De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 31-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoofpotje met scampi's en rijst voor 5 pers.

    IngrediĆ«nten :      600 gr scampi's

                                300 gr  rijst        

                                2 courgetten

                                1 ui

                                3 teentjes knoflook

                                800 gr tomatenblokjes ( 1 blik )

                                500 ml kippenbouillon ( 500 ml water + 1 kippenbouillonblokje )

                                100 ml pastis

                                50 gr geraspte parmezaan

                                peper en zout

                                olijfolie

    Bereiding :       Snipper de ui en de knoflook, snij de courgette in blokjes.

                             Fruit de ui en de knoflook glazig.

                             Voeg de rijst, de tomatenblokjes, de kippenbouillon en de pastis toe en roer alles goed om.

                             Breng aan de kook en laat het geheel 10' sudderen.

                             Doe dan de courgetten erbij en laat het geheel nog 10' verder sudderen.

                             Pel en kuis de ontdooide scampi's zo nodig.

                             Bak ze 3' aan iedere kant in olijfolie en voeg ze dan toe aan de groenten en de rijst.

                             Breng het geheel op smaak met peper en zout.

                             Dien op en overstrooi met de parmezaan.

    Heerlijk !

    Laat het smaken ....

                            

                                



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs