Chocopasta
Ingrediƫnten
120g extra pure chocolade
4 eetlepels amandelmelk
30g boter zonder zout
2 eieren
1 theelepel stevia kristal (natuurwinkel)
Bereidingswijze:
Klop het eiwit van 2 eieren tot het goed stijf is.
Voeg bij de 120g chocolade (zonder suiker!).
4 eetlepels melk.
30g echte boter en 1,2g gedroogde,verpulverde blaadjes.
Verwarm gedurende2 min in de microgolfoven(maximum stand) of op een bain-marie.
Als de chocolade goed gesmolten is, voegt U onder goed roeren de 2 eierdooiers toe.
Het stijfgeklopte eiwit wordt dan toegevoegd onder goed rondroeren.
De choco direct afsluiten, zodat hij niet hard wordt, nog een keer doorroeren.
Laat de choco opstijven in de koelkast.
======================================================
07-10-2012 om 18:28
geschreven door Tamara 
|