De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 14-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiramisu voor 6 pers.

    Ingrediënten :     250 gr suikervrije koekjes ( speculaas, amandelkoekjes )

                               500 gr mascarpone

                               150 ml sterke koffie

                               4  eidooiers

                               2 eiwitten

                               75 gr Tagatesse ( vervangsuiker van Damhert )

                               50 ml Amaretto  ( dit is keuze natuurlijk want deze likeur bevat wel suiker )

                               50 gr cacaopoeder

    Bereiding :       Klop de Tagatesse, de eidooiers, 3 eetlepels koffie en eventueel de Amaretto als je dit wenst tot een luchtige massa.

                             Voeg de mascarpone toe en schep deze onder het mengsel.

                             Klop het eiwit zeer stijf en schep het voorzichtig eronder.

                             Neem een glazen schaal.

                             Leg op de bodem de in koffie gedrenkte koekjes.

                             Schep hier een laag mascarponecrème over.

                             Wissel af koekjes - mascarponecrème - koekjes - tot alles opgewerkt is.

                             Eindig met de mascarponecrème.

                             Laat verder opstijven in de koelkast gedurende enkele uren.

                             Voor het opdienen met de cacaopoeder bestrooien.

    Heerlijk, je proeft het verschil niet !





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs