De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 01-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vispannetje ( recept van Annie ) voor 5 pers.

    Ingrediënten :     1 kg vis ( vb. kabeljauwhaasje, roodbaars, zalm, zeeduivel, ... )

                               1 kg verse spinazie

                               2 uien

                               1 bussel peterselie

                               300 gr wortelen

                              50 gr gemalen kaas

                              250 ml room ( 35% )

                              1 kg aardappelen ( voor puree vb. bintje, bloemig, ... )

                              1 koffielepel mosterd ( afhankelijk van de smaak kan je er ook meer in doen )

                              peper, zout en muskaatnoot

     Bereiding :  Voor de saus :  Stoof de fijn gesneden uien en wortelen in een klontje boter.

                                                  Voeg de room toe, de gehakte peterselie ( de volledige bussel ) en de mosterd.

                         Stoof de spinazie en kruid met peper, zout en muskaatnoot.

                         Maak een aardappelpuree.

                         Beboter een ovenschotel.

                         Leg de aardappelpuree op de bodem, leg de gestoofde spinazie hier bovenop alsook de vis.

                         Doe de saus over de vis.

                         Werk af met de gemalen kaas.

    Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 40'

    Dit is een overheerlijke schotel !

    Smakelijk !


                        

              




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs