De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 26-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde pastaschelpen met groentensaus voor 5 pers.

    Ingrediënten :      500 gr gemengd gehakt

                                3 paprika's

                                1 courgette

                                3 teentjes knoflook

                                2 uien

                                100 gr zongedroogde tomaten in olijfolie

                                250 gr mozarella

                                125 gr Griekse youghurt ( 1 potje )

                                500 gr conchiglioni ( grote pastaschelpen )

                                1 blik tomatenblokjes ( 400 gr )

                                2 koffielepels basilicum

                                2 koffielepels oregano

                                2 koffielepels tijm

                                peper en zout

     Bereiding :        Bak de uien en de geplette knoflook glazig.

                               Voeg de gesneden paprika en de helft van de klein gesneden courgette toe.

                               Doe de tomatenblokjes erbij en het water.

                               Kruid met peper, zout, oregano en de basilicum.

                               Laat 15' sudderen.

                               Meng het gehakt met de in stukjes gesneden zongedroogde tomaten, de youghurt en de rest van de courgette.

                               Kruid het gehakt met peper, zout en de tijm.

                               Vul de pasta schelpen ( niet gekookt )  met het gehakt en zet ze naast elkaar in een ingeboterde ovenschaal.

                               Giet de tomatensaus erover en leg de schijfjes mozarella erop.

                               Laat het geheel bakken gedurende 40' in een voorverwarmde oven van 180°C.

    TIP Nog lekkerder  als je deze schotel een dag op voorhand maakt zodat de saus goed in de pasta kan dringen.

    Zeer lekker !

                              




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs