Inhoud blog
 • Verhuisd
 • Mila op de kermis
 • Mila is 3 !
 • Knutselmie
 • Gelukkig nieuwjaar
  Zoeken in blog

  Foto
  Foto
  Mila
  Embrace life
  Lilypie Fourth Birthday tickers
  11-05-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhuisd!!!
  Hoera! Mila is samen met mama en papa eindelijk verhuisd naar haar nieuwe stekje. Eerst begreep ze er niet veel van. In het oude huisje stopten mama en papa altijd maar meer dingen in dozen. Zelfs haar speelgoed... Stom hoor. En dan deden ze een hele dag heel druk. Ze sleepten van alles heen en weer. Het grote lege huis waar Mila al een paar keer was gaan kijken, werd altijd maar voller. Mama vertelde ook heel opgewekt dat Mila nu een eigen kamertje heeft. En ja hoor, haar bedje stond in een grote kamer samen met een kast en de verzorgingstafel. In bed lagen nog altijd dezelfde popjes... Dus het moest Mila haar kamertje wel zijn! Ze heeft er al een paar nachten heerlijk in geslapen. Nu heeft ze geen last meer van mama en papa als die komen slapen ( of als ze snurken :)). Alleen is het overdag soms een beetje warm nu.
  Al het speelgoed van Mila ligt nu ook in het grote huis. Er is lekker veel plaats om rommel te maken. En misschien ook wel om alleen te leren lopen...

  11-05-2008 om 23:06 geschreven door Wijlie  


  28-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila in het park
  In het park vind ik het ook best leuk :)
  28-04-2008 om 00:11 geschreven door Wijlie  


  27-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buiten spelen
  Als het zonnetje schijnt is Mila niet meer te houden en wil ze BUITEN. Alles wordt 10 x leuker als je het buiten kan doen.

  27-04-2008 om 21:41 geschreven door Wijlie  


  12-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inpakken
  Mila weet het nog niet, maar binnen 3 weken moet ze haar vertrouwde huisje achterlaten. Dan verhuizen we naar ons nieuwe plekje!!!
  Dat wil zeggen dat de verhuisdozen hier stilaan rond beginnen slingeren en we vullen ook nog heel wat dozen met oud papier. SUPERLEUK speelgoed, vindt Mila.

  12-04-2008 om 21:33 geschreven door Wijlie  


  07-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piloot Mila
  Meubels? Dat hebben we in ons nieuwe huisje niet nodig hoor, mama en papa. Super als ik hier gewoon zo rond kan vlammen met mijn vliegtuig.

  07-04-2008 om 00:00 geschreven door Wijlie  


  06-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mmm lekker...

  Op zondagochtend samen gezellig koffiekoekjes eten... ZALIG!  06-04-2008 om 22:02 geschreven door Wijlie  


  23-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paasklokken
  Vrolijk pasen iedereen!

  Tijdens het middageten zat Mila al de hele tijd naar het zonnetje buiten te kijken, dus besloot mama om al een beetje vroeger naar meterke en opa te vertrekken. Daar konden we tenminste een beetje buiten spelen. Mila wandelde met haar loopwagentje helemaal zelf naar de voordeur!
  Daarna ontdekte ze in de achtertuin het gras, de bloemetjes en planten, de vogeltjes, enz. Een hele nieuwe wereld. Wacht maar tot we volgende maand verhuizen. Als het mooi weer is kunnen we dan veel meer buiten spelen. Ook haar speelhuisje stond op het terras (danku pepe en meterke!). Als het een beetje warmer wordt, halen we het uit de doos... Dat wordt leuk!
  Toen tante Anneleen thuiskwam was het tijd voor paaseitjes rapen (de paasklokken waren tijdens Mila haar middagdutje gepasseerd). Mila begreep er niet veel van, maar wat ze wel heel goed wist, is dat ze paaseitjes heeeeeeel lekker vindt!

  23-03-2008 om 23:25 geschreven door Wijlie  


  15-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila en mama
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Mmmm, wat is het leukst?
  Samen zotjes doen in bad of samen boekjes lezen???
  Gelukkig moeten we niet kiezen.
  15-03-2008 om 21:51 geschreven door Wijlie  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote meisjespyjama
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Mila heeft een grotemeisjespyjama!
  Met een broekje en een bovenstukje en knoopjes vooraan. Waaaaaw!

  15-03-2008 om 00:00 geschreven door Wijlie  


  02-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnaval 2008
  Het is weer Carnaval! En dat zullen we hier in Halle geweten hebben. Vanmorgen werd mama minstens drie keer wakker van de Gillekes en de eerste keer was het amper 5u 's morgens. Gelukkig is Mila een vaste slaper. Die werd pas om 8u wakker van de honger. Zoals altijd dus.
  Om 10u was het nog stil in Halle en Mila ging lekker in bed voor een zaaaaalig dutje. Dat de muziekinstallaties ondertussen werden aangezet op het luidste volume, was helemaal geen probleem. En ze sliep lekker door tot 12u30.
  Mmmm, lekker bloemkool op het menu. En dan een beetje spelen met mama en hup, weer in bed voor een dutje. Mila was nog niet helemaal moe, maar na een kwartiertje lag ze toch in slaap. Gelukkig, want mama hoopte dat ze zo een beetje uitgeslapen zou zijn voor een drukke namiddag. Om 15u30 werd Mila weer wakker en at ze met heel veel goesting haar bordje fruitpap leeg. Dan snel klaarmaken en naar de stoet. Wat was dat allemaal: muziek, veel kleurtjes, rondvliegende confetti, allemaal verklede mensen, enz. Er was zoveel om naar te kijken! En een beetje later kwamen ook Robbe en Senne erbij. Superleuk! Maar dat kan je wel zien aan de fotootjes...

  02-03-2008 om 22:20 geschreven door Wijlie  


  23-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boekenwurm
  Mila houdt van boekjes: peuterboekjes, reclameboekjes, tijdschriften, kranten,...
  Daar is ze wel eventjes mee zoet.
  En het wordt helemaal leuk als mama of papa meedoen!  23-02-2008 om 21:36 geschreven door Wijlie  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smullen met papa

  ¨Philadelphia? Mmmm, nee, Mila vindt het nog niet zo lekker.
  Nog een paar keer proberen en ze wil waarschijnlijk niks anders meer.
  Zo gaat dat met die kleine lekkerbek!

  23-02-2008 om 21:30 geschreven door Wijlie  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila wordt wakker
  Sommige kindjes doen hun oogjes open en zijn klaarwakker. Mila niet. Die heeft even tijd nodig. Eerst rustig nog wat liggen babbelen in bed. En als het volume dan luider en luider wordt, weten mama en papa dat het tijd is om op te staan. Klinkt er geluid op de trap, dan krabbelt Mila zo snel mogelijk recht. Om te laten zien dat ze ECHT wel wakker is. Alleen is dat soms niet helemaal het geval...  23-02-2008 om 21:26 geschreven door Wijlie  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koorts
  Pfff, echt kiplekker wil onze kleine pruts precies niet worden. We zijn dit jaar al vier keer met haar naar de dokter moeten gaan. En vorig jaar misschien een keer of drie verspreid over het hele jaar! 2008 begint dus met vallen en opstaan. Wij hopen stiekem toch dat de lente snel begint en alle microobjes verjaagt.
  Deze week alleen al zijn we twee keer naar de dokter gegaan omdat Mila last had van koorts. Dinsdag sprak de dokter van de driedagenkoorts en vrijdag was de koorts verdwenen als sneeuw voor de zon op het moment dat we bij de dokter aankwamen. Dus veel kon ze er dan niet over zeggen. Deze voormiddag had ons poppemie nog eens 38,1 °C. Wel een beetje koorts dus, maar gelukkig niet zo hoog als de vorige dagen. We kunnen niets anders doen dan haar een beetje in het oog houden en duimen dat die koortsbuien gewoon verdwijnen.

  23-02-2008 om 17:11 geschreven door Wijlie  


  11-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendje Durbuy
  We zijn weer thuis... na een gezellig weekendje Durbuy.
  Vrijdagavond met de nodige werkstress op onze schouders vertrokken, maar die begon steeds meer te verdwijnen hoe korter we bij Durbuy kwamen. Ons vakantiepark was snel gevonden en we waren binnen de kortste keren geïnstalleerd. En dan was het tijd voor HONGER! Dankzij onze charmante keukenploeg stond er al gauw wat lekkers om te eten op tafel. Na het eten was het bedtijd voor Mila en spelletjestijd voor de rest (Monopoly).
  Na een veel te korte nachtrust vond Mila het al vroeg weer tijd om op te staan, want zij had heel veel zin in een flesje. En maar huilen en huilen en huilen tot het speentje eindelijk in haar mondje zat. Papa en tante Veerle vertrokken toen om quad te gaan rijden en Mila, Kim en mama maakten er een rustige voormiddag (= spelen en dutten) van. Toen het middagmaal lang genoeg in ons buikje zat, gingen we lekker zwemmen. Na wat gerommel met aankleden en het wegzetten van onze zakken, konden we eindelijk het water inplonzen. Het had niet echt een Mila-temperatuur, maar ze vond het toch heel leuk. Zelfs kopje onder gaan, kon de pret niet bederven. Van zwemmen word je moe, vindt Mila. Dus na een fruitpapje was het alweer dutjestijd. Mama en papa bleven gezellig op het appartementje en tante Veerle en Kim gingen lekker op zwier. 's Avonds stond er raclette op het programma, maar omdat we natuurlijk te laat waren om een toestel af te halen, werd het wel een heel speciale raclette-versie. Het is bewezen: raclette onder de grill van de combi-oven is mmmmmmm. En champignons zijn gevaarlijk - vraag dat maar aan Mila!
  Zondagochtend hebben mama en papa geprofiteerd van de bereidwillige babysitploeg: tante Veerle en Kim. Ze bleven lekker lang in bed liggen en daarna gingen ze zelf op stap naar Durbuy, Tohonge en Barvaux. Niet lang nadat mama en papa terugkwamen, arriveerde ook de terug-naar-huis-rijdploeg van tante Veerle en Kim. We fabriceerden snel nog een paar croque-monsieurs en dan was het tijd voor hen om te vertrekken zodat ze nog van een namiddagje Durbuy konden genieten. Mila was een beetje onder de indruk van het afscheid, want ook al was ze heeeeel moe. Toch wilde ze ECHT niet slapen. Zelfs niet na een bezoekje aan de speeltuin. Dan maar eerst fruitpapje eten en daarna nog eens proberen. Het ging nog niet zonder moeite, maar eens ze goed in slaap lag, heeft ze doorgeslapen tot 19u30! Mama en papa hadden ondertussen al gegeten en gelukkig hadden ze voor Mila wat soep overgelaten. Na het soepslurpen was het tijd voor een badje: Mila, mama én papa werden alledrie schoongeschrobd. Mila was al snel weer moe en toen ze terug in bed lag, hebben mama en papa zich in het 'kastbed' geïnstalleerd voor een dvd-tje. En daarna zzzzzzz...
  Maandagochtend was het alle hens aan dek om alles in te pakken voor 10u. Dat lukte maar net en daarna besloten we om maar direct naar huis te gaan, want Mila lag al na 2 minuten diep in slaap.


  11-02-2008 om 16:26 geschreven door Wijlie  


  01-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boke choco
  Mila heeft ontdekt wat een 'boke met choco' is. Brood met confituur of kaasje vond ze de laatste tijd niet meer zo een goed idee. Dus mama heeft toegegeven en Mila heeft eindelijk een 'boke choco' gekregen. Mmm... Daar lust ze er wel meer van. SUPERLEKKER!
  Zou ze een beetje op mama lijken?

  01-02-2008 om 21:49 geschreven door Wijlie  


  31-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws en slecht nieuws...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Eerst het goede nieuws:
  Mila was vandaag eindelijk weer in topvorm. Ze heeft flink gespeeld met de andere kindjes en niet meer geweend. Ze wilde in de voormiddag zelfs niet meer slapen bij Marijke omdat ze het veeeeeeel te leuk vond al dat spelen. Oef!

  Dan het slechte nieuws:
  Mila is een heel klein beetje toegetakeld, want een ander kindje heeft in haar wang gebeten. En ze heeft zich zomaar laten doen. Aiaiai!

  31-01-2008 om 18:06 geschreven door Wijlie  


  27-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beter...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Mila is nog niet helemaal haar oude zelf, maar ze is toch al heel wat beter.
  Gelukkig maar...  P.S. Foto's van ons huisje vind je niet meer hier, maar op ons spiksplinternieuwe huisjesblog: http://www.bloggen.be/huisjetobe
  Je vindt de link ook in de rechterkolom van Mila haar blogje.

  27-01-2008 om 21:33 geschreven door Wijlie  


  26-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezond worden
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Moeilijk hoor, weer kiplekker worden!
  In het midden van de week was Mila weer een paar daagjes beter, maar vrijdag was ze weer helemaal ziekjes. Tot 3 x toe is haar pampertje overgelopen! En haar mondje wilde toch ook niet zo vlotjes open gaan om wat lekkers te eten.
  Dus ging ze met meterke nog maar eens naar de dokter. Nu heeft ze ook nog spruw en heeft ze medicijntjes nodig voor haar mondje! En de diarree moeten we weer proberen stoppen met andere medicijntjes en rijstwater (dat ze niet wil drinken).

  Vandaag had onze kleine meid maar 1 dikke, overgelopen kakkebroek, dus dat viel wel mee. En ze heeft ook weer wat meer gegeten. Vanavond zelfs een hele kom tomatensoep. Mmmmmm... Mama had die dan ook met liefde klaargemaakt voor het kleine ziekje.

  We houden onze vingers gekruist en hopen dat het beter blijft gaan!

  26-01-2008 om 20:32 geschreven door Wijlie  


  21-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoute beestjes
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Na papa een pak rammel gegeven te hebben, zijn de beestjes teruggekomen voor mama en mila... :(

  Hier liggen mama en dochter een beetje samen te bekomen... Schattig niet?

  21-01-2008 om 12:29 geschreven door Wijlie  
  Archief per maand
 • 08-2010
 • 03-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 05-2006

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Kijk ook eens naar...
 • Mila wordt grote zus
 • Ons huisje

 • Gastenboek
 • knuffelsssssssssssssssssssss
 • Scherven
 • hoe gaat ie??
 • Proficiat Meisje !
 • Buren

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !
  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!