Foto
Het oog volgt de wegen die in het werk voor hem gebaand zijn.

  PAUL KLEE


Inhoud blog
  • verliefd
  • remember
  • Barok
  • out 07/02/2007
  • no-non-sen-se
  • stats bezoekers
  • Antwerpen
  • Siem Reap
  • Cambodja
  • Bangkok III - Sukothai
  • Koh Maak
  • Koh Chang
  • Bangkok II
  • Bangkok
  • bibliodyssey
  • kunstgeschiedenis
  • elsje helewaut
  • IKL 2006
  • django
  • mag het iets meer zijn?
  • carré max
  • rock 'n roll junkie
  • 360°
  • Benson
  • Short Cuts
  • dolci
  • Venetië
  • Het wezen van de smaak
  • primi piatti
  • primi piatti
  • Re(2): ey
  • Re: ey
  • Nissan Gold
  • antipasto
  • dolci
  • primi piatti
    Archief per week
  • 05/02-11/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 26/09-02/10 2005
    Zoeken in blog

    ^ ^ ^
    ...vandenbergaf en... vandenbergop... en vandenbergaf... en vandenbergop...
    22-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. primi piatti
    Klik op de afbeelding om de link te volgen




    Venezia 17-11-2006

    22-11-2006 om 00:00 geschreven door vandenbergaf  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. primi piatti
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    Toscana 13-11-2006

    22-11-2006 om 00:00 geschreven door vandenbergaf  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Re(2): ey
    -----Original Message-----
    Sent: donderdag 5 oktober 2006 16:58
    Subject: Re: ey


    Nog één:

    Zo kom ik vanmorgen hier een half uur te laat aan,
    ik deel mijn bureau met een leuke collega uit Antwerpen,
    't is eigenlijk altijd feest op deze
    bureau.
    Hij zit de gva-site af te checken, ik zeg goeiemorgen en kruip achter mijn pc.

    Hij gaat koffie halen, komt terug binnen en zegt "Man man, dat riekt hier naar bier".
    En gelijk had hij, de test gedaan, iemand van de gang geroepen met de vraag "Wat ruik je?"  "Bier"

    Om 10u had ik afspraak met een leverancier, dat gesprek ging over een bedrag van 90.000 euro.
    En ik stonk naar bier.


    Ben er onderuit gekomen met een simpele truuk, nl. een appelsien eten.
    Iets later Veronik van het directiesecretariaat opgebeld om te laten afkomen, met de vraag "Wat ruik je?" 
    "Mandarinnekes"

    Veronik is een schatje.

    22-11-2006 om 00:00 geschreven door vandenbergaf  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Re: ey
    Klik op de afbeelding om de link te volgen








    -----Original Message-----

    Sent: donderdag 5 oktober 2006 16:45
    Subject: Re: ey

    zo ben ik gisteren geld gaan afhalen in de Dexia-bank in de Vondelstraat.
    Juist, die Vondelstraat van op het prentje.
    Op weg naar school via Sint-Jansplein, Paardenmarkt, ...

    Lag daar toch wel een enorme drol te stinken vlak voor de middelste
    geldautomaat, echt gigantisch was hij.
    Nu is daar vrij veel verloop, die automaten worden goed gebruikt, en echt iedereen die daar binnenwandelde begon te kokhalzen.
    Walgelijke stank.

    "Misschien van een hond ofzo" zegt een Marokkaan die zijn nederlands wou
    laten horen.
    "Het is maar te hopen dat dat van een hond is, hahaha" kreeg die als
    antwoord.

    Ja,
    lache man,
    in 2060,
    speciaal.

    22-11-2006 om 00:00 geschreven door vandenbergaf  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nissan Gold
    -----Original Message-----
    Sent: donderdag 16 november 2006 9:22
    Subject: Nissan Gold

    Gasjes,

    Mijn liefste auto is juist ontploft.

    Iets na de afrit Lille kwam er gesputter en dan een harde knal en dan heel veel rook.
    Rijdt er toch wel toevallig een politiewagentje in burger achter mij zeker. Tsjakka, direct blauw lichtje op het dak, verkeer tegenhouden, brandweer bellen. Allemaal veel truut om een beetje rook dacht ik, en ik had gelijk.

    Bleek er een darm van de radiator gesprongen te zijn, waardoor de motor oververhit geraakt is.
    Maar daar was dus wel een brandweersirene voor nodig om dat aan te kondigen.
    Koelwater en hitte geeft ... damp, veel damp. Waar rook is is niet altijd vuur.

    Soit, na die twee flikken in burger ook nog twee flikken van gemeente Lille, plus de brandweer die met zijn zessen dan maar die gouden kar ondergespoten heeft tot hij terug koud stond, ze deden precies of het om een bompakketje ging.
    Nu staat hij dus verlaten op de P+R parking van afrit Lille.
    Wachtend op een takeldienst naar 'mijn garagist'.
    Wie dat in hemelsnaam wordt ga ik sebiet eens uitdokteren seh.

    Een totaal van tien dienaars stond mij bij daarnet.
    Mooi mooi, de interventie zou mij niet ten laste gelegd worden, verklaarden ze alle tien in koor.
    En niemand heeft mij ook maar één keer om papieren gevraagd.

    Speciale ochtend wel.
    En morgen Venetië.

    tot later,
    Ferre

    22-11-2006 om 00:00 geschreven door vandenbergaf  


    21-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. antipasto

    ^
    Vooraleer we afdalen, lijkt het me nodig eerst wat te klimmen, daar we aan de grond zitten en het nog ochtendnevelvroeg is...

    21-11-2006 om 00:00 geschreven door vandenbergaf  


    27-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. dolci
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Neen, uw blog moet niet dagelijks worden bijgewerkt.  Het is gewoon zoals je het zélf wenst.  Indien je geen tijd hebt om dit dagelijks te doen, maar bvb. enkele keren per week, is dit ook goed.  Het is op jouw eigen tempo, met andere woorden: vele keren per dag mag dus ook zeker en vast, 1 keer per week ook.

    Er hangt geen echte verplichting aan de regelmaat.  Enkel is het zo hoe regelmatiger je het blog bijwerkt, hoe meer je bezoekers zullen terugkomen en hoe meer bezoekers je krijgt uiteraard. 

    27-09-2005 om 16:32 geschreven door vandenbergaf  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. primi piatti

    Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig.  Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.

    Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.

    Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".

    Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen.  In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.

    Nu is uw blog aangemaakt.  Maar wat nu???!

    Lees dit in het volgende bericht hieronder!

    27-09-2005 om 16:32 geschreven door vandenbergaf  




    Foto

    Geef je ogen de kost, kijk.

    JULES VERNE


    In the valley...
  • jimbaar
  • jim-bar
  • tafelzoetstof
  • serge baeken
  • BibliOdyssey

  • Be my guest ...

    ...and leave your mark


    Be my mail ...

    ... and leave your food





    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs