Ingrediënten : 900 gr gemengd gehakt
2 eieren
1/4 tas paneermeel
1 koffielepel basilicum, oregano, Italiaanse kruiden
1 teentje knoflook
1 ui
300 gr tomaten passata
peper en zout
120 gr Parmezaanse kaas
1 doosje tomatenpuree
250 gr geraspte kaas naar keuze
Bereiding : Verwarm de oven voor op 200°C.
Meng in een kom het vlees, de eieren, paneermeel, oregano, Italiaanse kruiden, basilicum, ui, knoflook, peper en zout, tomatenpuree
en de Parmezaanse kaas en meng alles goed onder elkaar.
Vet een bakblik ( voor brood of cake ) en doe de mengeling hierin.
Giet dan de tomaten passata erover.
Zet 35' in de oven.
Doe de geraspte kaas erover en zet nog 10' in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.
Serveertip : Dien dit gehaktbroodje op met een lekkere aardappelpuree en groentjes naar keuze.
Smakelijk !
|