De keuken van Christel
Inhoud blog
  • Italiaans gehaktbrood voor 5 pers.
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus voor 4 pers.
  • Vispannetje met groenten en rijst voor 5 pers.
  • Portugese kip in de oven voor 5 pers.
  • Gehaktballetjes in youghurtdressing voor 4 pers.

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Categorieën
  • Brood bakken (6)
  • Dessertjes (16)
  • Gebak (53)
  • Gerechten met kip (13)
  • Gerechten met vis (13)
  • Gerechten met vlees (27)
  • Hapjes (24)
  • Ovenschotels (12)
  • Recepten zonder suiker (5)
  • Salades (17)
  • Sauzen (15)
  • Soepen (17)
  • Vegetarisch (4)
  • Voorgerechten (16)

  • 26-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijstpap met kandijsuiker voor 10 pers.

    IngrediĆ«nten :  250 gr dessertrijst

                            300 gr suiker :  200 gr witte suiker

                                                     100 gr kandijsuiker

                            1 liter halfvolle melk

                            4 eidooiers

                            150 ml room ( min. 35% )

                            1 vanillestok

                            100 gr boter

    Bereiding :    Giet de rijst in een zeef en spoel deze goed af onder stromend water.

                          Breng de melk aan de kook samen met de vanillestok.

                          Doe de rijst in een kookpot, giet er de kokende melk op en voeg de boter toe.

                          Breng het geheel aan de kook, dek af met een deksel en laat 20' zachtjes garen.

                          Vergeet niet af en toe om te roeren om aanbakken op de bodem te vermijden.

                          Voeg de witte suiker toe en roer eens goed door de pap.

                          Laat de pap nog 10' verder garen. ( nog steeds af en toe roeren )

                          Klop de eidooiers en de room goed ondereen en voeg dit onder de rijst.

                          Laat alles goed afkoelen en serveer de rijstpap met de kandijsuiker.

    Dit is overheerlijke rijstpap !!

    Smakelijk ! 

       



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 08/08-14/08 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs