Deze week gaan we op zoek naar TALENTEN in onze klas! Laat maar eens zien waar JIJ goed in bent... Het moment om in de spotlights te staan is NU aangebroken!
De laatste dagen mag er wat meer gespeeld worden. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Daarom trokken we na de misviering naar de speeltuinen van het provinciaal domein Kessel-Lo. We speelden ons lekker vuil en genoten 's middags van een heerlijk frietje! En dat allemaal onder een stralende zon! Kan niet beter, toch?
Op donderdag 19 juni hadden we met de hele lagere school een keileuke sportdag! We konden proeven van een hele reeks toffe sporten en spelletjes. Met dank aan juf Sabrina!
kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
laat hem een beetje uit
lekken
smelt de boter in een pan
voeg de bloem bij de boter
meng het goed en wacht tot het ruikt naar gebakken koekjes
haal de pot van het vuur en giet de melk erbij
dan goed roeren, en zet de pot terug op het vuur maar blijf
roeren tot saus dik word
laat de saus dan eventjes koken. haal de pot terug van het
vuur, doe de helft van de 400 g gemalen kaas
bij de saus. dan terug goed roeren, doe dan de peper, zout,
nootmuskaat en het sap van de halve citroen erbij, dan terug goed roeren. doe
de hesp bij de saus en giet hem op de pasta.
Meng de bloem en de suiker en de vanillesuiker en de
bakpoeder en de zout en de vanillepoeder
samen
Klop de eieren kapot en meng het bij de gesmolten boter
Maak een kuiltje in de bloem en doe daar dan de gesmolten
boter met eieren erin
Roer of mix de massa tot een geheel tot er belletjes in
komen .De belletjes betekent dat het deeg goed luchtig is. laat het deeg een2 tal uur rusten in de koelkast. Na
2uur rusten kunnen we beginnen bakken
maar wachten tot het lichtje groen is Laat het jullie smaken.