Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
    Inhoud blog
  • bertem
  • Leopoldsburg
  • lommel
  • TT Hasselt
  • TT Beringen
  • houthalen -helchteren
  • Weerde
  • VRAAGJE
  • scherpenheuvel
  • rotselaar
    Toertochten - activiteiten van de Klievers

    Zoeken in blog

    MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

    05-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag lovenjoel
    Deze morgen waren er slechts 3 klievers op tijd op de afspraak om 9 uur in Lovenjoel nl. De Schilder, de witte en Tom KUL.
    Omdat het maar onnozel is om met 3 man te vertrekken hebben we maar gewacht op de 4 andere klievers( Billy, Fick Leugge en Gill) die door ne kapotte gps in Bierbeek stonden. Iets later dan gewoonlijk vertrokken we dan op het vettige parcours, iets te vettig voor de nieuwe Scott van de Schilder met een kettingbreuk al na 2 km. De rest van de Klievers trokken dan maar rustig verder op pad voor 25 km wat voor veel Klievers meer dan genoeg was door de zwaarte van het parcours en de zwaarte van gisterenavond Cool . Bij de bevoorrading was het tijd voor ne lekkere EttixRolling Eyes of een soepje waar ge u wafel is in kan doppen: lekker! Na de bevoorrading trokken we richting het Meerdaelwoud waar Tom Kul de benen eens wou testen op de beklimmingen,dit ging goed de eerste km's maar na een tijdje kwam de Ettix bovendrijven met als gevolg moteurke opgeblazen en zoef daar was de Leugge. Tom Kul sukkelde dan maar verder en werd niet lang er na bijgehaald door Gill die zijn 2de plaats verdiende vandaag. Iets daarna kwamen de andere Klievers toe. Na een douche die iets warmer mocht was het tijd om de vochtbalans weer op peil te brengen en huiswaarts te keren.
    Grote afwezigen van vandaag waren toch wel de gebroeders Meulemans die toch verwacht werden. (Misschien gemist door het latere vertrek of pech???)
    tot volgende week voor onze eigen tocht en de vergadering!

    Op de vergadering zal ik ook de punten eens in orde maken, ik weet ook niet juist meer wie wat gereden heeft





    05-01-2014 om 20:21 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwjaar 2014
    Klik op de afbeelding om de link te volgen   Beste wensen aan al onze leden ,
          hun familie en sympathisanten .
              Het bestuur .

    02-01-2014 om 11:04 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarvergadering 2014 en brouwerijbezoek .
    Klik op de afbeelding om de link te volgen - 12 Januari is er jaarvergadering bij Seppe om 14uur . Gelieve zo veel mogelijk leden aanwezig te zijn .

         Stemming bestuur ( wie interesse heeft voor een plaats als voorzitter , penningmeester of secretaris  laat het weten)
         Bespreking toertocht Pleinkermis , eetdag en andere.
         Laten weten wie naar het brouwerijbezoek komt .


    - 1 februari    Brouwerijbezoek  De Vlier.

        Zaterdag namiddag is er een brouwerijbezoek met degustatie voorzien voor 
        leden en iedereen die mee geholpen heeft met bij onze activiteiten , toertocht .
       Gelieve te laten weten voor of op de vergadering wie er komt .
       verdere info volgt  na 20 januari .

    28-12-2013 om 00:00 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.x-mas
    Voor iedereen dat ik zou kunnen vergeten zalig kerstfeest en vreet u maar lekker bol. P.S voor oud jaar staat er een duikje opt program Deelnemers die zijn ingeschreven :Bille,Gill,Leugge,Fick,Axel en supporters altiijd welkom.

    24-12-2013 om 20:10 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag Averbode
    Zondagmorgen rond de klok van 8 en dan afwachten wie wel en wie niet. Wel: Fick,Gill,Schilder,Yoko,Leugge. Niet: zoveel anderen .Afspraak Averbode Energy park voor de Santa Biketocht.Heel veel volk aan de inschrijving en op het parcours met aanschuiven als gevolg.Ons Bolleke vandaag met superbenen aan de start maar nu laat zijn fabrieksmateriaal van Herent em in de steek.Geen testing mogen doen en alles ter plekke moeten afstellen.Zijne body NDK (naar de kloten)en exit na 300 meter rijden.De rest verder voor een toerke doen rond de 30km.Veel single tracks en met heel veel volk ni echt plezant fietsen meer.Alles samen aan de bevoorrading met alweer veel volk dus rap dada.Terug vlossen en de Schilder zag zijn kans om is uit te pakken.Effekes iets rapper gaan en zo is scheef over zijn schouder letten en juu.Helaas de fick zijne drank van de Kerstmarkt uitgezweet  en op het lange Cancellarastuk samen met de leugge terug naar Schilder.Mentaal gekraakt op 3km van de streep.Doeme
    Met drie uitbollen naar de meet en dan toch Schilder als meest gedreven.Dan den apres bike Voor een bonneke nen jenever en helaas gene gill en yoko en de schilder drinken da ni dus hebben leugge en fick deze taak op hen moeten nemen tegen wil en dank ofzo.

    17-12-2013 om 19:24 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tervuren
    Deze morgen stonden we met 5 Klievers aan de start: Leugge ,Fick, Schilder, Billie en Tom Kul. Meteen na de start hadden we meteen door dat er vandaag niet te veel km's gingen gereden worden, serieus vettig parcours en enkele klievers niet in form (verkoudheid en gisteren al een zwaar koers geredenWink). Het duurde niet lang of de eerste pech begon al ; een "snakebite" op een steen onder de modder. Na wat gesukkel en geprul konden we weer op pad op het zware parcours. Na 13 km al bereikten we een matige bevoorading (groene bananen en alleen cake). Niet lang daarna kreeg Leugge technische problemen: drankenhouder losgekomen, niemand profiteerde van de situatie en de "ploeg" bleef mooi bij elkaar tot bijna op het einde waar Leugge nog eens wat cartouchen ging afschieten met Billie in het wiel met kort daarop de andere Klievers. Tom Kul reed op het einde het gat nog dicht maar moest daarvoor heel diep gaan. Na een warme douche en een frisse pint keerden we weer huiswaarts.

    Tot volgende week in Averbode!

    08-12-2013 om 20:37 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weerde
    Vandaag stonden we met 4 klievers aan de start Yoko,Leugge, Tom Kul en de Schilder. Geen grote opkomst dus maar de helft van ons team lag vandaag op het ziek/zatbed Very Happy. In Weerde toegekomen op onze VIP-parking( wel door ne wandeltocht enz moeten rijden) dachten we snel te vertrekken maar door laat het ons een technisch defect noemen van Tom Kul was er wat vertraging. Eens ingeschreven kozen Tom, Leugge en Yoko kozen de 37 km, Schilder besloot na een tijd niet te mtben dat 30 km genoeg was om zijn nieuwe Scott te testen. Leugge en Tom Kul trokken met een stevig tempo richting de bevoorrading. Iets na de bevoorrading kwam er toch een beetje variatie in het vrij saaie parcours. Het ging er stevig aan toe in het Bloso-domein van Hofstade. Leugge die gebrand was op revanche na vorige week liet Tom Kul serieus afzien en na de zandstrook was de vogel gaan vliegen. Tom Kul reed dan maar op eigen tempo verder en reed de laatste km nog plat. Yoko liet de 2 gekken begaan en reed op zijn eigen tempo de tocht uit. Na een frisse douche en ne frisse ice-tea reden we dan weer huiswaarts.

    Tot volgende week in Vossem!

    01-12-2013 om 20:25 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scherpenheuvel
    We stonden vandaag met 5 klievers aan de start (Leugge, Fick,Yoko, Bolleke en Tom Kul) normaal met 6 maar de schilder had beter ook ne wekker bij zijne nieuwe Scott gekochtVery Happy.  In Scherpenheuvel toegekomen kozen we voor de 35 km, die we met een stevig tempo aflegden tot aan de bevoorrading. Na de bevoorrading brak de strijd zoals gewoonlijk los. Leugge en Tom Kul bepaalden het tempo en Bolleke probeerde aan te klampen. Na een paar keer stevig doortrekken en een "Klaas Vanthourenhout"-moment nam Tom Kul de leiding en gaf die ook niet meer af tot het einde. Moe maar voldaan kwamen de andere klievers niet veel later toe. Na een welverdiende douche en een frisse pint of Ice tea voor bolleke en yoko keerden we terug huiswaarts. Tot volgende week in Weerde!

    24-11-2013 om 19:14 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.punten aangepast!
    Ik heb de punten nog een laatste keer aangepast aan de hand van kalender en filmpjes en verslagen.heb de punten tot 17/11 in de klieversauto liggen degene die willen nakijken.Gelieve nu per rit de punten aan te passen.

    23-11-2013 om 19:27 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudjaarsduik 2013
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor wie goesting heeft is er de oudjaarsduik,
        meer info op hun site.

    19-11-2013 om 00:00 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.film kampenhout
    http://youtu.be/MsEvjaN-kYk

    17-11-2013 om 13:34 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwjaarsduik 2014
    Zo als voorgaande jaren kunnen  we het jaar goe starten met een fris duikje in de noordzee!!!!
    Dit zou doorgaan op 4 januari 2014 dus diegene dat zouden willen gaan gelieve iets te laten weten om af te spreken en eventueel een hotelleke te boeken voor het after-dive partytje.

    12-11-2013 om 19:53 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    08-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bonheiden
    http://youtu.be/8s_1K13A24k

    08-11-2013 om 05:01 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen punten geen centen
    Aangezien er toch niemand echt moeite doet om het klassement een beetje bij te houden hoeven wij ook niet meer bij te houden wie  er heeft komen meerijden en wordt er ook niets meer bijgehouden.Dus opt einde vant jaar ook ni komen klagen dan he. Voor de rest tot zondag zeker.

    07-11-2013 om 19:46 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toerke Kampenhout
    Zondagmorgen 8 uur en een overrompeling van volk in Wilsele. Alee toch e bekke nog 2 fabrieksrijders ophalen in Herent. Ene clubkampioen en den andere geen permikke nimeer voor een maand. Totaal aan de start  7 Man (ZEVEN) jawel geleden van ????? vergeten.
    De regen had zijn best gedaan en da was na de tocht duidelijk aan lijf en leden. Pittig tochtje just in tegengestelde richting van vorige editie .Het tempo werd de eerste kilometers bepaald door Dubbele meter Tom en Halve meter Serge en daar had Gill het al best moeilijk mee int begin. Splitsing 31 en 44  en nen breuk int peleton. Gill, Fick en Yoko besloten de 31 te nemen . (Snoopy na lichte druk ook mee voor de 44 ) al had deze na 421 meter al spijt van deze beslissing. Toch helemaal uitgereden en das ook al is anders geweest  (geen hondenclub in kampenhout) Bevoorrading was nog best in orde en daar kwam Bille terug aansluiten maar het was te fris om hier lang blijven te staan dus verder richting sporthal. Na enkele Single tracks een kloofje tussen Tom,Bille en Leugge maar aan de verkeerslichten werd dit snel verholpen met de nadruk op snel. Aan de spoorwegbrug Tom in aanvalspositie en een spurtje naar boven en Leugge terplekke gelaten met ne kou in zijne nek Superbenen voor Tom maar helaas was dit ten koste van zen ogen want 300 meter verder pijltje ni gezien en los verloren gereden. En met de wind die heel veel aanwezig was werd terugkomen dan ook uitgesloten en dus ieder op zijn ritme toerke afwerken en klaar voor den apres.Op naar de volgende met hopelijk evenveel  volk en liefst meer.
     

    04-11-2013 om 21:21 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.filmpje averbode
    http://youtu.be/n1QtCtJLHDs

    23-10-2013 om 15:52 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haloweennachtrit
    Voor vrijdag kunnen we onder voorbehoud ( misschien overuren ofzo )misschien vertrekken rond 18.30 vertrekken naar Wiekevorst tegen we dan daar zijn en kunnen vertrekken ist dan toch donker!!!!!!!!

    22-10-2013 om 20:20 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tremelo
    http://youtu.be/tZO_g8b1wgo

    14-10-2013 om 14:15 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.filmpje wolfsdonk
    http://youtu.be/CV8r9pVR9Lw

    10-10-2013 om 10:08 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTB- weekend luxemburg 2013
    Nog enkele sfeer foto's

























    09-10-2013 om 00:20 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

    Hotel Le central  /   Han sur Lesse

    Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

    Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

    Renov Design / Herent 


        
              


    Foto

    Ledenlijst
    Naam             Alias          
     Lejeune   wim  leugge
     Meeus  nick  fick
     Lejeune   marc  yoko
     Vanhove  tom  schilder
     Robberechts  jean  jakke
     Robberechts  stijn  sparro
     Lion  pascal  de lange
     Lion  kevin  kevei
     Toujour  erwin  swinne
     Arnoets  guido  bontempi
     Arnoets  yoran  junior bontempi
     Lejeune Giel  Mini-Leugge
    IN MEMORIAN
     Carriére  danny  dolf
     Hensmans  steve  henne


    Championschip
      2018 - 2019
     01   JAKKE 36
     02 SCHILDER 27
     03  YOKO 30
    04  Sparro    0
     05  Leugge      0
     06  Mini leugge       0
     07  Junior  0
     08  Bontempi  0 
     09  Kevei  0
     10  De lange  0
     11  Fick  0
     12  Swinne  0
    21


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Links
  • 12 go Biking
  • Chain reaction cycles
  • vwb
  • Vaste MTB-routes
  • Mtb-you
  • Rose versand mtb
  • Futurumshop mtb
  • Hopmans Bergen o. Z.

    Links (2)
  • Barracuda Waver
  • MTB-gigant
  • Biqq
  • O2 Bikers
  • MOOZES
  • Fietssportief
  • Bikediscount
  • bike 24
  • bike-components

  • Suggeties/tips dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.






     



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs