ZELF CHOCOLADE PRALINES MAKEN
Zelf chocolade maken is super gemakkelijk. Het is ook veel goedkoper dan dure chocoladebars kopen. Je kan chocoladepralines op 2 manieren maken : met kokosolie of met cacaoboter.
Wanneer je deze met kokosolie maakt, moet je er wel aan denken dat kokosolie vloeibaar wordt op kamertemperatuur. Daarom kan je de pralines niet bewaren zonder koeling. Ze liggen dus bij mij altijd in de vriezer. Een 5-tal minuutjes uit de vriezer en ze zijn beet-klaar.
Zo maak je ze :
Ingrediënten
Je hebt maar 3 dingen nodig

Bereiding
-
Zorg dat de cacaobrokken vloeibaar worden. Dit kan je doen door de cacao au bain marie in een kom met heet water te zetten.
-
Meng dan alles door mekaar en giet over in pralinevormpjes of gewoon in een ijsblokjesvorm.
-
Laat in de vriezer of ijskast koelen.

http://afslankcoaching.be/zelfgemaakte-pralines/
01-12-2012 om 21:27
geschreven door Tamara 
|