E-mail ons

Druk oponderstaande knop om ons te e-mailen. U kunt zo ook anoniem reageren op artikels en eigen meningen door ons laten publiceren.

Gastenboek
 • leuke site
 • Doorgaan met bloggen!
 • geluk gewenst
 • Wat geluk brengen
 • Interessante site - Veel succes gewenst!

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Archief per week
 • 31/10-06/11 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 17/05-23/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
  Foto
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tilloenk
  www.bloggen.be/tilloen
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  cullinair
  www.bloggen.be/cullina
  Wij doen het !!
  samen staan we sterk
  Een REALISTISCHE kijk op onze hedendaagse maatschappij.
  04-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De finale oplossing
  De Belgische staat kan of wil niets doen tegen het geweld dat er is in de wijken van Brussel.
  Dit is goed nieuws voor de allochtonen. We tonen hiermee hoe bang we zijn voor hen. Ze weten dat ze kunnen doen en laten wat ze willen en lachen u daarom in uw gezicht uit.
  Ze zijn altijd in groep omdat ze er niet alleen aan durven beginnen om iemand te intimideren.
  Gezien de Belgische staat er het geld niet voor heeft om nieuwe politiemannen in te zetten of meer rechters hebben wij de oplossing gevonden.
  STUUR DE PARA'S EROP AF !!

  1) Zo kunnen ze oefenen zonder dat het simulaties zijn
  2) Ze kunnen wat andrenaline kwijt
  3) Ze worden al betaald en toch nergens ingezet
  4) Ze dienen onder de Belgische vlag
  5) Men kan hen wettelijk gezien niets omdat de wijken waar ze opereren bezet gebied zijn.
  6) Het is pure zelfverdediging

  Goedkoper en efficienter kan het niet.

  Politiek kan toch eenvoudig zijn

  wijdoenhet.org

  02-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.School vlucht, Justitie kijkt toe
  Het verhaal over de Industriële Hogeschool die uit Anderlecht vlucht voor het geweld van allochtone jongerenbendes doet flink wat stof opwaaien. Het Laatste Nieuws schrijft vandaag dat de politie drie verdachten heeft opgepakt, waarvan één ook aangehouden zou zijn. Twee minderjarige daders zijn vanwege plaatsgebrek in jeugdinstellingen alweer op vrije voeten. Wij hebben het vroeger al vaak gezegd, gisteren klonk het ook boos uit de mond van Luckas Vander Taelen en vandaag kunnen we het alleen maar herhalen: Justitie geeft nog maar eens blijk van “onbekwaamheid, onverschilligheid en schuldig verzuim”.

  Politiewoordvoerders wijzen er op dat criminelen op 21 november het politiecommissariaat van Kuregem in brand staken. De uitdrijving van de school is een nieuwe stap in de verovering van de wijk. “De straatboefjes werken in opdracht van criminele bendes die alle normale leven uit de wijk weg willen. Die er ook voor gezorgd hebben dat het commissariaat platgebrand werd. En die nu deze studenten weggejaagd hebben. Alles om zo weinig mogelijk pottenkijkers te hebben. Dan kunnen ze hun handel in gestolen auto’s, wapens en drugs beter runnen.”

  De MR-burgemeester van Anderlecht maakt zich erg kwaad: “Justitie werkt gewoon niet meer in Brussel. Als verdachten van zulke zware feiten vrijgelaten worden, kunnen we niet meer van een rechtsstaat spreken. Die straffeloosheid maakt onze samenleving kapot.” Ook Luc Van der Kelen stelt verontwaardigd vast dat als de politie de criminele daders oppakt, het gerecht het keer op keer laat afweten. Waardoor wijken en slachtoffers “opnieuw aan deze criminelen worden overgeleverd, die zich onaantastbaar wanen en de politie in het gezicht uitlachen”.

  “Daar is maar één kruid tegen opgewassen. Hard optreden van de politie en hard optreden van Justitie.” Ook dát zeggen wij al jaar en dag. Als het Vlaams Belang het voor het zeggen had in Brussel, zouden die criminele straatboefjes wel rap een toontje lager zingen.


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Factuur Offerfeest
  Het islamitische Offerfeest kostte de belastingbetaler in Brussel een pak geld: de ophaling, het transport en de verwerking van het slachtafval kostte de Brusselaars liefst 72.032 euro. Dat blijkt uit een vraag van Dominiek Lootens, fractievoorzitter van het Vlaams Belang in het Brussels Parlement. Het drukken van folders en affiches kostte 3.660 euro, wat de totale kostprijs voor Brussel op meer dan 75.000 euro brengt. Daarbij komt nog de inzet van personeel en het opruimen van illegaal slachtafval.

  Wat de illegale slachtingen – de grote meerderheid – betreft, is het standpunt van het Vlaams Belang duidelijk: dergelijke praktijken mogen niet langer worden gedoogd. Het prijskaartje van de slachtingen die op wettelijke wijze gebeuren, dient niet door de Brusselaars, maar door de islamitische gemeenschap zelf te worden betaald.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt niets
  Geconfronteerd met de grote publieke verontwaardiging in Vlaanderen, kondigde CD&V-minister Stefaan De Clerck gisteren met veel poeha een beleid van nultolerantie aan. Nog geen dag later heeft het aangekondigde actieplan, dat overigens slechts van toepassing is op enkele wijken in Anderlecht, reeds alle geloofwaardigheid en afschrikking verloren.

  Zo liet Luc Hennart, de voorzitter van de Brusselse rechtbank, weten dat een lik op stuk-beleid – waar hij nota bene zelf voorstander van is – onmogelijk is met de huidige personeelsbezetting. “Als de minister van Justitie nultolerantie wil, moet hij mij eerst meer rechters geven”, aldus Hennart. Doch daarvan is geen sprake, wat zonder meer een ramp betekent voor het aangekondigde plan. “Wat baat het dat er gearresteerd en gedagvaard wordt als er geen rechter is om een vonnis te vellen? We vergeten dan nog dat ook massale overuren op de rechtbank weinig zouden uithalen, aangezien de straffen nu al niet uitgevoerd worden bij gebrek aan capaciteit in de gevangenissen.”, vraagt Liesbeth van Impe zich vandaag af in Het Nieuwsblad.

  De Clerck maakt echter geen werk van de onontbeerlijke extra rechters voor de Brusselse rechtbank, evenmin als van extra celcapaciteit, om van een daadwerkelijk jeugdsanctierecht nog maar te zwijgen. Ondertussen blijft ook de vorming van één Brusselse politiezone op een Franstalig veto stuiten.

  In een reactie stelt Philip Van Hamme van de politievakbond NSPV dan ook dat de aangekondigde nultolerantie nul resultaat zal opleveren én dat de minister van Justitie zelf totaal ongeloofwaardig is: “Woorden in de wind zijn het van minister De Clerck – als zogenaamd hervormer van Justitie een opgewarmd lijk dat zichzelf andermaal een brevet van onbekwaamheid toekent. Wie gelooft die mens nog. (…) En iedereen wéét toch dat het de Franstaligen in Brussel – met Phillippe Moureaux op kop – niet kan schelen dat de toestand verder verrot? Het zijn hun kiezers, en die strijk je niet tegen de haren.” Harde taal, maar daarom niet minder waar.

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Racistisch geweld in Brussel
  Zet u schrap voor nog een straffe getuigenis uit de Brusselse Far West. De vader van een slachtoffer geeft in een lezersbrief aan De Standaard antwoord op de bewering van Freddy Thielemans en co. dat de Vlaamse partijen de criminaliteit in Brussel zouden dramatiseren. Lees even mee.

  “Hoelang nog moeten de Brusselse ouders bang zijn dat ze, een half uur nadat hun kinderen naar school zijn vertrokken, telefoon krijgen dat hun kind nog maar eens aangevallen is door jonge allochtonen? Op donderdag 28 januari is mijn zoon voor de derde keer in twee jaar tijd op weg naar school overvallen in het Elisabethpark. Mijn zoon werd bespuwd, in de buik en het kruis gestampt en onthaald op verbale agressie in de stijl van ‘je vriendin is een hoer’, ‘ga je vriendin neuken’, ‘vuile Vlaming’.”

  “Terwijl mijn zoon de politie belde, vertelden de vijf allochtone delinquenten fier dat ze 14 jaar oud zijn en dat de politie hen niets kan doen. Tegelijkertijd kreeg mijn zoon via zijn gsm van de politie te horen dat ze machteloos staan en dat het ‘een politiek probleem’ is. Moeten er dan echt doden vallen eer deze problematiek door de politici aangepakt wordt? Ik denk dat de tijd van politiekcorrect zijn voorbij is en dat deze ontaarde situatie open en bloot moet besproken worden en vooral opgelost, zonder dat je daarvoor voor racist uitgemaakt wordt.”

  “Wanneer gaat de moslimgemeenschap op een actieve manier deze rotte appels eruit halen in plaats van te schermen met het cliché ‘dat dit gedrag niets met de islam te maken heeft’?”

  Spijkers met koppen. Vorige week nog liet de directeur van een Industriële Hogeschool die uit Anderlecht vluchtte voor het straatgeweld van allochtone jongeren weten dat die bendes bewust mikken op “studenten met een Europees uiterlijk”. Uit de studie van een Nederlandse onderzoeker blijkt dat de draconische ‘antiracisme’-wetten in dit land tot de absurde situatie leiden dat mensen hier eerder vervolgd worden voor al dan niet echt racistische uitlatingen dan voor daden. Dat is bij deze nog maar eens bewezen. Wie stopt het racistische geweld in Brussel?


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Faits divers”? Hallo?
  Freddy Thielemans, PS-burgemeester van Brussel, bestempelt het beschieten van agenten met een kalasjnikov als een ‘faits divers’. Je moet het maar doen. Intussen schreeuwen enkele vrouwen hun angst en woede uit in de krant (Het Laatste Nieuws, 02.02.10). Ze voelen zich gegijzeld in hun stad of zijn al gevlucht. Hun getuigenissen zijn onthutsend.

  Elke woonde in Anderlecht. Haar wagen werd drie keer aangereden terwijl hij geparkeerd stond en er werd ook al drie keer ingebroken in de auto. Als ze ’s avonds op stap ging, nam ze altijd een joggingbroek mee, want naar huis keren met een rokje en blote benen was te gevaarlijk. Elke had er na een tijd genoeg van en verhuisde naar de Vlaamse rand rond Brussel. Daar begon ze een nieuw leven.

  Hilde kwam elf jaar geleden in Brussel wonen en zag hoe het jaar na jaar gevaarlijker werd. In al die jaren werd er vijftien keer ingebroken in haar auto en één keer werd hij gestolen. “Ik ben nooit bang geweest, maar nu heb ik echt een schrik gepakt. Enkele weken geleden ben ik ‘gesackjacked’. De ruit van mijn wagen werd ingeslagen en mijn handtas gestolen. Het geluid van dat brekende glas bezorgt me nu nog angst.”

  Het meest beklijvende verhaal komt uit de mond van Karin, medewerkster van de VRT. “Generaties lang woont mijn familie in Brussel. Maar zodra ik met pensioen ga, ben ik weg. Mijn 17-jarige zoon vertrekt nu al. Hij gaat naar Gent op school. In Brussel wordt mijn zoon constant lastiggevallen. Een keer of tien per dag krijgt hij te horen: ‘sale flamand’. Of er wordt gespuwd naar hem. Twee weken geleden is hij samen met zijn vriendin aangevallen door een groepje allochtonen, nauwelijks 14 jaar oud. En zwaar geslagen. Toen hij met zijn gsm de politie belde, lachten die jongeren hem nog harder uit. ‘Wij zijn 14, de politie is bang van ons’, zeiden ze. Ze weten immers maar al te goed dat ze als minderjarigen in Brussel niet opgepakt kunnen worden.”

  “Mijn hele leven heb ik gezegd dat ik zou vechten voor Brussel”, zucht Karin. “Maar het is me te veel geworden. Het ergste is dat de schuld hiervoor bij Marokkaanse allochtonen ligt. Voor iemand die zo multicultureel ingesteld is als ik, is dat een pijnlijke vaststelling. Maar ze pesten ons weg…” Thielemans en co. steken hun kop in het zand en doen of er niks aan de hand is. Maar normaal kan je dat soort toestanden toch niet noemen. ‘Faits divers’? Misschien voor de PS-potentaatjes, maar niet voor de slachtoffers van het straatgeweld.  Over ons


  Hallo

  wij zijn geen rascisten, communisten of fascisten.

  Wij zijn gewone werkende burgers die mee moeten helpen de staatsschuld af te lossen door te gaan werken. Wij geven zoals velen bijna de helft van ons loon af zodat anderen van de dop kunnen leven en zich verschuilen achter het woord racisme.

  We willen hier iets aan doen want we zijn realisten.

  wijdoenhet.org


  Over dit blog

  Dit blog wordt hopelijk een uitlaatklep voor al degene die iets op zijn maag heeft liggen en dit al lang denkt maar zoals de meeste Belgen niet durft zeggen.

  We worden overrompeld door alle mogelijke nationaliteiten. Wij Belgen worden in ons eigen landje behandeld zoals een buitenlander terwijl de buitenlanders behandelt worden zoals koningen. Hier willen wij iets aan doen en wij doen het mits uw hulp.


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  fictiereeksen
  www.bloggen.be/fictier
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  joggerke
  www.bloggen.be/joggerk
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  hooikoortsinfo
  www.bloggen.be/hooikoo

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!