Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
 • Japanarama collection 1. (2003 + 2008 + 2008)
 • Paranormal activity. (2007)
 • Paranormal activity 2. (2010)
 • Paranormal activity 3. (2011)
 • Paranormal activity 4. (2012)
  Horror
  Lekker griezelen...
  23-09-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Piranha 2: the spawning. (1981)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Twee geile tieners komen op het lumineuze idee om naakt te gaan duiken aan een schipswrak en wat te gaan friemelen onder water. Dit wrak blijkt een huisvesting te zijn voor een immense groep gemuteerde piranha's en omdat deze niet elke dag een brokje mals, naakt vlees aangeboden krijgen, vallen deze op erg wrede manier aan. Anne Kimbrough (Tricia O'Neil), een duikinstructrice aan een plaatselijk vakantieressort, stuit tijdens een duikles op de stevig toegetakelde lijken. Ze trekt op onderzoek uit en begint na een tijdje te vermoeden dat het wel eens om bloeddorstige piranha's zou kunnen gaan. Ze probeert met behulp van haar ex-man Steve Kimbrough (Lance Henriksen) - die tevens de plaatselijke agent is - de verantwoordelijken van het vakantieressort in te lichten, maar deze hechten daar weinig geloof aan. Bij het aanbreken van het vollemaansfeest hebben de piranha's het strand van het resort bereikt en dan blijkt dat ze zelfs geen water meer nodig hebben.


  23-09-2020 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:P
  Tags:Ricky Paull Goldin, Ted Richert, Lance Henriksen, Leslie Graves, Steve Marachuk, Tricia O'Neil
  >> Reageer (0)
  21-09-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Piranha 3D. (2010)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Geen remake van het origineel zoals velen denken. Wel zijn er een aantal scènes die sprekend lijken op het origineel.

  Elk jaar stijgt de populatie van het slaperige dorpje rondom Lake Victoria explosief van 5.000 naar 50.000 mensen, allemaal gekomen om een wild weekend te beleven. Het '4th of July' feest staat garant voor zuipend sextoerisme. Dit jaar echter, zijn katers en geklaag van de lokale bevolking niet de enige zorgen van de tijdelijke bewoners; een aardschok in Lake Victoria heeft een scheur in de bodem gemaakt waardoor een kolonie van prehistorische piranha's zich in het meer heeft genesteld. Ongekende moordmachines die door hun primitieve instinct maar één doel voor ogen hebben: jagen op alles wat beweegt en schoonstrippen tot het bot. In luttele seconden...


  21-09-2020 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:P
  Tags:Cody Longo, Steven R McQueen, Jessica Szohr, Adam Scott, Ving Rhames, Jerry O'Connell
  >> Reageer (0)
  20-09-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piranha 3DD. (2012)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Sequel van 'Piranha 3D'.

  Na hun Spring Break "maaltijd' uit de succesvolle horrorfilm Piranha 3D, zwemmen de bloeddorstige piranha's voor hun volgende hapje door naar zwempark Big Wet, waar vele sexy jongeren zich verzamelen om flink te feesten. Op zoek naar plezier, drank en mooie lijven krijgen deze jongens en meiden echter te maken met een zeer lastige opgave: uit de kaken blijven van de meest hapgrage killer piranha's ooit!

  20-09-2020 om 22:10 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:P
  Tags:Danielle Panabaker, Ving Rhames, David Hasselhoff, Chris Zylka, David Koechner, Katrina Bowden, Jean-Luc Bilodeau, Matt Bush
  >> Reageer (0)
  30-06-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yummy. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een verliefd koppel reist af naar een goedkoop Oost-Europees ziekenhuis voor plastische chirurgie. De jonge vrouw wil een borstverkleining. Haar moeder komt mee om alles nog eens extra strak te laten trekken. Het vriendje vindt op een verlaten afdeling een vrouw, gemuilkorfd en vastgebonden op een operatietafel; het gevolg van een experimentele verjongingskuur. Hij bevrijdt haar, maar veroorzaakt zo de uitbraak van een virus dat dokters, patiënten én zijn schoonmoeder in bloeddorstige zombies verandert.

  30-06-2020 om 09:52 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Y
  Tags:Filip Hellemans, Maaike Neuville, Bart Hollanders, Benjamin Ramon, Clara Cleymans, Annick Christiaens, Eric Godon
  >> Reageer (0)
  15-05-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Omen trilogy. (1976 - 1978 - 1981)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen The Omen:
  Op 6 juni in Rome haast de Amerikaanse ambassadeur Robert zich naar het ziekenhuis omdat zijn vrouw Katherine moet bevallen. Helaas overlijdt het baby-tje. Maar in overleg met de priester - en zonder dat Katherine het weet - wordt een andere pasgeboren baby die geen ouders meer heeft, omgedoopt tot Roberts en Katherine's zoontje Damien. Tot zijn vijfde gaat alles voorspoedig, op het eerste bezoekje aan de kerk na. Maar dan begint een vreemde serie ongelukken die start met de zelfmoord van de oppas. Robert wordt door een priester en een fotograaf gewaarschuwd dat er iets vreemd aan de hand is.
  Damien, Omen 2:
  Damien is inmiddels 13 jaar. Hij woont bij de broer van zijn vader, Richard en diens 2e vrouw Ann en zijn neefje Mark. Damien en Mark zitten op een militaire academie en zijn erg goed. Damien wordt door zijn commandant en een medewerker van vader ingelicht over zijn missie. Hij is de antichrist, de zoon van de duivel. Hij moet zorgen dat als de herboren Christus er is, deze verslagen wordt en de wereld in duivelse duisternis wordt gehuld. Aan de ene kant vindt hij het beangstigend maar aan de andere kant ontdekt hij zijn macht. Iedereen die in zijn buurt komt en erachter komt wat en wie hij is komt om het leven, maar altijd op zo'n manier dat het een ongeluk lijkt.
  Omen 3: The final conflict:
  Damien, de Anti-Christ, is inmiddels 32 jaar en directeur van Thorn Industries. Een echt warme persoonlijkheid blijkt hij nog steeds niet, maar ditmaal krijgt hij met Christus zelf te maken.

  15-05-2020 om 21:16 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:O
  Tags:Gregory Peck, Sam Neill, Don Gordon, Rossano Brazzi, Lee Remick, David Warner, William Holden, Lee Grant, Lance Henrikssen, Jonathan Scott-Taylor
  >> Reageer (0)
  14-05-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Omen 4: The awakening. (1991)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Na de dood van de antichrist Damien Thorn, herleeft het kwaad in zijn mysterieuze dochtertje Delia, die door het echtpaar Karen en Gene York (een lid van het Amerikaanse Congres) wordt geadopteerd. Karen probeert later achter de identiteit van de biologische ouders van Delia te komen en er gebeuren op haar zoektocht allerlei vreselijke dingen. Karen wordt vervolgens helemaal paranoïde. Vervolgens raakt Karen zwanger en ze baart een zoon die uiteindelijk de zoon van Damien Thorn blijkt te zijn.

  1991

  14-05-2020 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:O
  Tags:Faye Grant, Michael Woods, Michael Lerner
  >> Reageer (0)
  20-01-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.It. (2017 - 2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen IT Chapter 1 - Als in het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait.

  IT Chapter 2 - 27 jaar na de aanvaringen met Pennywise is de 'Loser Club' volwassen. Als ze dan uiteindelijk een telefoontje ontvangen van Mike Hanlon, die ze vertelt dat het moorden opnieuw begonnen is, keren de leden van de club terug naar Derry om het voor een laatste keer op te nemen tegen Pennywise, de moordlustige clown.

  20-01-2020 om 19:37 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:I
  Tags:Jaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader
  >> Reageer (0)
  20-12-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Insidious quadrilogy. (2010 + 2013 + 2015 + 2018)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Chapter 1: Josh (Patrick Wilson) en Renai (Rose Byrne) zijn een gelukkig koppel met kinderen dat verhuist naar een nieuwe woning. Maar het blijkt dat het huis problemen heeft met de nieuwe familie: vreemde en angstaanjagende dingen gebeuren en schijnen voornamelijk betrekking te hebben op hun jonge zoon Dalton (Ty Simpkins).

  Chapter 2: Josh (Patrick Wilson) en Renai Lambert (Rose Byrne) zijn dolgelukkig met de terugkeer van hun zoon Dalton (Ty Simpkins), die ternauwernood aan een bovennatuurlijke wereld wist te ontsnappen met behulp van zijn vader. Josh' ongewone connectie met deze bovennatuurlijke wereld blijft echter een gevaar. De Lamberts besluiten samen om dieper in zijn jeugd te graven om te achterhalen wat de oorzaak is van deze connectie.

  Chapter 3: Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen rondom de familie Lambert. Na enige aarzeling besluit helderziende Elise Rainier (Lin Shaye), die het vermogen heeft om contact te leggen met de doden, een tienermeisje te helpen dat doelwit blijkt te zijn van een bovennatuurlijke entiteit.

  The last key: Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen uit 'Insidious: Chapter 3'. Nadat Elise de familie Brenner geholpen heeft begint ze samen met Specs en Tucker een eigen bedrijf, Spectral Sightings genaamd. Ze vertrekken naar haar geboortestad in New Mexico, waarbij de twee mannen bij Elise zullen gaan wonen. Het wordt hun queeste om een kwade geest die Elise achtervolgt op te sporen.

  20-12-2019 om 23:49 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:I
  Tags:Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Barbara Hershey, Stefanie Scott, Lin Shaye, Dermot Mulroney, Leigh Whannell, Angus Sampson
  >> Reageer (0)
  30-11-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The dead don't die. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een klein, vredig stadje wordt plots bedreigd door zombies. Drie politieagenten en een excentrieke, Schotse vrouw die in een uitvaartcentrum werkt slaan de handen in elkaar om de zombies te verschalken.

  30-11-2019 om 19:54 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:D
  Tags:Adam Driver, Bill Murray, Chloë Sevigny, Selena Gomez, Tilda Swinton
  >> Reageer (0)
  26-11-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tremors 6: A cold day in Hell. (2018)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Jammer genoeg is deze film NIET NL ondertiteld.

  Burt Gummer en zijn zoon Travis Welker begeven zich naar Canada om er dodelijke aanvallen - die gepleegd worden door reusachtige wormen - te onderzoeken. De twee komen aan in de onderzoeksfaciliteit en doen er een vreemde ontdekking. Burt wordt gebeten door één van de reusachtige wormen en raakt vergiftigd. Hij heeft nog slechts 48 uur te leven en zal in die tijd een tegengif moeten vinden.

  26-11-2019 om 16:31 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Tremors
  Tags:Jamie Kennedy, Michael Gross, Tanya van Graan
  >> Reageer (0)
  17-11-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brightburn. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Tori en Kyle Breyer kunnen hun kinderwens niet vervullen, maar vinden op een dag een baby. Ze noemen hem Brandon en voeden hem op als hun eigen zoon. Jaren later wordt het duidelijk dat Brandon geen normale jongen is en over bovennatuurlijke krachten beschikt. Een gevecht om te overleven begint.

  17-11-2019 om 19:25 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:B
  Tags:Elizabeth Banks, Jackson A. Dunn, David Denman
  >> Reageer (0)
  19-10-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Child's play. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Karen Barclay werkt in een warenhuis, waar op een dag een Buddi - een zeer geavanceerde speelgoedpop - wordt teruggebracht vanwege technische problemen. Omdat ze zelf geen geld heeft voor zo'n pop, besluit Karen dit teruggebrachte exemplaar in te pakken en cadeau te geven aan haar zoon Andy. Andy ontdekt al snel dat deze pop, genaamd Chucky, anders is; Chucky kan bijvoorbeeld veel meer dingen leren dan de andere Buddi poppen. Dat klinkt eerst leuk, tot Chucky leert wat geweld en moord is.

  19-10-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Chucky
  Tags:Mark Hamill
  >> Reageer (0)
  11-09-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinister. (2012)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ellison (Ethan Hawke), een schrijver van misdaadromans die gebaseerd zijn op waargebeurde politiezaken, heeft moeite om een nieuw verhaal te vinden. Hij verhuist met zijn gezin naar een huis waar een gehele familie is uitgemoord. Wanneer ze in het huis een doos met videobanden vinden waar nog meer moorden op staan, leidt dit zijn onderzoek naar een bovennatuurlijke entiteit.

  11-09-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:S
  Tags:Ethan Hawke, Juliet Rylance, James Ransone
  >> Reageer (0)
  10-09-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinister 2. (2015)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een zorgzame moeder en haar negenjarige tweeling bevinden zich in een landelijk huis dat een geheim lijkt te herbergen. Hun levens komen in gevaar als blijkt dat in het huis de boze geest van Bughuul schuilgaat, die met angstaanjagende intensiteit tracht hen kwaad te doen.

  10-09-2019 om 19:31 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:S
  Tags:Shannyn Sossamon, James Ransone, Robert Daniel Sloan
  >> Reageer (0)
  06-08-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rupture. (2016)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Renee Morgan (Noomi Rapace) is een alleenstaande moeder die samen met haar 12-jarige zoon Evan in een rustige buitenwijk woont. Buiten medeweten van beiden wordt elke beweging van hen waargenomen. Tijdens haar dagelijkse boodschappen krijgt ze autopech en wordt ze ontvoerd door een groep vreemden. 24 uur later zit ze vastgebonden in een anoniem laboratorium en wordt ze ondervraagd over haar medische verleden, met inbegrip haar angst voor spinnen.

  06-08-2019 om 14:06 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:R
  Tags:Noomi Rapace, Michael Chiklis, Lesley Manville
  >> Reageer (0)
  01-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Redwood. (2017)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nadat hij slecht nieuws ontvangt begeeft musicus Josh zich samen met zijn vriendin Beth naar een afgelegen natuurgebied. Het koppel heeft de bedoeling er even na te denken over de hele situatie. Tegen het advies van enkele boswachters in besluiten de twee van het pad af te wijken en de wildernis in te trekken. Al snel beginnen de problemen...

  01-04-2019 om 17:53 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:R
  Tags:Mike Beckingham, Tatjana Inez Nardone, Nicholas Brendon
  >> Reageer (0)
  24-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The hallow. (2015)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanwege de economische druk is Adam Hitchens, een in Londen gevestigde natuurbeschermer, gedwongen een baan aan te nemen als landmeetkundige in de Ierse bossen. Hij hoopt dat de verhuizing naar een molen op het platteland een verademing zal zijn voor zijn vrouw Claire, hun jonge zoontje Finn en de hond Iggy. Niet iedereen is echter blij met hun komst. Een traditionele boer waarschuwt Adam dat hij moet stoppen met zijn proeven in de oude, heilige bossen.

  24-03-2019 om 21:11 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:H
  Tags:Bojana Novakovic, Joseph Mawle, Michael Smiley
  >> Reageer (0)
  13-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halloween. (2018)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nogmaals een vervolg op de klassieker uit 1978.

  Vier decennia geleden was Laurie Strode nipt ontsnapt aan de moordpartij op Halloweennacht door Michael Myers. De gemaskerde figuur die haar achtervolgd heeft is weer teruggekeerd. Laurie maakt zich op voor een laatste confrontatie met hem.

  13-03-2019 om 20:34 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Halloween
  Tags:Jamie Lee Curtis, Nick Castle, Judy Greer
  >> Reageer (0)
  17-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cult of Chucky. (2017)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 7de deel uit de Chucky filmreeks.

  Na al vier jaar vast te hebben gezeten in een gesticht voor crimineel gestoorden, is Nica Pierce (Fiona Dourif) ten onrechte overtuigd dat zij - en niet Chucky - haar gehele familie heeft vermoord. Haar psychiater introduceert een nieuwe therapeutische "tool" om de groepssessies met zijn patiënten te vergemakkelijken: de "Good Guy"-pop. Een reeks van gruwelijke sterfgevallen start in het gesticht. Nica begint zichzelf af te vragen of ze dan toch niet gek is. De opgegroeide Andy Barclay (Alex Vincent) schiet Nica te hulp, al moet hij eerst zien af te rekenen met Tiffany (Jennifer Tilly), de bruid van Chucky, en zij is tot alles in staat om haar geliefde duivelse pop te helpen.

  17-09-2018 om 18:41 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Chucky
  Tags:Brad Dourif, Jennifer Tilly, Fiona Dourif
  >> Reageer (0)
  08-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curse of Chucky. (2013)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 6de deel uit de Chucky filmreeks.

  Nica rouwt om de gruwelijke zelfmoord van haar moeder wanneer haar dominante, oudere zus Barb met haar gezin arriveert om hun moeders zaken te regelen. Terwijl de zussen ruziën over Nica's toekomstige plannen troost Barbs jonge dochter zich met een grijnzende, roodharige, sprekende pop met de naam Chucky, die op mysterieuze wijze met de post is gekomen. Maar wanneer een aantal gruwelijke moorden het huishouden begint te terroriseren vermoedt Nica dat de pop weleens de sleutel tot het bloedvergieten kon zijn.

  08-09-2018 om 21:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Chucky
  Tags:Fiona Dourif, Danielle Bisutti, Brad Dourif
  >> Reageer (0)


  Categorieën
 • A (1)
 • B (6)
 • C (3)
 • Chucky (8)
 • Conjuring + Annabelle (6)
 • D (6)
 • E (1)
 • Exorcist (5)
 • F (3)
 • Friday the 13th (0)
 • G (2)
 • H (3)
 • Halloween (2)
 • I (2)
 • J (2)
 • Jeepers Creepers (1)
 • K (0)
 • L (4)
 • M (3)
 • N (1)
 • Nightmare on Elm Street (2)
 • O (2)
 • P (11)
 • Q (0)
 • R (7)
 • Resident Evil (3)
 • Ring (the) (1)
 • S (8)
 • Saw (5)
 • T (8)
 • Tremors (6)
 • U (5)
 • V (1)
 • W (6)
 • X (0)
 • Y (1)
 • Z (1)

 • Blog als favoriet !

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!