Blog Eva
Categorieën
  • Dagboek (4)
  • Foto van de dag (2)
  • Koken en recepten (40)
  • Kunsten (16)
  • Literatuur (2)
  • Puur natuur (17)
  • Vakanties en reizen (34)
  • Inhoud blog
  • vlees en gevogelte - les 7
  • module vlees en gevogelte - les 6
  • vlees en gevogelte - les 5
  • vlees en gevogelte - les 4
  • Abstract met silhouetten
  • Ravioli van wonton met kalkoen
  • Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 3
  • Barcelona, Parc Guell
  • Moulis-en-Médoc en Dune du Pyla
  • Zakynthos, Navagio
  • Efeze, Pamukale, Turkije
  • Camargue, Saintes-Maries-de-la-Mer
  • Corfu
  • Sagalassos, Aglasun, Turkije
  • Glyfada, Corfu
  • Alinda, Turkije
  • Elafonisi, Kreta
  • Priëne, Turkije
  • Zuid-Frankrijk, Cap Taillat, Bormes
  • Genevraye appartement Bormes-les-Mimosas
  • Montfroc en Gorges du Verdon
  • Termessos necropolis en Hellenistisch theater
  • Oostende voor anker
  • Gramvousa, Balos strand, Kreta
  • wandelen in de bergen
  • Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 2
  • Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 1
  • Dai Cughini
  • lavash brood
  • kersentaart
  • Aussie foodring met gegrilde sesamtonijn
  • Stop Motion
  • Stop Motion
  • Haiku
  • Filipijnse inktvisbeignets
  • bosbessen cocktail
  • Kaishu Maastricht
  • Biscuit aardbeien
  • Roergebakken groenten met bami en pindakaas
  • Souvlakiburgers
  • Fotodieet
  • Linzenkofta
  • Sosatieburger
  • Appelbollen
  • Bietenburger
  • Zwarte-bonenkofta's
  • Zwarte-bonenkofta's
  • Souvlakiburgers
  • Jalapeño's
  • 8 juli 2010
  • Gevulde courgettebloemen
  • Kersen in de tuin
  • Griekse keuken
  • Courgettebloemen in de tuin
  • Jalapeño pepers
  • wilde bosaardbei
  • Jalapeño bloempje
  • 11 juni 2010
  • Planten
  • Jalapeño planten
  • Jalapeño plantjes
  • Jalapeño plantjes
  • Kreta Chania
  • Kreta 2005
  • Barbecue
  • Kreta 2003
  • 29 mei 2010
  • Kreta Loutro wandeling
  • Kreta Lasithi hoogvlakte
  • Kreta Frangokastello
  • Kreta Preveli Beach
  • Oude Foto's Kreta
  • Oostende voor Anker
  • Oostende voor Anker
  • Oostende voor Anker
  • Oostende
  • Oostende Hotel du Parc
  • Jalapeñoplant potten
  • Jalapeño plantjes
  • Ocean Sushi
  • Rotolo
  • Citytrip Düsseldorf
  • Nederland - Schiermonnikoog
  • Griekenland - Meteora
  • SKOI
  • Trompe-l'oeil
  • Jalapeño plantjes
  • Italië - Cefalù
  • Salsa Fresca
  • Jalapeño plantjes
  • bloesems
  • zelfgetekend
  • Boeken tips
  • Welkom
    Categorieën
  • Dagboek (4)
  • Foto van de dag (2)
  • Koken en recepten (40)
  • Kunsten (16)
  • Literatuur (2)
  • Puur natuur (17)
  • Vakanties en reizen (34)
  • Foto
    Zoeken in blog

    agenda

    Belangrijke data in mijn agenda

    We zijn de 24de week van 2025
    Inhoud blog
  • vlees en gevogelte - les 7
  • module vlees en gevogelte - les 6
  • vlees en gevogelte - les 5
  • vlees en gevogelte - les 4
  • Abstract met silhouetten
  • Ravioli van wonton met kalkoen
  • Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 3
  • Barcelona, Parc Guell
  • Moulis-en-Médoc en Dune du Pyla
  • Zakynthos, Navagio
  • Efeze, Pamukale, Turkije
  • Camargue, Saintes-Maries-de-la-Mer
  • Corfu
  • Sagalassos, Aglasun, Turkije
  • Glyfada, Corfu
  • Alinda, Turkije
  • Elafonisi, Kreta
  • Priëne, Turkije
  • Zuid-Frankrijk, Cap Taillat, Bormes
  • Genevraye appartement Bormes-les-Mimosas
  • Montfroc en Gorges du Verdon
  • Termessos necropolis en Hellenistisch theater
  • Oostende voor anker
  • Gramvousa, Balos strand, Kreta
  • wandelen in de bergen
  • Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 2
  • Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 1
  • Dai Cughini
  • lavash brood
  • kersentaart
  • Aussie foodring met gegrilde sesamtonijn
  • Stop Motion
  • Stop Motion
  • Haiku
  • Filipijnse inktvisbeignets
  • bosbessen cocktail
  • Kaishu Maastricht
  • Biscuit aardbeien
  • Roergebakken groenten met bami en pindakaas
  • Souvlakiburgers
    Categorieën
  • Dagboek (4)
  • Foto van de dag (2)
  • Koken en recepten (40)
  • Kunsten (16)
  • Literatuur (2)
  • Puur natuur (17)
  • Vakanties en reizen (34)
  • Foto
    Bloggen
    20-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlees en gevogelte - les 7

    vlees en gevogelte - les 7
      

    20-03-2013, 00:00 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    08-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.module vlees en gevogelte - les 6

    module vlees en gevogelte - les 6
     

     

    08-03-2013, 00:00 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    04-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlees en gevogelte - les 5

    vlees en gevogelte - les 5
     
     

    04-03-2013, 00:00 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    21-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlees en gevogelte - les 4

    Menu:

    Steak tartaar met gepocheerd kwarteleitje, rucola en broodstokje
    Soepje van aardpeer en gerookt spek
    Varkensribstuk met Blackwellsaus, gebraiseerd Brabants witloof en pommes duchesses
    Tarte tatin met vanille-ijs

     

     

    21-02-2013, 13:46 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    08-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ravioli van wonton met kalkoen

    Ravioli van wonton met kalkoen.
       

    08-02-2013, 14:10 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 3

    Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 3.
     

     

    08-02-2013, 00:00 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    05-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corfu

    Corfu

    05-02-2013, 14:31 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    04-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 2

    Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 2

    - Salade van zwarte pens, appel en witloof
    - Knolseldersoep met spekje en peterselie
    - Cordon Bleu van kalf met oud Brugge en Gandaham, bloekoolflan en gebakken krielaardappel, saus van bruine Grimbergen
    - Sabayon met vanille ijs en rode vruchten


     

     

    04-02-2013, 09:37 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 1

    Hotelschool Hasselt - module vlees en gevogelte - les 1

    - Quiche Lorraine
    - Kalkoenbrochette Stroganoff
    - Crumble van ananas

      

    04-02-2013, 09:20 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dai Cughini

    Etentje bij Dai Cughini in Hasselt.

    - Hapje van kip, olijf en curry
    - Carpaccio van tonijn
    - Kikkererwtensoep met spekjes
    - Ravioli van kaas
    - Entrecote met parmesan en rucola
    - Chocomousse

      

       

    04-02-2013, 09:06 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    05-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lavash brood

    lavash brood





    05-07-2012, 00:00 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    04-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kersentaart

    Kersentaart

    Bereidingswijze:

    Verwarm de oven voor op 180° Celsius. Neem een springvorm van 26 centimeter en bekleed die aan de onderkant met bakpapier, en vet de zijkanten in met boter of margarine. Laat de kersen uitlekken en vang als je geen kersenlikeur gebruikt, 4 eetlepels van het sap op voor later.
    Klop de boter en suiker schuimig tot de suiker helemaal is opgenomen. Voeg de kaneel, het zout en de citroenrasp toe, en vervolgens één voor één de eieren.
    Voeg de bloem, het bakpoeder, de gemalen amandelen, melk en kersenlikeur of -sap toe aan het botermengsel en roer goed door. Doe daarna het deeg in de springvorm. Strijk glad met een lepel of paletmes en verdeel de kersen over het deeg.
    Bak de taart in ongeveer 40 tot 50 minuten gaar, haal uit de oven en laat hem op een taartrooster afkoelen. Verwijder de springvorm als de taart volledig is afgekoeld. Bestrooi de taart eventueel vlak voor serveren met kaneel en poedersuiker.

    Ingrediënten:

    • 700 gram kersen uit een pot (zie tips)
    • 125 gram boter op kamertemperatuur
    • 125 gram suiker
    • 2 theelepels gemalen kaneel
    • 1 mespuntje zout
    • geraspte schil van een halve onbespoten citroen
    • 3 eieren (m)
    • 250 gram bloem
    • 3 theelepels bakpoeder
    • 50 gram gemalen amandelen
    • 3 eetlepels melk
    • 3-4 eetlepels kersenlikeur of kersensap
    • (evt.) poedersuiker en kaneel



                   


     









    04-07-2012, 16:20 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    25-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aussie foodring met gegrilde sesamtonijn

    'Amuse' recept van Moke Karmaoui, parkfeest Kiewit, 24 juni 2012




    25-06-2012, 00:00 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    16-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filipijnse inktvisbeignets
    Filipijnse inktvisbeignets recept hotelschool.

                                 

     

     

    16-09-2011, 00:00 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    07-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bosbessen cocktail
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    bosbessen cocktail - 'blue berry daiquiri'

                                                                                    

    07-08-2011, 00:00 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    13-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaishu Maastricht
    Kaishu Maastricht: de allerbeste sushi, nigiri, maki, handrolls,... !!!

     

     

                                                                            

    13-06-2011, 00:00 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Biscuit aardbeien
    Biscuit slagroom en aardbeien

     

    13-06-2011, 00:00 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    03-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roergebakken groenten met bami en pindakaas

     

     

     


    Roergebakken groenten met bami en pindakaas

    03-05-2011, 00:00 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    24-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Souvlakiburgers

    Souvlakiburgers met biet-en-mieriksworteltzaziki

                         

                        

     

                        

     

                                                                                                                                          

                        

     

    24-04-2011, 00:00 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    22-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotodieet
    Fotodieet



    22-04-2011, 18:14 Geschreven door Eva  
    Reageren (0)


    Categorie:Koken en recepten
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 12/09-18/09 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 18/10-24/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • plantjes

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Archief per dag
  • 20-03-2013
  • 08-03-2013
  • 04-03-2013
  • 21-02-2013
  • 14-02-2013
  • 08-02-2013
  • 05-02-2013
  • 04-02-2013
  • 05-07-2012
  • 04-07-2012
  • 25-06-2012
  • 06-05-2012
  • 16-09-2011
  • 07-08-2011
  • 13-06-2011
  • 03-05-2011
  • 24-04-2011
  • 22-04-2011
  • 19-04-2011
  • 16-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 19-10-2010
  • 05-10-2010
  • 13-07-2010
  • 05-07-2010
  • 01-07-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 14-06-2010
  • 11-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 01-06-2010
  • 29-05-2010
  • 21-05-2010
  • 19-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 30-04-2010
  • 28-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 17-04-2010

    Inhoud blog
  • vlees en gevogelte - les 7
  • module vlees en gevogelte - les 6
  • vlees en gevogelte - les 5
  • vlees en gevogelte - les 4
  • Abstract met silhouetten
  • Ravioli van wonton met kalkoen
  • Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 3
  • Barcelona, Parc Guell
  • Moulis-en-Médoc en Dune du Pyla
  • Zakynthos, Navagio
  • Efeze, Pamukale, Turkije
  • Camargue, Saintes-Maries-de-la-Mer
  • Corfu
  • Sagalassos, Aglasun, Turkije
  • Glyfada, Corfu
  • Alinda, Turkije
  • Elafonisi, Kreta
  • Priëne, Turkije
  • Zuid-Frankrijk, Cap Taillat, Bormes
  • Genevraye appartement Bormes-les-Mimosas
  • Montfroc en Gorges du Verdon
  • Termessos necropolis en Hellenistisch theater
  • Oostende voor anker
  • Gramvousa, Balos strand, Kreta
  • wandelen in de bergen
  • Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 2
  • Hotelschool - module vlees en gevogelte - les 1
  • Dai Cughini
  • lavash brood
  • kersentaart
  • Aussie foodring met gegrilde sesamtonijn
  • Stop Motion
  • Stop Motion
  • Haiku
  • Filipijnse inktvisbeignets
  • bosbessen cocktail
  • Kaishu Maastricht
  • Biscuit aardbeien
  • Roergebakken groenten met bami en pindakaas
  • Souvlakiburgers
  • Fotodieet
  • Linzenkofta
  • Sosatieburger
  • Appelbollen
  • Bietenburger
  • Zwarte-bonenkofta's
  • Zwarte-bonenkofta's
  • Souvlakiburgers
  • Jalapeño's
  • 8 juli 2010
  • Gevulde courgettebloemen
  • Kersen in de tuin
  • Griekse keuken
  • Courgettebloemen in de tuin
  • Jalapeño pepers
  • wilde bosaardbei
  • Jalapeño bloempje
  • 11 juni 2010
  • Planten
  • Jalapeño planten
  • Jalapeño plantjes
  • Jalapeño plantjes
  • Kreta Chania
  • Kreta 2005
  • Barbecue
  • Kreta 2003
  • 29 mei 2010
  • Kreta Loutro wandeling
  • Kreta Lasithi hoogvlakte
  • Kreta Frangokastello
  • Kreta Preveli Beach
  • Oude Foto's Kreta
  • Oostende voor Anker
  • Oostende voor Anker
  • Oostende voor Anker
  • Oostende
  • Oostende Hotel du Parc
  • Jalapeñoplant potten
  • Jalapeño plantjes
  • Ocean Sushi
  • Rotolo
  • Citytrip Düsseldorf
  • Nederland - Schiermonnikoog
  • Griekenland - Meteora
  • SKOI
  • Trompe-l'oeil
  • Jalapeño plantjes
  • Italië - Cefalù
  • Salsa Fresca
  • Jalapeño plantjes
  • bloesems
  • zelfgetekend
  • Boeken tips
  • Welkom

    Categorieën
  • Dagboek (4)
  • Foto van de dag (2)
  • Koken en recepten (40)
  • Kunsten (16)
  • Literatuur (2)
  • Puur natuur (17)
  • Vakanties en reizen (34)

  • Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs