De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 12-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolbuiscuit met sinaasappel

    Ingrediënten :     90 gr zelfrijzende bloem

                               220 gr suiker

                               3 eieren

                               3 eiwitten

                               4 eidooiers

                               30 gr amandelpoeder

                              200 gr sinaasappelconfituur

                             

    Bereiding :     Bekleed een diepere bakplaat met bakpapier.

                           De eidooiers en de eieren met de helft van de suiker opkloppen tot een luchtig beslag.

                           De eiwitten heel stijf opkloppen en de andere helft van de suiker toevoegen.

                           De opgeklopte eiwitten onder het luchtig beslag spatelen.

                           Spatel dan de bloem en de amandelpoeder onder het geheel.

                           Strijk het deeg uit op de bakplaat.

                           Bak de biscuit in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 8'.

                           Leg de biscuit omgekeerd en laat goed afkoelen.

                           Smeer de biscuit in met de sinaasappelconfituur en rol direct heel stevig op.

                           Snij in stukken en strooi er eventueel wat bloemsuiker over.

    Super lekker gebak bij de koffie !

    Smakelijk !


                                                         :                        




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs