Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
 • NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE
 • STAD BEKIJKT UITBREIDING RECREATIEMOGELIJKHEDEN EN VROEGERE INZET VAN STRANDREDDERS
 • PATRICK STOPT ER MEE
 • NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE
 • OVERLIJDENSBERICHT

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  Foto

  NIEUWSJES UIT ZEEBRUGGE...!
  download
  04-03-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE

  DIY-Paasbox2

  Corona is nog lang niet voorbij,dus gewoon samenkomen kan nog altijd niet.

  Daarom hebben wij besloten om jullie een leuke DIY paasbox aan te bieden.

  04-03-2021, 11:46 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD BEKIJKT UITBREIDING RECREATIEMOGELIJKHEDEN EN VROEGERE INZET VAN STRANDREDDERS

  download

  Stad bekijkt uitbreiding recreatiemogelijkheden en vroegere inzet strandredders in Zeebrugge-bad

  De lente komt eraan en het warme en zonnige weer trekt meer mensen naar de kust. De stad bekijkt daarom de mogelijkheid om al vroeger strandredders in te zetten en meer recreatiemogelijkheden te voorzien in Zeebrugge-bad.

  Gemeenteraadslid Johannes Logghe haalt aan dat er in april en mei toch ook al mooie en warme lentedagen zijn en dat die vaak heel wat bezoekers naar de kust lokken. Zeker nu buitenlandse reizen niet mogelijk zijn.

  “Een aantrekkelijk aanbod in eigen land kan mensen toch een vakantiegevoel geven”, aldus Logghe. “En een strandbezoek kan perfect coronaproof verlopen. Zeebrugge-bad is daarvoor uiterst geschikt.”

  Schepen voor sport Franky Demon bevestigt dat een uitbreiding van de recreatiezone een piste is die bekeken wordt. “Vorig jaar experimenteerden we reeds met een uitbreiding van de badzone en dat lukte vrij aardig”, zegt Demon. 
  “Ook met de surfclub willen we samenzitten om te kijken welke mogelijkheden er zijn. We kregen van de uitbater al het signaal dat het ledenaantal door corona fors de lucht in ging. En zelfs een vraag om ook de zone voor brandingsporten uit te breiden in de richting van Blankenberge. Als Stad willen we dat gaan bepleiten bij de federale overheidsdienst die hiervoor toelating moet geven.”

  Daardoor zouden er ook heel wat meer kitesurfers toegelaten kunnen worden en dat kan zeker een extra troef zijn voor Zeebrugge-bad. Daarnaast wijst Demon op de initiatieven die er sowieso al komen: met name het sportstrand dat vrij beschikbaar is vanaf de paasvakantie én de Beweegcontainer. Die laatste wil de Stad in de zomerperiode opnieuw in Zeebrugge-bad plaatsen om zo extra beweegaanbod in open lucht te voorzien.

  Daarnaast wordt ook bekeken of er in bepaalde verlengde weekends, zoals Hemelvaart, al redders kunnen ingezet worden. Normaal zijn er pas strandredders van ongeveer half juni die dan tot half september toezicht houden.

  Schepen voor personeel Pieter Marechal: “We zijn natuurlijk altijd afhankelijk van de weersomstandigheden, maar we zien dat het voorjaar de laatste jaren steeds vroeger warmer wordt en we vinden het belangrijk dat mensen veilig kunnen baden. Daarom bekijken we hoe dit personeelsmatig met extra redders kan worden aangepakt.”

  04-03-2021, 11:28 geschreven door tlissewegenartje  


  12-01-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PATRICK STOPT ER MEE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Met pijn in het hart deelt Patrick Dhondt mee dat hij na lang wikken en wegen besloten heeft om te stoppen als catechist ( Vormsel ) .
  Hij wenst alle vormelingen en de catechisten een succesvol en prettig werkjaar toe .

  12-01-2021, 20:43 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE

  femma-zeebrugge

  ******************

  12-01-2021, 19:56 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERLIJDENSBERICHT

  nadine

  ************************

  12-01-2021, 19:50 geschreven door tlissewegenartje  


  30-12-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEEBRUGGE EVENTS VZW ORGANISEERT EEN LEUKE NIEUWJAARSACTIE


  Beste Kerstliefhebbers, 

  Mama's, papa's ,oma en opa's,broers of zusjes.
  Wil je nog even genieten van de warme sfeer in Zeebrugge? 
  Dan hebben wij misschien wel een leuke opdracht in petto. 
  Op 29/12 posten wij op de pagina (Zeebrugge events vzw) 12 kerstitems die
   te bezichtigen zijn te Zeebrugge. 3 per woonwijk ( mol, station, dorp, kaai) deze items
   vind je terug op een voorgevel,  balkon of voortuin. 
  Noteer het huisnummer,  stuur de som van de huisnummers door en maak kans op een leuke prijs.  
  Deze actie loopt tot en met 3 januari.

  HIER VOLGEN DE KERSTITEMS

  Zoek deze kerst-items op locatie STATION. 
  Hert, Kerstboom, Lichtjes in de haag ↓


  Zoek deze 3 items in wijk : DE KAAI / HAVEN ↓


  Zoek deze 3 items in het DORP : 
  De verlichte zoetstokjes......Ho-ho-ho..! ↓

  30-12-2020, 12:19 geschreven door tlissewegenartje  


  29-12-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YVETTE ROMBOUT WINT DE KERSTACTIE TE ZEEBRUGGE


  Nadat er werd besloten dat er dit jaar geen kerstmarkten door kunnen gaan wegens de covid pandemie, sloegen 'vzw Zeebrugge Events' en 'buurtwerk Zeebrugge' de handen in elkaar. Er werd voor een leuk kerstalternatief gezorgd. Er werd een kerstactie op touw gezet en de oproep om voortuinen, voorgevels, ramen en balkonnen te versieren vulden de lokale media forums, de hoofdprijs werd gesmaakt. Men kon namelijk een cadeaubon winnen ter waarde van 150 euro om te nuttigen in het  Zeebrugs restaurant 'de Tijdok'. Al snel blaakte Zeebrugge in gezellige sferen. Mensen deden massaal hun best om hun buurt om te toveren tot een groot kerstdorp. Mensen kwamen al vaker eens buiten om al dit pracht en praal te bewonderen.
   
  Een onafhankelijke achtkoppig juryteam waaronder de eerste schepen van Brugge Mathijs goderis, gemeenteraadslid Jean marie deplancke, rita decleer die Feestcomité zwankendamme vertegenwoordigd, buurtambassadeur Patrick dhondt, buurtnetwerk Hilde Ballegeer, alsook de 3 bestuursleden van vzw zeebrugge events kozen de winnaar voor de kerstactie.

   'Yvette Rombout' uit de 'Veerbootstraat' mag deze titel dragen. Ze had dit jaar extra uitgepakt met verlichting en versiering. Elke dag kwam er maar iets bij, had de verlichting niet uitverkocht geweest had ik er nog meer gehangen zei Yvette trots toen we haar een  bezoekje op afstand brachten. 

  De gedeelde 2 de plaats gaat naar Mariska & Virginie, Annick de Bie en Marijke Declerck.
  De derde plaats gaat naar Anne dobbels. 

  Ik ben reeds al aan het nadenken over het komend jaar, ik weet nu al waar ik mijn ster zal plaatsen. Hopelijk volgt er geen stormweer want deze had enkele dagen terug mijn mooie kerstboom beschadigd, aldus Yvette. 
  Yvette sluit af met een dankwoord aan de juryleden, vzw zeebrugge events en buurtwerk Zeebrugge. Ze kijkt al uit om haar hoofdprijs te nuttigen.


  Proficiat aan alle deelnemers het was een fantastisch jaar!

  29-12-2020, 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  09-12-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AUDITEUR RAAD VAN STATE LEGT BOM ONDER PROJECT NIEUWE SLUIS ZEEBRUGGE


  Auditeur Raad van State legt bom onder project nieuwe sluis Zeebrugge

  De auditeur van de Raad van State adviseert de vernietiging van het voorkeursbesluit voor de nieuwe sluis op de Visartlocatie in Zeebrugge. Dat is nog geen definitieve uitspraak maar een richtinggevend advies dat in de meeste gevallen wordt gevolgd.
  Visartsluis Zeebrugge 2010 - © Henk Claeys

  De auditeur van de Raad van State adviseert om het voorkeursbesluit voor een nieuwe sluis op de Visartlocatie in Zeebrugge te vernietigen. Hij heeft zijn inzicht laten weten aan het departement Mobiliteit en Openbare Werken (MOW), dat zich nu over het advies buigt.
  Dat is geen definitieve uitspraak maar doorgaans volgt de Raad van State het advies van de auditeur. Met andere woorden: het is een bom onder het complex project van de tweede zeesluis voor Zeebrugge. Op 28 juni 2019 legde de Vlaamse regering de locatie voor de nieuwe zeesluis vast op de plaats van de kleine, meer dan een eeuw oude, Visartsluis op de kop van het Boudewijnkanaal. In de kusthaven zijn vriend en vijand het al decennia eens over de nood aan een tweede, hedendaagse en voldoende grote zeesluis voor de zich sterk ontwikkelende achterhaven. Nu zijn die dokken voor grote schepen uitsluitend toegankelijk via de Pierre Vandammesluis, die dateert van 1985 en aan grondige vernieuwing toe is. Maar tegen de keuze van de locatie, waarbij een aantal bewoners en ondernemingen zouden moeten wijken, rees protest.

  Advies vernietiging voorkeursbesluit
  Bij het departement MOW vernemen we dat het projectteam Complex Project Nieuwe Sluis Zeebrugge begin december twee verslagen van de auditeur van de Raad van State ontving. Enkele partijen hadden in 2019 bij de Raad van State een verzoekschrift tot nietigverklaring van het voorkeursbesluit voor de Visartlocatie ingediend. "De auditeur van de Raad van State adviseert in beide auditoraatsverslagen om het voorkeursbesluit te vernietigen", bevestigt woordvoerder van MOW Nick Arys. "Uit de definitieve uitspraak van de Raad van State zal blijken of de Raad de auditoraatsverslagen volgt of niet. In de tussentijd zet het project de lopende trajecten verder omdat ze sowieso zinvol zijn voor het verdere verloop van het project. Maar ook vanuit menselijk oogpunt is het niet wenselijk om al die trajecten stop te zetten."

  Jan Goemaere, voorzitter van de taskforce, wil de definitieve uitspraak van de Raad van State afwachten: “Het is te vroeg om ervan uit te gaan dat al het harde werk van het afgelopen jaar voor niets is geweest. Afhankelijk van het definitief arrest zijn er meerdere mogelijkheden. We moeten de uitspraak afwachten vooraleer hierover zelf uitspraken te kunnen doen. Aangezien communicatie in dit project heel belangrijk is, hebben we alle betrokken burgers, bedrijven en stakeholders op de hoogte gebracht en duidelijk gemaakt wat dit wel en niet betekent voor het project. Dat zullen we ook doen bij de definitieve uitspraak.”
  Lopende trajecten gaan verder.

  BRON: FLOWS.BE

  09-12-2020, 23:20 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KERSTACTIE IN ZEEBRUGGE


  Beste Zeebruggenaren, we zijn niet alleen actief om de grote buurtkerstbomen op te smukken, we willen jullie zelf ook stimuleren om je raam, voorgevel of voortuin te versieren. In elke wijk zullen we straks het mooiste- of meest originele huis met een prijs belonen. En als je weet dat je straks een restaurantbon van 150 euro kan winnen, verdient jouw opsmuk misschien net dat tikkeltje meer...?
  Denk eraan, het hoeft niet duur te zijn. Met wat recyclagemateriaal en een beetje creativiteit kan je ook mooi versieren...
  PS: we kunnen nu al verklappen dat we om jullie wat te helpen,  volgende week vanuit den droad gratis raamopsmukpakketten zullen aanbieden.
  Buurtwerkster Hilde

  09-12-2020, 23:02 geschreven door tlissewegenartje  


  07-12-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE


  *************************

  07-12-2020, 23:04 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TWEEDE INFOKRANT OVER DE NIEUWE ZEESLUIS


  Op 3 en 4 december vonden de inwoners van Zeebrugge, Zwankendamme en Lissewege de tweede infokrant van het project in de bus. Die krant staat volledig in het teken van de geactualiseerde projectonderzoeksnota. Je leest er een beknopte samenvatting van dat document: welke alternatieven we onderzoeken en hoe dat gebeurt. Daarnaast vertellen we wat er met de reacties uit de inspraakperiode is gebeurd, en hoe we het leefbaarheidsplan vormgeven.

  PDF van deze infokrant.........KLIK HIER!

  07-12-2020, 22:47 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN BUURTWERKSTER 'HILDE'


  Aan onze Zeebrugse gezinnen: dit is een oproep voor kinderen (van 6 tot 12 jaar):

  Vooreerst een grote dankjewel voor jullie moeite om na onze oproep massaal veel CD’s binnen te brengen. Nu woensdag 9/12 gaan we tijdens een buurtsportnamiddag hiermee aan de slag.
  Tussen 14 en 16 u grijpen we naar graffitibussen om onze CD’s met flashy kleuren te voorzien, dit onder professionele begeleiding. Trek dus aub vuile kleren aan! Wanneer  deze droog zijn, mag elke deelnemer op zijn eigen cd een kerstwens schrijven (indien dit niet alleen lukt, helpen we wel een handje 🙂 ).
  Deze hangen we in onze buurt(kerst)wensbomen waarvan speciaal 1 in elke Zeebrugse wijk staat.
  Doe jij mee? Kom zeker af naar deze gratis graffitiworkshop. Een namiddag plezier (Opgelet: we kunnen slechts een groep toelaten van maximum 50 kinderen.)

  Groetjes, jullie buurtwerkster

  07-12-2020, 22:34 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTCOMITEE VAN ZEEBRUGGE HOUDT VERKOOP VAN KERSTBOMEN

  Foto Paula Ceulenaere


  "Feestcomté Zeebrugge houdt verkoop van kerstbomen om van Zeebrugge,
  tegen Kerstmis, een warm dorp te maken !"

   Zaterdag 5 december 2020 verdeelde het Feestcomité Zeebrugge meer dan 100 kerstbomen.  De bomen werden verkocht aan de democratische prijs van  5 Euro/stuk.

  Nu staan de kerstbomen, mooi versierd met lichtjes, kerstballen en slingers, her en der te pronken in Zeebrugge.

  Enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere...................KLIK HIER!

  O denneboom, o denneboom 
  Wat zijn uw takken wonderschoon 
  Ik heb u laatst in 't bos zien staan 
  Toen zaten er geen kaarsjes aan 
  O dennenboom, o dennenboom 
  Wat zijn uw takken wonderschoon

  07-12-2020, 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  23-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WE VERSLAAN DE TWEEDE COVIDPERIODE


  Buurtwerk Zeebrugge

  23-11-2020, 11:36 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KERSTACTIE VAN HET FEESTCOMITEE IN ZEEBRUGGE


  🌲KERST IN ZEEBRUGGE 🌲
  Kerstactie Feestcomité Zeebrugge

  Waar Corona een grote spelbreker was & nog steeds is, willen wij met het Feestcomité het eindejaar toch vol licht(puntjes) afsluiten.
  Wij voorzien 100 buiten kerstbomen om zelf te versieren en zo Zeebrugge het mooiste en meest sfeervolle dorp van 2020 te maken 🌲
  Praktische info: - De kerstboom is ongeveer 2m hoog.
  ⭐Deze dient zelf opgehaald te worden op zaterdag 5/12/’20 
  ⭐tussen 9u en 13u.
  ⭐ aan de lokalen van de scouts
  ⭐Voor slechts 5€ heeft u al een boom
  ⭐1 Boom per adres zodat iedereen de kans krijgt                                       
  ⭐Cash te betalen bij ophaling
  💥 U dient te reserveren bij Ducoulombier David  op het nummer 0477675994 OF Email: pietersjo109@gmail.com
   Breng uw bevestiging mee bij ophaling van de boom!!
  💥WEES SNEL WANT OP IS OP!💥

  Laat ons het jaar in een goede sfeer afsluiten ❤
  Namens alle leden van het Feestcomité wensen we u en uw gezin sfeervolle feestdagen toe.

  23-11-2020, 11:14 geschreven door tlissewegenartje  


  21-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE


  Om onze leden die graag koken ook iets te bieden hebben wij nu onze peperkoekenhuisje box.

  Deze bevat alles om zelf je huisje te maken. De box wordt geleverd op 21 december.
  Op 22 december komt Florence online om samen met jullie het huisje te maken.
  Op 5 december is er ook de mogelijkheid om via ‘praatbox’ samen met Florence klaaskoeken te maken,deze les is gratis.

  Stuur gewoon een mailtje naar flo.hazaer@telenet.be en alle info komt jou richting uit.
  Mensen die willen kunnen ook nog steeds de box voor het kerststuk bestellen.

  Groetjes  jullie Femma team

  21-11-2020, 00:23 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEFINITIEVE UITSLAG VAN DE HALLOWEEN-WEDSTRIJD TE ZEEBRUGGE
  Beste buurtbewoners van Zeebrugge,
   het liet even op zich wachten, maar hier volgen de definitieve uitslagen rond de voorbije Halloween-wedstrijd, waar we tijdens deze nieuwe Covid-periode onze bewoners alsnog een speurtocht hebben aangeboden om een welbepaald spookje in deze mooi versierde Eiensluisstraat te traceren.

  De familie Van Eynde/Vantorre uit de Vissersstraat werd door een onschuldige hand (Gino, logistieke medewerker uit het buurtcentrum) uit de winnaars geloot. Alle deelnemers konden tegelijk ook in de Eiensluisstraat hun mooist versierde adres aanduiden. Het werd een nek-aan-nek race tussen de huisnummers 24 en 38, waarvan de familie Caenegem/Pottier (nr 24) uiteindelijk met een uiterst nipte voorsprong de prijs in de wacht sleepte. Beide winnaars waren blij toen ze een winkelwaardebon van 75 euro ontvingen.

  Nog een grote dankjewel aan de bewoners van de Eiensluisstraat voor het vele opsmukwerk om Halloween ook dit jaar een bijzonder plaatsje te geven. 
  groetjes, Hilde, jullie buurtwerkster.

  21-11-2020, 00:20 geschreven door tlissewegenartje  


  13-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE


  Wij van femma Zeebrugge hebben ook niet stil gezeten en nagedacht over hoe we jullie toch nog wat kunnen aanbieden. Wij bieden jullie een pakket aan om zelf aan de slag te gaan om een mooi bloemstuk te maken. Het pakket wordt aangeboden met alle materialen en een werkwijze . De bloemetjes worden in pipetjes geplaatst zodat men de bloemetjes kan vervangen en men dubbellang van je werkje kan genieten.

  Pakketten kunnen besteld worden via facebook of via mail ( femma.zeebrugge@telenet.be), bestellen=betalen. dit voor 2 december.

  Het pakket kan afgehaald worden op 8 december bij Linda ( Azorenstraat 12) En dit tussen 19.30 en 20.30 uur

  Leden betalen 25 € , niet-leden 35 €

  13-11-2020, 22:41 geschreven door tlissewegenartje  


  12-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KORTE HERDENKINGSPLECHTIGHEID VOOR DE OOROGSSLACHTOFFERS VAN ZEEBRUGGE


  In deze moeilijke corona-periode heeft de N.V.M.B.B. regio Brugge-Zeebrugge
   zijn oorlogsslachtoffers herdacht met een korte hulde en het plaatsen van een mooie grote chrysant.
   De Last Post en Brabançonne weerklonken via een wireless-speaker.

  Het oorlogsmonument aan de Sint-Donaaskerk te Zeebrugge met gedenkplaten
  van overleden Zeebruggenaren gesneuveld tijdens WO I en WO II

  WO I : Doebbels Gaston, D'Hondt Leonard, Flama Cyriel, Gyselbrecht Oscar, 
  Lutters Ferdinand, Meulemeester Eugeen, Rotsaert Omer, Torreele Frans, Van Eeghem Camiel

  WO II : Bossier Frans, De Baere Edouard, Viane Maurice, Willemkens Maurice  Voorzitter Daniel De Bruyckere en bestuurslid-commissaris Paula Ceulenaere (met vaandel)
  Leden Laury Declerck  (fotograaf van dienst) en Eric Willemkens waren
  ook aanwezig maar op de achtergrond

  12-11-2020, 12:00 geschreven door tlissewegenartje  


  10-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG VAN DE ZEEBRUGSE ONTDEKKINGSZOEKTOCHT


  Dit jaar was het Feestcomité van Zeebrugge beperkt in hun activiteiten door de corona-crisis. Er werd gezocht naar alternatieven. Naar een idee van enkele bestuursleden werd een familiezoektocht georganiseerd dit zowel voor de plaatselijke en rondomliggend bewoners als voor toeristen.
  Deze 'Zeebrugse ontdekkingszoektocht' liep van 20 juli tot 20 september 2020. Er werd een prijzenpot van 500 Euro voorzien in waardebonnen van de locale handelaars.
  Wegens gezondheidsredenen is de uitslag nu nog maar bekend geraakt waarvoor oprechte excuses van het bestuur.

  De antwoorden:

  Deel 1 :

  1) zijgevel Seafront, tussen de gebouwen van de oude vismijn
  2) Zeebrugge Dorp - Tijdokstraat
  3) begin Zeedijk - St George Day wandeling
  4) Omookaai, aan Royal Belgian Sailing
  5) Militaire begraafplaats Sint Donaaskerk
  6) Herdenkingsplaat herald of free enterprise aan Sint Donaaskerk

  Deel 2 :

  1) kuifeend, rietzanger, rietgors, meerkoet, nachtegaal, kleine karrekiet, blauwe kiekendief
  2) De man die de boot zag, in de lucht
  3) Alfa en Omega
  4) De familie Van Eeghem
  5) Evoluzione Silenziose
  6) strandwijk / De môle
  7) het schelpenhuisje
  8) 20 juli 1985 - Koning Boudewijn
  9) a)  18483 km ( Wellington 18716 - Londen 233 km )
      b) Artes Brugge Cruise
  11 ) Jacques Brel
  12) Paul De Grande
  13) zeeduivel
  14) The 12th Manitoba Dragoons
  15) Amigo's
  16) niet " Brugge" zeehaven, maar " Zeebrugge " zeehaven !
  17) 23/4/1918
  18) 27 km
  19) de hoektorens, interieur en de liftkooien

  Deel 3 :

  Visserskruis

  Hierbij de winnaars:

  1. Kurt Couffez Torhout
  2. D’andere Rina Zeebrugge 
  3. Nele Nys Izegem
  4. De Boi Veronique  St-Andries
  5.Dhaenens Filip  Mariakerke
  6. Moreel Eveline Zeebrugse 
  7.van Steenwijker Nicolas Ramskapellle
  8. Hoste  Christiane  lissewege 
  9. Decorte Norette lissewege 
  10.Decorte Patricia Blankenberge 
  11. Angely Franz Zwankendamme 
  12. Bil Annie  Zwankendamme 
  13.Dewit Dmitry  Zeebrugge 
  14. Van Campenhout Bennebroek Zeebrugge 
  15. Baert Marc Zeebrugge 
  16. Pitteljon Alain lissewege 
  17.Pitteljon Germain  Knokke
  18.Angely Olivier Zwankendamme 
  19,Deblaere Freddy Heist
  20.Dhaenens Chatlotte Mariakerke 
  21.Dekeyzer Barbara Zottegem.

  Dank voor de deelname, de prijzen  worden bezorgd door de mensen van het feestcomite of opgestuurd.

  10-11-2020, 17:00 geschreven door tlissewegenartje  


  Foto

  Foto

  Dropbox

  Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 01/03-07/03 2021
 • 11/01-17/01 2021
 • 28/12-03/01 2021
 • 07/12-13/12 2020
 • 23/11-29/11 2020
 • 16/11-22/11 2020
 • 09/11-15/11 2020
 • 12/10-18/10 2020
 • 14/09-20/09 2020
 • 07/09-13/09 2020
 • 20/07-26/07 2020
 • 13/07-19/07 2020
 • 06/07-12/07 2020
 • 22/06-28/06 2020
 • 27/04-03/05 2020
 • 06/04-12/04 2020
 • 09/03-15/03 2020
 • 24/02-01/03 2020
 • 17/02-23/02 2020
 • 03/02-09/02 2020
 • 27/01-02/02 2020
 • 20/01-26/01 2020
 • 13/01-19/01 2020
 • 06/01-12/01 2020
 • 31/12-06/01 2019
 • 23/12-29/12 2019
 • 16/12-22/12 2019
 • 09/12-15/12 2019
 • 25/11-01/12 2019
 • 18/11-24/11 2019
 • 11/11-17/11 2019
 • 04/11-10/11 2019
 • 28/10-03/11 2019
 • 21/10-27/10 2019
 • 14/10-20/10 2019
 • 07/10-13/10 2019
 • 30/09-06/10 2019
 • 23/09-29/09 2019
 • 16/09-22/09 2019
 • 09/09-15/09 2019
 • 19/08-25/08 2019
 • 12/08-18/08 2019
 • 15/07-21/07 2019
 • 08/07-14/07 2019
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 31/10-06/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 29/11-05/12 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010

  Blog als favoriet !

  Startpagina !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!