De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 01-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spagettisaus ( mijn eigen recept )

    IngrediĆ«nten:  800 gr gemengd gehakt

                           2 rode paprika's

                           3 uien

                           3 wortelen

                          1 courgette

                          3 teentjes knoflook

                          750 ml passata ( of 800 ml tomatenblokjes )

                          400 ml water

                          kruiden van Verstegen

    Bereiding :   Was de groenten goed en snij deze in grove stukjes.

                         Stoof de uien samen met de knoflook glazig.

                         Voeg dan de rest van de gesneden groenten toe ( de wortelen, de paprika's, de courgette ).

                         Voeg de passata of de tomatenblokjes toe alsook het water.

                         Kruid al eens goed.

                         Laat alles goed stoven tot de groenten gaar zijn.

                         Bak het vlees gaar in een andere pan en roer hier regelmatig in met een stamper.

                         Voeg het vlees bij de saus. Zo nodig kan je de saus nog verder afkruiden en binden.

    Voor onze  kinderen is het pure nostalgie als ik van het gehakt balletjes rol, deze afkook en dan in de saus doe !

    Je kan ook meer saus maken en deze dan invriezen voor momenten dat je gebrek hebt aan tijd.

    Smakelijk !

                         



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs