De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 04-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.

    IngrediĆ«nten :    600 gr witte vis ( vb. kabeljauwhaasje, schelvis,... )

                              2 venkelknollen

                              1 rode paprika

                              1 gele paprika

                              1 ui

                              2 teentjes knoflook

                              gehakte peterselie

                              300 gr rijst

                              400 gr tomatenblokjes ( 1 blik )

                              1 glas witte wijn

                              300 ml visfond  ( verkrijgbaar in het warenhuis )

                              200 ml kippenbouillon ( 200 ml water  + 1/2 blokje kippenbouillon )

                              peper en zout

    Bereiding :     Snij de vis in blokjes.

                           Snij al de groenten in reepjes.

                           Stoof de ui en de knoflook in een beetje olijfolie.

                           Doe er de rijst en de groenten bij, bak dit even mee.

                           Blus het geheel met de witte wijn.

                           Doe er de visfond, de tomaten en de kippenbouillon bij.

                           Laat het geheel 20' sudderen.

                           Voeg de visblokjes toe en laat nog 5' verder garen.

                           Breng op smaak met peper en zout als dit nodig is.

                           Bestrooi met de peterselie.

    Zeer lekker !

    Smakelijk ....

                          




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs