E-mail ons

Druk oponderstaande knop om ons te e-mailen. U kunt zo ook anoniem reageren op artikels en eigen meningen door ons laten publiceren.

Gastenboek
 • leuke site
 • Doorgaan met bloggen!
 • geluk gewenst
 • Wat geluk brengen
 • Interessante site - Veel succes gewenst!

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Archief per week
 • 31/10-06/11 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 17/05-23/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
  Foto
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  rina_en_luc
  www.bloggen.be/rina_en
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  movie
  www.bloggen.be/movie
  Wij doen het !!
  samen staan we sterk
  Een REALISTISCHE kijk op onze hedendaagse maatschappij.
  04-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Domme Nederlanders ???
  Onze noorderburen worden hier altijd bekeken als stomme hollanders.
  In de steden Almere en Den Haag wonen blijkbaar de slimmeriken aangezien men de toestand beu is.
  Men heeft gestemd op de PVV van Wilders omdat dit op het moment de enige oplossing is.
  Er zijn plaatsen in Nederland plaatsen waar men minder dan 10 procent Nederlanders terugvind.
  Men wordt overrompeld door allochtonen, de mensen voelen zich bedreigd en kunnen niet meer rustig op straat lopen.
  Waarom kunnen wij in België niet eens op een fatsoenlijke manier stemmen.
  Het komt ons allen ten goede.
  We zullen minder belastingen betalen omdat we minder mensen moeten onderhouden.
  Er zal meer werk zijn en men kan 's avonds weer rustig over de straten wandelen.

  Iedereen weet dat elk probleem niet meteen is op te lossen maar we kunnen het wel aanpakken om een start te maken.
  Onze pensioenen staan op de tocht. Ilegalen buiten en we kunnen onze mensen uitbetalen.
  Allochtonen dagen de politie uit. Oppakken, aanpakken en uitzetten.
  Miljarden wordt gegeven aan goede doelen en ontwikkelingshulp. Stoppen met deze uitgaven omdat ze toch niets oplossen, het is pure oplichterij.
  Onze steden worden stilaan meerderheid allochtoon. Al het tuig eruit en we kunnen weer van ons patrimonium genieten.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote winnaar Wilders: "Op 9 juni wordt PVV grootste partij"
  De populistische Nederlandse politicus Geert Wilders heeft de gemeenteraadsverkiezingen gewonnen. Zijn PVV wordt zelfs de grootste partij in de stad Almere. De leider van de rechtse en islamofobe partij voorspelt dat zijn partij de grootste wordt bij de parlementsverkiezingen op 9 juni.

  Van de gevallen regeringspartijen kreeg het CDA van de ontslagnemende premier Jan Pieter Balkenende de verwachte klappen, terwijl het PvdA van zijn grote rivaal Wouter Bos zich herstelde na een erg zwakke vorige stembusgang, maar toch ook zware verliezen incasseert in enkele grootsteden.

  Als er nu nationale verkiezingen waren geweest, dan zouden het CDA, de PvdA en de PVV nek aan nek liggen volgens peilingen.

  De lokale onafhankelijke partijen hebben de meeste kiezers achter zich gekregen met ongeveer een kwart van de stemmen. De PvdA verliest verreweg het meest vergeleken met de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2006, toen de socialisten een historische zege behaalden. Met ruim 93 procent van de stemmen geteld, stond de PvdA op nog geen 16 procent, terwijl de partij vier jaar geleden in de 394 gemeenten waar nu is gestemd eindigde op ruim 23 procent. De PvdA blijft dat percentagegewijs ook, maar wordt in het aantal raadszetels voorbijgestreefd door zowel het CDA als de VVD. De lokale partijen halen gezamenlijk meer dan 2.300 zetels, meer dan welke landelijke partij ook. Het CDA verliest 2 procentpunt maar heeft op de lokale partijen na wel het meeste aantal raadszetels.

  Almere
  De PVV behaalde als grootste partij in Almere 21,6 procent van de stemmen met bijna alle stemmen geteld. De PvdA werd de tweede partij, met 17,6 procent van de stemmen. Dat is een daling van bijna 10 procent vergeleken met vier jaar geleden. Toen kwam de PvdA als grootste partij uit de bus, met 27,5 procent van de stemmen. De PVV deed toen nog niet mee.

  Springplank
  "Wat in Den Haag, in Almere kan, kan in heel het land. Dit is de springplank naar ons succes", triomfeerde Geert Wilders. Hij werd als een held door zijn partij onthaald. Wilders sprak zijn complimenten uit voor de lijsttrekker in Almere, Raymond de Roon. Ook de lijstrekker voor de PVV in Almere sprak zijn aanhangers toe. "Het is gelukt! En hoe! De burgers van Almere hebben gekozen voor koerswijziging in onze stad. Meer veiligheid en minder islam in de stad. Al die kiezers die op PVV hebben gestemd ben ik dankbaar voor het vertrouwen", sprak De Roon.

  "Moslims moeten niet bang zijn"
  "Moslims in Almere hoeven de PVV niet te vrezen", sprak Wilders nog. "Als zij zich aan de wetten houden, zijn ze gelijk aan ieder ander en hebben ze geen enkele reden om bang te zijn. Dit is een fantastische dag voor de PVV. Als je grootste of tweede partij bent dan moet je proberen mee te gaan doen. De kiezer heeft gesproken. Men moet de democratie serieus nemen. Ik hoop dat de andere partijen ons niet zullen uitsluiten.".


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders denkt aan fusie met Vlaanderen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De optie van een fusie tussen Nederland en Vlaanderen moet overwogen worden. Dat zegt de Nederlandse PVV-leider Geert Wilders vandaag in een interview met De Telegraaf. Wilders zegt dat de Vlamingen en de Walen elkaar zat zijn. Een fusie zou bovendien economisch goed zijn.

  "Nederland krijgt er de haven van Antwerpen bij, een luchthaven, we hebben cultureel veel met elkaar gemeen, het zou goed zijn voor de werkgelegenheid, het zou ruimte geven, hun schoolsysteem is goed, de belastingen zijn lager", zegt Wilders van de Partij voor de Vrijheid (PVV).

  "Dus laat premier Balkenende eens met zijn Vlaamse collega gaan praten om te kijken of er een nieuwe unie kan ontstaan." De PVV-voorman benadrukt dat een fusie wel vrijwillig moet zijn. "Het is niet de bedoeling dat we een of ander korps naar het zuiden sturen." Wilders stelt voor een referendum uit te schrijven in Nederland en Vlaanderen.

  Toenadering tussen de PVV en het Vlaams Belang ziet Wilders niet zitten. Hij zegt in de krant niets met deze partij te maken te hebben, 'helemaal niet met buitenlandse partijen'. Wel zegt Wilders dat zijn partij zich oriënteert op de Europese Verkiezingen van volgend jaar. Bij welke fractie de PVV past, weet hij nog niet.

  In het interview gaat Wilders ook kort in op de verschillen tussen zijn partij en die van de populaire Rita Verdonk, de ex-minister voor Integratie, die uit de liberale VVD-fractie werd gegooid en onlangs haar eigen partij Trots op Nederland boven de doopvont hield. "Wij hebben een mening waarvoor we steun zoeken en niet andersom. De PVV staat ergens voor. Wij gaan niet onze mening veranderen als veel mensen dat plots doen."

  03-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STIJN STIJNEN

  Normaal gezien word er hier niet over sport gepraat maar dit konden we niet vermijden.

  Waar is de tijd dat we nog echte doelmannen hadden.
  Piot, Pfaff, Preudhomme, De Wilde, Nicolay maar ook de doelmannen van kleinere ploegen mochten er zijn.
  Keepers die een bal konden vastpakken. KLEMVAST zei men toen.
  Waar is de tijd dat een keeper onder zijn lat praatte en niet in de pers.
  We hebben niets tegen de pers maar als je oplet wie praat op televisie:
  Stijnen, Bousufa en De camargo hebben precies een contract om te praten.
  Als hun ploeg verliest praat men altijd van: -Op dit niveau mag dit niet gebeuren si en la.
  De super-safes van Stijnen moet men nog maar eens goed bekijken, dit zijn meestal ballen die recht op hem afkomen en nog is hijn niet bekwaam om deze te klemmen.
  In België wordt hiervoor bijna een medaille uitgereikt.
  Sinds Stijnen niet meer in de selectie staat gaat het precies beter met de ploeg.
  Laat de jongens die er nu staan maar verder doen want ze doen het goed.
  Stijnen speelt in België en de anderen hebben zich reeds bewezen in grote buitenlandse competities.


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een incidentje

  De Brit Nigel Farage van de United Kingdom Independence Party, de fractievoorzitter van het Eurosceptische Europa van Vrijheid en Democratie, viel Herman Van Rompuy persoonlijk aan.
  Farage zei dat  bij de benoeming van de eerste Europese president in november, er gehoopt werd dat hij "een reusachtige, mondiale figuur" zou zijn, een politieke leider voor 500 miljoen mensen, "maar ik vrees dat we slechts u gekregen hebben". "Wie bent u", zo ging hij voort, "ik heb nog nooit van u gehoord, niemand in Europa heeft ooit van u gehoord".
  Daarop kwam hij pas echt op dreef: "Ik wil niet grof zijn, maar weet u, u hebt het charisma van een natte dweil en het uitzicht van een bankbediende". En onder boegeroep van andere parlementsleden voegde Farage er nog aan toe dat Van Rompuy een "vijand van de natie-staat" is, "misschien omdat u uit België komt, wat natuurlijk in grote mate een niet-land is".

  Het leverde hem een berisping op van parlementsvoorzitter Buzek.

  Van Rompuy zelf hoorde de tirade onbewogen aan en reageerde er niet op. Achteraf zei hij "alleen maar minachting" te hebben voor de interventie van Farage.

  Dit moet men eens proberen met Sarkozy ,Berlusconi of Wilders. Deze Brit zou nogal eens wat meemaken.
  Men verwondert zich dan dat we in België een hopeloze situatie hebben.  Over ons


  Hallo

  wij zijn geen rascisten, communisten of fascisten.

  Wij zijn gewone werkende burgers die mee moeten helpen de staatsschuld af te lossen door te gaan werken. Wij geven zoals velen bijna de helft van ons loon af zodat anderen van de dop kunnen leven en zich verschuilen achter het woord racisme.

  We willen hier iets aan doen want we zijn realisten.

  wijdoenhet.org


  Over dit blog

  Dit blog wordt hopelijk een uitlaatklep voor al degene die iets op zijn maag heeft liggen en dit al lang denkt maar zoals de meeste Belgen niet durft zeggen.

  We worden overrompeld door alle mogelijke nationaliteiten. Wij Belgen worden in ons eigen landje behandeld zoals een buitenlander terwijl de buitenlanders behandelt worden zoals koningen. Hier willen wij iets aan doen en wij doen het mits uw hulp.


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  emma_victor
  www.bloggen.be/emma_vi
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  ruthmckennypartyband
  www.bloggen.be/ruthmck
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  buffalooooo
  www.bloggen.be/buffalo

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!