-benodigdheden: 1 ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel bloem - 7dl water - 1dl Alproroom - 1 pak tomatenpassata -
1 blokje kruidenbouillon - basilicum - 200gr gepelde garnalen - p&z
-werkwijze:
1. Snipper de ui en fruit ze goudgeel en glazig met de knoflook. Roer de bloem erdoor en fruit kort mee.
2. Voeg beetje bij beetje het water hieraan toe.
3. Voeg de passata, de room en het bouillontabletje toe. Kook de soep gedurende ongeveer 5 minuten op een
laag vuur.
4. Doe basilicum bij de soep en pureer met een staafmixer.
5. Voeg de garnalen toe en warm de soep kort door.
6. Verdeel de soep over verschillende kommen en garneer evt met verse basilicum.
19-01-2017 om 00:00
geschreven door annelien 
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:Soep en voorgerechten
|