De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 28-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegratineerd witloof in gerookte zalm met roomkaas

    Ingrediënten :       250 gr mascarponekaas

                                 1.5 blokje visbouillon

                                 6 grote sneden gerookte zalm

                                 6 stronken witloof

                                 150 gr grijze garnalen

                                 200 ml room ( 20% )

                                 150 ml witte wijn

                                 gemalen kaas

                                 peper, zout en muskaatnoot

      Bereiding :       Verwarm de oven voor op 200°C.

                               Stoof de witloof beetgaar in een beetje boter en bevochtig een beetje met water.

                               Giet de wijn in een pan, zet op een laag vuurtje en smelt er de bouillonblokjes in.

                               Voeg de room toe en roer goed.

                               Schep er de mascarpone onder en laat deze goed smelten.

                               Kruid met peper, zout en muskaatnoot.

                               Indien nodig kan je de saus indikken.

                               Rol ieder stronkje witloof in een plakje gerookte zalm.

                               Leg de rolletjes in een ovenschotel en overgiet met de saus.

                               Bestrooi met de gemalen kaas en zet 30' in de oven.

                               Strooi er de garnalen over en dien op.

    Een heerlijke vernieuwde versie van witloofrolletjes met ham en kaassaus.

    Smakelijk !

                              

                              





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs