Chocoladebavarois in 't klein... Want wie 't kleine niet eert...
1. Decorbiscuit a. Pâté-oubliébeselag bereiden en dun uitstrijken over een bakplaat + krabben + verharden in diepvries b. Jocondebiscuit bereiden + openstrijken over vorig beslag + afbakken 2' op 220°C+ 4' op 50°C 2. Biscuit bereiden + openstrijken op bakplaat + afbakken 3' op 220°C + 4' op 50°C 3. Vetdeeg bereiden + uitrollen op 2 mm + rondjes uitsteken + afbakken 2' op 220°C + 2' op 50°C 4. Suikerwater bereiden 5. Voorbereiding voor 't bereiden van de chocoladebavarois a. Reepjes decorbiscuit snijden van 4,5 cm x 24 cm b. Rondjes biscuit uitduwen + sauceren met suikerwater c. Rondjes vetdeeg bestrijken met dun laagje chocolade d. Vetdeeg + decorbiscuit in metalen rondjes plaatsen 6. Chocoladebavarois bereiden 7. Afwerken a. Bodem vetdeeg b. Laagje chocoladebavarois c. Rondje biscuit d. Laagje chocoladebavarois e. Rondje biscuit f. Laagje chocoladebavarois (net voldoende om net tot aan de rand te komen) 8. Laten opstijven in de diepvries 9. Chocolade maken en aanbrengen op de taartjes 10. Smullen !