Nummer 47: gestampte en gebakken bloemkool met paddenstoelen: vonden wij overheerlijk, heel eerlijk gerechtje en gemakkelijk klaar te maken
Nummer 48: Quinoa met groenten: was wel ok, maar de gekookte bietjes missmaakten erbij, misschien de volgende keer verse bietjes gebruiken?
Nummer 49: Havermoutpap: de eerste hapjes waren lekker, maar daarna word je het snel beu
Nummer 50: warme, zachte chocolade met smeuïg fruit: vonden we echt niet lekker hoewel we dus wel van chocolade en fruit houden. De kippen vonden het wel lekker ;)
Nummer 51: Tarte Tatin met witloof: Sven vond dit superlekker. De kinderen en ik niet maar wij eten dan ook niet graag witloof.
Nummer 52: Tian van mozarella, courgette, aubergine en tomaat: was maar gewoontjes, we zijn de aubergine ook stilaan beu. Echt onze groente niet.
Nummer 53: Warm fruit in een heerlijke crème van kokosmelk: ik heb hier diepvriesbessen bij gebruikt en dat was duidelijk een fout: de bessen smaakten in het gerecht veel te zuur door. Dus volgende keer met verse bessen maken :)
Nummer 54: Uien opgevuld met gehakt en tomatensaus: vonden wij wel lekker, maar de kinderen niet (totdat ik het mixte en als saus bij hun pasta gaf)
Nummer 55: Carpaccio van hert met gebakken rode biet: toppertje! kan zo als feestgerecht gegeven worden
Nummer 56: Kriel- en zoete aardappelen met groenten en kruiden: vonden we enorm smakelijk, jammer genoeg vonden de kinderen de zoete aardappelen maar niets.
Nummer 57: Curry van rode biet met kip: de saus was te pittig voor ons, de volgende keer moet ik er minder currypasta in doen.










|