Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
    Inhoud blog
  • bertem
  • Leopoldsburg
  • lommel
  • TT Hasselt
  • TT Beringen
  • houthalen -helchteren
  • Weerde
  • VRAAGJE
  • scherpenheuvel
  • rotselaar
    Toertochten - activiteiten van de Klievers

    Zoeken in blog

    MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

    18-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt Zoersel
    Met 6 klievers vertrokken we richting Antwerpen. Fick, Leugge, Schilder, Yoko en onze 2 jongste.  kliever Giel en kliever Xander. Bij het aankleden probleem voor Yoko, helm hing nog in Wilsele. Bij inschrijving navraag gedaan voor helm maar niet in reserve. De andere klievers vertrokken dan maar met badmeester Yoko ( mutske op kop was just een badmuts). De eerste kilometers hoorde ik dan zoiet als, niet lopen in zwembad-niet van de kant springen enz.. Onze jongste klievers waren goe bezig. Wat later splitsing voor de kidstoer-Giel Xander en grote smurf Leugge.  Fick, Schilder en Yoko gingen voor de 25 km zodat we ongeveer samen konden arriveren. Nog 1 ne keer hebben we onze gasten gepasseerd voor we aankwamen aan de bevoorrading. Vlak parcoer met hier en daar e stukske bos. Terug weg reden we verder waar Yoko al ne keer ze ne grote molen teste. De andere sloten aan. Na ne bocht spande Schilder zen ketting en was weg. Dan maar ne tand kleiner vanachter  en zo proberen wat korter te komen, Fick schoof mee. Er sloten nog ne biker of 4 aan en de ploegentijdrit kon beginnen. Schilder zat alleen in de wind en het begon pijn te doen. Eenmaal in ze wiel erop en erover en zo kon Yoko en Fick eens de handen opsteken. Bij afspuiten stond Wereldkampioen WOUT VAN AERT, maar onze kampioenen waren al binnen. Kliever Giel en Kliever Xander hadden gewonnen van de de andere klievers. Dikke pluim voor die mannen.RazzLaughingLaughingRazz   Tot de volgende.

    18-01-2015 om 00:00 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lovenjoel
    Daar kliever Leugge druk bezig is mee wisselstukken te zoeken voor zen eigen en kliever Yoko deelnam aan de preselecties van So You Think You Can Dance,moesten deze 2 passen.Kliever Fick was ook terug,diene staat nu ergens op bladzijde 127 van het World guinness book of records als belg langste nieuwjaar vieren!De Lange en Schilder ook aanwezig en zo met zen 3en vertrokken voor den TT.Na enkele pittige kassei-en modderstroken werd er beslist om voor de 25 km te gaan.(Fick enkele weken nie gereden en de Lange stond 's morgens al nat int zweet van zen schoenen aan te doen!) Met al de regen van voorbije dagen viel het nog redelijk mee en konden zo toch nog overal doorrijden.Na 11 km aangekomen aan de bevoorrading.Drankske,banaan en stukske cake binnengespeld en terug weg.Op km 17 begon het bij schilder toch te pikke en ging er in zen 1tje vandoor.Fick en de Lange reden verder op eigen tempo.Aan de finish toch nog 29,8 km op den teller,vlo afgespoten,terug naar de parking en in de verte kwamen Fick en de Lange(op sterven na dood) ook binnengereden.Mannekes tot volgende week in Zoersel.

    13-01-2015 om 19:01 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt Londerzeel
    Aanwezig Schilder en Yoko, Leugge met zen crossers no Leuven. Fick zou graag in het guines book of records komen ( van oud op nief blijven  vieren tot en met pasen!!) en bij Billy lag nog vanalles in de weg. Zeer vroeg vertrokken ( het was nog nacht) doken we de palmvelden in. Links en rechts van ons heel veel water, op de tocht viel het nog goe mee. Na wat kilometers hadden we weer prijs, ne vesse bodygard pe kan in ons rions. Waarop Schilder vriendelijk zei, ge meegt ons volgen moa dan moette ook wa kop doen. Na verloop van tijd splitste onze wegen. Hier en daar opletten geblazen, het begon aan te vriezen. Met als gevolg wat valpartijen van collega bikers. We gingen voor de 34km ( cross in Leuven) Op ongeveer 18 km bevoorrading, goed. Achter  het nies van 9 terug weg. Nog evekes warm geweest toen Schilder bij het achteruit kijken in de rand van het veld belande. Embarassed( Ging nog rap ne winterrug bijleggen) Eenmaal de palm voorbij dikte onze kilometers aan zodat we samen arriveerde met 38 km op onze teller na een vlakke tocht.         Tot de volgende.

    04-01-2015 om 18:42 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lummen
    Aangezien kliever fick zijne verorberde kerstdiner wou oplossen mee alcool en kliever yoko sukkelde mee zen schijf(en tis nie zen knie!)moesten deze passen en trokken klievers leugge,billy en schilder naar Lummen.Leugge had zijne winter Niner van stal gehaald en zo richting start.Eenmaal ingeschreven begon het na km 2 al goe vettig te worden.Hier en daar toch pittige stroken bergop en het werd hoe vettiger hoe prettiger!Leugge kreeg last van zen onderbeen en billy zeer ont plat van zen voete!Dan maar gekozen voor de 25 km en er een trainingske van te maken.Aangekomen aan de bevoorrading kozen leugge en schilder voor eu bekerke kokende eitesoep(heet,nie te drinken),billy zag damp uit de struiken komen en dacht da zijne vlo in brand stond!Terug vertrokken ging den tt verder over bos-en veldwegen.Aan de finish fietskes afgespoten en éne gedronken.Tot zondag in Houthalen.

    26-12-2014 om 16:46 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mtb Westerlo
    Zondagmorgen aanwezig , Schilder, Yoko, Billy op het laatste moment moeten afhaken met rugklachten. (Beterschap Billy). Fick en Leugge op kerststage. Na het beetje regen dat er was gevallen kozen we voor te gaan rijden in Westerlo. Bij inschrijving zagen we dat bijna iedereen zen botten had aangetrokken. Eenmaal weg zag het er redelijk goe uit, tot we aan e stukske bos - veld kwamen. Dit was een echt baggerstuk. Schilder maakte hier een knieval voor Yoko vrij door te laten. Toch een echte HEER in het verkeer. Zo reden we verder richting Olen , Herentals. vlak met hier en daar wat op en af naast het kanaal. Aan splitsing kozen we voor de 45km. Zo reden we door tot aan bevoorrading met onze bodygard ( deze loste ons voor gene halve meter). Rust was er na 23 km, een hapje en e drankske en terug weg. Nu doken we het bos in en speelden we prik en tik met nog 2 andere bikers. Op +/- 38 km begon Yoko ze vat stillaan leeg te lopen. Nu was het aan Schilder voor achter die 2 te gaan. Het lukte hem nog voor aankomst terug aan te sluiten, waarop hij 1 van die gasten hoorde zeggen ( A ES ER TERUG BOA) . Na een wat stoere blik en ne zere nek van telkens achteruit te letten kwamen die 2 met Schilder aan de arrivee. Op 90 sec sloot ook Yoko aan voor de lange wachtrij om de bike te poetsen. Hier stond ook Jurgen v/d Broeck van lotto. Even babelke met Tim van ST bikes gedaan en weg.       Tot later en ne goeie kestmes veu allemoal.

    22-12-2014 om 09:31 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Tervuren
    Waar is Billy?








    18-12-2014 om 19:30 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tervuren - Vossem
    Met 5 klievers stonden we klaar voor vertrek . Aanwezig Fick, Leugge, Billy, Schilder, en Yoko. Inschrijvingen gingen zeer vlot zodat we ook rap weg waren . Eenmaal vertrokken langs de grote vijver trokken we het bos in, lag er nog goed bij voor de regen die we hadden gekregen. Goed bollende stukken met hier en daar lang oplopende klimmekes. De stukken veld die er bij kwamen waren veel vettiger, met hier en daar echte schuifstukken. Aan splitsing kozen we de 30 km , op naar Huldenberg voor de bevoorrading. Na de koffiepauze gingen we zien wie in orde was! Leugge? - De knie is nog ni goe.  Schilder?- Laat nooit in zen kaarten kijken. Billy?- Had nen niefe armcomputer me alles op en aan.(polar). Fick ?- Gisteren nog genoten van lokale streekbieren, opgepast outsider!!. Yoko ?- Was al blij dat hij mee mocht. Eenmaal weg stukje vlak naast ijzer denk ik, ging het wat verder weer omhoog. Leugge passeerde Billy en Schilder schoof mee. die 2 waren weg. Yoko probeerde maar Fick sloot weer aan. Billy had ons nog in het vizier. Nu ging Fick, de veer van Yoko plooide maar brak just ni.. Dit had geen 3 meter verder moeten zijn!!  Wat later reden we langs die Berlijnse muur van Tervuren terug het park in en waren we binnen. Hier was Billy al vrolijk de focus aan het poetsen. Staat er op die armcomputer ook al GPS.Laughing  Tot de volgende.  Volgende week denkt men aan Zutendaal. ( Genk) .  Vertrek bij Fick rond half , ketie veu acht.  Laat maar horen.

    14-12-2014 om 17:40 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt zandhoven
    Omdat er een paar klievers bij het lezen van dit verslag misschien nog ni de S van save zouden blazen, wisten we  dat er niet al te veel vertrekkers zouden zijn. Yoko en zen ne maat Schilder met het buske oep naar zandhoven. Eenmaal ingeschreven ( deze keer zeer vlot) gingen we voor de 42 km. Wat twijfelen over kleerkeuze, het is stilaan FRIS AAN DE VIS. Al snel bleek dat we hier ni van de grote plateau zouden moeten afkomen. Af en toe keken we mekaar in de ogen en zeiden al denkend WA ES DA IE ,  dit had veel weg van een wegkoers. Na ongveer 22 km aan bevoorrading . Hier stond zelfs ne stand met GRATIS jenever. Terug weg van zelfde laken en broek, tempo ging alleen maar omhoog. Goed afgepijld, veel seingevers, hadden  liever wat  meer boswegkes gezien. ( T' zal hier altijd zo wel zijn zeker. ) Zo waren we zeer snel aan arrivee. Michel Wuyts zou zeggen, Dit was een snelle ronde met een moyenne van 22.5. !!   PS. Als er nog andere mee willen rijden op een tocht en rechtstreeks gaan laat dan ook even weten wat uur ge gaat vertrekken ter plaatse aub.  ( Pascal ging ook naar zandhoven.)  Tot de volgende.

    30-11-2014 om 13:34 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt sherpenheuvel
    Zoals steeds melden we ons aan bij Fick voor een tt te gaan rijden . Schilder ging rechtstreeks naar scherpenberg, Fick , Billy , en Yoko waren present. Leugge zouden we op pikken eenmaal weg. Even wachten op Gill die ook zou komen. Geen Gill te zien, wij weg richting Leugge. Poort open , broek aan, kabas en velo mee en oep naar den egger. Aan inschrijving stond Wakke , Oli , en Schilder ons op te wachten.( sorry gasten voor de retaar) . Zal e bougieke branden nu we hier zijn. Veel te veel volk voor 1 kassa. Dan het mistery Schilder.Question Stond daar te blinken met zen nief  machien, Knap toch zo een NINER. Ik ga morgen ook verfborstels kopen in huboLaughing. Intussen liep ook Gill daar rond. Vertrokken langs redelijk veel vlak gingen we voor de 37 km. Bij de eerst klim zagen we dat Leugge niet echt fris zat, zal op karakter verder moeten. Mooi in grupetto zoefden we door de gekende bossen richting averbode waar het parcour iet pittiger werd. Billy begon te vloeken. Na ongeveer 23 km was het tijd voor een knabbel en babbel, deze was best oke. Terug weg konden we Schilder ni intomen , da nief spel reed vanzelf. De anderen reden op een strak tempo de tocht verder uit.  Tot de volgende. Neerpelt, Zandhoven of iet annes.

    23-11-2014 om 23:41 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rotselaar 16/11/2014
    Zoals afgesproken keurig op tijd stond mijn goeie maat Schilder klaar voor vertrek aan de sporthal te Rotselaar. Bij inschrijving kreeg men nu een nummerplakske, dit is nu een  Telenet mtb tour. Gekozen voor de 35 km wegens de regen en vettigheid vertrokken we samen met Kris en Wim erbij. Na een paar km wisten we dat er vandaag meer water aan te pas zou komen om alles netjes te krijgen. Wat verder Schilder op achtervolgen, (Was dit een voorteken) ketting eraf. Na wat luskes op de Wezemaalse berg reden we richting bevoorrading, en ja den Niner had geen zin meer om verder samen te werken met Schilder. Probleem met achter derailleur, zat geen spanning op ketting. Even gestopt en wat verder geduwd zoals in de zesdaagse van Gent. Recht over Vermeire de hoogedrukspuit erop ,en het zag er veel beter uit. Schilder besloot wel om binnen te rijden uit voorzorg geen wandeltocht te moeten maken. Yoko terug op parcour waar hij na 764.5 meter zen goeie maat terug vond aan bevoorrading. Ene gedronken en verder nu met mijn gebuur. Na de beklimming aan kapel afdaling waar men gebuur schuiver maakte en toch wel even op z'n possitieve moest komen. Jan sprak ook van binnen te rijden. Yoko zou dan de 2 jonge gasten mee op pikken tot aan arrivee. Jan bolde verder, hetzij maar aan 70 procent. Aangekomen ene gedronken , tombola bezien en naar huis. Tot de volgende.   Scherpenheuvel.

    16-11-2014 om 14:32 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe teamkledij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit wordt de nieuwe teamkledij ,
    wie iets wil bestellen laat maar weten op het gastenboek of
    de.klievers@telenet.be
    ps : zo vlug mogelijk .

    13-11-2014 om 23:19 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. toertocht beringen
    Daar de toertocht te Humbeek wat tegenviel trokken we nu naar het land van pizza en kebap. We zijn  Fick, Schilder, en yoko.  Bijna aangekomen hadden we nog ni te veel volk gepasseerd op straat. Was wel ne feestdag = rustdag. Den otto in de kant gezet en weg naar inschrijving. Toen we de volgende straat inreden viel ons mondje wel open Razz , wat een massa . De inschrijving zou een tijdje duren , moesten luske maken rond kantine voor we kosten betalen. Ook gezien nen motaar die ze ne bike achter op den bagagedrager van zen tuffer  had geplaatst en zo wel heel ket kon parkeren bij start.  We gingen voor de 35 km , werden vroeg verwacht te Ieper voor mee te gaan blazen . Eenmaal weg hadden we snel door dat deze tt wel ferm in orde was. ( seingevers , kilometerplaten,en plakskes ) Op een  behoorlijk tempo bolden we door de mooie bosrijke vlakke omgeving. Vrij vlug waren we aan de bevoorrading ( deze was ook af )  waar we de mannen van de ka patate tegenkwamen , die waren speciaal afgezakt voor den terril te kunnen doen. De 35 km deed deze niet.  Yoko had 2 weken ni gereden, dus 2 weken geen wafels gegeten . Ze hebben het daar nu wel gewetenLaughing. Terug weg kwamen er wat meer stukjes in op en af.  Fick zat me goei benen, want op het eerste bergske  trok  hij zen ketting los over. Wat verder vertelde een collega biker dat onze goeie maat in panne stond. Wij rechtsomkeer voor standby, toen we Fick vonden was euvel al opgelost. Dan reden we richting militair domein waar ik dacht dat den oorlog zou beginnen, maar neen . de raketten werden ni afgevuurd. Op een strak ritme zoefden we verder tot aan arrivee. De laatste km stak Schilder nog e fuseeke af , maar ons geweren waren al opgeblonken voor den defileé. Deze tocht is zeker een aanrader. Oep naar den otto en wij weg.  Tot de volgende.

    13-11-2014 om 14:51 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag humbeek
    daar kliever leugge sukkelt mee zen knie en kliever yoko de ballekes veu de soep int UZ moest gaan rollen,trokken klievers fick,billy en schilder naar de parel van humbeek.ons ingeschreven en wij weg.de eerste kilometers gingen over beton-en veldwegen.billy was niet echt op zijne kilo en besloot vroegtijdig binnen te rijden.fick en schilder besloten om samen de 30 km te doen om billy niet te lang laten te wachten.toch nog 2 boskes tegen gekomen en voor de rest veld.aangekomen aan de bevoorrading iets eten en drinken(goei rozijnenbrood en lekkere leppin) en terug weg.de toch liep verder over veldwegen,veldwegen en nog is veldwegen.op 3 km van de aankomst geen enkel pijltje te bespeuren en dan maar binnenrijden langs straat en we waren precies niet alleen.éénmaal aan de camionette was billy ook juist gearriveerd,had maar 2 km minder als fick en schilder.ons gewassen en nog éne drinken en naar huis.mannekes tot dinsdag in beringen.

    09-11-2014 om 20:13 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's kampenhout









    06-11-2014 om 19:41 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag kampenhout
    met 4 klievers(leugge,fick,billy en schilder) naar kampenhout getrokken voor de wekelijkse toch,eigenlijk met 5 want kliever gill was ter plaatse bij het kraaien van den haan al vertrokken,evenals nog 3 gastrijders(skalle,kevei en jens wa).éénmaal vertrokken gingen de km over redelijk veel asfalt en vooral veldwegen met serieus wa tegenwind.het eerste bos ingedoken ging het al direct goe bergop.de pijlekes niet altijd even duidelijk met als gevolg eu bekke verkeerd gereden,of lag het aan madam die voor ons reed.aan de bevoorading vlug wat eten en drinken en terug weg.leugge nog ne coute frein moeten geven of diene kon de rest van den toer mee een ferm bikester op zene guidon verder rijden!op een snellopend stuk dacht schilder er onderuit te muizen maar sneltrein leugge-fick maakte daar na ne km of 3 al vlug een einde aan.op de brug in kortenberg was fick zich dubbel aant plooien in zijne kader,maar da was ook al genen afvans!leugge en schilder weg en fick en billy op achtervolgen.de laatste asfalt stroken in zicht en leugge op de grote plateau en schilder stond erbij en keer er naar.dada leugge.aan de finish de fietskes laten inspruiten met één of ander kuisproduct,afspoelen en al redelijk proper.aan de sporthal nog éne gedronken en den biketoer zat er weeral op.mannekes tot volgende week!

    05-11-2014 om 19:39 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nachttocht bonheiden
    Met 5 klievers en 1 gastrijder stonden we klaar voor de halloween tocht te Bonheiden. Deze waren Leugge, Fick, Billy, Schilder, Yoko en Pascal Lion. Eenmaal vertrokken had Yoko snel door dat e bekke licht zeer gemakkelijk kan zijn in den bos. Dus aanpassen die handel !!!  De andere klievers waren zeer goed uitgerust, en nog andere bikers reden rond met de lichtmasten van FC BONHEIDEN. De tocht was vlak en soms doken we het bos in waar we dan luskes trokken. Onderweg lag er een crossparcourke in dat zeer plezant was om door te bollen . Wat ons allen opviel is dat Billy in orde was ( had van zen lief vrouwke 2 nief banden gekregen) . Dan kwamen we aan splitsing waar we ni goe wisten wa kiezen. Yoko ging voor de 31 de andere begonnen te twijfelen voor grotere afstand. Na overleg van de G 6 besloten we allen de 31 te doen en er een trainingsrit van te maken. Wat verder aangekomen aan bevoorrading, die was zeer pover. Schilder heel even het noorden kwijt, nam bodemstalen ipv verfstalen. Terug weg kon Bily zich ni inhouden en schoof zo stillekes altijd e bekke meer weg. Mij gedacht waren zen nieuwe rubbers gevuld met HELIUM. Ook Pascal fietste nog vrolijk mee rond (die crossen dan toch ook ni  altijd alleen maar me kweddel auto's). Wat verder kwam Leugge vragen hoe ver het nog was , en ja het spel zat op de wagen. Met nog een goei 5 km te gaan schoten er langs alle kanten van Yoko heel wat vuurpijlen af. Zo kwam er toch nog e klein koerske tot aan arrivee . Al bij al een fijne rit geweest. Omkleden , ene drinken en weg.  Tot later.

    01-11-2014 om 00:00 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nachttocht bonheiden
    we spreken nu vrijdagavond af om 19u bij fick voor de nachttocht te bonheiden.

    27-10-2014 om 22:26 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bierbeek 26/10/2014
    Iedereen een uur langer geslapen stonden er 7 klievers klaar voor vertrek. Fick, Leugge, Billy, Schilder, Yoko, Gill en Tom kul. Wat me opviel voor vertrek is dat Leugge nu zen benen insmeert voor de tocht. Het heeft zo een beetje weg van gebruikte olie van fritkot. Als ge er int begin achter bolt riekte zo precies nen Bami. Swoit we komen er wel achter. Eens vertrokken reden we richting zoete waters waar we al snel zagen dat Billy nog ni top is. Ni afgeven Billy ! Mooi bij mekaar gebleven tot aan 1 ste bevoorrading die er kwam na ongeveer 15 km. Terug weg waar we na een paar kilometer aan bord splitsing kwamen. Billy en Fick gingen voor de 25 de rest koos de 45. Fick wou wel maar had s'morgens zen pilleke vergeten, dus no risk. ( zit diene nu al aan de viagra Smile ) Het tempo ging de hoogte in en Yoko zette de niner op cruise control. We reden nu naar het franstalig gedeelte. Na ongeveer 30 km kwam ik Gill tegen, die melde dat Schilder achteraan plat stond, even halt voor te depaneren en terug weg. Leugge en Tom kul bleven vooraan over.  Dan kwam het , den oudste koos voor de 55 en de jongste ging mee, Schilder even bezorgt ( dank u man ) even overleg , het zal wel lukken en voets. We hadden het gevoel dat we nu de Zwitserse grens overgestoken hadden.(Amai onze frak) Luske gedaan kwamen we aan bevoorrading 2 met wat meer spanning op de benen. Nog 15 km en we waren binnen, het ging ni slecht maar goed is anders. Vooraan zou Leugge Tom kul aan het pijnige zijn, en zo alleen den arrivee bereiken . Gill en Yoko zagen licht in de tunnel en waren zeer blij als ze de lichtmasten van de voetbalplein zagen. Dag gezegd tegen Tom kul die just naar huis vertrok, en bij de andere klievers gezet. Tot de volgende.      VRIJDAG IS ER EEN NACHTTOCHT   Evil or Very Mad   Rolling Eyes   Evil or Very Mad   Dus laad de pillen maar op.                                                                                                             

    26-10-2014 om 16:54 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winteruur

    mannekes,niet vergeten vannacht de wekker een uurtje terug te zetten!

    tot morgen in bierbeek.

    25-10-2014 om 20:06 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's okselaar













    20-10-2014 om 20:18 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

    Hotel Le central  /   Han sur Lesse

    Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

    Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

    Renov Design / Herent 


        
              


    Foto

    Ledenlijst
    Naam             Alias          
     Lejeune   wim  leugge
     Meeus  nick  fick
     Lejeune   marc  yoko
     Vanhove  tom  schilder
     Robberechts  jean  jakke
     Robberechts  stijn  sparro
     Lion  pascal  de lange
     Lion  kevin  kevei
     Toujour  erwin  swinne
     Arnoets  guido  bontempi
     Arnoets  yoran  junior bontempi
     Lejeune Giel  Mini-Leugge
    IN MEMORIAN
     Carriére  danny  dolf
     Hensmans  steve  henne


    Championschip
      2018 - 2019
     01   JAKKE 36
     02 SCHILDER 27
     03  YOKO 30
    04  Sparro    0
     05  Leugge      0
     06  Mini leugge       0
     07  Junior  0
     08  Bontempi  0 
     09  Kevei  0
     10  De lange  0
     11  Fick  0
     12  Swinne  0
    21


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Links
  • 12 go Biking
  • Chain reaction cycles
  • vwb
  • Vaste MTB-routes
  • Mtb-you
  • Rose versand mtb
  • Futurumshop mtb
  • Hopmans Bergen o. Z.

    Links (2)
  • Barracuda Waver
  • MTB-gigant
  • Biqq
  • O2 Bikers
  • MOOZES
  • Fietssportief
  • Bikediscount
  • bike 24
  • bike-components

  • Suggeties/tips dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.






     



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs