Ingrediënten : 500 gr quorn
2 eetlepels Provençaalse saus
3 teentjes knoflook
800 ml tomatenblokjes
500 gr mascarpone
500 gr verse spinazie
1 pak lasagne blaadjes vb. barilla, verse lasagneblaadjes, ...... deze nooit voorkoken !
100 gr geraspte pecorino
peper en zout
Bereiding : Bak de quorn met de Provençaalse kruiden en de geplette look.
Giet de tomatenblokjes erbij en laat het geheel sudderen.
Voeg hier 250 gr mascarpone aan toe.
Bak de spinazie in een pan met olijfolie en kruid dit met peper en zout.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Neem een ovenschotel en boter deze goed in.
Giet een laag tomatensaus op de bodem en bedek met de lasagne blaadjes, een laag saus, de spinazie.
Blijf dit afwisselend doen tot alle ingrediënten op zijn.
Eindig met een laag lasagne blaadjes.
Leg hier 250 gr mascarpone op en strooi hier veel pecorino kaas over.
Bak de lasagne 20'.
Heerlijk gewoon, je proeft zelfs niet dat dit een vegetarische versie is !
Smakelijk !
|