Vis is weliswaar niet altijd zo makkelijk te verkrijgen, maar is toch zeer dankbaar voor het bereiden van een bijzondere maaltijd. Wij zijn hier erg dol op witte heilbot. Die kan je bijna het hele jaar door bestellen bij de visboer. het is wel een vrij dure vis, maar zijn smaak (nogal vettig) is zo specifiek dat het de investering wel waard is. Ik neem altijd een grote filet en maak die klaar in de oven. Gewoon met boter en verse kruiden erop. Soms zoals op de foto reeptjes paprika en vaak ook met ajuin die je in fijne ringetjes hebt gesneden. Dit hoeft echt niet lang in de oven want de vis is zo klaar. Zelfs diegenen die niet zo te vinden zijn voor vis, kun je hiermee over de schreef krijgen. Toen de kinderen nog klein waren, dan moest ik voor hen zo van die gepaneerde visjes kopen en ik legde die dan gewoon mee in de ovenschaal. Maar het duurde niet lang vooraleer ze doorhaden dat de eigenlijke vis (de heilbot) een stuk lekkerder was, dus die gepaneerde visjes hebben we snel weer afgevoerd.