BP is impulsief, aandrijvend, opwekkend en
onmiddellijk geprikkeld als hij op 2de hands.be een nieuwe smokey
mountain ziet staan. Nadat hij al zijn onderhandelingskunsten in de strijd
heeft gegooid staat de smokey mountain in Dilbeek.
De grillberen
werden dan ook onmiddellijk uitgenodigd voor een BBQ tasting avond om deze
nieuwe aanwinst te testen.
Zeven uur voor het
event begon BP aan de voorbereiding. Low and slow, the way we like it. Kolen in de
kolen pan.

Water in de
opvangbak.

Briketten
aansteken


Hout ertussen voor
extra rokerige whisky smaak met appels

Duvel kip
voorbereiden

Tafel maken

Beginnen smoken

Eerst de ribbekes
erin en dan de kip
Zes uur smoken
tussen 95 graden en 125 graden en klaar om
te proeven.

Het oordeel laat
ik over aan de andere beren !
BewarenBewarenBewarenBewaren
10-08-2016, 00:00 geschreven door Grillbeer 
|