Y 2385
Inhoud blog
 • de voorbereiding
 • het feestje
 • de eerste kennismaking
 • deel 2 : twee dagen eerder
 • het ontwaken
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  09-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het feestje

  Het feestje :

   

  Daar aangekomen op het feestje beginnen de meisjes te socializen en de gebruikelijke cocktails te drinken…. “voor ons drietjes elk een dubbele gin tonic” zegt Imag tegen de ober. Het lijkt een normaal feestje. Wat opvalt is dat er meer meiden zijn of mannen maar ja dat is toch geen probleem zeker. Hier en daar een koppeltje of ééntje in wording maar voor de rest ziet het er vrij normaal uit goeie eighties muziek human league… soft sell en ga zo maar door.

   

  Tot op een bepaald moment de drie meiden samen met nog een stuk of 4 meiden de trap naar boven nemen en zich afzonderen van de rest van het bonte gezelschap op het feestje.

   

  Ze gaan een donkere kamer binnen waar allemaal pakken hangen het is een groot soort dressing. De meiden beginnen eerst een soort van vergadering te beleggen.

  Iedereen neemt plaats aan een grote ovalen tafel. Eentje blijkt duidelijk het voortouw te nemen het blijkt ene Fatima te zijn ze blijkt duidelijk de leiding te hebben en zegt

   

   “Meiden we zijn weer samen met ons bondgenootschap ‘RELICTA FILIA’ vandaag zal de eer te beurt vallen aan Dorine om een uitstapje te doen”.

   

   Relicta Filia blijkt bij nader onderzoek het Latijn te zijn voor ‘nagelaten dochter’.

   
  Achter de ovalen tafel hangt een groot schilderij met een reproductie Da Vinci’s Mona Lisa.


  Fatima drukt op een knop, het schilderij schuift weg, en wat we dan te zien krijgen is iets fenomenaal……… ik heb er geen woorden voor ….. ik viel gewoon achterover….

  Het was een soort venster, deur, opening met continue verschillende beelden je kon er precies in stappen maar ja ik denk om de 10 seconden was het precies een andere wereld, tijdzone, er was van alles te beleven – oorlog, destructie, vernieling, het niets, de ruimte, andere wezens beelden van ja ik denk zowel het verleden als de toekomst het was ja onbeschrijflijk mooi, maar tegelijk beangstigend wat was dit, waar leidt dit toe? ………

  09-10-2007, 11:47 Geschreven door neveil  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
  12-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de voorbereiding

  De voorbereiding :

   

  Het open venster blijkt een doorgang te zijn naar andere werelden andere tijdzones zowel het verleden of het heden. De meiden die blijkbaar allen buiten bloedmooi ook superbegaafd blijken te zijn hebben dit geheim  via hun afkomst meegekregen.

   

  Het is een open venster die van alle tijden is en maar door een beperkt genootschap gekend en gebruikt wordt. Vandaag mag Dorine blijkbaar een trip maken.

   

  Nadat Dorine een keuze gemaakt heeft welke opening ze zal nemen dient ze blijkbaar ook aangepaste kledij en elektronica mee te hebben. “Dorine” zegt Fatima “voor deze trip zal je outfit ‘UTP 588’ moeten aandoen” en zo geschiedde.

  Het blijkt een compleet aangepast grijsblauw pak te zijn met special watch zoals ze het noemen, het horloge blijkt ook de verklikker te zijn wanneer ze terug moeten keren in het open venster.

   

  Het is namelijk zo dat het open venster eigenlijk niet altijd toegankelijk is. Het gaat maar om de x aantal dagen open en bepaalde openingen komen maar heel zelden terug.

  Zo blijkt er een opening te zijn naar een andere planeet ver van hier die maar om de 7859 dagen terug keert, dus éénmaal je daar in stapt ben je voor een tijdje weg blijkbaar. De opening van Dorine keert  terug na 151 uur of ongeveer een weekje.

   

  Zo’n trip door een opening is ook nogal een hachelijke onderneming. Het is een soort wormgat waar materie en antimaterie met elkander versmelten en terug  dienen te ontsmelten. Waarschijnlijk gebeurt dit allemaal niet zonder risico.

   

  Er worden dan ook blijkbaar goeie voorbereidingen getroffen. De meiden wensen Dorine allemaal veel geluk, veel fun en veel informatie…

   

  Want het zijn echter geen plezieruitstapjes die ze daar maken. Ze gebruiken het vooral om kennis op te doen en deze in het heden te gebruiken om zo fouten uit de toekomst te voorkomen of te herstellen. Het verleden kunnen of willen ze niet wijzigen?

   

  Maar wat moet Dorine eigenlijk te weten komen???

   

  Het is blijkbaar iets over haar vriend David namelijk over  David‘s ouders ….

   

  Blijkbaar is ze er zelf niet zo gelukkig mee maar wilde ze het onderzoek volledig op haar nemen : “Ik hoop dat ik zal vinden wat nodig is, het is belangrijk voor ons bondgenootschap maar vooral ook voor David en onwansmaklijk daar aan verbonden dus ook mijn relatie” zegt Dorine …… “ wanneer kan ik” vraag Dorine  “om 02.15” zegt Fatima “ nog vijf minuutjes en weg ben ik”………..

  12-10-2007, 11:27 Geschreven door neveil  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Archief per week
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Startpagina !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  martin2016
  www.bloggen.be/martin2
  Blog als favoriet !

  Laatste commentaren

  Mijn favorieten
 • bloggen.be


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!