Y 2385
Inhoud blog
 • de voorbereiding
 • het feestje
 • de eerste kennismaking
 • deel 2 : twee dagen eerder
 • het ontwaken
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  05-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het ontwaken

  Dorine kijkt op haar horloge “hmm het is nu 109.501..07.28 die 07.28 dat zal het uur zijn zeker!?... toch nog effe knijpen…. neen dit is geen droom ….dit is levensecht, op de een of andere manier moet ik in andere tijd terecht gekomen zijn”

  En Dorine kijkt nog es goed rond. Niemand lijkt aandacht te hebben voor haar alsof ze deel uitmaakt van het geheel.

  Hier en daar lopen “mensen” die hun gezicht bedekken met een soort van sluier die gelijk deel uitmaakt van hun lichaam. “Raar, nou als ik droom laat ik maar eens meegaan met m’n droom” bedenkt Dorine zich.

  “’k ga maar eens op avontuur” denkt ze.

  “Maar eerst eens kijken waar ik juist ben, want als het toch echt is moet ik deze plek kunnen terugvinden” en op de hoek van de steeg staat een merkteken “MAGIKUKEH” “hmm rare naam magikukeh, magikukeh, of zoiets toch proberen van te onthouden magikukeh…magikukeh…magikukeh..” ……..

  05-10-2007, 13:49 Geschreven door neveil  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.deel 1 : het ontwaken

  05 september 1985, Dorine ontwaakt, ze is wat beduusd, de ochtendzon schittert in haar ogen en tot haar eigen verbazing bemerkt ze dat ze wakker wordt in een steegje, ze hoort het geraas van auto's, bussen, vliegtuigen, mensen en zo veel meer.

   Ze denkt " potverdorie wat doe ik hier, waar ben ik, en die kleren.... die horloge wat een raar ding... die geluiden... van waar komt dat, hoe laat is het ?........"  ze kijkt op haar horloge  "hmm tiens 109.501..06.15 wat is dat eigenlijk......"

  Dorine probeert op te staan, ze is wat stijf maar verder is alles oké, “ Oei wat voor kleren zijn dit, grijs verdorie dat is niet van mij, een broek èèhh niks voor mij, wat is hier eigenlijk gaande”.

  En Dorine gaat het steegje uit. Ze ziet enkel hele grote gebouwen maar dan ook hele grote gebouwen “tiens, ik droom waarschijnlijk, dit kan niet echt zijn, vliegende auto’s, rare appartementsgebouwen zwevende doorschijnende reclamepanelen, hmm effe knijpen, tiens is mijn droom nu zo levensecht of wat.. hé en iedereen draagt hetzelfde grijze pak, oh ja hm ik ook, ah daar iemand met een krant of zoiets, ja ik ga er naar toe, oeps hij doet ze weg in die groene ja wat is dat een soort vuilnisbak of zo”

  Dorine kan nog net de krant bemachtigen voor ze ergens naar weggezogen wordt. “Maar dit, neen dit dit kan niet sterdag -109.501 of het jaar 2385, 05 sept – dat betekent dan de toekomst of nee toch ik droom zeker….. of niet ……..”

  05-10-2007, 11:38 Geschreven door neveil  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  Archief per week
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Startpagina !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  kris
  www.bloggen.be/kris
  Blog als favoriet !

  Laatste commentaren

  Mijn favorieten
 • bloggen.be


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!