|
Joske en Francis zijn met pak en zak aangekomen, ze waren zelf met de wagen dus dat was al handig.
Het aperitief en diner stonden al 'ongeveer' klaar, dus een gezellige eerste avond. Als aperitiefhapje had ik een glaasje klaarstaan met kruidencreme, appel, gerookte zalm en zalmeitjes, eenvoudig beginnen en een beetje opbouwen :-)
Het voorgerecht was een combinatie van prei, curry, garnalen en een sausje van de garnalenpellen. Lekker!
Als hoofdgerecht had ik oorspronkelijk gekozen voor lamskroontje, maar in Brugge niet direct iets gevonden. Dan als alternatief een varkensribstuk in zijn geheel in de oven gebraden, dat had iets langer nodig dan verwacht, was nogal groot uitgevallen, maar was wel superlekker van smaak.
Hierbij wat gebakken witloof, een puree met kruiden en een picklesbearnaise.
Als dessertje had ik al een creme klaarstaan met mascarpone en gemarineerde aardbeien.
Nog wat nagekaart en de planning van de dag daarna bekeken en onder de wol gekropen.
|