De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 09-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde champignons

    Ingrediënten :      3 grote champignons per pers.

                                750 gr gemengd gehakt

                                2 uien

                                2 teentjes knoflook

                                100 gr paneermeel

                                1 bussel peterselie

                                250 gr boter

                                peper en zout

    Bereiding :   Breek de steeltjes van de champignons en hak deze fijn.

                         Meng  het gehakt met de gehakte steeltjes, de gehakte en de gestoofde uien, 1/2 van de look, 1/2 van de gehakte peterselie, kruiden en het paneermeel.

                         Vul de champignonhoedjes op met het gehakt.

                         Smelt de boter, laat ze niet te warm worden, meng de rest van de look en de peterselie eronder.

                         Zet de champignons op een ovenplaat en smeer de champignons in met de kruidenboter.

                         Laat de champignons garen in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20'.

                         Indien ze nog niet goed gebakken zijn laat ze dan nog enkele minuten langer in de oven staan.

    TIP : Je kan de champignons ook vullen met boursin kaas, lookboter, kruidenboter, ...

             Je kan dit ook als hapje serveren. Geef er dan 1 per persoon.

    Smakelijk !



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs