Ingrediƫnten : 50 gr cashewnoten
300 gr zilvervliesrijst
200 gr rode currypasta
600 gr pompoenblokjes
250 ml kokosmelk
450 gr verse spinazie
peper en zout
Bereiding : Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
Rooster de cashewnoten zonder olie.
Bak de rode currypasta 1' op een laag vuur.
Voeg de pompoenblokjes en de kokosmelk toe en laat dit 8' zachtjes koken .
Scheur nu de spinazie klein boven de pan en roer goed.
Voeg eventueel extra water of kokosmelk toe als je de saus nog verder wil verdunnen.
Breng het geheel op smaak met peper en zout.
Hak de noten grof.
Verdeel de rijst en de pompoencurry over de borden.
Bestrooi met de noten.
TIP : Als je dit niet graag eet op vegetarische wijze doe er dan kort gebakken scampi's onder.
Heerlijk gerechtje dat bij iedereen in de smaak gaat vallen !
Smakelijk !
|