Hooghuys menu
29/10 tot 22/11 - 36
Amuse bouche
§
Wildpastei met uienconfituur
Notenslaatje
of
Soepje van boschampignons
Truffelolie en Italiaanse ham
§
Fazant fine champagne
Veenbessen, amandelkroketten
§
Gepocheerde peer Belle-Hélène
§
MET 2 VOORGERECHTEN 44
Met glaasje Cava, 1/2 fles wijn p.p.
en koffie inbegrepen + 18
*******************************
25/11 tot 20/12 - 36
Aperitiefhapje
§
Terrine van wild met ganzenlever
Uienconfituur, notenslaatje
of
Gebakken langoustines
in een pompoensoepje met koriander
§
Hazenrug in zachte mosterdroomsaus (per 2 pers.)
of
Fazant met witloof, selderpuree
§
Chocoladegebak met anglaise saus
§
MET 2 VOORGERECHTEN 44
Met glaasje Cava, 1/2 fles wijn p.p.
en koffie inbegrepen + 18
*******************************
Kerst 2016
25/12 tot 27/12
- 46 -
Tapasbord
❅
Ganzeleverpastei
Vijgenconfituur, Brioche
❅
Sint-Jacobsnootjes
met witloofsnippers
❅
Wit van kalkoen, Picon en truffel
met wintergarnituur
❅
Kerstgebak
❅
Met glaasje Cava, geselecteerde wijn per gerecht
en koffie inbegrepen + 18
*************************************
Nieuwjaarsmaand 2017
- 36 -
Versnapering
§
Gegrilde reuze gamba
met Ricard en safraan
of
Volle Noordzeebouillabaise
Kaas en rouille
§
Reerug met winterse ratatouille
§
Dessertbord
§
MET 2 VOORGERECHTEN 44
Met glaasje Cava, 1/2 fles wijn p.p.
en koffie inbegrepen + 18