klievers, dus profiteerde we van de situatie om punten te sprokkelen in Londerzeel.
  Met 9 Klievers waaronder onze 2 jeugdrijders schreven we ons in aan de kantine "sportvelden Palmvelden".
  Eerste deel van de tocht zat er niet teveel aktie in, brede wegen en veel openbare weg.
  Alleen ons Balleke zat na 10 km. al ver over zijne limiet.
  Bevoorrading was niet overdreven super maar alles was aanwezig, zelfs materiaalpost maar dieje met zene baard (velomaker van dienst) zal nooit Leugge zene maat worden.
  Vertrokken aan de bevoorrading, kregen we toch een paar valse platte stukken voorgeschoteld en een paar smalle padjes deden zich ook voor in Londerzeel.
  Het tempo ging stillekes de hoogte in en de eerste steekproef werd uitgedeeld, maar Henne met zen frisse benen liet zijne kop ni zot maken.
  Maar ne km. of 5 voor den arriveé werd de schifting gemaakt, Leugge en Joske rammelde is aan den boom en Hans Dampf, Henne , Fick en Promilleke waren op achtervolgen gezet.
  Met een besproken tacktiek hielden Joske en Leugge het tot aan de "Palmvelden" uit en onze Henne en co volgden op een 2 tal min.
  Had de tocht 5 km. langer geweest, dan was Henne erbij geraakt , maar achteraf als als als ...( zie foto Henne na de tocht, dit zegt genoeg voor de neutrale supporter)
  Weeral een toffe en sportieve voormiddag voor de Klievers, tussen pot en pint werd de toertocht nog is beleefd.
  Zondag afspraak in Langdorp, da zal andere kak zijn dan Londerzeel.   Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=Ryd8Qmop2Zo   

  17-05-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Rotselaar
  Het was weer zondagmorgen en klaar voor onze wekelijkse tocht.
  Maar het vertrek had vertraging, eerst de Leugge gaan afhalen op spoedgevallen in Leuven (Gasthuisberg).
  Een kleine niercrisis, dus de Leugge van de kliniek rechtstreeks de mtb op, na een nachtrust van ongeveer 2 uurtjes viel alles goed mee.
  Alé, aangekomen aan Sol é Vita te Rotselaar, mtb op en naar de inschrijvingen, die lag al op een stevig bergeske (al kort van adem).
  Iedereen ingeschreven en weg waren we met een 8 tal klievers en onze gastrijder van de week Chris (collega van Yoko).
  Het duurde geen 500 m. of den eerste Kliever lag tegen de vlakte, nee nee Joske ni maar Hans dampf (werktuigbidon en sleutels auto kwijt   ))).
  Maar hij was de enige ni die de grond van kortbij gezien heeft (Joske 2 keer, Bacardi ne keer of 3 en de Leugge was ook één van de gelukkige).
  De mtb-tocht was zwaar met vele beklimmingen en lang waren ze hoor, daar is é pak gekreunt en gezucht zene.
  Maar het was weer vinger likken voor elke mtb-er, het parcour was één van de betere van het seizoen.
  Bij de splitsing kozen sommige onderons voor de 27 km. en de andere gingen de 40 km. aan.
  Bevoorrading was oke maar lag kort bij den arriveé (op 10 km. v.d. meet) en het was een dorstig weertje, vele zaten door hun voorraad drank door, dus de bevoorrading was meer dan welkom.
  Het gemiddelde lag aan de hoge kant voor zo nen zware tocht, dus vele Klievers waren blij dat de laatste km's eraan kwamen.
  Lekker vuil aangekomen aan de arriveé, direkt onze dorst gelest met een broeder Jacob en dan richting huiswaarts voor nen lekkere douche.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=O1ynB46eu5M   

  13-05-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dorpelingenkoers Wezemaal
  Vrijdag 11/05/2012 rond de klok van 19u werd het startschot van de dorpelingenkoers gegeven aan café Wisemael.
  Het team de Klievers kwam met 3 renners aan de start (waaronder de Leugge, Henne, non-mtb Frank Schleck)
  Achter de Rodania-wagen werden ze halfweg het parcour losgelaten, bij de eerste doortocht aan het café zat onze Henne vooraan in het peleton, Leugge deed het iets rustiger en zat in de buik van het 50 tellend peleton.
  Met 7 rondes van 5,2 km. en voor de helft van het parcours wind op kop kwam onze Henne bij de 2de doortocht al ferm achter de Leugge die zich in het 2de peleton bevond.
  En bij de 3de passage aan cafe Wisemael was het over en out voor den Henne, benen ontploft en rood doorlopen ogen.
  Teleurstellend stond hij dan mee te supporteren voor de Leugge die op een 2 min. van de kopgroep bleef hangen.
  Alles verliep voor onze Leugge prima en begon het ook nog leuk te vinden, efkes show verkopen aan het café , door zen drinkbus bijna in de dakgoten te smijten.
  Laatste ronde werd ingezet en de Leugge zat nog in een groep van 15 man (2de peleton), met alle supporters aan de meet begon onze Leugge zo een 100 m. voor de meet aan de sprint en werd 2de van de groep ( 23 ste plaats algemeen ).
  Ale nen dikke bravo aan onze baanjanetten voor deze prestatie, tot zondag op de Middelberg.

  P.S. Foto's volgen nog.

  12-05-2012 om 10:07 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Hulshout
  Voor het VWB-clubklassement werd er beslist om in Hulshout te gaan biken, om onze 3de gedeelde plaats te verdedigen in de rangschikking.
  Met een bijna volledig team dat een 12 Klievers telde, schreven we ons in voor één van de meest eentonige toertocht van het seizoen.
  Eerste meters van het trajekt en een zandhoop lachte ons toe, maar sommige onder ons hadden moeilijkheden met deze molshoop.( dat was dan ook de enige beklimming, ale wat je een beklimming mag noemen.)
  Met een weinig gevarieerd parcours sloeg de verveling snel toe, zuchten en blazen deden de Klievers één voor één.
  Maar dat deden we ook bij de ondergeregende en vettige wegjes langs de dijk, die meermaals afgewerkt moest worden.
  Joske en Hans dampf hebben de modder van kortbij kunnen bewonderen.
  Na de bevoorrading kwam er dan toch leven in de tocht, het tempo werd de hoogte ingejaagd door Joske en Henne.
  Sommige lieten het voor wat het was, maar Fick en Hans dampf reageerde en kwamen aansluiten vooraan, en dat was voor Henne de doodsteek
  (in de ogen van Fick stond het L-teken).
  Zo arriveerde we toch nog in een rotvaart aan de sporthal Joris Verhaegen.
  Met een paar minuten vertraging kwam Balleke en Wout ook aan de wagens toe, met onze sportzakken richting douches, dan naar de cafetaria waar een soort schlagerfestival aan de gang was en de stemming zat er direkt in.
  Tot in Rotselaar mannekes.  P.S. Geluid op filmpje was niet wat het moest zijn, dus muziekje bijgezet. (sorry als de muziek op niks een trekt)

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=kE7k6tttblE   

  07-05-2012 om 19:18 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29er versus 26er
  Dit artikel over de voor-en nadelen van 29er is ons toegestuurd door Tom Bacardi.
  Intressant bij eventuele aanschaf van een 29er.

  Bijlagen:
  http://www.jimthijs.com/2011/06/23/26inch-vs-29er/   

  06-05-2012 om 21:02 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's mtb-Diest/Deurne
  Foto's van ons Connie.

  02-05-2012 om 17:13 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Diest/Deurne

  2 dagen na de mtb in Aarschot/Langdorp waren we voldoende gerecupereerd om in Diest/Deurne van start te gaan.
  Dit deden we met 8 Klievers (Leugge, Fick, Hans dampf, Promilleke, Joske, onze Mark, Wout, Bacardi).                                                         De jeugd van de Klievers was deze keer niet op het appél, dus jongens zondag jullie aanwezigheid gewenst.
  Na de toch redelijk zware tocht van zondag was deze al van hetzelfde kaliber (ietsjes minder mooi dan Aarschot).
  Beklimmingen korte, steile en lange stonden in aanbieding en sommige Klievers vonden dit maar niks.
  Boswegjes met boomwortels die op sommige plaatsen waren omgetoverd in schaatsbanen.
  De competitiedrang kwam weer de kop opsteken en dat uiten zich in een hoog tempo, Leugge zene off-day was al helemaal vergeten.
  Maar ook de pechduivel was ook in Diest van de partij, deze keer mocht onze Mark zich gelukkig prijzen (gebroken zadelpen).
  Joske heeft het voor de tweede keer in één week ook weer gedaan, fietsje op zijne kop zetten , maar Hans dampf deelde ook in een valpartij.
  Via de Citadel in Diest en de Para's in Schaffen keerde we terug naar de auto's en daar waren sommige niet kwaad voor, want de 36 km. telde voor sommige  precies 100 km.
  Lekker doucheke en ons dan op het podium geplaatst van de feestzaal om onze recupuratiedrank te nuttigen.
  Ale mennekes tot zondag, OPGELET !!!! zondag is het in Hulshout dat de Klievers gaan bollen.

  P.S. Niet wachten op de video, want er is geen (stukken aan de Go Pro).

     01-05-2012 om 18:11 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's mtb Aarschot

  Nog een paar foto's van de plaatselijke fotograaf.  30-04-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Aarschot
  Na onze gezellige en redelijk rustige (de dorstlessers) bbq gisterenavond, trokken we naar de Hagelandse gronden (regio Aarschot,Langdorp) voor de wekelijkse mtb-km's.
  Met een laag aantal Klievers (6) kwamen we aan de start van wat uiteindelijk een zware tocht zou worden.
  Of kwam het door al dat vreten aan de bbq, nee nee het was een zware tocht maar wel met één van de mooiste parcours.
  De gebroeders Meulemans hebben hun kater gestuurd naar Aarschot, die twee moesten naar een fuif en daar zal het redelijk uit de hand gelopen zijn.
  Met singletracks, zandwegjes, pittige of zeg maar zware beklimmingen en mooie afdalingen had deze mtb-tocht alles.
  Techniek kwam zeker van pas met al die boomwortels en het korte draaien in de Langdorpse bossen, ja ja ons Joske heeft het vandaag nog is gedaan, een goei tuimeling maar zonder gevolg.
  Sommige onderons hadden een geweldige off-day (Leugge en de Witte), telkens waren ze in het rood aan het rijden en soms donkerrood in de beklimmingen.
  Iedereen veilig en wel aangekomen, was het tijd voor de douches en voor onze Auqarius peach.
  Mannen tot dinsdag in Diest/Deurne rond de klok van 9 u of 8u15 bij de Fick.

  P.S. Langs deze weg doen wij een opsporingsbericht voor den Inte, die ging Leugge donderdag bellen maar tot nu toe, niks gehoord.  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=mzkv1_dCUTA   

  29-04-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's mtb Haacht
  Foto's van de organisatie.
  Promilleke mankeren we.  23-04-2012 om 20:54 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Haacht van Mtb-you
  Knappe foto's van knappe koppen.

  23-04-2012 om 20:19 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Haacht
  Na onze wedstrijddag van gisteren (6 uren Chartreuze) dacht iedereen in Haacht los te rijden, maar de weergoden hebben daar anders over beslist.
  De start van de Klievers verliep weer niet zoals het moest, onze jongste van den hoop ( Balleke ) had alleen maar zen Crocs bij, dus mama Diana maar uit haar bed bellen voor schoenen, bedankt mama.
  De tocht in Haacht is zo vlak als een biljart, maar na een paar kilometers was aan los rijden geen denken meer.
  De veldwegen waren omgetoverd in moerasgebieden, op sommige plaatsen zakte je tot 10 cm. in de drab.
  Sommige onder de Klievers hadden al spijt van hun deelname aan de toertocht, en sommige smeten zelfs de handdoek in de ring.
  Met mooie stukken over privédomeinen en prachtige singletracks in de bosjes, kwamen we aan de bevoorrading.
  Zeer geslaagde bevoorrading, alles op en aan met zelf gebakken cake (5 verschillende soorten).
  Het laatste stuk tegen Wakkerzeel was voor iedereen, niet alleen voor de Klievers een kuitenbom, amai. (modder,modder en nog is modder)
  En 2 km.voor de finish was voor iedereen een Tongerlo voorzien.
  Promilleke ( en nog een koppel Klievers) was blij dat we de Klieversremork in het vizier kregen.
  Ons ontdaan van al dat slijk, ne frisse Duvel voor ons moraal op te krikken en voor de hongerige ne hete hond met zuurkool                            Onze schoenenvergeter en de Fick kwamen ons na een half uurtje vergezellen aan de tafel (waarvoor dank aan onze penningmeester)
  Tot de volgende mannekes.

  22-04-2012 om 20:25 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb 6 uren Challenge Chartreuze

  Zaterdag was't van da! De eerste shortbike-teamchallenge te Holsbeek op de chartreuze berg.
  Alle klievers die we mochten inschrijven waren dan ook om 7u30 op post. Onze tent opzetten in Promilleke zijne voortuin(met dank aan Haarmode Kristel), dan ewa ander banden steken en het materiaal is nazien en dan waren we weg voor een kleine verkenning.
  Het parcour lag er nog redelijk goe bij ondanks de regenachtige dagen voordien.
  En dan de start, de Wout (voor de B-ploeg) en den Inte (voor de A-ploeg, gaven al wa ze in hun lijf hadden om toch maar mee met de grote hoop te kunnen. Ze kwamen dan ook na ongeveer 20min door voor ne eerste wissel. Hier hebben de mannen van de A-ploeg een crusiale fout gemaakt door te peizen da ze 2 toerkes na mekaar konden vlammen maar da was ewa te veel van't goede. Want den Bacardi vlamde den Inte voorbij met just gestarte verse benen. Hierdoor verloren ze direkt 4min en dacht de B-ploeg da se al gewonnen hadden. Maar de A-ploeg heeft zich toch herpakt en heeft die kloof wel terug toe gereden en zelfs iets meer.
  Maar in't algemeen heeft iedere Kliever gereden voor wa't em waard is.
  We weten nu ook dat de Leugge ZEER graag in de regen rijdt en dat de Wout en Dampfke da just ni graag doen. Da zijn sunshine boys. Den Henne dien heeft ook gevlamd gelak in zijn prof jaren en hierdoor is dien dan ook iets vroeger vertrokken met de hulp van zen vrouwke (die moest zijne sportzak dragen) De Fick dien heeft bekan heel den dag gezorgt dat er vanalles te eten was (want met zijne 29ner moet diene bekan geen moeite meer doen om zo rap te rij gelak wijle)
  Hans Dampf heeft met ni veel overschot de snelste ronde neergezet (van de Klievers) en Balleke heeft ne bak naft op gecrosst met ne brommer. Na de 6 uren hebben we naar kabouter plop gebeld om te zeggen dat we ne formidabele dag hadden en dat hij volgende keer toch maar moet meedoen. We hebben dan met zen allen nog ewa gegeten en gedronken en dan zijn we stillekes en moe naar huis gekeert. Nog is dank aan iedere deelnemer en alle aanwezige supporters.
  De 2 ploegen hebben 17 ronden gereden voor de geintereserden.

  Tot volgend jaar
  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=Wbwegw3AUZk   

  21-04-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb 6 uren Challenge Chartreuze (deel 2)
  Foto's deel 2  20-04-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's mtb-Rillaar
  Nog een paar foto's van de Klievers in aktie.(Leugge met een wheelie maar hij is niet te zien op de foto met dat logo)  17-04-2012 om 19:35 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-nachtrit Rillaar

  Voor de Klievers stond een druk weekend op het programma, zaterdag avondrit en s'anderdaags mtb-rit.
  Zaterdag afspraak voor de nachtrit om 18u30u bij de penningmeester om van start te gaan om 21u00 in Rillaar.
  Wat hebben wij dan 2,5 uur gedaan ? Bezoekje gebracht aan den Danny met ons allen, Wendy en Cathy.
  Met een lekkere taart voor jarige Balleke (hip,hip hoera) en een paar biertjes maakte we er een gezellig uurtje van, waar den Danny wel van genoot.
  Net op tijd ingeschreven voor de nachtrit vertrokken we met zen 7Klievers.(Fick en Joske met hunne nieuwe 29er)
  Het traject was zeker niet te vergelijken met dat van de nachtrit in Wiekevorst.
  Met stevige beklimmingen en technische stukken lag het niveau hoger. (voor onze clubdokter Serge Fuentes iets te hoog).                         Sommige momenten was het wel opletten, met de boomwortels en vettig parcours lag het gevaar te loeren maar iedereen bleef ongedeerd.
  Hans dampf zal toch eens in de portemonnee moeten gaan voor licht, want de verlichting dat hij nu heeft, dat het nu brandt of ni, hij ziet het nog ni.
  Veilig en wel kwamen we aan de meet, waar de douche stond te wachten en onze welverdiende sportdrank.
  Rond middernacht reden we huiswaarts voor onze welverdiende rust, klaar voor de tocht op zondag.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=VsQBx5y6BA0   

  15-04-2012 om 21:31 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Rillaar
  Na onze nachtrit,stonden we met 7 Klievers aan de start in Rillaar.
  Na een droge nacht lag de route er nog steeds hetzelfde bij,sommige stukken vettig en glibberig en nog steeds die vervelende boomwortels.
  De beklimmingen waren in het daglicht precies nog zwaarder, maar we hebben ze weer allemaal overwonnen.
  Het tempo daarintegen dat lag een stuk hoger, waar sommige Klievers het wel moeilijk mee hadden.
  De bevoorrading zat dit weekend wel meer dan oké.
  Met redelijk vermoeide benen en pijnlijke konten arriveerde we aan de auto's, vlug een lekker warm doucheke en dan plaats nemen voor de verfrissende Leffe.
  Iedereen deze week de beentjes verzorgen, want zaterdag zal het een zwaar weekend worden voor de benen.
  Ale tot zaterdag voor onze Challenge en komen supporteren hé.

  P.S. Van deze rit geen videoverslag, Joske pas thuis rond de klok van 3u s'nachts en had geen zin meer, sorry.
          Meer foto's volgen nog.

  15-04-2012 om 20:32 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkenningtocht v.d. 6-uren Challenge Holsbeek
  Deze zondag was in de geburen geen enkele MTB-tocht, daarmee besloten we het parcours van de 6-uren Challenge te verkennen.
  Met 10 Klievers, waaronder onze jeugd (Balleke en Bolleke) die niet kunnen deelnemen aan deze wedstrijd, maar toch kwamen meetrainen (dikke chapeau daarvoor) stonden we bij Promilleke thuis voor de start van onze verkenning.
  Met ons plan in de hand vertrokken we voor een rustig rondje, kennis nemen van het parcours.
  Echte steile beklimmingen zitten niet in het parcours, wel 4 lange beklimmingen en één bergaf waar sommige Klievers eerst eens moesten slikken voor ze eraan begonnen.
  Terug aangekomen bij Promilleke was het tijd voor het echte werk, de pees werd er direkt opgelegd, conclusie het zal zwaar zijn voor 2 rondes te rijden en iets te weinig voor 1 ronde af te werken.
  Maar dat zien we wel den 21ste, onze 2 ploegen zijn onderverdeeld in 4 man.
  Ploeg 1 zal zijn = Leugge - Hans dampf - Inte - Henne.
  Ploeg 2 is = Promilleke - Fick - Bacardi - Wout.
  Ale dat veronderstellen we toch ?
  Afspraak op zaterdag 21 april 2012 en alle supporters op post hé.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=EWnqAyUN1p8   

  08-04-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karting met de klievers
  Karting in Extreme te Herselt gaat NIET door. (voorzien op 19 mei '12)
  Min. leeftijd bedraagt
  14 jaar dus onze jeugd kan niet deelnemen.

  03-04-2012 om 15:17 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Borgloon
  Het aantal starters bij de Klievers lag aan de lage kant (6stuks), dit was te wijten aan het zatbed voor sommige.
  Deze week trokken we naar de fruitstreek bij uitstek, Borgloon en dit met onze nieuwe remork (waar trouwens dank aan de medewerkers).
  De eerste kilometers waren één voor één betonbanen, wat daar op volgde was al niet veel beter.
  Diepuitgereden landwegen en kasseien die lagen ook genoeg op het parcours, gelukkig zaten er nog redelijke valsplat stukken en een mini crossparcour in want anders zou het een saaie zondagvoormidag geweest zijn.
  De bevoorrading was al niet veel beter, alles lag al gewogen klaar (stukje banaan en suikerwafel).
  Maar de Klievers onder elkaar laten het niet aan hun hart komen, na de douche (die wel in orde was) hebben we ons in de sporthal terug getrokken voor de wekelijkse sportdrank (bediening was langs de trage kant, Leugge zal het geweten hebben).
  Volgende week staat onze training op het programma, uur en waar zal nog medegedeeld worden.  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=IJh7SlcqubU&feature=g-upl&context=G276d821AUAAAAAAAAAA   

  02-04-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 2 foto's uit Kortrijk-dutsel
  30-03-2012 om 16:28 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sponsors voor Pleinkermis 2012.
  Wij hebben in de tijd sponsors aangebracht voor Pleinkermis en die zouden we eens een bezoekje moeten brengen voor de editie 2012, dit zijn onze aangebrachte sponsors: Saunacenter Holsbeek - Kaya kebab - Decre - Davy en Emmanuelle - t'Kaffeeke - Café onder de toren -
  Car City - Linden cars - Winge motors - Haarmode Christel - Kessel-lo motors - de Fietsgarage - t'Hoeveke - Café rond punt - Frituur rond punt - All fit.
  Wie één van deze een bezoekje wil brengen in verband met sponsorgeld, laat het weten aan Promilleke (Bart Meulemans) 0478/55.45.44
  Alvast bedankt. 

   

  26-03-2012 om 17:16 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb Kortrijk-dutsel
  Met 9 Klievers stonden we aan de start in Kortrijk-dutsel, en die vertrok aan de lokalen van de scouts.
  Er ontbraken een paar grote namen, Leugge en voor de 2de maal op rij onze penningmeester Fick.
  Henne miste ook zijn kopman (Inte), moest met de familie brunchen.
  Na zijn zware val was Leugge klaar voor de start maar de Fick zijne vlieger smeet roet in het eten.
  Het parcour liep grotendeels ( de 30 km. ) langs de Chartreuzenberg, dus stonden ons zware beklimmingen en pittige afdalingen te wachten.
  Sommige onder de Klievers hadden het zwaar, maar is een goei training voor onze 6 uren challenge.
  Deze week geen valpartijen, zelfs Joske niet.
  Balleke had wel een klein probleem met zijn versnellingen.
  Met mooie veld-en boswegen door Lubbeek en Holsbeek kwamen we terug aan de scoutlokalen.
  Daar wachten een lekkere pannekoek voor elk van ons en zelfs 5 !!!! voor ons Balleke en na onze grote dorst te hebben gelest trokken we met de bende naar Seppe voor de algemene vergadering.
  Met een heerlijk 3 gangen-menu, waar onze dank voor aan Seppe en Gerda, sloten we onze zondag af.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=4puEt-dlcGc   

  26-03-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Activiteitenkalender staat op punt.

  21 april 2012 : 6 uren teamchallenge Chartreuze/Holsbeek.
  28 april 2012 : Vrouwendag > mannen BBQ bij de Leugge thuis.
  28 juli 2012 : Wielerwedstrijd te Wilsele.
  12 aug. 2012 : Pleinkermis t'Veldeke.
  15 sept. 2012 : Braderie Wilsele.
  27 sept. > 30 sept.2012 : Mtb-weekend Luxemburg.
  20 okt. 2012 : Mosseldag

  26-03-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Oud-Heverlee
  Met 10 Klievers en 1 Vangansewinkel-manneke kwamen aan de start in Oud-Heverlee.
  Vertrekken deden we aan de lokalen van de Speelpleinen Don Bosco.
  Met brede bospaden, wat de laatste weken anders was in de Limburgse bossen, ging het tempo van de eerste meters redelijk de hoogte in.
  Meerdalbos is een speeltuin voor de mtb-er met stevige en lange beklimmingen en een pracht van boswegen.
  Maar onze tocht werd overschaduwd door ne zware crash van de Leugge ( zie video ).
  Gevolg van zijne crash ; gekneusde ribben, schaafwonden aan schouder en bil en geweldige hoofdpijn maar voor de rest alles kits.
  Ons Balleke heeft weer de 30 km. op zijn polarke gezet en dit met versnellingen die maar half ok waren, dikke chapeau.
  Bolleke, die gaf samen met de Leugge de brui eraan, maar ons Bolleke zen knie was na vrijdag ( door nen Chow-chow gebeten op de geheime training met de Witte) nog niet ok.
  Aangekomen aan den arrivee bleek iedereen ok, ook de Leugge, dus de dorstlessers waren voor niemand een probleem.
  En we dronken er nog ene op de goede afloop van onze zondag.  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=-Q9KVoh3Ca4   

  19-03-2012 om 21:53 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb - Lommel
  We gingen onze punten voor het VWB klassement (8 punten) in het verre Lommel zoeken en zelf een stuk over de grens (Holland).
  Met 9 Klievers en 1 gastrijder (Leugge zen broer, Mark) stonden we klaar voor de Lommelse bossen en zanden te bestormen.
  Na ne kilometer was het weer zover, en deze keer Joske ni, het was Bolleke, Balleke, Leugge en Promilleke dat in een opstropping kwamen en met de gevolgen,een paar tegen de vlakte.
  Het lawaai was vandaag ook niet mee gereisd naar Limburg, iedereen in opperste concentratie om niet uit het wiel te worden gereden.
  Het parcour bestond uit mulle zandweggetjes en bospaden met een geweldig wasbordeneffect, soms een beetje te veel van die bulletjes, pijnlijk voor je achterste.
  De laatste 5 km. was iedereen zo bezig met elkaar dood te rijden,dat vele onder ons een stuk oversloegen ( het meest technische stuk van de rit).
  Bij aankomst was het lawaai plots terug en dat zijn nu toch eenmaal de Klievers.
  Vlug de douche onder en een goei stevig Grimbergske om al onze inspanningen door te spoelen.
  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=OcdxkhdxCC0   

  12-03-2012 om 19:26 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's mtb Winksele
  De prachtige foto's van MTB-you.  06-03-2012 om 17:19 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Winksele/Herent
  Met enkele Klievers die zich afwezig melden, de ene met skiverlof en de andere hadden verplichtingen om Batibouw te bezoeken, kwamen we toch nog met 8 Klievers aan de Warot (Winksele) waar de start werd gegeven.
  Onze Hans dampf stond weer vlijmscherp na een weekje op proteinenshakes te leven.
  Maar onze uitstappen naar het verre Limburg waren niet de ideale training voor dit parcours.
  Met lange en technische beklimmingen in de valleien van Bertem trapte er vele onder ons ferm op hunne adem (Promilleke, de Witte, Joske)
  Met een parcours dat op en neer ging, waren er onder de Klievers die toch een paar doodsteken uitdeelde aan de collega Klievers.(Hans Dampf, Joske, Leugge)                                                                                                                                                                                             Onze penningmeester Fick had vandaag ook het juiste pilleke gevonden (sterk op elk onderdeel v.h. parcours), misschien samen gaan shoppen met den Hans dampf in Herentals )))
  Ons Bolleke wordt ook met de week sterker en is in blijde verwachting van zijn nieuwe mtb (normaal gezien zal het een Cube worden), dus de jeugd onderons is gewaarschuwd als hij zene nieuwe mtb zal hebben, vlammen dan.
  Met pittige beklimmingen in de benen waren er Klievers toe aan nen lekkere Ice-Tea en die namen zijn ten harte in ontvangst na de aankomst in Winksele.
  Maar het is bij ene gebleven hoor, zijn dan op de wekelijkse dorstlesser overgeschakeld.  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=ctsajDTrTSw   

  04-03-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg foto's Mol/Wezel
  Weeral geen Sergeke te vinden, als iemand hem vindt laat het Joske dan weten.  27-02-2012 om 19:44 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Mol/Wezel
  Met 8 Klievers en 2 gastrijders stonden we aan de start van de 3 maal genomineerde tocht voor beste accomodatie.
  Start werd gegeven aan de fabrieken van Nyrstar, enzo trokken we de Molse bossen in.
  Met een pak singletracks in wasborden effect was het serieuze testwerk voor Promilleke zene nieuwe Canyon.
  Zandstroken kwamen er ook aan bod en een 4 tal korte maar te duchten opkantjes.
  Snelle omloop was het wel en dat was ook weer enkele weken geleden.
  Na de bevoorrading op de Keiheuvel (crossparcour) waar onze Balleke en Bolleke hun buikjes lekker rond hadden gesmuld, trok onze Hans dampf alle registers open, en ni normaal wat dieje de laatste weken laat zien, goe aan de Concap  hangt dieje.
  Voor vele onderons ging onze Hans dampf veel te snel (de man die in het begin van het seizoen zei : samen blijven zou toch zo veel leuker zijn).
  We snakte naar de finish en naar de o zo verkwikkende douches.
  Opgefrist richting tent, onze La Chouffe in ontvangst nemen en dan richting fritstand, bourgondisch onze magen gevuld keerden we voldaan maar moe huiswaarts.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=m5Vw7LYcE_A&context=C3576711ADOEgsToPDskKHboa87WIMI2ZbmGbRJIRG   

  26-02-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Schaffen/Diest vervolg foto's
  De Klievers in aktie te Schaffen.  21-02-2012 om 19:06 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's mtb Pellenberg '12
  Nog een paar kiekjes van de Klievers in action.  21-02-2012 om 06:08 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Schaffen/Diest

  Een paar dagen na de dooi waren de Schaffense veld- en boswegen verandert in een moerasgebied.
  Met 7 klievers waren we klaar om dat moerasgebied te bestormen, maar het was op sommige momenten HEEL zwaar.
  Onze grote afwezige was Promilleke, dieje zal zene nieuwe bike een beetje willen ontzien met al die modder.
  Aan de bevoorrading dachten sommige onder ons dat het zwaartse voorbij was, maar dat was een foute berekening.
  We kregen nog stevige stukken voor de wielen geschoven zoals de Citadel aan de Halve maan, de beklimming op het stukje militair domein en nog verschillende stukken wieltjeszuigers amai nog ni.
  Onze Henne had geen duifke gegeten maar dat was de laatste kilometers te zien, gekrucht dat dieje heeft gedaan.
  Terug aan den arrivee vlug nen douche want in plaats van de Klievers waren we meer de Modderduivels, fris gewassen en geschoren, trok het richting kantine voor onze wekelijkse vitamientjes.  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=-5KJPpqD17Q&context=C3576711ADOEgsToPDskKHboa87WIMI2ZbmGbRJIRG   

  19-02-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beachrace te Blankenberge vervolg
  Nog een hip movieke

  Bijlagen:
  http://vimeo.com/36703319   

  14-02-2012 om 17:35 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's mtb-tocht Heverlee
  Onze 2 helden van Heverlee (Promilleke-Fick)  14-02-2012 om 17:24 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend van 12/02/12 (Beachrace Blankenberge-Mtb Heverlee)
  Voor dit weekend waren de Klievers eerlijk in de helft gedeeld.
  2 Klievers (Promilleke - Fick) gingen hun mtb-tocht rijden in Heverlee en de 2 andere (Joske en Leugge) gingen hun kans wagen op het strand in Blankenberge.
  Over Heverlee heb ik weinig gegevens dus het wordt een kort verslagje of helemaal geen.
  Maar van de 2 beachracers kan er genoeg verteld worden maar we houden het kort, de beelden zeggen genoeg.
  Bangelijke ervaring was het, met nr. 808 kwam de Leugge aan de start en nr.807 was voor ons Joske.
  Voor onze Leugge was het na 2 km. al op de tellen letten, want het lag er spekglad bij ( goei tuimeling over de kop )
  Het is toch een andere ervaring dan nen mtb-tocht hoor, je wordt gewoon meegesleept door de adrenaline.
  En dan kan je altijd wel iets meer, zoals gelijk ne echte door da zand wroeten en ploeteren.
  Op den dijk in Blankenberge stond é pak volk, chique.
  Ale zoals we al eerder zeiden, keineige ervaring, volgend jaar met ne man of 6 naar daar ????
  Den uitslag, iedereen benieuwd = op de 200 renners (25km.) was de Leugge de 69ste en ons Joske 71ste.

  Bijlagen:
  http://www.chronorace.be/web2/Classements/Classement.aspx?eventId=6373731467270&mode=large&IdClassement=7715   
  http://www.youtube.com/watch?v=K_5p-hHE79M&feature=youtu.be   

  14-02-2012 om 06:20 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog enkele foto's v. mtb - Pellenberg
  13-02-2012 om 22:29 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Pellenberg

  In echte ijskoude temperaturen (- 8,5°) stonden we met 9 Klievers aan den depart in Pellenberg.
  De thuisblijvers onder ons hadden elk wel hun uitleg om niet in de kou rond te koetsen, maar hadden geen gelijk.
  Na een paar km's was de kou al lang vergeten, stevige en lange beklimmingen zetten ons vlug in het zweet.
  Stuurmanskunst kwam vandaag meermaals aan de bak, voor je bike over de bevroren sporen te loodsen en ja, ons Joske heeft er weer eens gelegen maar onze Leugge deelde ook in de prijzen.
  Wat vele hadden gevreesd, bleef uit, geen zware of pijnlijke valpartijen op de beenharde ondergrond. 
  De mekaniek wist in feite meer van het weer dan wij zelf ( bevroren body's, derrailleurs, enz...).
  De Witte en zijn 2 kompanen (Balleke en Bolleke) die zijn na ne km. of 14 maar terug gedraaid en hielden het voor bekeken.
  Na de beklimming aan het stort van Pellenberg waren we toch opgelucht dat we zonder kleerscheuren de sporthal hadden bereikt.
  Vlug de douche onder en dan onze dorsten lessen met een heerlijk Activiake.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=Bhe5_sRFJrk&feature=youtu.be   

  05-02-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw op de blog
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Als je iets wil verkopen in verband met MTB kan het nu ook op de blog.
  Verstuur je beschrijving en eventuele foto's langs de dropbox, zo komt je zoekertje op de blog.

  04-02-2012 om 09:45 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juiste bandenkeuze en banden spanning

  Defenitie:
  - hoge bandenspanning = > 3 bar.
  - lage bandenspanning = < 2.5 bar
  - brede band = > 2.2 - 2.4
  - smalle band = < 2.1


  *Harde zandbodem = smal voor - smal achter of semi voor - semi achter / hoge spanning.
  *Zachte zand bodem = breed voor - breed achter of semi voor - semi achter / hoge spanning.
  *Los zand = smal voor - smal achter of nop voor - nop achter / hoge spanning.
  *Modder = smal voor - smal achter of nop voor - nop achter / hoge spannig.
  *Bevroren sporen = breed voor - breed achter of semi voor - semi achter / lage spanning.
  *Verse sneeuw = breed voor - breed achter of semi voor - semi achter / lage spanning.
  *Geplette sneeuw = breed voor - breed achter of semi voor - semi achter / lage spanning.
  *Nat gras = smal voor - smal achter of nop voor - nop achter / lage spanning.
  *Rots/losse stenen = breed voor - breed achter of nop voor - nop achter / lage spanning.

  04-02-2012 om 08:20 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Leopoldsburg
  Na twee weken elkaar te moeten missen was het weer zover, de Klievers trokken met een zeven koppige groep naar Leopoldsburg.
  Op het militaire domein namen we de start voor, achteraf bekeken een zeer mooie tocht.
  We zijn niet van het domein afgeweest, dus een speelterrein om u tegen te zeggen.
  Met ontelbare singletracks, keren en draaien in de vele bossen, dalen en klimmen op de korte maar stevige klimmetjes leefde we ons uit.
  Ook de pechduivel was na enkele weken weer paraat en deze keer was Promilleke aan de beurt ( prullen met xt en ketting ).
  Ook waren er afwezigen die dit spektakel moesten missen waaronder ons Balleke, Witte die het al niet meer zag zitten na één keer.
  En na een afwezigheid van 2 jaar was Stripper ( den Dirk van de Ardennen ) er ook nog eens bij.
  Ons Joske heeft weer goud gewonnen voor de meeste valpartijen vandaag, waaronder de val van het jaar 2012 en onze Bacardi won vandaag zilver met zen doffe slag tegen de bosgrond.
  De bevoorrading was meer dan oké, Red Bull à volonte en een lekker tomatensoepje.
  Na 32 km arriveerde we terug aan de feestbus, leeg gereden maar voldaan trokken we met de sporttas naar de douches om onze bevroren teentjes te ontdooien.
  Fris gedoucht en opgewarmd naar de refter om onze Mora-snack in ontvangst te nemen, een vettige boulet was het en die hebben we vlug doorgespoeld met nen lekkere Leffe of Duvel.  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=jDO8m6Z4Tg4   

  29-01-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leugge en de bijtjes
  We wensen onze Leugge succes in de kliniek met zijn onderzoeken voor allergie aan bijtjes en wespen.
  Het zal voor onze beer een lange week worden, 4 dagen a volonte spuiten in zene darm.
  Maar dan is hem uitgerust voor zondag in Leopoldsburg te gaan biken.  24-01-2012 om 17:58 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Meeuwen (zaterdag) en Hasselt (zondag)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Daar de thuisblijvers niks te doen hadden nu dat de nieuwjaarsduik was afgelast zijn deze maar zaterdag en zondag e ritje gaan doen. Zaterdag waren er wel maar twee teamleden van de partij maar er was ene bij dien lawaai maakt voor heel de groep te vertegenwoordigen(Dampfke) en de stille kracht was promilleke.Maar t was toch een schoon tocht in Meeuwen.

  Zondag zijn we dan in Hasselt gaan rij met dezelfde lawaaimaker en ook wel promilleke en Tom Bacardi. Ook een schoon rit, wel e vettig weekend geweest door de moos en de regen, ma daar doen we het voor he. volgende rit zijn we weer allen samen want we hemme mekaar toch ewa gemist.  Volgende rit zal Leopoldsburg zijn

  22-01-2012 om 20:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsduik weekendje 2012

  Na de afgelasting van de duik trokken we toch naar de kuststad Oostende, omdat we 4 kamers hadden geboekt in hotel Astrid Royal.
  Leugge, Fick, Henne en Joske en hun ladies probeerde er dan toch nog een leuk weekend van te maken en dat is meer dan gelukt.
  Aangekomen aan ons hotel, vlug de sporttassen op de kamer en dan trokken de vrouwen op koopjesjacht maar wat moesten de 4 Klievers dan doen, meegaan ???
  Nee echt ni dus besloten we een kleine kroegentocht te doen en als we dan toch aan sport moesten doen, gingen we maar poolen.
  Met Leugge en Fick als team moesten ze de duimen leggen voor het superteam Joske en Henne (einduitslag 3 - 2)
  Met enkele biertjes op onze maag gingen we samen met onze vrouwen dineren in Den Artiest, daarna zijn we onze danspasjes nog eens gaan oefenen in de plaatselijke danscafes en de drank heeft redelijk gevloeid, Joske was in bloedvorm amai.
  Rond de klok van 3 trok de bende terug naar het hotel en ieder van ons had redelijk diep in het glas gekeken en voor sommige was er geen bodem meer in hoor.
  De nachtrust voorbij gingen we ontbijten, daarna een winderig wandelingske geplaats op de dijk.
  Rond de middag trokken de Klievers en vrouwen huiswaarts om thuis nog een beetje te bekomen van de zware inspanningen.

  P.S. Onze Leugge moet zijn foto's nog doorsturen, dus kortelings ook te bewonderen.

  22-01-2012 om 19:53 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg foto's Nieuwjaarsduik weekend 2012
  Nog enkele sfeerbeelden van de zotte bende.

  22-01-2012 om 19:53 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Tessenderlo
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Eerst en vooral sorry voor het late blognieuws (probleempje met de pc).
  Ale voor onze tocht van het weekend 15/01/12 trokken de Klievers met zen achten naar de Looise bossen in Tessenderlo.
  Zonder onze fietsremork weliswaar, de Leugge een wiel verloren in de Stationstraat.
  Na afwezigheid van bijna 2 jaar was onze Witte er weer eens bij en hij heeft gepuft zene.
  Hans Dampf had afgehaakt met een blessure aan zen heup en dat merkte we wel door de stilte in de bossen.
  Het weer was ons een beetje goed gezind, geen regen maar wel vorst maar dat was al een goei training voor de Nieuwjaarsduik.
  Het moet gezegd worden de Limburgse tochten zijn toch bangelijk goed en mooi.
  In deze tocht kregen we beklimmingen voor 4 weken voorgeschoteld, er zaten stevige kleppers tussen, dus sommige Klievers hebben meermaals op hun adem getrapt en voet aan grond gezet.
  Met de singletracks en bospaden keerden we terug naar het Heilig-Hart instituut, waar we eindelijk, na weken een WARME douche mochten ontvangen en het douchen duurde iets langer.
  Fris gewassen naar de refter van het instituut, gingen we onze dorsten lessen.
  Daarna trokken we naar Seppe voor ons zondagsdiner met vrouw en kids, en het was verdomd weer lekker. (dikke merci voor Seppe en Gerda).
  Ook onze Dolf was daar en hij ziet er goe uit.

  P.S. Sorry voor de weinige pictures maar de pillen van de kodak waren plat.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=-7BbUs-4Jpc&feature=g-   

  16-01-2012 om 20:36 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsje verkopen en nieuw speelgoedje kopen .
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Heftig tuig, als het niet meer lukt op de bike !

  Bijlagen:
  http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=32436   

  11-01-2012 om 19:06 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Lovenjoel/Bierbeek 08/01/2012
  Voor onze mtb-tocht van het nieuwe jaar trokken we naar Lovenjoel.
  We kwamen met een 13-tal Klievers aan de start en dat was weer een paar weekjes geleden.
  Het parcours lag er zoals de laatste weken vettig en glibberig bij, en toch lag Joske na een paar km's op zen zij.
  Maar hij was ni alleen, onze guestdriver " den Danny " ook ne goeie slag tegen den dolomiet.
  Op vele momenten waande we ons in Parijs-Roubaix, pak kasseien maar wel leuk om doen.
  Het was lang geleden dat de pechduivel op bezoek was bij de Klievers maar vandaag was hij daar, slachtoffers waren onze Bacardi (opgave na 10 km. met een ketting die nukkig deed) en den Danny ( Racing ralph ontploft ).
  Onze jeugd had voor de kids-tour gekozen maar hadden rond de 20 km. op de teller staan, dus ferm misgereden.
  Een paar Klievers onder ons zaten zo dood als ne mol maar waren weer voldaan van hun inspanningen.
  Afsluiten deden we met een verfrissende douche en die was voor ne keer lauw, maar doenbaar.
  Met een plat waterke voor de grote dorst, in de kantine van U.Lovenjoel sloten we onze zondag af.
  Onze Inte heeft wel gezorgd voor nen gratis toernee (zie foto).

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=LQOO-5dMVdk   

  08-01-2012 om 00:00 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarlijks weekend voor 2012 (Luxemburg)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Voor het jaarlijkse MTB -weekend ( laatste weekend van september) hem ik iets vastgelegd in Luxemburg dus wie mee wil ,kan dit al plannen (thuis uitleggen) en laten weten aan de penningmeester Fick
  Voor uzelf en het team is het aangeraden deze hoogtestage mee te doen !!(conditie & uithouding).

  06-01-2012 om 17:41 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mtb-tocht Boutersem 31/12/2011
  Voor onze laatste tocht van het jaar zakten we naar Boutersem af.
  Met 7 Klievers ingeschreven, starten we voor een loodzware tocht door Lubbeek, Binkom, Pellenberg en Boutersem.
  Niet echt veel beklimmingen maar de modderpoelen en de ondergeregende landwegen maakte de tocht lastig en zwaar.
  Evenwichtskunsten kwamen zeker van pas om je mtb door de diepe bandensporen te loodsen. 
  Joske was gewaarschuwd maar dat bate niet, halfweg was het weer zo ver, horizontaal de plas in.(een beetje met de hulp van de Leugge)
  Maar Joske was niet de enige die het op sommige momenten moeilijk had hoor.
  Onze jongste van de hoop (Balleke) dieje wordt met de week beter, dus volhouden hé man.
  Ons experiment met de cam, ondanks de regen leverde toch een aantal mooie beelden op.
  Na onze aankomst aan de auto's (feestbus was al gereserveerd) hebben we 2011 afgesloten met een glaasje champieter.
  Na ons glaasje trokken we naar de douches maar dat was weeral eens een ijskoud moment.
  In de vlugte onze dorstlesser meepikken en dan huiswaarts.

  De Klievers wensen iedereen de beste wensen voor 2012. 

   

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=0zruLxGqkiI&feature=g-   

  01-01-2012 om 16:58 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VWB Superbiker (MTB) klassement
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze winnaar van 2011 is onze Leugge met 61 punten, op plaatsen 2 en 3 staan de gebroeders Meulemans en onze penningmeester Fick.
  Met 57 punten staat onze Hans Dampf op de plaats van het zilver, Fick en Promilleke staan met 48 punten op een gedeelde 3de plaats

  01-01-2012 om 11:07 geschreven door kliever  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

  Hotel Le central  /   Han sur Lesse

  Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

  Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

  Renov Design / Herent 


      
            


  Foto

  Ledenlijst
  Naam             Alias          
   Lejeune   wim  leugge
   Meeus  nick  fick
   Lejeune   marc  yoko
   Vanhove  tom  schilder
   Robberechts  jean  jakke
   Robberechts  stijn  sparro
   Lion  pascal  de lange
   Lion  kevin  kevei
   Toujour  erwin  swinne
   Arnoets  guido  bontempi
   Arnoets  yoran  junior bontempi
   Lejeune Giel  Mini-Leugge
  IN MEMORIAN
   Carriére  danny  dolf
   Hensmans  steve  henne


  Championschip
    2018 - 2019
   01   JAKKE 36
   02 SCHILDER 27
   03  YOKO 30
  04  Sparro    0
   05  Leugge      0
   06  Mini leugge       0
   07  Junior  0
   08  Bontempi  0 
   09  Kevei  0
   10  De lange  0
   11  Fick  0
   12  Swinne  0
  21


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Links
 • 12 go Biking
 • Chain reaction cycles
 • vwb
 • Vaste MTB-routes
 • Mtb-you
 • Rose versand mtb
 • Futurumshop mtb
 • Hopmans Bergen o. Z.

  Links (2)
 • Barracuda Waver
 • MTB-gigant
 • Biqq
 • O2 Bikers
 • MOOZES
 • Fietssportief
 • Bikediscount
 • bike 24
 • bike-components

 • Suggeties/tips dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


     Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!