Ich bin ein Paderborner
Inhoud blog
  • Wanneer kleine jongetjes groot worden
  • Integratie voor dummies
  • Een leven als een sprookje
  • Du siehst ja richtig Scheisse aus!
  • Was dein ist gröβer!

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    29-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proteïnebom


    Komt de gedachte bij jullie wel eens op, wanneer je in de gemeenschappelijke keuken van een studentenresidentie staat, wat voor vetzakken daar al gekookt hebben en wat er allemaal misgegaan is? Wel ik denk dat ik zo een vetzak ben!

    Er is dus weer een “ongelukje” gebeurd, dit keer volledig mijn fout. Mijn proteïneshake is in de keuken ontploft, maar letterlijk ontploft! De knal was volgens mij zo luid dat iedereen dat gehoord moet hebben. Toch kwam er niemand kijken. 5 minuten later, toen ik mijn kleren die ook onderzaten, wat properder gemaakt had kwam van alle mensen net Jens binnen. Hij zag me daar, in mijn hemdje en ondergoed, de hele keuken kuisen. Natuurlijk barste hij in een lachen uit en wou hij meteen zijn fototoestel halen, waar hij nooit de kans toe heeft gekregen. Achteraf gezien heb ik hier wel spijt van, want dat zou pas een verhaal geweest zijn.
    Nu eventjes terug naar de oorzaak van de ontploffing. Ik ben (bijna) zeker dat ik niks fout gedaan heb. De hoeveelheden waren volledig juist, ik heb het niet te warm gezet en de dop zat er volledig goed op. Desalniettemin, zonder dat ik er ook maar één wetenschappelijke verklaring voor vind, lag de hele inhoud van mijn shake verspreid in de keuken.
    Misschien had ik wel onraad moeten ruiken toen ik zag dat mijn poeder ineens samengeklonterd was tot een dikke bal en bovenop mijn melk zat te drijven. Laat staan dat het verstandig was dat ik daarna er nog mee geschud heb :D. Hoe dan ook, na de opkuis had ik verschrikkelijke honger en heb ik weer een shake gemaakt. Dit keer wel met het gewenste resultaat.
    Er is wel één positief puntje aan dit alles. Twee dagen later ruikt de keuken nog steeds naar vanille.

     

    Nu de rest van de week. Het onderscheid tussen de werkweek en het weekend is echt enorm. Van maandag tot vrijdag om 6.00 uur opstaan en ’s avonds om 23.00 uur stikkapot, maar voldaan, terug gaan slapen om dan in het weekend volle bak te genieten.
    Ja het was echt weer nice werken daar in Höxter. Deze week mocht ik archiveren, telefoneren, en zelfs helpen met de boekhouding. Al bleef dat laatste beperkt tot sorteren.
    Gisteren ben ik met Jens lekker gaan uiteten en daarna the avengers gaan kijken. Een film waar ik al een half jaar naar uitkeek en ik moet zeggen dat ik verre van teleurgesteld was. Een echte aanrader dus!
    Vandaag ben ik dan de ganse dag op het Frühlingsfest in Höxter geweest. Dit feest, wat eigenlijk veel weg had van een schoolfeest door de optredens van kleine kindjes, was eigenlijk meer werken dan genieten maar zo erg is dit niet want ik heb morgen twee dagen “vrij”. Dit betekent dus keihard werken aan mijn Praktikumbericht, waar ik veel te weinig voor doe op dit moment
    L

    29-04-2012, 20:33 geschreven door Brambi  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 26/03-01/04 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs