Wijnproeverij is in principe gedefinieerd als dat de evaluatie van smaak wijn, mondgevoel, kleur en geur, het gaat om een zintuiglijke proces dat gericht is op de kwaliteit van wijn, volwassenheid, geschiktheid en smaken. Wijnproevers voeren ook wijnproeverijen aan de wijn van de structurele elementen, waaronder tannine, zuur en alcoholgehalte, ze moeten goed uitgebalanceerd en wenselijk is voor wijndrinkers. Naast het evaluatieproces, wijnproeven omvat ook het gebruik van verschillende kits zoals aroma flessen en blotting strips.
Als je niet alleen een eenvoudige wijnliefhebber, maar zijn het maken van geld uit het, zou het raadzaam dat u een uitgebreide kennis over de verschillende wijnen beschikbaar hebben. Het belangrijkste is, moet u de essentiële kennis hebben over hoe je een grote wijn te bepalen, van de smaak, geur en kleur. Dat is het belang van de wijnproeverij voor u, je zou in staat zijn om je hand te krijgen op de beste wijnen beschikbaar als je weet wat "het beste" wijn echt is gemaakt van.
Nu, met succes bepalen van de kwaliteit van de wijn, je moet rekening houden met verschillende factoren, zoals de serveertemperatuur, de volgorde van proeven en de evaluatie. Expert wijnproevers van mening dat wijn aroma's en smaken gemakkelijk worden gedetecteerd als ze in hun juiste temperatuur, waarschijnlijk tussen 16 tot 18 º C. Tijdens het proces, moet wijnen worden geregeld in de juiste volgorde, van sprankelende varianten aan het licht blanken, dan zware blanken te zware rode varianten. Hierdoor wordt voorkomen dat twisted evaluaties de proever's als de meest zware en zoete wijnen gedomineerd licht varianten.Klik hier voor de website voor meer informatie over wijnproeven te leren kennen.
|