Inhoud blog
  • Nummer 1: de 10 km lopen
  • Nummer 16: paintballen
  • Nummer 18: van onze slaapkamer een gezellige kamer maken
  • Nummer 15: gaan shoppen in Londen
  • nummer 29: een kookboek kiezen en ALLE gerechten uit dit boek maken deel 10: the end
    Zoeken in blog

    Op naar de 40!
    40 to-do's voor mijn 40ste...
    12-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nummer 7: op de eiffeltoren staan
    Deze paasvakantie gingen we 4 dagen naar Parijs. Ideaal moment dus om nummer 7 van mijn checklist af te vinken, namelijk op de Eiffeltoren staan. Ik ging met Jolien en Saartje helemaal tot boven (wel met de lift). Het was een hele belevenis, voor hen, maar ook voor mij. Saartje voelde zich op het hoogste puntje wel niet helemaal op haar gemak, maar we hebben toch van Parijs vanuit die hoogte kunnen genieten. Zeker een must als je in Parijs bent. En voor degenen die een beetje hoogtevrees hebben: dat heb ik ook en ik heb me op geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld. Dus laat dat je niet tegenhouden. 











    12-04-2015 om 12:58 geschreven door Elke  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nummer 29: een kookboek kiezen en ALLE gerechten uit dit boek maken deel 7
    Nummer 29: chateaubriand met gebakken bloemkool: heel lekker! alleen ga ik de bloemkool toch volgende keer kleiner snijden zodat het beter doorbakken is

    Nummer 30: Carpaccio van zalm met slierten van groene asperges en een heerlijk oosters sausje met pindanoten: overheerlijk! ideaal gerechtje/hapje/voorgerechtje ook voor als er mensen komen eten.

    Nummer 31: Dikke spinaziesoep met feta: dit vonden we echt niet lekker. De spinaziesoep heeft een rare textuur en smaakt te weinig door.

    Nummer 32: Gegrilde zalm met courgetterolletjes: lekker, maar veel te veel werk als je dit voor 4 man moet klaarmaken. De zalm zo klaarmaken is heel eenvoudig en lekker, maar de courgette ga ik toch in het vervolg gewoon in stukjes doen. De kinderen vonden het sausje erbij ook niet zo lekker

    Nummer 33: chocolademousse met sausje van grand marnier: heel lekker en ook heel gemakkelijk klaar te maken voor bij bezoek. Voor de kinderen wel zonder het sausje :)

    Nummer 34: Rosbief met spinazie en wortelsausje: dit vonden we allemaal heel lekker, voor herhaling vatbaar












    12-04-2015 om 12:47 geschreven door Elke  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 17/08-23/08 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 06/10-12/10 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs